Benimki 34 gunluk. Bu hafta beni dinledigini ve bilincli baktigini anladim. Konusurken tepki veriyor. Hafif gulumsuyor. Refleks gulumseme gibi degil bana tepki verdigi belli. Ama daha bu hafta basladi. Gecen hafta yoktu.

Ayyy dunden beri memelerde can kalmadi..hem bagiriyo memede sinirleniyo..hem cekistiriyo..hem de saat basi emmek istiyo..2 memeyi emiyo hala elini agzina sokuyo..gelde yetip yetmedigini dusunme..
Ya doktor ne diyor peki? Kilo alimi nasil?

Var kullanıyorum arada ama onun icin pompayı elimle tutmam gerekiyor bu mochi de bişey tutmuyormussun kendi kendine doluyormus
Birde cok tuhaf sag gögsümün kahverengi halkasının bi yerinden elimle göğsümü sıktıgımda süt kacırıyor
Cok minik damla olarak süt cıkıyor
Sanırım süt damarlarım cok ince delindi falan :/

Bende üst kısmı gömlek pijamalardan giyiyorum yada şortlu takım
Ama ya bir düğme kapalı ya da hiç kayınvalide de evde alıştı bana , her an yettim yavrum diyip koşup meme verecek bir halde geziyorum
Kahpe bizanstaki anne geldi aklima. Onu cezalandirmayin beni cezalandiriiin diye bagiran anne. Yettim yavruummm.

Kızlar aylık fotoğraf çekiyo musunuz, 1 aylık olduk bugün, bildiğiniz güzel ni uygulama var mı fotoğraf için

Canim biz de benzerini yasamistik ilk bebekte. Son bezi dectakip atinca markete kadar zibinina ped yapistirmistik. Sonra hemen markettwn bez alip arabada degistirmistik. Komediyiz.
Ped benimde aklıma geldi
Ya ped koyardım herhalde yada eski usuldekiler gibi eşimin pamuk atletlerinden falan baglardım

Son düzenleme:
Benimki de uyanik su anda kwndi kendine ana kucaginda mikirdaniyor. Aglayacak olursa emzuk veriyorum. Karni tok altini twmizlwdim. Arada laf atiyorum. Emzigi de atiyor bazen öğürüp. Uykusu gelince cok huysuz benim oglum da. Hem memeye saldiriyor hem agliyor.

Nooo ondan degil. Insan memesi farkli sanki. Bircok delikten sut cikiyor. Benim memelerde de var o koyu renk yerlerden damla damla sizinti.

Nooo ondan degil. Insan memesi farkli sanki. Bircok delikten sut cikiyor. Benim memelerde de var o koyu renk yerlerden damla damla sizinti.
Ay anneme gösterdim ilk defa görüyorum böyle bişey dedi
İnternette dilimin döndügünce arattım bişey cıkmadı
Ben kızımı sucladım nasıl kenarlarıda cekiştirdiyse delmiş damarı patlatmıs diye

Daha kalvalti yapamadim nasil süt olsunki cidden sinirden aglicam...
Canim once kendine odaklanmaya calis. Ben kalkinca hemen suya yumurta atip atese koyuyorum. Bebek emerken o kayniyor ve kucagimda oglanla gidip altini kapatiyorum. Bebegin emzirmesi bitince de yumurtami soyup yanina da elime be gecerse koyup sut sagarken kahvalti ypiyorum. bebek her agladiginda yanina gitmiyorum. Katilma boyutuna gecince yanina gidiyorum. Gece 20 defa emzik vermek icin kalkiyorum. Ama her zaman degil arada oluyor. Ben emzigi verip basimi yastiga koyuyorum ve pit atiyor emzigini mizlaniyor. Simdi de hava ile guresiyor el kol.

Ben de emme sikligini azaltmak istiyorum ama acikiyor dunyalari yikiyor uyaninca. Nasil olacak ki o? Emerken de uyuyakaliyor, belki tam doymuyor ama kesinlikle devam etmiyor biraktiysa. Mesela asla iki memeyi veremedim ben. Agzindan cikinca meme bi daha almiyor.

Bir tanidigimin koltuk altinda bir sislik vardi emzirme doneminde sıkınca oradan da sut cikiyordu. Meger meme dokusu varmis koltuk altinda aldirdi sonra.. benim 2 memeden de cikiyor kahverengi halka kismindan ama 1 damla kadar sadece.
Artik sut inegi gibi birsey olduk.sut yapiyor diye marul yemeye de basladim. Bildigin otlayip otlayip sagiyorum

T tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı

Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu

Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?

Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim

Benimki de oyle. 3 saat beklesem cocuk dunyalari yikar.

Kac gunluk oldunuz. 1 öğünde sagdigin sutten ver 90 veya 100 cc. Zaten biberonda kaliyor fazlasi. Doyunca emmiyor benimki. 1 kez tam doyunca zaten guzel uyuyor.

Siterilizatoru dene bir an once. Biberon avent yenidogan aldim ve cok memnunum. 125cc. Hatta dusurdum kirildi, bir buyugunden alayim diyorum. Emzik bolumu cok akitmiyor ve severek kullaniyoruz. Kirilinca evde chicco biberon vardi aventin kafasi ona uydu onu kullanıyorum simdilik. Chicco dar uzun bir model onu sevmedim. Icinde sut isitmak icin genis modeller daha guzel. Ben ilk 6 ay cam biberon kullanacagim. Sonra chicconun cok genis bir biberonu var plastik ondan alacagim. Kizda ondan kullanmistim. Emzirme koltugunu ilk kez duydum. Fikrim yok. Fotograf atsana

Philips avent yenidogan aldim az akiyor diye cok ince ucu..yanlislikla 6ay sonrasini almistim onun ucu fazla mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…