- 8 Kasım 2018
- 5.903
- 14.400
- 248
Benimki 34 gunluk. Bu hafta beni dinledigini ve bilincli baktigini anladim. Konusurken tepki veriyor. Hafif gulumsuyor. Refleks gulumseme gibi degil bana tepki verdigi belli. Ama daha bu hafta basladi. Gecen hafta yoktu.Günaydın kızlar ☺
Ya taktım bişeye kafayı bikaç gündür
Benim minnoşla bol bol konuşuyorum net göremese bile şebeklik yapıyorum kendimceşu an 24 günlük ama sanki abisi bu günlerinde ben konuştukça gülümsüyordu göz göze gelebiliyorduk diye hatırlıyorum ama bu kuzuyla daha göz göze gelemiyoruz hep ışığa yöneliyor. Göz göze gelsek bile tesadüfen olduğu çok belli. Birkaç kere de ben konuşurken gülümsedi ama sonrası gelmedi.
Endişelenmek için çok erken olduğunu biliyorum da yine de takıldım birazSizin kuzular tepki veriyor mu? Gülümsüyor mu siz konuşurken? Göz göze gelebiliyor musunuz?
Ya doktor ne diyor peki? Kilo alimi nasil?Ayyy dunden beri memelerde can kalmadi..hem bagiriyo memede sinirleniyo..hem cekistiriyo..hem de saat basi emmek istiyo..2 memeyi emiyo hala elini agzina sokuyo..gelde yetip yetmedigini dusunme..
Yok kiz insan mecbur kalinca herseyi yapiyor. Yapamam dedigi hwrseyi de yapabiliyor.Allah dagına göre kar verirmiş sanırım bu dediklerini ben yasasam suanda psikolojik tedaviye baslardım
Rabbim yardımcın olsun
Var kullanıyorum arada ama onun icin pompayı elimle tutmam gerekiyor bu mochi de bişey tutmuyormussun kendi kendine doluyormusCanim senin elektrikli pompan yok muydu. Sagacaksan onunla sagsana. Ben meme ucumu sikip sut ile islatip sonra sagmaya basliyorum o zman acimiyor. 1 meme bitince digerini sagip sonra ilk memeye geri dönüyorum ve sut o zmaan guzel cikiyor. 2 3 tur sagiyorum 20 dakika kadar.
Dondurum yok benim de. Buzdolabinin dondurucu bolumunun birini bosalttim oraya sut stokluyorum. Arada en eski tarihli olandan c8karip bebege veriyorum yerine yeni sagdigim sutu koyuyorum. Bebek 15.20 gunlukken sagdigom sutler daha yağlı. Yikarken biberona tereyag surmus gibi hissediyorum.
Kahpe bizanstaki anne geldi aklima. Onu cezalandirmayin beni cezalandiriiin diye bagiran anne. Yettim yavruummm.Bende üst kısmı gömlek pijamalardan giyiyorum yada şortlu takım
Ama ya bir düğme kapalı ya da hiçkayınvalide de evde alıştı bana , her an yettim yavrum diyip koşup meme verecek bir halde geziyorum
Ped benimde aklıma geldiCanim biz de benzerini yasamistik ilk bebekte. Son bezi dectakip atinca markete kadar zibinina ped yapistirmistik. Sonra hemen markettwn bez alip arabada degistirmistik. Komediyiz.
Benimki de uyanik su anda kwndi kendine ana kucaginda mikirdaniyor. Aglayacak olursa emzuk veriyorum. Karni tok altini twmizlwdim. Arada laf atiyorum. Emzigi de atiyor bazen öğürüp. Uykusu gelince cok huysuz benim oglum da. Hem memeye saldiriyor hem agliyor.Iyi de 2 saat durmuyor ki? Elini agzina sokuyo bagira bagira agliyo..sizin bebeginiz uyuyo o surede herhalde gozunu kirpmiyo bizimki kucagima alagim sakinlessin diye diyorum tshirtten memeyi emmeye calisiyo..uyudugunda 2 saati buluyo ama uyaniksa 1 saat..
Nooo ondan degil. Insan memesi farkli sanki. Bircok delikten sut cikiyor. Benim memelerde de var o koyu renk yerlerden damla damla sizinti.Var kullanıyorum arada ama onun icin pompayı elimle tutmam gerekiyor bu mochi de bişey tutmuyormussun kendi kendine doluyormus
Birde cok tuhaf sag gögsümün kahverengi halkasının bi yerinden elimle göğsümü sıktıgımda süt kacırıyor
Cok minik damla olarak süt cıkıyor
Sanırım süt damarlarım cok ince delindi falan :/
Ay anneme gösterdim ilk defa görüyorum böyle bişey dediNooo ondan degil. Insan memesi farkli sanki. Bircok delikten sut cikiyor. Benim memelerde de var o koyu renk yerlerden damla damla sizinti.
Canim once kendine odaklanmaya calis. Ben kalkinca hemen suya yumurta atip atese koyuyorum. Bebek emerken o kayniyor ve kucagimda oglanla gidip altini kapatiyorum. Bebegin emzirmesi bitince de yumurtami soyup yanina da elime be gecerse koyup sut sagarken kahvalti ypiyorum. bebek her agladiginda yanina gitmiyorum. Katilma boyutuna gecince yanina gidiyorum. Gece 20 defa emzik vermek icin kalkiyorum. Ama her zaman degil arada oluyor. Ben emzigi verip basimi yastiga koyuyorum ve pit atiyor emzigini mizlaniyor. Simdi de hava ile guresiyor el kol.Daha kalvalti yapamadim nasil süt olsunki cidden sinirden aglicam...
Ben de emme sikligini azaltmak istiyorum ama acikiyor dunyalari yikiyor uyaninca. Nasil olacak ki o? Emerken de uyuyakaliyor, belki tam doymuyor ama kesinlikle devam etmiyor biraktiysa. Mesela asla iki memeyi veremedim ben. Agzindan cikinca meme bi daha almiyor.Sen emme sıklığını 2.5 ile 3 saate cikarmazsan daha cok zorlanirsin. Benimki 2 saatte emdiginde bile huzurduz oluyor. 3 saat iyi geliyor. Tikabasa doydigunu hissediyorum cunku 2.5ile 3 saat sesi cok cikmiyor ama saat basi emdiginde ki arada yaptim onu, aksama kadar mizmiz oldu durdu ne uyudu ne tam doydu ne yapacagini sasirdi.
Bir tanidigimin koltuk altinda bir sislik vardi emzirme doneminde sıkınca oradan da sut cikiyordu. Meger meme dokusu varmis koltuk altinda aldirdi sonra.. benim 2 memeden de cikiyor kahverengi halka kismindan ama 1 damla kadar sadece.Ay anneme gösterdim ilk defa görüyorum böyle bişey dedi
İnternette dilimin döndügünce arattım bişey cıkmadı
Ben kızımı sucladım nasıl kenarlarıda cekiştirdiyse delmiş damarı patlatmıs diye
Benimki de oyle. 3 saat beklesem cocuk dunyalari yikar.Iyi de 2 saat durmuyor ki? Elini agzina sokuyo bagira bagira agliyo..sizin bebeginiz uyuyo o surede herhalde gozunu kirpmiyo bizimki kucagima alagim sakinlessin diye diyorum tshirtten memeyi emmeye calisiyo..uyudugunda 2 saati buluyo ama uyaniksa 1 saat..
Kac gunluk oldunuz. 1 öğünde sagdigin sutten ver 90 veya 100 cc. Zaten biberonda kaliyor fazlasi. Doyunca emmiyor benimki. 1 kez tam doyunca zaten guzel uyuyor.Ben de emme sikligini azaltmak istiyorum ama acikiyor dunyalari yikiyor uyaninca. Nasil olacak ki o? Emerken de uyuyakaliyor, belki tam doymuyor ama kesinlikle devam etmiyor biraktiysa. Mesela asla iki memeyi veremesim ben. Agzindan cikinca meme bi daha almiyor.
Siterilizatoru dene bir an once. Biberon avent yenidogan aldim ve cok memnunum. 125cc. Hatta dusurdum kirildi, bir buyugunden alayim diyorum. Emzik bolumu cok akitmiyor ve severek kullaniyoruz. Kirilinca evde chicco biberon vardi aventin kafasi ona uydu onu kullanıyorum simdilik. Chicco dar uzun bir model onu sevmedim. Icinde sut isitmak icin genis modeller daha guzel. Ben ilk 6 ay cam biberon kullanacagim. Sonra chicconun cok genis bir biberonu var plastik ondan alacagim. Kizda ondan kullanmistim. Emzirme koltugunu ilk kez duydum. Fikrim yok. Fotograf atsanaT tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu
Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?
Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim
Ya mamadusun anakucagni almistim yenidogan aparatida var ama korkuyorum sling daha mi sagliklli
Philips avent yenidogan aldim az akiyor diye cok ince ucu..yanlislikla 6ay sonrasini almistim onun ucu fazla meselaT tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu
Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?
Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?