Eksik olma geececek elbetteKuzum sen böyle anlattıkça içim gidiyor
Yakın olsan kapına gelcem o derece yani
Allah yardımcın olsun
Canim tamam internetten baktim bildim ben o emzirme koltugunu. Valla paran varsa hic dusunme al. Hastanedeyken tekli koltuklarda emzirmistim cok rahatti. Benim biraz borcum harcim var alamiyorum. Esime gecen gun soyledim. Cocuklar buyuyup bebekleri olunca onlara emzirme koltugu alalim rahat etsin kızım ve gelinim dedim. Kendime alamiyorum simdi. Tup benek tedavileri beni borca batirdi. Keske kenarda en azindan 10 binim olsaydi da ucrwtsiz izne falan ayrılabilseydim.T tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu
Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?
Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim
Ben bikaç kere sıktım her defasında cıktı daha fazla patlatmıyım diye zorlamadım :)Bir tanidigimin koltuk altinda bir sislik vardi emzirme doneminde sıkınca oradan da sut cikiyordu. Meger meme dokusu varmis koltuk altinda aldirdi sonra.. benim 2 memeden de cikiyor kahverengi halka kismindan ama 1 damla kadar sadece.
Artik sut inegi gibi birsey olduk.sut yapiyor diye marul yemeye de basladim. Bildigin otlayip otlayip sagiyorum
Anakucagi nedir yaaa
34 gunluguz. Sagilmis sutum yok. Surekli emzirmekten sagmaya firsat bulamiyorum artik.Kac gunluk oldunuz. 1 öğünde sagdigin sutten ver 90 veya 100 cc. Zaten biberonda kaliyor fazlasi. Doyunca emmiyor benimki. 1 kez tam doyunca zaten guzel uyuyor.
Boynerde ikili avent 125ml biberon indirimde bi sitesinden bak istersen belki sneinkidir sürekli önüme cıkıp duruyor reklamı :)Siterilizatoru dene bir an once. Biberon avent yenidogan aldim ve cok memnunum. 125cc. Hatta dusurdum kirildi, bir buyugunden alayim diyorum. Emzik bolumu cok akitmiyor ve severek kullaniyoruz. Kirilinca evde chicco biberon vardi aventin kafasi ona uydu onu kullanıyorum simdilik. Chicco dar uzun bir model onu sevmedim. Icinde sut isitmak icin genis modeller daha guzel. Ben ilk 6 ay cam biberon kullanacagim. Sonra chicconun cok genis bir biberonu var plastik ondan alacagim. Kizda ondan kullanmistim. Emzirme koltugunu ilk kez duydum. Fikrim yok. Fotograf atsana
gereksiz olurmu cok yer kaplar mı sonra kullanılırmı onu düşünüyorum bi dedigin gibi rahat oluyor ama işte bakıyorum halaCanim tamam internetten baktim bildim ben o emzirme koltugunu. Valla paran varsa hic dusunme al. Hastanedeyken tekli koltuklarda emzirmistim cok rahatti. Benim biraz borcum harcim var alamiyorum. Esime gecen gun soyledim. Cocuklar buyuyup bebekleri olunca onlara emzirme koltugu alalim rahat etsin kızım ve gelinim dedim. Kendime alamiyorum simdi. Tup benek tedavileri beni borca batirdi. Keske kenarda en azindan 10 binim olsaydi da ucrwtsiz izne falan ayrılabilseydim.
İşte bunlar hep ileriye yatırımPhilips avent yenidogan aldim az akiyor diye cok ince ucu..yanlislikla 6ay sonrasini almistim onun ucu fazla mesela
Sling icin kangurudan daha faydalı diyorlar cocugun kemik yapısını bozmuyor kanguru bacak arasında genişliğinden dolayı sorun cıkarabiliyormus ileri vadedeAnakucagi nedir yaaakanguru diyektim
Göz göze geliyorum ama direk bana gülümsemiyor , bazen emzirirken sesimi duyunca gülüyor , bazende öylesineGünaydın kızlar
Ya taktım bişeye kafayı bikaç gündür
Benim minnoşla bol bol konuşuyorum net göremese bile şebeklik yapıyorum kendimceşu an 24 günlük ama sanki abisi bu günlerinde ben konuştukça gülümsüyordu göz göze gelebiliyorduk diye hatırlıyorum ama bu kuzuyla daha göz göze gelemiyoruz hep ışığa yöneliyor. Göz göze gelsek bile tesadüfen olduğu çok belli. Birkaç kere de ben konuşurken gülümsedi ama sonrası gelmedi.
Endişelenmek için çok erken olduğunu biliyorum da yine de takıldım birazSizin kuzular tepki veriyor mu? Gülümsüyor mu siz konuşurken? Göz göze gelebiliyor musunuz?
İşte bunlar hep ileriye yatırım
Mamayıda 6 ay almıstın zaten ne kaldı surda 6.aya
Depon varsa kaldirirsin depona kizin kullanir buyuyunce. Ya da letgo dan satarsin.Boynerde ikili avent 125ml biberon indirimde bi sitesinden bak istersen belki sneinkidir sürekli önüme cıkıp duruyor reklamı :)
gereksiz olurmu cok yer kaplar mı sonra kullanılırmı onu düşünüyorum bi dedigin gibi rahat oluyor ama işte bakıyorum hala
Gözüne iri geliyorsa demekkikafa uctu benim.
Cocugu direk 6aylik algiliyorum
almadım canım şimdilik ambalaj çöpüne koyuyoruzT tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu
Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?
Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim
Yavrumda büyüyünce Cem davran gibi der , benim garip benim dertli benim çilekeş anamKahpe bizanstaki anne geldi aklima. Onu cezalandirmayin beni cezalandiriiin diye bagiran anne. Yettim yavruummm.
Emdikten sonra sarhos oluyor benimki oyle komik hallere giriyor kiGöz göze geliyorum ama direk bana gülümsemiyor , bazen emzirirken sesimi duyunca gülüyor , bazende öylesine
Dr Browns benim kız da benimseyemedi avent Philips kullaniyorum küçük tontik bir biberon heralde öbür aya değiştirmem gerek yoksa uzun süre kullanılır mi bilemiyorumT tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
Hmm normal cöp poşetleride kullanılıyormusalmadım canım şimdilik ambalaj çöpüne koyuyoruz
o kovaların poşetlerinin çok pahalı olmasindan şikayet edilmiş ama bilemiyorum
Tontik ikili satılıyor boynerde önüme reklamı gelip duruyor aynısıdır 125mlDr Browns benim kız da benimseyemedi avent Philips kullaniyorum küçük tontik bir biberon heralde öbür aya değiştirmem gerek yoksa uzun süre kullanılır mi bilemiyorum
en büyük tavsiyem olur da suni sancı almak zorunda kalırsan sakın korkma :) insanların abarttığı kadar değilmiş. sancıları sakinlikle karsıla ve bebeğine kavusmayı düsün. Allah öyle büyük ki doğum anında bile anneye nefes alma süresi veriyor. sancılar sürekli değil arada bi gelip gidiyor insan rahatlıyor. ama o kucağına aldığın ilk an paha biçilemez. o an’a gömülebilirdim. o an’ı birkaç yıl yasayabilirdim. umarım iyi insanlarla karşılaşırsın ebe çok önemli. sağlıkla kucağına alırsın insallah :)
dipnot: doğum yapalı 31 gün oldu, tekrar doğur deseler doğurabilirim☺
@38his T tubozyesilus @morcivertkedi
Hopp geri döndüm
Bazen eylül anneleri kesmiyor emzirirken daha atraksiyonlu yerlere yönelebiliyorum
Biliyorum bu durumu evet nicki o üzülmesin diye etiketlemiyorum konusmuyorum buralarda özelden arada konusuyoruz
Rabbim yardımcısı olsun umarım bi mucize gercekleşir yavrum sagsalim kendisine gelir
Yok kiz benimki 1 aylik hala aglamaktan bsska bir sey yapmiyorhic takilma daha seni bile bulanik goruyor :)
Benimki 34 gunluk. Bu hafta beni dinledigini ve bilincli baktigini anladim. Konusurken tepki veriyor. Hafif gulumsuyor. Refleks gulumseme gibi degil bana tepki verdigi belli. Ama daha bu hafta basladi. Gecen hafta yoktu.
Benimki de oyle. 3 saat beklesem cocuk dunyalari yikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?