Kuzum sen böyle anlattıkça içim gidiyor
Yakın olsan kapına gelcem o derece yani
Allah yardımcın olsun
Eksik olma geececek elbette her zzmzn boyle olmuyo bazen yemek yemeye zaman vermiyo..altini pisletmis yer yemez simdi uyutuyorum bir iki saat biseyler yerim

Canim tamam internetten baktim bildim ben o emzirme koltugunu. Valla paran varsa hic dusunme al. Hastanedeyken tekli koltuklarda emzirmistim cok rahatti. Benim biraz borcum harcim var alamiyorum. Esime gecen gun soyledim. Cocuklar buyuyup bebekleri olunca onlara emzirme koltugu alalim rahat etsin kızım ve gelinim dedim. Kendime alamiyorum simdi. Tup benek tedavileri beni borca batirdi. Keske kenarda en azindan 10 binim olsaydi da ucrwtsiz izne falan ayrılabilseydim.

Ben bikaç kere sıktım her defasında cıktı daha fazla patlatmıyım diye zorlamadım :)
Gercekten besili inek gibiyiz ya sürekli memelerde buzagılarımız

Benim oglan uyumustu ya uyandi. 1 dakika kucagima aldim konustum ana kucagina koydum yine sizma makaminda. Acaba rezene iciyorum ya. O mu sakinlestiriyor. Ama kizim da boyleydi. Gunde 2 kupa rezene iciyorum.

Boynerde ikili avent 125ml biberon indirimde bi sitesinden bak istersen belki sneinkidir sürekli önüme cıkıp duruyor reklamı :)
gereksiz olurmu cok yer kaplar mı sonra kullanılırmı onu düşünüyorum bi dedigin gibi rahat oluyor ama işte bakıyorum hala

Göz göze geliyorum ama direk bana gülümsemiyor , bazen emzirirken sesimi duyunca gülüyor , bazende öylesine

Depon varsa kaldirirsin depona kizin kullanir buyuyunce. Ya da letgo dan satarsin.

almadım canım şimdilik ambalaj çöpüne koyuyoruz
o kovaların poşetlerinin çok pahalı olmasindan şikayet edilmiş ama bilemiyorum

Göz göze geliyorum ama direk bana gülümsemiyor , bazen emzirirken sesimi duyunca gülüyor , bazende öylesine
Emdikten sonra sarhos oluyor benimki oyle komik hallere giriyor ki yukari bakiyo baygin bayginnn hala dudagini oynatiyo sonra sinirli bakiyo hahahaha

Dr Browns benim kız da benimseyemedi avent Philips kullaniyorum küçük tontik bir biberon heralde öbür aya değiştirmem gerek yoksa uzun süre kullanılır mi bilemiyorum

almadım canım şimdilik ambalaj çöpüne koyuyoruz
o kovaların poşetlerinin çok pahalı olmasindan şikayet edilmiş ama bilemiyorum
Hmm normal cöp poşetleride kullanılıyormus
Evde zaten kullanıyorum kücük boyla battal boy mutfak icin birde ortaboy alırım sorun olmaz

Dr Browns benim kız da benimseyemedi avent Philips kullaniyorum küçük tontik bir biberon heralde öbür aya değiştirmem gerek yoksa uzun süre kullanılır mi bilemiyorum
Tontik ikili satılıyor boynerde önüme reklamı gelip duruyor aynısıdır 125ml
İhtiyacı arttıkca daha büyüğünü almak gerekir tabi

Hislerime tercüman arkadaşım. Zorlu ve uzun süren bir Doğum geçirmeme rağmen hatta ve hatta Doğum esnasında bir daha asla doğuramam diye düşünmeme rağmen daha 10 gün geçmeden hatırladığım sadece müthiş bir Doğum coşkusu ve Harika bir his olduğuydu hatta 2 gün önce Doğum yaptığım hastaneye arkadaşımı ziyarete gittim o koridorlarda yürüdükçe deli gibi Allahım ne eğlenceliydi 3. Çocuğu da mı düşünsem tekrar doğursam derken buldum kendimi. Sonra da kafayı mı yemeye başladım diye düşündüm 2 erkekten sonra üçüncü de erkek olursa evde pipiden geçilmez
Ama ciddi ciddi 3. Çocuk fikri sağdan sağdan mantıklı gelmeye başladı her birinde de 2,5 sene izin aldığım düşünülürse çocuk doğura doğura emekli olurum artık
@38his T tuboz yesilus @morcivertkedi
Hopp geri döndüm
Bazen eylül anneleri kesmiyor emzirirken daha atraksiyonlu yerlere yönelebiliyorum

Atraksiyon mu? Uuuu en sevdiğim bize de söyle nirelerde takılıyorsan

Biliyorum bu durumu evet nicki o üzülmesin diye etiketlemiyorum konusmuyorum buralarda özelden arada konusuyoruz
Rabbim yardımcısı olsun umarım bi mucize gercekleşir yavrum sagsalim kendisine gelir

Kızlar bahşeder misiniz etiket yapmadan nolmuş?

Yok kiz benimki 1 aylik hala aglamaktan bsska bir sey yapmiyor hic takilma daha seni bile bulanik goruyor :)

Hahaha bizimkiler aynı style meme aşağı meme yukarı meme meme meme olmazsa da zır zır zır

Benimki 34 gunluk. Bu hafta beni dinledigini ve bilincli baktigini anladim. Konusurken tepki veriyor. Hafif gulumsuyor. Refleks gulumseme gibi degil bana tepki verdigi belli. Ama daha bu hafta basladi. Gecen hafta yoktu.

Doğru diyorsun birkaç günde bile çok şey değişiyor bekleyeyim bakalım Çok teşekkürler

Benimki de oyle. 3 saat beklesem cocuk dunyalari yikar.

Valla benimki de uyumuyorsa bırak 3 saat 1 saat bile beklemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…