- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
İnşallah azalır yrni başladı bu gaz olayı, gaz yok diye seviniyorduk meğer 3 haftalıkken başlıyormuşBen kullandım günde 3 kez 8 damla
Yoğun gaz dönemlerinde şimdi 1 ay 6 günlük oldu kızım alttan kendi çıkarıyor çoğu zaman çünkü ayakları hareketlenmeye başladı, inşallah böyle devam eder, biraz sabır azalır bir kaç güne
Bir derdim var baslıgı var orası cesit cesit sorunlu hatunlarla dolu yasadıgın hayata yüz milyon kere sükrediyorsun milleti okudukca :)Hislerime tercüman arkadaşım. Zorlu ve uzun süren bir Doğum geçirmeme rağmen hatta ve hatta Doğum esnasında bir daha asla doğuramam diye düşünmeme rağmen daha 10 gün geçmeden hatırladığım sadece müthiş bir Doğum coşkusu ve Harika bir his olduğuyduhatta 2 gün önce Doğum yaptığım hastaneye arkadaşımı ziyarete gittim o koridorlarda yürüdükçe deli gibi Allahım ne eğlenceliydi 3. Çocuğu da mı düşünsem tekrar doğursam derken buldum kendimi. Sonra da kafayı mı yemeye başladım diye düşündüm 2 erkekten sonra üçüncü de erkek olursa evde pipiden geçilmez
Ama ciddi ciddi 3. Çocuk fikri sağdan sağdan mantıklı gelmeye başladıher birinde de 2,5 sene izin aldığım düşünülürse çocuk doğura doğura emekli olurum artık
Atraksiyon mu? Uuuu en sevdiğimbize de söyle nirelerde takılıyorsan
Kızlar bahşeder misiniz etiket yapmadan nolmuş?
Hahaha bizimkiler aynı stylememe aşağı meme yukarı meme meme meme olmazsa da zır zır zır
Doğru diyorsun birkaç günde bile çok şey değişiyor bekleyeyim bakalım ☺ Çok teşekkürler
Valla benimki de uyumuyorsa bırak 3 saat 1 saat bile beklemez
Evet bizde sevindiriyorduk 15.günden sonra başlıyormuşİnşallah azalır yrni başladı bu gaz olayı, gaz yok diye seviniyorduk meğer 3 haftalıkken başlıyormuş
Benimki de karnı tam doyunca baygınlık geçiriyor suratta bir memnuniyet hissiEmdikten sonra sarhos oluyor benimki oyle komik hallere giriyor kiyukari bakiyo baygin bayginnn hala dudagini oynatiyo sonra sinirli bakiyo hahahaha
Böyle kayınvalideleri okuyunca ben de sinir oluyorum sonuçta torunları olmuş bu ne kayıtsızlık diyeBir bebekle zorlanıyorum ki annemin yanındayım.Hoş kimse olmasa mecbur yapacaktım tek basima ilgilenecektim.ikinci çocuğu ara vermeden düşünüyorum belki o zamn kimse olmayacak yanımda Allah güç kuvvet verir inşallah.kv güya işi birakip cocuguma bakacakti kadın emekli hala çalışıyor biseyinde gözüm yok da madem o kadar seviyorsun torununu insan 40inda bari eline bişey tutar getirir konuyu da kv ye bagladim:)))
Çok haklısın kv ye gidiyorum bazen eşim olmadan bir gece gittim kaldım her şeyi batıyor aynı duyguları paylaşıyoruz annem olsa şöyle böyle yapar diyorum tamam onların da torunu ama çok çok farklı yanımda da sürekli kalsım istemiyorum ama işte yok Asya doğunca benim dünyam olacak diyordu hep yalan dolan.Bebek doğmadan alışverişe beraber gideceğiz diyordu sonra ekti beni zaten eşimle her şeyini alıyoruz kimseye muhtaç değiliz çok şükür yani borca girer gene kendim alırım ama çocuk kandırır gibi kadın.gıcık:))neyse inşallah bu duygudurumlari da düzelecek zamanla.ben de çok ağlıyordum bebeğine bakıp işe nasil gideceğim diye ağlıyordum ama düzeldim daha iyiyim çok şükür bugün 48 günlük olduk:)Böyle kayınvalideleri okuyunca ben de sinir oluyorum sonuçta torunları olmuş bu ne kayıtsızlık diye
Ama ben de kayınvalideyle çok sıkılıyorum yanımda kalıyor haftada 2/3 gün
Annemin peşine geliyor ya herşeyi annemle kıyaslıyorum oturup ağlıyorum annemi özledim diye (lohusalığın bana golü bu ağlama huyu oldu)
Kadın yemek yapıyor çocuğun gazını çıkartıyor vs ama bana herşeyi batıyor
Yalnız kalsam daha iyi diyorum psikolojim kaldırmıyor çünkü
Bi de gelip ağladın mı sen falan dediğinde ona hiç birşey anlatmak istemediğim için susup daha da çok öfkeleniyorum
Bu böyle sürüyor malesef
Vay anasını ilk 3e girmişim benim de çenem az düşük değil yaniİstatistik ler yalan söylemez ilk on da ismin bile yok
Rekorumuda kimse gecemez yahu resmen düşük çeneliyim
Valla gercekten eline emegine saglık tam bir anasın
Çok şükür geçecek diye bilmek en büyük tesellimizÇok haklısın kv ye gidiyorum bazen eşim olmadan bir gece gittim kaldım her şeyi batıyor aynı duyguları paylaşıyoruz annem olsa şöyle böyle yapar diyorum tamam onların da torunu ama çok çok farklı yanımda da sürekli kalsım istemiyorum ama işte yok Asya doğunca benim dünyam olacak diyordu hep yalan dolan.Bebek doğmadan alışverişe beraber gideceğiz diyordu sonra ekti beni zaten eşimle her şeyini alıyoruz kimseye muhtaç değiliz çok şükür yani borca girer gene kendim alırım ama çocuk kandırır gibi kadın.gıcık:))neyse inşallah bu duygudurumlari da düzelecek zamanla.ben de çok ağlıyordum bebeğine bakıp işe nasil gideceğim diye ağlıyordum ama düzeldim daha iyiyim çok şükür bugün 48 günlük olduk:)
Canımcım valla benim arkadasım cok ama yeni dogum yapan yokVay anasını ilk 3e girmişim benim de çenem az düşük değil yanibi de benim oturduğum muhitte pek arkadaşım yok burda konuşmak iyi geliyor
Demi ama tam tatmin olmus bir goruntu. Isikin tuhafi obez mi olacak diyorum benimki icin. Boynunun alti kat kat olmus sanki ama kafasini da cok sıkıyor sanki hic boynu yok gibi kaliyor buzulmekten. Cok gidiklaniyor. Surekli boynunu kasiyor.Benimki de karnı tam doyunca baygınlık geçiriyor suratta bir memnuniyet hissi
Insallah canim. Benimki alisti kundak olayina cok uykusu varsa kolunu tutup yanina koyuyorum oburunu da alana kadar hic kipirdamiyor. Kollari yanda uzatilmis onu sarmami bekliyor kuzucum.Plm123 kundak+emzik işlem tamam sızdı
Ama kaç saattir gaz sancısı ile kıvranıyor ağlıyordu yavrum
Hiç ihtimal vermedim duracağına eli kolu çok hareketliydi ama biraz sıkıca sarıp hafif salladım yetti
Yorulmuş demek kuzum
Damlasını verdim çay kaşığı ile rezene verdim ama rahatlamamıştı bir türlü
Gaz çok zor ya inşallah çok sürmeden atlatırız bu dönemleri
Ben sadece gece yapıyorum kundagı benimkide gece olduguna öyle alıstı benceInsallah canim. Benimki alisti kundak olayina cok uykusu varsa kolunu tutup yanina koyuyorum oburunu da alana kadar hic kipirdamiyor. Kollari yanda uzatilmis onu sarmami bekliyor kuzucum.
Büyük oğluma 60kg ile hamile kaldım. 80 ile doğuma gittim. Deli gibi yediğim halde Emzirmekten 58e düştüm. 16aylıkken 2.ye hamile kalınca memeyi bıraktırdık. Doğuma 71kg ile girdim (7aylık doğum yaptım ama 9ayı dolsaydı yine 80 olurdum). Şuan 65 kiloyumKaç kilosun canım merak ettim valla sen öyle söyleyince ☺
Kusma olasılıgına karsı yan yatırıyorumKızlar bebekleriniz uyuyorken nasıl yatırıyorsunuz yan mı sırt üstü mü? Ben geceleri yan yatırmaya çalışıyorum kafası hep yan yatıyor yani. Sürekli yan yatınca da kafası şekil alır mı ki öyle
Bizdede var aynı sorun özellikle alnı pul pulKizlar sizin bebeginjzinde cildi pulpul dokuluyor mu? Dogal bebek yagi aldim banyo sonrasi sursemde hep kepek kepek vucudu deri dokuntusu gecer dedim ama 1 ay oldu benim cildimdr kuru bana mi benzio yoksa sizlerde de var mi?
Bir de uykudan aglayarak uyanma yeni modamizsanki biiri bir sey yapmiscasina guc bela uyuyor 2 saat sonra ciglikla kalkiyo
Ben kızımda ay ay resmini çekmiştim, sonradan bi aylık iki aylık diye yazmıştım. Arada konsept yapıyordumKızlar aylık fotoğraf çekiyo musunuz, 1 aylık olduk bugün, bildiğiniz güzel ni uygulama var mı fotoğraf için
iyi yine çabuk gitmiş ☺Büyük oğluma 60kg ile hamile kaldım. 80 ile doğuma gittim. Deli gibi yediğim halde Emzirmekten 58e düştüm. 16aylıkken 2.ye hamile kalınca memeyi bıraktırdık. Doğuma 71kg ile girdim (7aylık doğum yaptım ama 9ayı dolsaydı yine 80 olurdum). Şuan 65 kiloyum
Oyuzdenmi bizimki sürekli gaz sancısı çekiyor ya hergün yerim bendeTahin gaz yapar demişti bana dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?