Koltuk altında sürekli beze oluşuyor,sagmayi düşünüyorum da manüel mi elektrikli mi karar veremedim .Benim 3.bebe çocuk maliyetli birşey olmasın istiyorum birdesanırım çok şey istiyorum
O beze bendede var neden oluyor acaba bilginşz varmı

Demi ama tam tatmin olmus bir goruntu. Isikin tuhafi obez mi olacak diyorum benimki icin. Boynunun alti kat kat olmus sanki ama kafasini da cok sıkıyor sanki hic boynu yok gibi kaliyor buzulmekten. Cok gidiklaniyor. Surekli boynunu kasiyor.
Benimkinde de gıdı çıkmaya başladı boynunun altı pamukçuk oluyor bazen , bazen de pişik gibi

Ben esimin bilgisayar koltuğuna çöktüm.Yatak odasına taşıdım onu.Belim hiç ağrımıyor kuruluyorum resmen

Beb
O beze bendede var neden oluyor acaba bilginşz varmı
Bebek güçlü çekmediği için oluyor diye biliyorum.Ama sertleşmesi kanalların tıkanmasına sebep olabiliyor.Beze oluşunca o tarağı daha çok emzirmeye çalışıyorum.Bu kez diğerini az emzirince o taraf şişiyor resmen kısır döngü

yesilus @ShinSeGi @ozlemo248
28 Ağustos doğumlu var mıydı başka kuzu
Pazartesi dimi 40ımız
Eşim evde diye biz Pazar günü banyomuzu yapıp anane babanneye gideceğiz inşallah çok heyecanla bekliyorum
Salı günü 40ımız öyle hesapladım ben
Bizde Pazartesi önce halaya sonra teyzeye gideceğiz
İstanbul’da mısın haftasonu hava yağışlıymış bizim 40ımız çıkıyor pastırma sıcakları bitiyor sanırım

Sagma makinen varsa ceksene onunla

yesilus @ShinSeGi @ozlemo248
28 Ağustos doğumlu var mıydı başka kuzu
Pazartesi dimi 40ımız
Eşim evde diye biz Pazar günü banyomuzu yapıp anane babanneye gideceğiz inşallah çok heyecanla bekliyorum

Pazartesi cikicak kirkimiz. Daha hiç çıkmadınız mi evden? Biz hergün ablayı okuldan alıyoruz arada yemeklere gidiyoruz arada geziyoz

Kızlar kv nin getirdiği misafir uyuyan bebeğimi öptü bir anda, napıyosunuz daha biz öpmedik dedim. Of çok sinirliyim. Hemen suyla sildim, başka ne yapabilirim alkollü mendille mi silseydim acaba.

Ama memesiz ağlıyor

Gündüz bizim de öyle

İlk çocuğında bunları yaşayan yok mu? İlk biz karşılaşmoyoruzdur demi?

Kızlar kv nin getirdiği misafir uyuyan bebeğimi öptü bir anda, napıyosunuz daha biz öpmedik dedim. Of çok sinirliyim. Hemen suyla sildim, başka ne yapabilirim alkollü mendille mi silseydim acaba.

Töbe töbe sacmalama yahu cocugun cildini yakarsın
Bebeklerin elleri öpülmez agzına sokuyorlar diye ama yanaklarını niye öpmüyorsunuz ki

Töbe töbe sacmalama yahu cocugun cildini yakarsın
Bebeklerin elleri öpülmez agzına sokuyorlar diye ama yanaklarını niye öpmüyorsunuz ki
Alkollü dediğim normal ıslak mendil. Ya öpmek tehlikeliymiş internete bak neler neler çıkıyor Allah korusun. Ben bir kaç defa başından öptüm sadece. Eşim ayağından öpüyor. Gelen kadın yaşlı, dizleri şiş zor yürüyor sebebini bilmiyorum. Off nasıl müdahale edemedim öpmesine, kendime kızıyorum.

alkollü mendil o kadının öpücüğünden daha çok zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…