Benim oglan uyumustu ya uyandi. 1 dakika kucagima aldim konustum ana kucagina koydum yine sizma makaminda. Acaba rezene iciyorum ya. O mu sakinlestiriyor. Ama kizim da boyleydi. Gunde 2 kupa rezene iciyorum.
Asıl yanakları öpülmez sanki
Töbe töbe sacmalama yahu cocugun cildini yakarsın
Bebeklerin elleri öpülmez agzına sokuyorlar diye ama yanaklarını niye öpmüyorsunuz ki
Düşüncesiz insanlar. Yaşlılıkla falan da alakası yok yani bunun. Bir de söylesen triplenirler. Benim kayınvalide de elinden şap şup öpüyor gıcık oluyorum. Bir daha öperde tavrım net olacak ama. Görümcem de daha üç günlükken ben koklamaya kıyamazken bir an da yüzünden öpmüştü şap şup nasıl sinirlerim bozulmuştu.Kızlar kv nin getirdiği misafir uyuyan bebeğimi öptü bir anda, napıyosunuz daha biz öpmedik dedim. Of çok sinirliyim. Hemen suyla sildim, başka ne yapabilirim alkollü mendille mi silseydim acaba.
Sakınan göze cöp batarAlkollü dediğim normal ıslak mendil. Ya öpmek tehlikeliymiş internete bak neler neler çıkıyor Allah korusun. Ben bir kaç defa başından öptüm sadece. Eşim ayağından öpüyor. Gelen kadın yaşlı, dizleri şiş zor yürüyor sebebini bilmiyorum. Off nasıl müdahale edemedim öpmesine, kendime kızıyorum.
Eger hava yoluyla bulasıcı bir hastalıgı yoksa yanakları öpmesi ellerini öpmesinden daha masumAsıl yanakları öpülmez sanki
Anamm ben ne rahatmısım yahu daha birinci gün bile hastaneye gelen onlarca kişi kucak kucak gezdirip sapır supur öptüDüşüncesiz insanlar. Yaşlılıkla falan da alakası yok yani bunun. Bir de söylesen triplenirler. Benim kayınvalide de elinden şap şup öpüyor gıcık oluyorum. Bir daha öperde tavrım net olacak ama. Görümcem de daha üç günlükken ben koklamaya kıyamazken bir an da yüzünden öpmüştü şap şup nasıl sinirlerim bozulmuştu.
valla bizde de durum aynıAnamm ben ne rahatmısım yahu daha birinci gün bile hastaneye gelen onlarca kişi kucak kucak gezdirip sapır supur öptü
Hala sülalecek annem babam kardeşim eşim gelirse haftada bir görümcem kaynanam falan öper bigüzel
Bizim kızlar fena olacak sanırımAyyy dunden beri memelerde can kalmadi..hem bagiriyo memede sinirleniyo..hem cekistiriyo..hem de saat basi emmek istiyo..2 memeyi emiyo hala elini agzina sokuyo..gelde yetip yetmedigini dusunme..
Çıglik atmayi biliyordu ama simdi zilli bi sekilde yapmayi ögrendi..numarada ncigliklar basladiBizim kızlar fena olacak sanırım
Kaynanam köyden geldi cigerleri agzında öksürüyor deli gibivalla bizde de durum aynıhasta olan öpüp yaklasmıyor sadece
İnsan kıyamıyor ya elin kadını gelip şap şup öpüyor pis ağzıyla, Allah bildiği gibi yapsın bunları, ve bebeklerimizi korusunDüşüncesiz insanlar. Yaşlılıkla falan da alakası yok yani bunun. Bir de söylesen triplenirler. Benim kayınvalide de elinden şap şup öpüyor gıcık oluyorum. Bir daha öperde tavrım net olacak ama. Görümcem de daha üç günlükken ben koklamaya kıyamazken bir an da yüzünden öpmüştü şap şup nasıl sinirlerim bozulmuştu.
benim kv de gripken öptü çocuğa değil bana geçtiKaynanam köyden geldi cigerleri agzında öksürüyor deli gibi
Cocuk icin geldi ve iki hafta görmemişti
Mecbur aldı öptü sarıldı etti kac saat
Bi onda acaba hasta olurmu diye düşündüm abandım emzirmeye
Onun harici saldım cayıra modunda kucak kucak geziyor
Ben de emzirmeye abandım napimKaynanam köyden geldi cigerleri agzında öksürüyor deli gibi
Cocuk icin geldi ve iki hafta görmemişti
Mecbur aldı öptü sarıldı etti kac saat
Bi onda acaba hasta olurmu diye düşündüm abandım emzirmeye
Onun harici saldım cayıra modunda kucak kucak geziyor
Aa tek basına cıkıyormusun süper ya ben daha cesaret edemedim teki :)benim kv de gripken öptü çocuğa değil bana geçtiaman en güzeli. dışarıya çıkmaya baslayınca bin türlü mikropla karsılasacaklar. bağışıklık kazanmaları lazım. şahsen kış da olsa öğle saati şöyle 1 saat kadar dışarı çıkarmayı düşünüyorum her gün. şöyle bi dolaşırız marketime gider gelirim. tam öğle vakti
Sütün korur onu tüm mikroplardan :)Ben de emzirmeye abandım napim
yok kız ben daha sağlık ocağı ve hastane dışında çıkmadımAa tek basına cıkıyormusun süper ya ben daha cesaret edemedim teki :)
Düşüncesiz insanlar. Yaşlılıkla falan da alakası yok yani bunun. Bir de söylesen triplenirler. Benim kayınvalide de elinden şap şup öpüyor gıcık oluyorum. Bir daha öperde tavrım net olacak ama. Görümcem de daha üç günlükken ben koklamaya kıyamazken bir an da yüzünden öpmüştü şap şup nasıl sinirlerim bozulmuştu.
Aclik kirmizi cizgisi
Herkes yanak biliyor ama Elleri öpmek daha tehlikeli çünkü elleri ağzına götürebiliyorAsıl yanakları öpülmez sanki
Hastane dışında bir kez Çamlıcaya gittik oh misPazartesi cikicak kirkimiz. Daha hiç çıkmadınız mi evden? Biz hergün ablayı okuldan alıyoruz arada yemeklere gidiyoruz arada geziyoz
Ben ablamla markete yürüdüm cok rahattı duruyorlar arabada mısıl mısıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?