Benim oglan uyumustu ya uyandi. 1 dakika kucagima aldim konustum ana kucagina koydum yine sizma makaminda. Acaba rezene iciyorum ya. O mu sakinlestiriyor. Ama kizim da boyleydi. Gunde 2 kupa rezene iciyorum.

Töbe töbe sacmalama yahu cocugun cildini yakarsın
Bebeklerin elleri öpülmez agzına sokuyorlar diye ama yanaklarını niye öpmüyorsunuz ki
Asıl yanakları öpülmez sanki

Kızlar kv nin getirdiği misafir uyuyan bebeğimi öptü bir anda, napıyosunuz daha biz öpmedik dedim. Of çok sinirliyim. Hemen suyla sildim, başka ne yapabilirim alkollü mendille mi silseydim acaba.
Düşüncesiz insanlar. Yaşlılıkla falan da alakası yok yani bunun. Bir de söylesen triplenirler. Benim kayınvalide de elinden şap şup öpüyor gıcık oluyorum. Bir daha öperde tavrım net olacak ama. Görümcem de daha üç günlükken ben koklamaya kıyamazken bir an da yüzünden öpmüştü şap şup nasıl sinirlerim bozulmuştu.

Sakınan göze cöp batar
Bende hoslasmam tanımadıgım etmedigim insanın öpmesini ama cocugumu öpmelere doyamıyorum acıkcası :)

Eger hava yoluyla bulasıcı bir hastalıgı yoksa yanakları öpmesi ellerini öpmesinden daha masum
Ellerini öpmesi demek sürekli agzına sokulan o ellerle mikrobun agız yoluyla içeri alınması demek

Anamm ben ne rahatmısım yahu daha birinci gün bile hastaneye gelen onlarca kişi kucak kucak gezdirip sapır supur öptü
Hala sülalecek annem babam kardeşim eşim gelirse haftada bir görümcem kaynanam falan öper bigüzel

valla bizde de durum aynı hasta olan öpüp yaklasmıyor sadece

valla bizde de durum aynı hasta olan öpüp yaklasmıyor sadece
Kaynanam köyden geldi cigerleri agzında öksürüyor deli gibi
Cocuk icin geldi ve iki hafta görmemişti
Mecbur aldı öptü sarıldı etti kac saat
Bi onda acaba hasta olurmu diye düşündüm abandım emzirmeye
Onun harici saldım cayıra modunda kucak kucak geziyor

İnsan kıyamıyor ya elin kadını gelip şap şup öpüyor pis ağzıyla, Allah bildiği gibi yapsın bunları, ve bebeklerimizi korusun Bozuluyorlar tabi bozulmazlar mı. Umrumda değil. Kv'ye çocuğu çevirme dedim diye üç hafta gelip gitmedi, kendisi bilir valla kafamı dinledim en azından.

benim kv de gripken öptü çocuğa değil bana geçti aman en güzeli. dışarıya çıkmaya baslayınca bin türlü mikropla karsılasacaklar. bağışıklık kazanmaları lazım. şahsen kış da olsa öğle saati şöyle 1 saat kadar dışarı çıkarmayı düşünüyorum her gün. şöyle bi dolaşırız marketime gider gelirim. tam öğle vakti

Ben de emzirmeye abandım napim

Aa tek basına cıkıyormusun süper ya ben daha cesaret edemedim teki :)

Aa tek basına cıkıyormusun süper ya ben daha cesaret edemedim teki :)
yok kız ben daha sağlık ocağı ve hastane dışında çıkmadım 40da dışarı çıkmayangillerdenim. ama tek basıma çıkarım karnını doyurduktan sonra. zaten dışarıda ve bebek arabasında duruyorlar. E Elwing6 gülce bile durduysa bizimkiler kesin durur

en rahat benim herhalde kucagina bile bir kac kez aldi kv..hatta biz alincada cocuk eziliyo az duz yere yatirin diyordu gorumcem bir kez dogumda gordu yegenini muhtesem aile baglari ise yariyo bazen

Aclik kirmizi cizgisi suan yoldayiz arabada misil misil molada emzirdim sorun yok

Herkes yanak biliyor ama Elleri öpmek daha tehlikeli çünkü elleri ağzına götürebiliyor
Ama biz öpüyoruz yanaktan , bir başkası hele ki tanımadığım bir misafir gelip öpse bende delirirdim ne cahil insanlar git kendi torununu öp ilk kez gördüğün kadının çocuğunu öpüyorsun rezillik limelemon

Pazartesi cikicak kirkimiz. Daha hiç çıkmadınız mi evden? Biz hergün ablayı okuldan alıyoruz arada yemeklere gidiyoruz arada geziyoz
Hastane dışında bir kez Çamlıcaya gittik oh mis
3-4 kez de arabasıyla mahallede tur attık
Çıktık yani full evde değildik
Heyecanım 40ını bekliyoruz ya hep ondan

Ben ablamla markete yürüdüm cok rahattı duruyorlar arabada mısıl mısıl
Ama havalar kötüleşmeye baslıyor keske aksamları en azından cıkarsanız dısarı

Ben bikaç gündür güneşliydi ya hava bacaklarını on onbeş dk balkonda güneşlendirdimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…