Ay inanmıyorum yağış mı var tüh ya dediğin gibi ne güzel gitti bu ara havalarSalı günü 40ımız öyle hesapladım ben
Bizde Pazartesi önce halaya sonra teyzeye gideceğiz
İstanbul’da mısın haftasonu hava yağışlıymış bizim 40ımız çıkıyor pastırma sıcakları bitiyor sanırım
Aynı durumdayım bir de mastit yaşadığım için panik yapıyor bu durum bendeBeb
Bebek güçlü çekmediği için oluyor diye biliyorum.Ama sertleşmesi kanalların tıkanmasına sebep olabiliyor.Beze oluşunca o tarağı daha çok emzirmeye çalışıyorum.Bu kez diğerini az emzirince o taraf şişiyor resmen kısır döngü
hakkını yiyorsun kızın karnı tok olunca bak nasıl da duruyorAclik kirmizi cizgisisuan yoldayiz arabada misil misil molada emzirdim sorun yok
evi cereyan etmediği sürece sürekli havalandırıyorum. ikindiden sonra serinledigi için kapatıyorum camları. aynen öğlen beşiğe çok güzel güneş vuruyor oraya yatırdım bende :) neyse az kaldı zaten persembe özgürlüğe kavusuyoruzBen ablamla markete yürüdüm cok rahattı duruyorlar arabada mısıl mısıl
Ama havalar kötüleşmeye baslıyor keske aksamları en azından cıkarsanız dısarı
Ben bikaç gündür güneşliydi ya hava bacaklarını on onbeş dk balkonda güneşlendirdimde :)
Valla sabrına helal olsun havalar cok güzeldi ben bi hafta evde durdum diye sıyırıyorum sandım ağlama krizleri mutsuzluk naraları falan :) 40 gün iyi dayanmıssın :)hakkını yiyorsun kızın karnı tok olunca bak nasıl da duruyor
evi cereyan etmediği sürece sürekli havalandırıyorum. ikindiden sonra serinledigi için kapatıyorum camları. aynen öğlen beşiğe çok güzel güneş vuruyor oraya yatırdım bende :) neyse az kaldı zaten persembe özgürlüğe kavusuyoruzben ki bağlasan 2 gün evde durmayan biriyken büyük basarı benim icin. 1 gün dışarı çıkmasam ertesi gün mutlaka cıkarım. fazlasıyla bunaldım zaten
Zeytinyagi surdum ben. Bakalim ne olacak. Cok gidiklanip kafasini omuzlarina dogru cekiyor surekli. Azcik tombiklesti de artik. 4.5 olmustur artik diyorum. 2 hafta sonra tartilacak saglikocaginda.Ay benimkininde gıdısı pişik oldu tatilde sıcaktan terlemekten vs hala tamamen iyileşmiş değil hafif pembesi kaldı
Kantaron yagı varsa oda cok iyi geliyormuşZeytinyagi surdum ben. Bakalim ne olacak. Cok gidiklanip kafasini omuzlarina dogru cekiyor surekli. Azcik tombiklesti de artik. 4.5 olmustur artik diyorum. 2 hafta sonra tartilacak saglikocaginda.
Canım Allah korusun ama öpücük hiç de öyle masum değil. İnternette kötü haberler var 40 günlük bebeği misafir öpüyor gerisini anmak istemiyorum.benim kv de gripken öptü çocuğa değil bana geçtiaman en güzeli. dışarıya çıkmaya baslayınca bin türlü mikropla karsılasacaklar. bağışıklık kazanmaları lazım. şahsen kış da olsa öğle saati şöyle 1 saat kadar dışarı çıkarmayı düşünüyorum her gün. şöyle bi dolaşırız marketime gider gelirim. tam öğle vakti
Kesinlikle canımCanımcım valla benim arkadasım cok ama yeni dogum yapan yok
Her gün bikaçıyla düzenli olarak konusuyoruz ama max yarım saat sürüyor
Herkese her dkda gazı kakası sütü yazamazsın zaten sıkıcı cunku baktıgında
o yüzden burası aynı dili konusan kadınlar oldugu icin cok iyi geliyor :)
Yarın hava 22 dereceye düşüyor, bacaklarını çift kat giydirsem mi diyorum.Ben ablamla markete yürüdüm cok rahattı duruyorlar arabada mısıl mısıl
Ama havalar kötüleşmeye baslıyor keske aksamları en azından cıkarsanız dısarı
Ben bikaç gündür güneşliydi ya hava bacaklarını on onbeş dk balkonda güneşlendirdimde :)
Ben pazartesi diyorum annem pazar diyor çözemedik@yesilusShinSeGi @ozlemo248
28 Ağustos doğumlu var mıydı başka kuzu
Pazartesi dimi 40ımız
Eşim evde diye biz Pazar günü banyomuzu yapıp anane babanneye gideceğiz inşallah çok heyecanla bekliyorum
Anne sütüyle beslenen çocuklar ilerde obez olmuyormuşDemi ama tam tatmin olmus bir goruntu. Isikin tuhafi obez mi olacak diyorum benimki icin. Boynunun alti kat kat olmus sanki ama kafasini da cok sıkıyor sanki hic boynu yok gibi kaliyor buzulmekten. Cok gidiklaniyor. Surekli boynunu kasiyor.
Hastane dışında bir kez Çamlıcaya gittik oh mis
3-4 kez de arabasıyla mahallede tur attık
Çıktık yani full evde değildik
Heyecanım 40ını bekliyoruz ya hep ondan
Bizimki de aynenÇıglik atmayi biliyordu ama simdi zilli bi sekilde yapmayi ögrendi..numarada ncigliklar basladi
Eviniz o kadar soguk muYarın hava 22 dereceye düşüyor, bacaklarını çift kat giydirsem mi diyorum.
Görümcem dün geldi ben neden gelmiyor dedim eşime, doğumdan sonra yeni geldi. Takı takmadığı için mi gelmiyor bilemedim.en rahat benim herhalde kucagina bile bir kac kez aldi kv..hatta biz alincada cocuk eziliyo az duz yere yatirin diyordu gorumcem bir kez dogumda gordu yegenini muhtesem aile baglari ise yariyo bazen
Ben pazartesi diyorum annem pazar diyor çözemedikbizde mecbur pazar banyo yapıcaz ve davetli olduğumuz bi yer vardı oraya gideriz. Pazartesi doktor kontrolüm var ordan gezmeye gidicez pazartesi banyo yapmaya fırsat olmaz
Bugün doktor ayaklarını sıcak tutarsan karın ağrısı daha az olur dedi. Ben de artık içine ince bi alt giydireceğim.Yarın hava 22 dereceye düşüyor, bacaklarını çift kat giydirsem mi diyorum.
nasıl giydiriyosunuz ki? iç zıbın ve üst kıyafet mi sadece? ben iç zıbın, tek alt pijama onun üstüne corap üstüne de üst kıyafetini giydiriyorumEviniz o kadar soguk mu
Ben içine corap giydirmiyorum kac gündür yarın bi corap giydiririm uzun zıbının içine cok serin olursa bide yelek geciririm
Annem 40 banyo suyuna 40 kaşık su ilave et dedi bi de 40 tane taş atanlar varmış. Bi de bebeğe gusül abdesti aldırıyor gibi yapılıyormuş.Pazartesi olucak. Bu 40 banyosunda ne yapıyorduk birseyler vardi sanki. Bu inanislardada işime geleni yapıyorum işime gelmeyeni yapmıyorum iyi mi? Ama 40 banyosunda bir şeyler yaptık kızıma unuttum şimdi
Valla isimlerini bilmiyorum tam ama senin dediğin gibi sanırımnasıl giydiriyosunuz ki? iç zıbın ve üst kıyafet mi sadece? ben iç zıbın, tek alt pijama onun üstüne corap üstüne de üst kıyafetini giydiriyorumyani içi 1 kat dışı 1 kat oluyor. onlar hareketsiz oldukları icin üşürler gibime geliyor. bi kere öyle giydirdim burnu buz gibi oldu. çok sıcak gelse isilik olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?