aynen tek fark ben bide çorap giydiriyorum. ayakların üşümesi de karın ağrısı yapar

Korbel iyikilerim arasındadır. Ayaklandığı zaman eline geçen herşeyin yerini değiştiriyorlar. Sen ne kadar dikkat etsen de eşin yada eve gelen biri banyo kapısını açık unutabiliyor. Çocuk ya o çöpü karıştırır yada eline geçen herşeyi içine atar. Korbelin iç kapağı kilitleniyor. Bu süper. Benimki ebeveyn banyosunda duruyor. misafir banyosunda sıradan kova vardı. Evde birşey kaybolsa ordan çıkıyordu
Bir de şimdilik kokmuyor ama ek gıdaya geçince Aman Allahım yok böyle bir koku diyorsun. Korbel standart kovalara göre daha başarılı hapsetmekte

Görümcem dün geldi ben neden gelmiyor dedim eşime, doğumdan sonra yeni geldi. Takı takmadığı için mi gelmiyor bilemedim.
Bizimde esimin halasinib kizlari foto istiyo gorumcemin umrunda degil yegeni mi oldu ne oldu belli degil..kv gelmiyor ben gidip kasimda mevlutu yapip döneyim diyorum evde ugrascagima

Dişim çekildi. Ölmek istiyorum beynim zonkluyo koca biberon süt attim. Kızımı anneme bırakmıştım buzlukta ne kadar süt varsa içirmiş çocuk kaç saattir deliksiz uyuyo :) uyaniyo kaka yapiyo tekrar uyuyo ve hiç meme istemiyo

Annem 40 banyo suyuna 40 kaşık su ilave et dedi bi de 40 tane taş atanlar varmış. Bi de bebeğe gusül abdesti aldırıyor gibi yapılıyormuş.

Evet biz bugün öyle yaptık şu an 24 günlük kuzum ama annem 40 ına kalamayacak birkaç gün Sonra gideceği için yarı kırkını çıkarmış olalım sen 40 olunca yine yaparsın dedi.
40 buğday tanesi, 40 tane ufak taş, içine banyo suyundan 40 kaşık su, bir süzgece de ayna, altın, Kuran-ı Kerim soğan ve iğne koydu yıkanma bitip andest aldıktan sonra en son onu döküp çıkıyorsun bebekten sonra da kendin ayni şekilde yıkanıyorsun. Bir de annem ben yıkandıktan sonra yatağına otur bebeği ben sana getireceğim dedi

Bana kalsa yapmayacaktım aslında ama annem olmaz dedi bunların hepsi Şamanizm den kalma adetler diye biliyorum ama yüzyıllardır gelmiş yapıyoruz işte

Valla benim 3.çocuğum ve çocuklar hassas noktam.Kizim 19 günlükken bronşit oldu.10 iğneyi vurdurduk ama çok zordu.bacağında et bile yoktu deriyi sundurup yapıyorlardı iğneyi.Ben terlettik mi acaba diye düşünüyordum 7 yıl sonra bu bebeğim olunca annem öpüyordum gizli gizli diye itiraf etti.Senin çocukların hassas bu bebeğini öpmem dedi.Evham midir bilmem ama Rabbim dermansız dert vermesin o zorlukları görünce mecburen korumaya çalışıyorsunuz.

B Ben ilk oğlumda yapmadım birşey,kızım da guslettikten sonra 40 taş toplayım 3 ihlas 1 fatiha okuyup suya atmis o suyla hem kendim hem bebek yikanmistik.Bunda da sizlerden duyduklarımı yaparım artık.
Bir de ben bilmiyordum ama komşularım dedi 40 ı çıkana dek bebegin baş ucuna Kuranı kerim konuluyormuş ,koydum bende

Evet biz de koyarız başucuna ama anne yanı beşiğin yanında ayağa kalkınca baktım ki bel altında kalıyor yatak odamıza aynanın üzerine koydum ben de.

Düşünme al diyorsun :)
Peki 16lt kücük diyorlar seninki kac lt

Bizim üşümemizde onlara karın agrısı olarak dönüyormus ben gece inanılmaz terli uyanıyorum hemen üstüme bi hırka geciriyorum
aynen hala lohusa teri döküyorum. kalkıp tisörtü değiştiriyorum gece. o da karın ağrısı yaparmış bilmiyordum terlememe dikkat etmiyordum ama artık ediyorum. yazık yavrum

İstatistik ler yalan söylemez ilk on da ismin bile yok
Rekorumuda kimse gecemez yahu resmen düşük çeneliyim
Valla gercekten eline emegine saglık tam bir anasın
vay anasına bu neeee
kız neler varmış
ben tontik guzumla büyük ve kaprisli kızımla uğraşıcam diye fırsat bulamiyom
hamileyken burdan çıkmazdım

Kahverengi halkadaki noktacıklat varya oralardan da süt geliyor. Zaten oyuzden sadece ucunu değil halkanın hepsini ağzına verin deniyor

Canım anlıyorum ama bence annelik titizliğinden olsa gerek fazla endişeleniyorsun, Allah’ın izniyle birşey olmaz ama keşke herkes düşünceli ve hassas olabilse. İnsan kendisi öyle olunca etrafındakilerden de bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…