- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
O 40 kasık suya dua ediyorlar birdeAnnem 40 banyo suyuna 40 kaşık su ilave et dedi bi de 40 tane taş atanlar varmış. Bi de bebeğe gusül abdesti aldırıyor gibi yapılıyormuş.
aynen tek fark ben bide çorap giydiriyorum. ayakların üşümesi de karın ağrısı yaparValla isimlerini bilmiyorum tam ama senin dediğin gibi sanırım
İçine bezinden baglanan kolsuz veya yarı kol zıbın üstünede tulum veya altına ayaklı pantolon üste body gibi bişey
Ellere corap
Ayaklarının içine ekstra corap giydirmiyordum
Ben kağıthaneAy inanmıyorum yağış mı var tüh ya dediğin gibi ne güzel gitti bu ara havalar
Öğlenleri yürüyüş bile yaptık yarim saat arabada durdu Pamuk kızım
İnşallah hemen soğumaz da kırk gezmelerimizi yaparız
Evet İstanbul Çekmeköy
Sen
Bizim üşümemizde onlara karın agrısı olarak dönüyormus ben gece inanılmaz terli uyanıyorum hemen üstüme bi hırka geciriyorumaynen tek fark ben bide çorap giydiriyorum. ayakların üşümesi de karın ağrısı yapar
Korbel iyikilerim arasındadır. Ayaklandığı zaman eline geçen herşeyin yerini değiştiriyorlar. Sen ne kadar dikkat etsen de eşin yada eve gelen biri banyo kapısını açık unutabiliyor. Çocuk ya o çöpü karıştırır yada eline geçen herşeyi içine atar. Korbelin iç kapağı kilitleniyor. Bu süper. Benimki ebeveyn banyosunda duruyor. misafir banyosunda sıradan kova vardı. Evde birşey kaybolsa ordan çıkıyorduT tuboz Korbell cöp kovası almaya karar verdim bende sen söylüyordun aldın mı
@Plm123 sterilizatör aldım sen soruyordun weewell in yorumları güzeldi deneyimleyeyim aktarıcam durumu
Biberon dr browns almıştım ama sevmedi bizimki agız kısmından cok akıyor ondanmıdır nedir cözemedim siz neler kullanıyorsunuz ?
Birde emzirme koltugu kullanan varmı evimde salon harici oturacak yer yok misafir su bu geldiginde kızımın odasına veya bostaki odaya koltuk koymam lazım hazır almısken sallanan veya emzirme izin koltuklardan alayım dedim
Bizimde esimin halasinib kizlari foto istiyo gorumcemin umrunda degilGörümcem dün geldi ben neden gelmiyor dedim eşime, doğumdan sonra yeni geldi. Takı takmadığı için mi gelmiyor bilemedim.
Ne duası acaba?O 40 kasık suya dua ediyorlar birde
Annem 40 banyo suyuna 40 kaşık su ilave et dedi bi de 40 tane taş atanlar varmış. Bi de bebeğe gusül abdesti aldırıyor gibi yapılıyormuş.
Ben ilk oğlumda yapmadım birşey,kızım da guslettikten sonra 40 taş toplayım 3 ihlas 1 fatiha okuyup suya atmis o suyla hem kendim hem bebek yikanmistik.Bunda da sizlerden duyduklarımı yaparım artık.Evet biz bugün öyle yaptıkşu an 24 günlük kuzum ama annem 40 ına kalamayacak birkaç gün Sonra gideceği için yarı kırkını çıkarmış olalım sen 40 olunca yine yaparsın dedi.
40 buğday tanesi, 40 tane ufak taş, içine banyo suyundan 40 kaşık su, bir süzgece de ayna, altın, Kuran-ı Kerim soğan ve iğne koydu yıkanma bitip andest aldıktan sonra en son onu döküp çıkıyorsun bebekten sonra da kendin ayni şekilde yıkanıyorsun. Bir de annem ben yıkandıktan sonra yatağına otur bebeği ben sana getireceğim dedi
Bana kalsa yapmayacaktım aslında ama annem olmaz dedibunların hepsi Şamanizm den kalma adetler diye biliyorum ama yüzyıllardır gelmiş yapıyoruz işte
B
Ben ilk oğlumda yapmadım birşey,kızım da guslettikten sonra 40 taş toplayım 3 ihlas 1 fatiha okuyup suya atmis o suyla hem kendim hem bebek yikanmistik.Bunda da sizlerden duyduklarımı yaparım artık.
Bir de ben bilmiyordum ama komşularım dedi 40 ı çıkana dek bebegin baş ucuna Kuranı kerim konuluyormuş ,koydum bende
Düşünme al diyorsun :)Korbel iyikilerim arasındadır. Ayaklandığı zaman eline geçen herşeyin yerini değiştiriyorlar. Sen ne kadar dikkat etsen de eşin yada eve gelen biri banyo kapısını açık unutabiliyor. Çocuk ya o çöpü karıştırır yada eline geçen herşeyi içine atar. Korbelin iç kapağı kilitleniyor. Bu süper. Benimki ebeveyn banyosunda duruyor. misafir banyosunda sıradan kova vardı. Evde birşey kaybolsa ordan çıkıyordu
Bir de şimdilikkokmuyor ama ek gıdaya geçince Aman Allahım yok böyle bir koku diyorsun. Korbel standart kovalara göre daha başarılı hapsetmekte
Sorarım eve gidince anneme :)Ne duası acaba?
Bizim Mevlüt haftaya bakalım nasıl geçecekBizimde esimin halasinib kizlari foto istiyo gorumcemin umrunda degilyegeni mi oldu ne oldu belli degil..kv gelmiyor ben gidip kasimda mevlutu yapip döneyim diyorum evde ugrascagima
aynen hala lohusa teri döküyorum. kalkıp tisörtü değiştiriyorum gece. o da karın ağrısı yaparmış bilmiyordum terlememe dikkat etmiyordum ama artık ediyorum. yazık yavrumBizim üşümemizde onlara karın agrısı olarak dönüyormus ben gece inanılmaz terli uyanıyorum hemen üstüme bi hırka geciriyorum
vay anasına bu neeeeİstatistik ler yalan söylemez ilk on da ismin bile yok
Rekorumuda kimse gecemez yahu resmen düşük çeneliyim
Valla gercekten eline emegine saglık tam bir anasın
39 günlük olduk canım . Adet de olmadım kasık ağrılarım da geçti
Kahverengi halkadaki noktacıklat varya oralardan da süt geliyor. Zaten oyuzden sadece ucunu değil halkanın hepsini ağzına verin deniyorAy anneme gösterdim ilk defa görüyorum böyle bişey dedi
İnternette dilimin döndügünce arattım bişey cıkmadı
Ben kızımı sucladım nasıl kenarlarıda cekiştirdiyse delmiş damarı patlatmıs diye
Canım anlıyorum ama bence annelik titizliğinden olsa gerek fazla endişeleniyorsun, Allah’ın izniyle birşey olmaz ama keşke herkes düşünceli ve hassas olabilse. İnsan kendisi öyle olunca etrafındakilerden de bekliyor.Alkollü dediğim normal ıslak mendil. Ya öpmek tehlikeliymiş internete bak neler neler çıkıyor Allah korusun. Ben bir kaç defa başından öptüm sadece. Eşim ayağından öpüyor. Gelen kadın yaşlı, dizleri şiş zor yürüyor sebebini bilmiyorum. Off nasıl müdahale edemedim öpmesine, kendime kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?