Biz de esimle 2 delikli bibwronxemzigi mi alsak diyorduk. Onlar da kiyafet bedeni gibi S M L diye gidiyor aylar buyudukce. Baska markanin M biberonunu deneyeyim bari.
İstersen elimdekine delik aç veya büyütmeyi dene belki de ondandır seninki de , benimki yorulduğu için ağlıyormuş

300 doğum yardımı

Paronayak oluyor insan boyle de senin durum daha vahimmis aslinda bir ogrenebilsek bosvermeyi daha rahat edecegiz ama cok zor
Aynen ya ben sürekli tartışmaktan bıktım onlar bıkmadılar kendi bildiklerini yapmaktan pes etmek yok öğrenecekler herşeyin doğrusunu tam gaz devam edicem

Biz de 58 günlük olduk yaklaşık 10 gündür var. Neyden kaynaklanıyormuş peki?

Tebrik ederim bence çok güzel konuşmuşsun, onların fevriliklerine rağmen senin ılımlı davranışını takdir ettim doğrusu.

Evet göğüste oluyor hırıltı
İşte göğüs tıkanıklığı hırıltı , burunda tıkanıklık hapşurma ve hatta öksürükte yaptı bizimkine hasta oldu sandık , hayır göğsü tıkalı , düzenli her gün serum fizyolojik uygulayın dedi
Burnuna koyup yarısını sıkıp yan çeviriyoruz başını , sonra diğer burnuda aynı şekilde

Bizimki 48günlük ama oda yapıyor :)

Aynı gündeyiz benim 28. Gün bitti dedim aradan 3_4 ?gün geçti geldi sonra kesildi sonra tekrar başladı 15 gündur sanırım arada hafifliyor suan aşırı yoğun bitmedi cuma doktora gidicem. Ilk doğumunda 60 gün kanamam olmuştu ams hiç aralıksız kürtaj olmuştum plasentadan parca kalmis dedi doğumumu yapmayan başka bir doktor yaptı. Gene aynı talihsizlik beni buldu sanirim çok canim sıkkın. Senin azmış biter sanirim

Aynen oplumda hapşuruk öksürük bende hasta oluyo sandım kontrolümüz ayın 28inde daha var sorcam bende dr ye ama bol bol sıkarım artık serum

İstersen elimdekine delik aç veya büyütmeyi dene belki de ondandır seninki de , benimki yorulduğu için ağlıyormuş
Avent'in biberonlari numarali. Simdiye kadar 0 kullaniyordum, hala arada kullaniyorum digeri kirli oldugunda. 1 numaraya gectim ama. Elimde 2 numarasi da var. Yalniz bu biberon ve emziklerde 1 ay sonra hijyen icin degistirin diyor. 0 numarayi en basindan kullaniyorum. Siz degistirsiniz mi biberon emziklerini? Acaba sadece 1'le mi devam etsem artik. Emzigini de atsam mi acaba? Gerci bi sorun gorunmuyor emzikte. Ilk gunku gibi hala.

Yoğun kanama varsa o sıkıntı olabilir ama belki de adettir

Valla bravo canım başlarda ben de yapıyordum ama gaz ve kaka problemlerimiz çıktığından beri bebeğimin gündüz uykusu yok pek, o yüzden yemek yapamıyorum, kahvaltı zor ediyorum çoğu gün hatta.

Biz başından beri aptamil conformil kullaniyoruz hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür.1 gün yapmadığı olmuştu nerdeyse doktora gidecektik tecrubesizlik işte:))
Biberonun başlığından zor çıkıyor, iki numara başlık da bulamadım, bakalım nasıl olacak. İnşallah biz de memnun kalırız. Size dr mu tavsiye etti?

Rapor parası dediğin şey memur maaş aliyo ya işçi maaş almiyo onun yerine sgkdan para aliyo. O rapor parası oluyo. Ek birşey değil yani. Benim soyledigim 1 kereliğine yatan birşey ve 1. Çocukta 300mus 200 değilmiş yanlış bikiyormusum. Sen benim dedigimi almışsın yani. Bir de emzirme parası var 180 lira bir kereliğine. Onu da maaşına yansitmislardir. Güle güle harcayın...

Tebrik ederim bence çok güzel konuşmuşsun, onların fevriliklerine rağmen senin ılımlı davranışını takdir ettim doğrusu.
Teşekkür ederim , ben gerçekten kırgın duramam benim yüzümden eşimin üzülmesini istemem çünkü eşim bunu gerçekten haketmiyor Hatta ilk başlarda ailesinin bu kadar büyüyeceğini düşünmedim , görümceme aşırı kızgın olsamda , eşime dedim görümcemin eşini bir akşam söyleriz alır bizi evlerine aramızı düzeltiriz dedim , olmaz dedi şuan olanları konuşuyorlar dedi. Fazla detay veremiyor ama demek istiyor ki olanları konuşuyorlar , seni kötülüyorlar , kendilerine hiç özeleştiri yapmıyorlar sadece ama sadece seni suçluyorlar ,diyemedi ama ben biliyorum. Çünkü bir insanı tanımak istiyorsan başkaları hakkında yaptığı yorumlarına bak demişler , başkaları hakkında konuşurken hep kötüleme ve olumsuzluk içeren sözler söylerlerdi bende yeni gelinken ama belki şöyledir yada belki böyledir dediğimde ne kadar saf düşünüyorsun derlerdi , asla muhakeme gücü yok, çok yönlü düşünmek yok. Bana ters gelen çok şeyleri vardı ama ben hep olumlu olanlara tutundum , insanları olduğu gibi kabul ettim üstüne saygı duydum fazlasıyla. Şimdi onlar benim kaybettiğimi düşünüyor ama esas onlar beni kaybetti , aklıma geldikçe içim yanıyor keşke zamanı geri alabilsem ya da telafi edebilsem ben yine de herşeye rağmen eşim ve çocuğum için adım atardım ama bugün kv duvarına çarptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…