İstersen elimdekine delik aç veya büyütmeyi dene belki de ondandır seninki de , benimki yorulduğu için ağlıyormuşBiz de esimle 2 delikli bibwronxemzigi mi alsak diyorduk. Onlar da kiyafet bedeni gibi S M L diye gidiyor aylar buyudukce. Baska markanin M biberonunu deneyeyim bari.
300 doğum yardımıBen dun postaneden 300 tl aldim ama inan ne parasi bilmiyorum. Herkes ayri telden caliyor. Memur oldugum icin baska bir sey alamiyorum galiba. Sigortalilarda rapor parasi varmis, bize yok. Cocuk yardimini da esim aliyormus o da memur oldugu icin ama daha bordrosunu bile kontrol etmedik. Yatip yatmadigini bilmiyorum. Senin bahsettigin ne parasi acaba?
Adet mi lekelenme mi anlar mıBi anormallik olup olmadığını anlar. Bana herşey yolunda demişti 2 hafta önce.
Cok sukur sadece anne sütü veriyorumcok iyi almış 1400 gram maşallah prensese eger sadece anne sütü ise sütünüz baya yaramış
Aynen ya ben sürekli tartışmaktan bıktım onlar bıkmadılar kendi bildiklerini yapmaktanParonayak oluyor insan boyle desenin durum daha vahimmis aslinda bir ogrenebilsek bosvermeyi daha rahat edecegiz ama cok zor
Biz de 58 günlük olduk yaklaşık 10 gündür var. Neyden kaynaklanıyormuş peki?Herkese merhaba,
Benim de 37 gunluk bir oglum var. Burayi basindan beri takip ediyorum ben de. Sormak istedigim sey yaklasik bir haftadir agzinda bu sekilde tukuruk oluyor. Gunun her saati degil de gunde toplamda bir kac saat. Dun doktor kontrolumuz vardi ucuncu ayda bekleriz sizinki erken baslamis dedi. Ama problem olmadigini belirtti. Ben yine de sizlere sormak istedim. Bebeginde bu donemde tukuruk goren var midir acaba?
Tesekkurler.
Tebrik ederim bence çok güzel konuşmuşsun, onların fevriliklerine rağmen senin ılımlı davranışını takdir ettim doğrusu.Enişten harika konuşma yapmış , bizimkiler nasıl desem onlara ne yapsan boş o yüzden eşim yapacak birşey olmadığının farkında
Eşim biraz biraz düzeldi yani konuştuk yine biraz dedim ki ben sizin evinizi aileni çok seviyorum , içimdeki bütün özveriyi ve anlayışı onlara sunduğumu çok iyi biliyorsun. Annen ablanla konuşurken aramıza girip bağırmasaydı bu olay yaşanmazdı , annen bişeyleri düzeltip toparlıyor gibi görünüyor ama karıştırdı bu sefer keşke büyük olarak yapıcı olsalar çağırsalar gitsek dedim. Seni bu duruma düşürdüğüm için senden özür diliyorum , ailenin yanında sana öyle sözler sarfetmemeliydim. Bunca yıldır bu otokontrolü sağlıuorken 1 kez yapamadım sadece 1 kez ve beni sildiler çok üzgünüm dedim. Eşimde benim olayımı üstlendi dedi ki burda biz haklıyken haksız duruma düştük. 1 anneme bağırdın ben müdahale edince bana defol vs dedin. Bunlar yaşanmasaydı geris hallolurdu ama artık konuşacak bişey yok dedi, olan oldu. Birde iş arkadaşı ailecek benek ziyaretine gelecekti, onları cuma çağıralım mi dedi , olur dedim o da menü hazırlayalım dedi
Mutlu oldum , en azımdan eşim olanları kabullenmiş ailesini tanıyor çünkü
Evet göğüste oluyor hırıltıBizim tıkanıklık göğüse iniyor o zamanda sıkın dedi doktor , seninkinin göğsü tıkalıysa o etkiliyor olabilir
İşte göğüs tıkanıklığı hırıltı , burunda tıkanıklık hapşurma ve hatta öksürükte yaptı bizimkine hasta oldu sandık , hayır göğsü tıkalı , düzenli her gün serum fizyolojik uygulayın dediEvet göğüste oluyor hırıltı
Bizimki 48günlük ama oda yapıyor :)Herkese merhaba,
Benim de 37 gunluk bir oglum var. Burayi basindan beri takip ediyorum ben de. Sormak istedigim sey yaklasik bir haftadir agzinda bu sekilde tukuruk oluyor. Gunun her saati degil de gunde toplamda bir kac saat. Dun doktor kontrolumuz vardi ucuncu ayda bekleriz sizinki erken baslamis dedi. Ama problem olmadigini belirtti. Ben yine de sizlere sormak istedim. Bebeginde bu donemde tukuruk goren var midir acaba?
Tesekkurler.
Evet pwnyw. Kisin ne ortucem bilmiyorum.Üstüne penye battaniye mi örtüyorsun? Benim yaşadığım yerde gece serin karasal iklim
Kızlar benim 55.günüm ara ara kırmızı, kahve, pembe az az lekelenmeler oluyor. Mesela 1 gün oluyor 3-4 gün olmuyor sonra 2 gün oluyor gibi. Düzensiz olduğu için adet değil de özür kanıdır diye düşünüp namazlarımı kılıyorum ama doğru mu yapıyorum sizce?
@morcivertkedi
Aynen oplumda hapşuruk öksürük bende hasta oluyo sandım kontrolümüz ayın 28inde daha var sorcam bende dr ye ama bol bol sıkarım artık serumİşte göğüs tıkanıklığı hırıltı , burunda tıkanıklık hapşurma ve hatta öksürükte yaptı bizimkine hasta oldu sandık , hayır göğsü tıkalı , düzenli her gün serum fizyolojik uygulayın dedi
Burnuna koyup yarısını sıkıp yan çeviriyoruz başını , sonra diğer burnuda aynı şekilde
Avent'in biberonlari numarali. Simdiye kadar 0 kullaniyordum, hala arada kullaniyorum digeri kirli oldugunda. 1 numaraya gectim ama. Elimde 2 numarasi da var. Yalniz bu biberon ve emziklerde 1 ay sonra hijyen icin degistirin diyor. 0 numarayi en basindan kullaniyorum. Siz degistirsiniz mi biberon emziklerini? Acaba sadece 1'le mi devam etsem artik. Emzigini de atsam mi acaba? Gerci bi sorun gorunmuyor emzikte. Ilk gunku gibi hala.İstersen elimdekine delik aç veya büyütmeyi dene belki de ondandır seninki de , benimki yorulduğu için ağlıyormuş
Bilemiyorum. Benim kontrolüm olduğu gün lekelenmem vardı adet mi oluyorum acaba dedim doktorum olabilir dedi kesin bişey demediAdet mi lekelenme mi anlar mı
Yoğun kanama varsa o sıkıntı olabilir ama belki de adettirAynı gündeyiz benim 28. Gün bitti dedim aradan 3_4 ?gün geçti geldi sonra kesildi sonra tekrar başladı 15 gündur sanırım arada hafifliyor suan aşırı yoğun bitmedi cuma doktora gidicem. Ilk doğumunda 60 gün kanamam olmuştu ams hiç aralıksız kürtaj olmuştum plasentadan parca kalmis dedi doğumumu yapmayan başka bir doktor yaptı. Gene aynı talihsizlik beni buldu sanirim çok canim sıkkın. Senin azmış biter sanirim
Valla bravo canım başlarda ben de yapıyordum ama gaz ve kaka problemlerimiz çıktığından beri bebeğimin gündüz uykusu yok pek, o yüzden yemek yapamıyorum, kahvaltı zor ediyorum çoğu gün hatta.benimki de üst katımda oturuyor. aksine sürekli yardım etmek istiyor ama ben herseyini kendim yapmak istiyorum. yıkarken çağır diyo mesela ama ben kendim yıkayabiliyorum diyorum. sonra başıma kakacakları bisey olmasın hemde gercekten kendim yapmak istiyorum. evimin işini de yemeğimi de çocuğuma bakmasını da. yapıyorum da cok sükür. yeri geliyo kvden daha özenli ve ugrastırıcı yemekler yapıyorum kücük cocugum oldugu halde. hatta oraya da yolluyorum.
Biberonun başlığından zor çıkıyor, iki numara başlık da bulamadım, bakalım nasıl olacak. İnşallah biz de memnun kalırız. Size dr mu tavsiye etti?Biz başından beri aptamil conformil kullaniyoruz hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür.1 gün yapmadığı olmuştu nerdeyse doktora gidecektik tecrubesizlik işte:))
Rapor parası dediğin şey memur maaş aliyo ya işçi maaş almiyo onun yerine sgkdan para aliyo. O rapor parası oluyo. Ek birşey değil yani. Benim soyledigim 1 kereliğine yatan birşey ve 1. Çocukta 300mus 200 değilmiş yanlış bikiyormusum. Sen benim dedigimi almışsın yani. Bir de emzirme parası var 180 lira bir kereliğine. Onu da maaşına yansitmislardir. Güle güle harcayın...Ben dun postaneden 300 tl aldim ama inan ne parasi bilmiyorum. Herkes ayri telden caliyor. Memur oldugum icin baska bir sey alamiyorum galiba. Sigortalilarda rapor parasi varmis, bize yok. Cocuk yardimini da esim aliyormus o da memur oldugu icin ama daha bordrosunu bile kontrol etmedik. Yatip yatmadigini bilmiyorum. Senin bahsettigin ne parasi acaba?
Teşekkür ederim , ben gerçekten kırgın duramam benim yüzümden eşimin üzülmesini istemem çünkü eşim bunu gerçekten haketmiyorTebrik ederim bence çok güzel konuşmuşsun, onların fevriliklerine rağmen senin ılımlı davranışını takdir ettim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?