Valla bravo canım başlarda ben de yapıyordum ama gaz ve kaka problemlerimiz çıktığından beri bebeğimin gündüz uykusu yok pek, o yüzden yemek yapamıyorum, kahvaltı zor ediyorum çoğu gün hatta.
her cocuk bir olmuyo canım benimki gündüz 1 kez uzun uyuyor tüm isimi hallediyorum. birkaç gün uyumadı huzursuzdu aparatif geçiştirdim. kaka problemi çok zor çocuk hep kıvranıyo ve huzursuz Allah yardımcın olsun

Aynen oplumda hapşuruk öksürük bende hasta oluyo sandım kontrolümüz ayın 28inde daha var sorcam bende dr ye ama bol bol sıkarım artık serum
Aynen sürekli üşüttüğümüzü sanıyorduk neyseki her çocukta olur bu hastalık değil dedi sebebini de anlattı da unuttum sıkınca ağlıyor ama 1 dk geçmeden çok rahatlıyor

Sağol canım mamayı değiştirdik bakalım umudumuz onda.

yesilus aynı şekilde bizede söyledi doktorumuz ve biz sormadan kendi anlattı bu aylarda başlar endişe etmeyin hırıltı tıkanıklık dedi şuan paşamın gazı var huzursuz uyumuyor

Bu gaz olayı giderek artıyo sanki rezene kimyon bir işe yaramıyor bu akşam baya sancı çekti kuzum uykuya dalamıyor dalsa uyanıyor ıkınıyor Zor bir dönemden geçiyoruz

yesilus aynı şekilde bizede söyledi doktorumuz ve biz sormadan kendi anlattı bu aylarda başlar endişe etmeyin hırıltı tıkanıklık dedi şuan paşamın gazı var huzursuz uyumuyor
Nekadarlık senin ki benimki 55 günlük bir tık hafifledi sanki ama günü gününe uymadığı için kesin bişey diyemiyorum

Yok oyle bir sey yansimadi maasima. Memurlara yokmus. Esim aramisti bir numarayi, oyle soylemislerdi.

Aynen sürekli üşüttüğümüzü sanıyorduk neyseki her çocukta olur bu hastalık değil dedi sebebini de anlattı da unuttum sıkınca ağlıyor ama 1 dk geçmeden çok rahatlıyor
Nekadarlık senin ki benimki 55 günlük bir tık hafifledi sanki ama günü gününe uymadığı için kesin bişey diyemiyorum
Canım 53 günlük bende hafifledi derken bu akşam çok gazımız vardı

Kızlar benim kizim gündüz ve gece kısmen sakin ama akşam üzeri saat 5 gibi başlayıp 4 saat kadar benu çok zorluyor. Ikınma yok bacakları çekme yok öyle agliyorki asla sakinlesmiyor meme almıyor o an altını açıyorum mamayla besliyorum eminim tok ama aşırı bir ağlama sesi kısılıyor ugunuyor babası sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıp uyutup getiriyo tekrar aynı. 2 haftadır böyle ıkınmadan bacak çekmeden karın ağrısı olur mu? bir derdi kesin var hep aynı saatler. Birtliyo kakada yapiyo ama çılgın gibi ağlıyor asla susmuyo o ugunmasi morarması aklımı aliyor

Bi doktora götürsenize beliki baska derdi var yavrum

Kolik tanımını incelediniz mi? Anlattıklarınız çok benziyor.

Canim nazar falan degil. Kadin icten pazarlikliymis. Rol yapmis. Benim kaynana gibi. Hep kizim kizim dedi sonra neler etti. Onunki de ayni cinsten .
aynen benimki de öyleydi ve acayip bi şekilde benzetmiştim hissetmistim sen de de oldu mu o
bi de bakiyorum da bu kaynanalar becerikli gelin sevmiyor ya oğulları hep muhtaç gezicek onlara
oğlan gelini çok seviyor takdir ediyorsa bi de
tehlike çanları çalıyor

satır satır hak veriyorum

Evet gerçekten öyle görümcem 2 yıl çocuğuna baktı, maddi yönden ailesine bağlı kaldı biraz , işe erken başlayamadı o düzeni oturtamadı çocuğu bırakmak için araba yoktu gibi gibi , ama ben hep planlı ilerledim Allah’ın izniyle çabalarımız boşa çıkmadı çok şükür bir şekilde denk geldi be planlarımızı zamanından önde yapabildik maddi ve manevi olarak , doğum sigortamı önceden yaptırdım , hamileliğimin başında araba alabildik rahat hamilelik geçirdim , eşim çok ilgili gözümün içine bakıyor çiçek gibi hayatım vardı ailesinden hiç bir beklentim olmadığını temel ihtiyaç konusunda kimseden destek istemediğimi hep uygun dille belirttim , mudanam yoktu çünkü kim naparsa konuşma potansiyeli vardı yada kendinde hak görme o yüzden önlemlerimi zamanında almıştım
Bu yönden de kıskanıldığımı düşünüyorum , kv beni hep takdir ederdi Allah için çok dengelisin derdi cimri değil ama tutumlusun benim salak kızım dünyanın parasını yedi o kadar dedim Ev al vs gitti yedi hamileyken elimdeki parayı yedi tatile gitti , taşındı döndü dolaştı benden hastane doğum parası istedi dedi , yani anlayacağın görümcem o yaşa göre oldukça beceriksiz çocuğuna Sigorta yaptırdı kardeşleri ödedi fln.

ben de goo.n kullnyrm
içindekiler bölümü guzel diye aldim hafta sonu e bebekte indirim vardi 2 numara stokladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…