her cocuk bir olmuyo canım benimki gündüz 1 kez uzun uyuyor tüm isimi hallediyorum. birkaç gün uyumadı huzursuzdu aparatif geçiştirdim. kaka problemi çok zor çocuk hep kıvranıyo ve huzursuzValla bravo canım başlarda ben de yapıyordum ama gaz ve kaka problemlerimiz çıktığından beri bebeğimin gündüz uykusu yok pek, o yüzden yemek yapamıyorum, kahvaltı zor ediyorum çoğu gün hatta.
Aynen sürekli üşüttüğümüzü sanıyorduk neyseki her çocukta olur bu hastalık değil dedi sebebini de anlattı da unuttumAynen oplumda hapşuruk öksürük bende hasta oluyo sandım kontrolümüz ayın 28inde daha var sorcam bende dr ye ama bol bol sıkarım artık serum
Sağol canım mamayı değiştirdik bakalım umudumuz onda.her cocuk bir olmuyo canım benimki gündüz 1 kez uzun uyuyor tüm isimi hallediyorum. birkaç gün uyumadı huzursuzdu aparatif geçiştirdim. kaka problemi çok zor çocuk hep kıvranıyo ve huzursuzAllah yardımcın olsun
Ben kullanmadım canımKiraz çekirdeği ise yariyormu gerçekten Başka kullanan lvar mi kızlar
Yoğun kanama varsa o sıkıntı olabilir ama belki de adettir
Nekadarlık senin kiyesilus aynı şekilde bizede söyledi doktorumuz ve biz sormadan kendi anlattı bu aylarda başlar endişe etmeyin hırıltı tıkanıklık dedi şuan paşamın gazı var huzursuz uyumuyor
Yok oyle bir sey yansimadi maasima. Memurlara yokmus. Esim aramisti bir numarayi, oyle soylemislerdi.Rapor parası dediğin şey memur maaş aliyo ya işçi maaş almiyo onun yerine sgkdan para aliyo. O rapor parası oluyo. Ek birşey değil yani. Benim soyledigim 1 kereliğine yatan birşey ve 1. Çocukta 300mus 200 değilmiş yanlış bikiyormusum. Sen benim dedigimi almışsın yani. Bir de emzirme parası var 180 lira bir kereliğine. Onu da maaşına yansitmislardir. Güle güle harcayın...
Aynen sürekli üşüttüğümüzü sanıyorduk neyseki her çocukta olur bu hastalık değil dedi sebebini de anlattı da unuttumsıkınca ağlıyor ama 1 dk geçmeden çok rahatlıyor
Canım 53 günlük bende hafifledi derken bu akşam çok gazımız vardıNekadarlık senin kibenimki 55 günlük bir tık hafifledi sanki ama günü gününe uymadığı için kesin bişey diyemiyorum
Bi doktora götürsenize beliki baska derdi var yavrumKızlar benim kizim gündüz ve gece kısmen sakin ama akşam üzeri saat 5 gibi başlayıp 4 saat kadar benu çok zorluyor. Ikınma yok bacakları çekme yok öyle agliyorki asla sakinlesmiyor meme almıyor o an altını açıyorum mamayla besliyorum eminim tok ama aşırı bir ağlama sesi kısılıyor ugunuyor babası sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıp uyutup getiriyo tekrar aynı. 2 haftadır böyle ıkınmadan bacak çekmeden karın ağrısı olur mu? bir derdi kesin var hep aynı saatler. Birtliyo kakada yapiyo ama çılgın gibi ağlıyor asla susmuyo o ugunmasi morarması aklımı aliyor
Kolik tanımını incelediniz mi? Anlattıklarınız çok benziyor.Kızlar benim kizim gündüz ve gece kısmen sakin ama akşam üzeri saat 5 gibi başlayıp 4 saat kadar benu çok zorluyor. Ikınma yok bacakları çekme yok öyle agliyorki asla sakinlesmiyor meme almıyor o an altını açıyorum mamayla besliyorum eminim tok ama aşırı bir ağlama sesi kısılıyor ugunuyor babası sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıp uyutup getiriyo tekrar aynı. 2 haftadır böyle ıkınmadan bacak çekmeden karın ağrısı olur mu? bir derdi kesin var hep aynı saatler. Birtliyo kakada yapiyo ama çılgın gibi ağlıyor asla susmuyo o ugunmasi morarması aklımı aliyor
aynen benimki de öyleydi ve acayip bi şekilde benzetmiştim hissetmistim sen de de oldu mu oCanim nazar falan degil. Kadin icten pazarlikliymis. Rol yapmis. Benim kaynana gibi. Hep kizim kizim dedi sonra neler etti. Onunki de ayni cinsten .
satır satır hak veriyorumCanim tatlim. Senin kaynana fena gorumcen daha fena. Bak aklima ne geldi. Simdi kaynanan gorumcenin coxuguna bakiyor ya. Sen ise baslayinca da seninkine bakacak. Muhtemelen gorumcen annesinin sadece kendi cocugu ile ile ilgilenmesi seninkine bakmamasi için de boyle bir olay yaratmis bile olabilir. Okadar cok entrika gordum ki boylw virsey bile mumkun.
Annem ile yesilusun arasini acarim sadece bwnim cocuguma bakilir tum ilgi benimkine kalir demis olabilir. Bunu neden diyorum benim kendi oz kardesim benim annemin benim kizima olan ilgisini kiskaniyor surekli. Benin kiza para vermis annem 10 tl aaa benimkine vermemistin kizim cok alinir anne diyor. Bazi insanlar basit hesaplar pesinde.
Kalbini ferah tut. Es8ne sakin yaklas. Gonul isterdi ki adam sana hak versin ama yapamiyorlar malesef.
Sen yeni evli miydin. Bizim evlilik 5 yildan sonra oturdu. Ondan once hep ailesi hakliydi. Isin kotusu haksiz olduklarini bile bile evet sen haklisin demiyordu. Simdi duzeldi degisti. 9. Evlik yilindayiz.
Evet gerçekten öyle görümcem 2 yıl çocuğuna baktı, maddi yönden ailesine bağlı kaldı biraz , işe erken başlayamadı o düzeni oturtamadı çocuğu bırakmak için araba yoktu gibi gibi , ama ben hep planlı ilerledim Allah’ın izniyle çabalarımız boşa çıkmadı çok şükür bir şekilde denk geldi be planlarımızı zamanından önde yapabildik maddi ve manevi olarak , doğum sigortamı önceden yaptırdım , hamileliğimin başında araba alabildik rahat hamilelik geçirdim , eşim çok ilgili gözümün içine bakıyor çiçek gibi hayatım vardı ailesinden hiç bir beklentim olmadığını temel ihtiyaç konusunda kimseden destek istemediğimi hep uygun dille belirttim , mudanam yoktu çünkü kim naparsa konuşma potansiyeli vardı yada kendinde hak görme o yüzden önlemlerimi zamanında almıştımaynen benimki de öyleydi ve acayip bi şekilde benzetmiştim hissetmistim sen de de oldu mu o
bi de bakiyorum da bu kaynanalar becerikli gelin sevmiyor ya oğulları hep muhtaç gezicek onlara
oğlan gelini çok seviyor takdir ediyorsa bi de
tehlike çanları çalıyor
İlçenizdeki sosyal hizmetlere başvuruyorsunuz bebeğin kimliği de yanınızda olsun. Benim eşim gidip başvurmuştu, bugün de parayı aldım ptt'den 300 tl. Yaklaşık 40 gün sürdü yatmasıBu para icin nereye basvurmamiz gerekiyor canim?
ortalığı yeşilçam a çevirinYa da sen de benim için çocuğumun babannesisin
ben de goo.n kullnyrmKizlar bebek bez8 cok deniyorum ya oisik yapmaz ise dogru bezi buldummmm. GOON premium. Primadan daha yumusak daha buyuk veeee ilk defa kaka disina tasmadi. Prima molfiks ve komilide disina tasti hep. Ustelik goon taktigimda 3 gunluk kakayi yapti miktar daha cok olmasina ragmen sirt kısmındaki lastik sayesinde tasmadi. Cok tavsiye ediyorum deneyin. Pisik olur mu kaygisi icin de oglen saatlerinde takip kisa sureli tutun popiste, baktiniz pisik olmiyor daha uzun sure takip deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?