Doktora gittiğimde kolik bebek demişti 1 ay önce ama bizim sorunumuz 2 haftadır artı ıkınma ve bacak çekme yok, saatler aynı aşırı ağlıyor memeyi kabul etmiyor o saatlerde.baslarda çok fazlaydı ikinmasi ama bu ağlama saatlerinde yok
mochi aksam elime ulastı hemen kaynatıp emzirirken diğer göğüsten ilk sağımı gerçekleştirdim ve 60 cc bedavadan sütüm olmus gibi hissediyorum EElwing6Hhoney bunch
Aynen sürekli üşüttüğümüzü sanıyorduk neyseki her çocukta olur bu hastalık değil dedi sebebini de anlattı da unuttum sıkınca ağlıyor ama 1 dk geçmeden çok rahatlıyor
Ben de bir defa masada duran biberonu devirdim geçenlerde 100 cc sütun 70 ı gitti içim yandı valla. Geri kalanı da buzluğa atmadım artık oğlana içireyim dedim. Biberondan süt hızlı gidiyor zaten 20 saniyede bitirdi
Ben de bir defa masada duran biberonu devirdim geçenlerde 100 cc sütun 70 ı gitti içim yandı valla. Geri kalanı da buzluğa atmadım artık oğlana içireyim dedim. Biberondan süt hızlı gidiyor zaten 20 saniyede bitirdi
Ooo ben oyle cok doktum. Biberonun kapagini tam oturtamayip bebegin ustune bike doktum. Simdi de benim sipa biberondan zor emiyor. Sanki biberon reddi yasayacak gibi. 3 emip birakiyor ve boberondan 10 cc icip cikaroyor agzindan. Bazen ditek itiyor dili ile. Yeni basladi boyle seylere.
Ooo ben oyle cok doktum. Biberonun kapagini tam oturtamayip bebegin ustune bike doktum. Simdi de benim sipa biberondan zor emiyor. Sanki biberon reddi yasayacak gibi. 3 emip birakiyor ve boberondan 10 cc icip cikaroyor agzindan. Bazen ditek itiyor dili ile. Yeni basladi boyle seylere.
Ben biberon kullanmadım hiç. Sadece 2 defa anneme bıraktım oğlanı o zaman kullanıldı. Ocakta ise başlayacağım mecbur biberon kullanacağız inşallah kabul eder o zaman ve umarım meme reddi de yaşamayız
Ben biberon kullanmadım hiç. Sadece 2 defa anneme bıraktım oğlanı o zaman kullanıldı. Ocakta ise başlayacağım mecbur biberon kullanacağız inşallah kabul eder o zaman ve umarım meme reddi de yaşamayız
Ah ya evet kötü oluyor insan
Ben kac kere döktüm dogru biberonu bulana kadar sagmayacagım artık
Buzdolabında tutunca buzlugada atmıyorum bozulmuş olmasın diye çöp oluyor
Kızlar benim kizim gündüz ve gece kısmen sakin ama akşam üzeri saat 5 gibi başlayıp 4 saat kadar benu çok zorluyor. Ikınma yok bacakları çekme yok öyle agliyorki asla sakinlesmiyor meme almıyor o an altını açıyorum mamayla besliyorum eminim tok ama aşırı bir ağlama sesi kısılıyor ugunuyor babası sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıp uyutup getiriyo tekrar aynı. 2 haftadır böyle ıkınmadan bacak çekmeden karın ağrısı olur mu? bir derdi kesin var hep aynı saatler. Birtliyo kakada yapiyo ama çılgın gibi ağlıyor asla susmuyo o ugunmasi morarması aklımı aliyor
mochi aksam elime ulastı hemen kaynatıp emzirirken diğer göğüsten ilk sağımı gerçekleştirdim ve 60 cc bedavadan sütüm olmus gibi hissediyorum EElwing6Hhoney bunch
Uzman dediği çocuk doktoru mu?
Sadece anne sütü aldığı için normal diyor benimkisi . Değiştirmeli miyim.
Sık sık Fitil kullanmak mı çatlak yaparmış anlamadım canım.
Biz bir de maflor probiyotik damla başladık henüz etki etmedi ama onu alınca güzel uyuyor sanki . Bugün 8.gün
Yarına kadar yapmazsa mecbur yine fitil kullanıcam
Şurup ne şurubu ben de araştırayım
Evet uzman çocuk doktoru canım
Ben baya araştırdım da fitile alıştığında çocuk kendisi yapamıyor ve devamlı fitil istiyormuş.
Fitil değil de kendini sıkarak yapması makatta çatlağa sebep olabiliyor.
Tribudat 250 ml bi şurup toz halindeydi sulandırdım, 1 ay kullanım süresi var
Günde 3 kere 1 çay kaşığı vereceğim
Uzarsa kaka yapmasını en son fitil kullanacağım