Detaylı bişey söylemedi, anne sütü aldığı için belki de.
Kilo alımı normal olmasaydı derdi herhalde.
Bizimki çokta yapmadı lavman olmasına rağmen.
Ben kullanmıyorum birkaç gündür.
İhtiyaç duyuyor belli ki seninki
Aman dikkat et annesi

38his biz bugün fitil kullanıcaz 5. gün. Aptamil conformil mamaya geçiyoruz fitile ara verin dedi doktor.
Çok fazla kullanma canım fitili
Alışıyormuş çünkü
Ben bu şurubu kullanayım işe yarar
Bi düzene girerse paylaşırım sonucunu

SiZin makine arızalı olabilirmi acaba bende sağıyorum ne sızlama ne morarma hatta çekmiyor mu diye kontrol ediyorum bazen

Ne iğrenç şeyler ya

Ne cahil insanlar var ya

Hastanede gebe okulunda sütünüzü sağın 4. Ayda meme reddi gibi bişi başlıyormuş yada süt azalırsq falan sağdıklarınızdan verirsiniz demişlerdi

İnşallah gecmiş olsun da keske acilden götürseydiniz cumayı beklemeyip

Gündüz kötü değil gece de kötü değil 3-4 saat çok ağlıyor ama öyle böyle değil ugunuyo morariyo memeyle sakinlesmiyo istemiyo. Gündüz normal ağlıyor mesela meme verince duruyo. Her gün aynı bacakları çekse ikinsa gaz diycrm. Annem gazi olmasada karnı artıyordur diyo çok çaresiz kalıyorum oyle aglayinca

Gazi cikti saniyoruz ama cikmiyor

O an kaka yapsada devam ediyo o anlayışa, gaz olunca ıkınıp bacakları çekmiyor mu ilk kızımda gazliydi o da gece coşardı ama anlardım gazi ıkınıp dururdu bunu çözemedim suan aksam olmasindan korkuyorum

Benimkinin de öyle oldu Karnı gurul gurul oluyor çare bulamadık çıkardıkları yeterli gelmiyordu biogaia 3 damla verdim bi rahatladı çocuk pamuk gibi oldu kakasını yaptı gazını alttan üstten çıkardı

Ikınma olmadan bacak çekmeden mi ağlıyor? Bende farkettim bi guruldama oluyor karnında o kriz anlarinda aslinda gun icindede agliyor ama normal susturabiliyorum ama o bahsettiğim çok ağlıyor morariyo o derece

Popoda çatlak olmaması için 3 gün yapmadığında sormuştum doktor bana bepantenle anestolu karıştırıp poposuna sür demişti her zaman diil ama kaka yapmadığı zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…