Doktor neden böyle olabileceğine dair bişey derdimi? Bizim de bugün 5.günümüzdü sabah yaptı çok şükür ama normaldeki gibi tamamen sıvı değildi, biraz katılaşmaya başlamış ben de gaz ilacına alışsın istemedim ama kullnmayınca çocuk çıldırdı gaz sancısından.
Detaylı bişey söylemedi, anne sütü aldığı için belki de.
Kilo alımı normal olmasaydı derdi herhalde.
Bizimki çokta yapmadı lavman olmasına rağmen.
Ben kullanmıyorum birkaç gündür.
İhtiyaç duyuyor belli ki seninki
Aman dikkat et annesi
İlçenizdeki sosyal hizmetlere başvuruyorsunuz bebeğin kimliği de yanınızda olsun. Benim eşim gidip başvurmuştu, bugün de parayı aldım ptt'den 300 tl. Yaklaşık 40 gün sürdü yatması
Valla ben o makinayi servise yolladim manuelini verdiler o bile daha guzel cekiyo suan.
Gogsumu morartti sagarken 1gun cocugumu emziremedim.suutum yok dedim ama manuelle bile 50 cc cikarken omdam 20 cc sagiyordum..hemdd emzirdiktrn sonra sagmissin gayet iyi..sahsen benim bahsettigim 100 cc saatler sonra bebek emmeddn once :)
Buna benzer bişeyi benim arkadaşım da yaşadı o daha fena gerçiKaynanası gece çocuk oyalansın diye memesini vermişMaalesef cahil insan çok bi de biz pimpirikli oluyoruz onların gözünde bence tarlı sert uyar hoşlanmadığını belirt doğru bişey olmadığını söyle
Çok çirkin bir hareket nasil yaparlar bunu ilerde birde diycek ayy sana sutumu verdim diye valla bende çok sınır oldum. Geçen sene annemin bir komşusu anneme anlatıyordu torununun ağzına tükürmüş gelini görmeden daha 1 haftalık bebeğin neymiş ona bağlı olurmuş şok olmuştum. Aynı teyze o bebek doğduğunda abisi vardi 2 yaşında ona memesini verdiği söylemişti nedir bu meme verme isteği anlamadim. Zaten diyorlar ananeler babanneler istese emzirirken sütü gelebilir boşa değil bu laf demek çok yapan var bunu
Baby plus
Elektrikli ile düzenli sağıyorken daha fazla sağıyor tabi
Mochi diğer göğsü emzirirken taktığın göğüste ön sütü sağıyor gibi düşünüyorum ben
Ama bazen 100cc bile çıkıyor
Dolapta bir sürü süt oldu ve Ben çalışmayacağım için o sütler ne olacak bilmiyorum elektrikliye devam etmedim
Sağdıkça artıyor kesinlikle
Uyuyunca süt dolup göğüs sertleşiyor ya o açıdan rahatlattı mochi
Gündüz kötü değil gece de kötü değil 3-4 saat çok ağlıyor ama öyle böyle değil ugunuyo morariyo memeyle sakinlesmiyo istemiyo. Gündüz normal ağlıyor mesela meme verince duruyo. Her gün aynı bacakları çekse ikinsa gaz diycrm. Annem gazi olmasada karnı artıyordur diyo çok çaresiz kalıyorum oyle aglayinca
O an kaka yapsada devam ediyo o anlayışa, gaz olunca ıkınıp bacakları çekmiyor mu ilk kızımda gazliydi o da gece coşardı ama anlardım gazi ıkınıp dururdu bunu çözemedim suan aksam olmasindan korkuyorum
Mochi 21468 Göğüs Pompası 120 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Gündüz kötü değil gece de kötü değil 3-4 saat çok ağlıyor ama öyle böyle değil ugunuyo morariyo memeyle sakinlesmiyo istemiyo. Gündüz normal ağlıyor mesela meme verince duruyo. Her gün aynı bacakları çekse ikinsa gaz diycrm. Annem gazi olmasada karnı artıyordur diyo çok çaresiz kalıyorum oyle aglayinca
Benimkinin de öyle oldu Karnı gurul gurul oluyor çare bulamadık çıkardıkları yeterli gelmiyordu biogaia 3 damla verdim bi rahatladı çocuk pamuk gibi oldu kakasını yaptı gazını alttan üstten çıkardı
Benimkinin de öyle oldu Karnı gurul gurul oluyor çare bulamadık çıkardıkları yeterli gelmiyordu biogaia 3 damla verdim bi rahatladı çocuk pamuk gibi oldu kakasını yaptı gazını alttan üstten çıkardı
Ikınma olmadan bacak çekmeden mi ağlıyor? Bende farkettim bi guruldama oluyor karnında o kriz anlarinda aslinda gun icindede agliyor ama normal susturabiliyorum ama o bahsettiğim çok ağlıyor morariyo o derece
Evet uzman çocuk doktoru canım
Ben baya araştırdım da fitile alıştığında çocuk kendisi yapamıyor ve devamlı fitil istiyormuş.
Fitil değil de kendini sıkarak yapması makatta çatlağa sebep olabiliyor.
Tribudat 250 ml bi şurup toz halindeydi sulandırdım, 1 ay kullanım süresi var
Günde 3 kere 1 çay kaşığı vereceğim
Uzarsa kaka yapmasını en son fitil kullanacağım
Popoda çatlak olmaması için 3 gün yapmadığında sormuştum doktor bana bepantenle anestolu karıştırıp poposuna sür demişti her zaman diil ama kaka yapmadığı zamanlarda