Kanguru cok istiyorum ama benim belim agriyor sabahlari. Egilip besikten bebegi alamiyorum. Kiyafetinden tutup tek ellimle aldim bebegi. Bazen de battaniyesinin 2 ucundan tutup alabiliyorum.
Yeni dogdugunda kanguru almadik. Simdi 2 aylik oldu kac ay kullanabilirim ki kanguruyu diye almadim ama heves ettim simdi alsamm mi acaba. Aslinda sling istiyom.
Kizlar sallanan salincaklari olanlar elektrikli nasil memnun musunuz? Tinyloveda asla yatmiyor salladogim an duruyor..besiktede sallanmaya alistigindan tinylove ı elden cikartip kraft loft gibi elektrikli otomatik bir sey alirsam gun icinde rahat edecekmisim gibi geliyoo..ne diyorsunuz
canim ben gitti gidiyordan ucuz olduğu icin
maller pino galiba tam adi (elektrikli) kullaniyorum
genelde ona uyutup koyduğum için
uyanikken asla durmak istemiyor
ama uyamaya geçiş te falan seviyor
Kizlar sallanan salincaklari olanlar elektrikli nasil memnun musunuz? Tinyloveda asla yatmiyor salladogim an duruyor..besiktede sallanmaya alistigindan tinylove ı elden cikartip kraft loft gibi elektrikli otomatik bir sey alirsam gun icinde rahat edecekmisim gibi geliyoo..ne diyorsunuz
ama uyamaya geçiş te falan seviyor onu
Biz günde 3 kere 8 damla kullanıyoruz. Aynen doktor bize de fayda etmezse bio gaiga vereyim dedi ama mestil fayda etti çok şükür. Bizim kız tadını pek sevmiyor damlayı verince arkakasımdan hemen emzik veriyorum tükürmesin diye. İnşallah size de fayda eder. Kızıma yapay şeyler vermek istemezdim ama damla vermeyince ağla ağla perişan oldu ağrıdan
eczaciya sorarsan bu ilaçların bi zararı yok diyor. Ama insan yinede tereddüt ediyo doğal olarak hergun degilde arada versek olurmu acaba ama gazi olup olmayacağını nerden boliç es işte
Kardesimi ayarladim ama cok da guvenemiyorum. Ya vazgecerse diye de korkuyorum. Ayagini kirdi o da ama bebege bakilacak zamana kadar iyilesir diye dusunuyorum. Kasim sonuna kadar iyilesir herhalde kirik. Evlerimiz cok yakin. Yabanci birindense teyzesinin bakici olmasi iyi olur bebek icin de. Hem kardesime de katki olur. Ben nasil olsa bakiciya para odeyecegim. Onjn yerine kardesime oderim. Insan guvenemiyor kimseye. Eger o bakmam derse arkadaşlarımın tanidiklari araciligi ile bakici bulmak istiyorum. Yapacak birsey yok mecbur.
yesilus
daha yeni okudum ve şok oldum canım çokta üzüldüm gayette haklısın senin haberin iznin olmadan böyle bişey yapması kabul edilemeyecek bişey inşallah esinle en kısa sürede düzelir aranız
eczaciya sorarsan bu ilaçların bi zararı yok diyor. Ama insan yinede tereddüt ediyo doğal olarak hergun degilde arada versek olurmu acaba ama gazi olup olmayacağını nerden boliç es işte
Biogaia kullananlara sorum olacak
Öykü normalde kakasını sıvı yapardı ama bunu kullanmaya basladıgımızdan beri baya pütürlü katı yapıyor
Ya ilaç yüzünden ya büyüdüğü icin cözemedim
Varmı böyle bişey yasayan 50 günlüğüz bu arada
Kanguru cok istiyorum ama benim belim agriyor sabahlari. Egilip besikten bebegi alamiyorum. Kiyafetinden tutup tek ellimle aldim bebegi. Bazen de battaniyesinin 2 ucundan tutup alabiliyorum.
Yeni dogdugunda kanguru almadik. Simdi 2 aylik oldu kac ay kullanabilirim ki kanguruyu diye almadim ama heves ettim simdi alsamm mi acaba. Aslinda sling istiyom.
Bel agrin ne duzeyde bilmiyorum ama bende agri yapmadi 1 saatte.. bendede vardi belfitigi baslangici ama hamilelikte aksine kayboldu..illet bir sey bel agrisi..
ama uyamaya geçiş te falan seviyor
Kızlar aşıdan sonra şurup verdniz mi?Hangisini aldirayim?Evde büyüklerim için var ama o ağır gelir.
Birde bizim gözümüz sarı akıyordu dr antibiyotik damla yazdi
Biogaia kullananlara sorum olacak
Öykü normalde kakasını sıvı yapardı ama bunu kullanmaya basladıgımızdan beri baya pütürlü katı yapıyor
Ya ilaç yüzünden ya büyüdüğü icin cözemedim
Varmı böyle bişey yasayan 50 günlüğüz bu arada
Bizimde bir sıvı bir katı bir pütürlü normal bence
Çarşamba kv bebeğimi yıkamaya geldi ya , Bezini çıkarmıştı kucağında yatıyordu eşimde su ayarlıyordu , benim kız bir sıçtı üstene şelale gibi afferim dedim kızıma
Bebekler kolik degilse eger sık beslemwkten de cok gazi oluyor . Ben hep 3 saatre bazen 3.5 saatte nadiren de 2.5 saatte bir besliyorum. Cok sukur gaz sıkıntısı olmadi. Birkac defa cok acikti herhalde deyip 2 saat ara ile emzirdim o zaman cok gaz sancisi yasadik.
Doktor da öyle dedi
Bayan doktorlar bile bumu biliyor ama kendileri de yapıyor bu hatayı dedi. Ne yap ne et 3 saat oyala diyo ama uyumak için de meme ıstiyor bazen dayanamıyorum
Bizi cok rahatlatti damlalar. Doktorumuz verdi. Insallah sizde de ise yarar. Biz de cektik ayni sancilari. Cok sukur artik o kadar olmuyor. Doktora danisip damla kullanin. Cocuga yazik, kolay degil.
Birakmaz canim. Ben gece uykusu hemen geliyor cabuk emsin diye biberon ile vermeyi tercih ediyorum. Benim sutum akmiyor hic. Sagip sagip at fazlasini dondurucuya. Seninki 90 cc bitirebilir. Onu icince de emme araligi 3 saate cikar sen merak etme. Bakamiyorum deme. Yapi meselesi. Ben de 2. Den sonra dedim ilkine bakamamisim diye. Ilk bebek yapiliydi benim boy olarak ust sinirdaydi ama kilo az aliyordu. Hala daha yemek yemeyi sevmez. Bunda akillandim. Emziriyorum bazen sutum az olabiliyor biberon ile veriyorum arada. Hic kendini kotu hissedip sutune de stres yikleme.
Benim ilk kizim 34+6 da 2200 doğdu ilk 4 ay 1 er kilo aldı 4 ay, sonra alt sinir bile alamadi hala çop kiz, bu bebegimde bastan tokezledim gene minik dogan bir bebek bu kez bastaki kiloyuda alamiyor kendimi cok basarisiz ana gibi goruyorum artik. Biraz oncede 90 cc mamayi gömdü valla Bide emmişti bunuda denemis olalım belki açtır kuzum benim sütlerde nere gidiyo bilmiyorum
Gittigidiyor mochi için aramadı. Hatta fatura yolladı.
Bir de bebek arabası için sorduğumda burda birisi kraft pocket önermişti. Şimdilik evde denedim. Kim önerdiyse Allah razı olsun. Puset biraz küçük gibi ama hepsi aynı boyutmuş. Tam istediğimm gibi araba
Kızlar aşıdan sonra şurup verdniz mi?Hangisini aldirayim?Evde büyüklerim için var ama o ağır gelir.
Birde bizim gözümüz sarı akıyordu dr antibiyotik damla yazdi