Ilk kanguru deneyimini ariza cikarmamasi adina yakin civarda yaptim.zaten kucak kuşu oldugundan tam 1 saat parkta dolandik misil misil uyudu eve girdik aglamaya basladi demekki artik kanguruya atip bu gezentiyi gezebilirim
Kanguru cok istiyorum ama benim belim agriyor sabahlari. Egilip besikten bebegi alamiyorum. Kiyafetinden tutup tek ellimle aldim bebegi. Bazen de battaniyesinin 2 ucundan tutup alabiliyorum.
Yeni dogdugunda kanguru almadik. Simdi 2 aylik oldu kac ay kullanabilirim ki kanguruyu diye almadim ama heves ettim simdi alsamm mi acaba. Aslinda sling istiyom.

canim ben gitti gidiyordan ucuz olduğu icin
maller pino galiba tam adi (elektrikli) kullaniyorum
genelde ona uyutup koyduğum için
uyanikken asla durmak istemiyor
ama uyamaya geçiş te falan seviyor

ama uyamaya geçiş te falan seviyor onu

eczaciya sorarsan bu ilaçların bi zararı yok diyor. Ama insan yinede tereddüt ediyo doğal olarak hergun degilde arada versek olurmu acaba ama gazi olup olmayacağını nerden boliç es işte

Güzel bir seçenek kardeşinin olması , kaç yaşında kardeşin

İnşallah teşekkür ederim hala şoktayım , emzirme üstüne kavga lohusalığımı bahane edip bana saldırdılar

Biogaia kullananlara sorum olacak
Öykü normalde kakasını sıvı yapardı ama bunu kullanmaya basladıgımızdan beri baya pütürlü katı yapıyor
Ya ilaç yüzünden ya büyüdüğü icin cözemedim
Varmı böyle bişey yasayan 50 günlüğüz bu arada

Bel agrin ne duzeyde bilmiyorum ama bende agri yapmadi 1 saatte.. bendede vardi belfitigi baslangici ama hamilelikte aksine kayboldu..illet bir sey bel agrisi..

ama uyamaya geçiş te falan seviyor
Biz uykuya gecerken falan hep salliyoruz besigi gunduz cok sıkntı cekiyorum o yuzden son umudum elektrikli tinylove u elden cikartayimdaa

Kızlar aşıdan sonra şurup verdniz mi?Hangisini aldirayim?Evde büyüklerim için var ama o ağır gelir.
Birde bizim gözümüz sarı akıyordu dr antibiyotik damla yazdi

Bizimde bir sıvı bir katı bir pütürlü normal bence
Çarşamba kv bebeğimi yıkamaya geldi ya , Bezini çıkarmıştı kucağında yatıyordu eşimde su ayarlıyordu , benim kız bir sıçtı üstene şelale gibi afferim dedim kızıma

Doktor da öyle dedi
Bayan doktorlar bile bumu biliyor ama kendileri de yapıyor bu hatayı dedi. Ne yap ne et 3 saat oyala diyo ama uyumak için de meme ıstiyor bazen dayanamıyorum

Benim ilk kizim 34+6 da 2200 doğdu ilk 4 ay 1 er kilo aldı 4 ay, sonra alt sinir bile alamadi hala çop kiz, bu bebegimde bastan tokezledim gene minik dogan bir bebek bu kez bastaki kiloyuda alamiyor kendimi cok basarisiz ana gibi goruyorum artik. Biraz oncede 90 cc mamayi gömdü valla Bide emmişti bunuda denemis olalım belki açtır kuzum benim sütlerde nere gidiyo bilmiyorum

Gittigidiyor mochi için aramadı. Hatta fatura yolladı.

Bir de bebek arabası için sorduğumda burda birisi kraft pocket önermişti. Şimdilik evde denedim. Kim önerdiyse Allah razı olsun. Puset biraz küçük gibi ama hepsi aynı boyutmuş. Tam istediğimm gibi araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…