Et pilav börek ayran yapsan hani iş cıkısı gelirler ac olurlar diye
Gecen gün bana yakın arkadasım geldi börek makarna salatası kedidilli tatlı yaptım onlarda kolaydı ama o kadar kişiye nasıl yapabilirsin bilemedim

Benimki hep puturlu yapiyor biogaiadan once de oyleydi, zaten oyle olmasi gerek diye okumustum.

kızlar ne olur bi akıl verin ya
kızım habire kustu bugün normalde sıkı giydirince kusmuyor
evim 24 un altina hiç düşmüyor
isilik gibi gogsu ve yanaklari kızarıkti çok giydiriyorsun dediler azalttim
ama bu kezde kusuyor gün içinde en az 4 kez hem kendi üstümü hem onun üstünü degistirdim kafam bulandı çok üzülüyorum yaa

Benimki hep puturlu yapiyor biogaiadan once de oyleydi, zaten oyle olmasi gerek diye okumustum.
Yani pütür hep vardı ama böyle daha sert pütür oldu artık önceden ıslak mendili sürüyordum hop temizleniyordu simdi resmen kakasını parca parca temizliyorum gibi
Anlatabildim mi bilmiyorum

Eskiden karnını sararlarmıs
Simdide kiraz cekirdeği seyleri var karın bölgesi icin
Sadece karnını sarsan olmaz mı

Bugunde geldi mi geldiyse nasıl davrandınız
Bugün gelmedi yarın gelecek ama
Ben yine hoşgeldin anne diyeceğim bakalım yine ne bomba patlatacak
Eşimle aramız düzeldi şükürler olsun , bugün tekrar konuştum uzun uzun güzellikle hissettiklerimi ve ailesinin de hataları olduğunu anlattım güzelce , elimi tuttu halledicez merak etme ama zamanla dedi

Yani pütür hep vardı ama böyle daha sert pütür oldu artık önceden ıslak mendili sürüyordum hop temizleniyordu simdi resmen kakasını parca parca temizliyorum gibi
Anlatabildim mi bilmiyorum

Sarı pütürlü normal , yeşil olması işlenmemiş süt, yeşil köpüklü mukuslu sorun diye biliyorum ben

Bence anne deme hosgeldin de gitsin anne de deme teyze veya hanımda deme
Kadın bozmus o kadar annen değilim diye yeni bir dalgayı kaldıramayabilirsin

Yarıyordur bence artık süt zaten zamanla katilasacak
Zaten ilk zamanlar cok sık kaka yapıyordu resmen ben yukardan veriyordum o aşağıdan attırıyordu sürekli bez değiştirip acıktıgı icin emzirme modundaydım kilo alımıda o yüzden cok olmadı
İnşallah dediğin gibi yarıyordur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…