1 öğün emzirmeden mama ver kac cc ile doydugunu anlamak icin. Birdahakini 120 hazirla ve sadece mama ver o ogununu. Benimki arada 130 iciyor. Genelde 100 cc iciyor. Bebegin 1 defa tam doyarsa 3 saat oyalanir merak etme. Sirf kilo alsin diye de fazla öğun mama verme. Benim memeler bossa onceden sagdigim sutten veriyorum. Pompan gelince sagarsin.

Canım bizim ki 57 günlük mestil kullanıyoruz gaza iyi geldi ama malesef kabız gibi yaptı. Geçen 5.günde yaptı kakasını bu sefer sıvı değildi daha koyu bir kıvamdı

Benim fındık 20günlükken başladı kakasını sıvı yapıyo

Ahahahah
Kahkaha attım
Tükür oğlum babanın suratına gibi olmus

Canım bizim ki 57 günlük mestil kullanıyoruz gaza iyi geldi ama malesef kabız gibi yaptı. Geçen 5.günde yaptı kakasını bu sefer sıvı değildi daha koyu bir kıvamdı
Evet buda baya pütür pütür
Bağırsakları düzene sokuyor belki ama normali böyle mi olması gerekiyor bilemedim

Evet buda baya pütür pütür
Bağırsakları düzene sokuyor belki ama normali böyle mi olması gerekiyor bilemedim
Biz de metsil kullanıyoruz kakası bazen pütürlü bazen sıvı değişiyor. Dün doktor kontrolümüz vardı metsili düzenli vermen lazım yoksa işe yaramaz dedi. Kızım şu an 45 günlük doktor tam gazlı dönemleri ne yaparsan yap o gaz olacak dedi. Dedim acaba benden mi geçiyor alakası yok dedi. Bir de probiyotik damla yazdı linex bakso ismi. Bağırsakları için kakasını daha kolay yapar dedi

Kızlarrr Çarşamba günü eşimin iş arkadaşları bebek görmeye gelecek. 20 kişinin üstünde gelen olacakmış nasıl bir menü hazırlamam lazım stres oldum fikri olan var mı Bir dembrbeğüm ilk defa bu kadar kalabalık gircek ona da gerildim Çok mu pimpirikliyim

25 liralık mochi kargolanmoş

Aşıdan sonra huzursuz oldu benim bebek biraz ama cok degil. Atesi cikmadan da surup vermeyi dusunmuyorum. Uyudu uyandi mizirdandi. Genelde meme istedi.

20 kişi üstü bir anda gelir mi ya yuh bari 2 postaysa gelsinler , kız istemeye bile 20 kişi girmez küçük peynirli kıymalı börekler yapabilirsin , Patates salatası , Muffin ya da kek birde tatlı tuzlu kurabiye yeter,

Salo günü gündüz 5 akşam 10 yetişkin 10 çocuk var di.Aksam ev resmen curcuna idi.Beynim uguldadi sesten.Bebis ilk 1 saat güzel uyudu sonra emmek istedi odamda emzirdim,gazını çıkardım yerine bıraktım.15 dk sonra ağladı bir yarim saat kucağımda kald i.sonra 15 dk falanda gene odamda kızıma sallattim,sonra misafirler gittin zaten.menüm 4gun önce poğaça yapıp buzluğa attım.1gun önce de elmalı kurabiye,tuzlu kurabiye,pandispanyali tatlı(gunduz gelecekler için de ağlayan kek)yaptım. Misafir günü de makarna salatası ilave ettim.Gelenlerden bir arkadaşım sağ olsun hizmet işini devraldı.caya falan hep o baktı hatta dur erken dökeyim de çok oturmadan çaylarını içip kalksınlar sen de rahat et dedi

Kızlar bi tarafı emzirirken akan süt boşa gitmesin diye avent göğüs kalkanı almıştım ama pek kullanamadım şimdi acaba mochi alsam mı diyorum, çok alan oldu herhalde, tavsiye eder misiniz?

Canım masaya self servis tarzı hazırla isteyen istediği kadar alsın. Bi kaç çeşit hazır al bi kaç çeşit de kendin yaparsın bi börek, bi tatlı, bi de kısır veya makarna salatası yapsan tamamdır. Hazır olarak da kurabiye alırsın tatlı - tuzlu.

Sorma ya nişan evi gibi En az 20 demiş artık kaç kişi gelecekse söylememişler..Bir de çok oturmayız 3-4 saat otururuz demiş

İyi bari parça parça gelmişler bana toplu geliolar Bebek odadan çıkmadı mı görmek isteyip kucağına almak isteyen olmadı mı? Bizimki durmaz ağlar zaten ha bire meme ister

Saol canım valla İyi fikir self servis öyle yapiim ben

Deneyince bizede haber ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…