İyi bari parça parça gelmişler bana toplu geliolar Bebek odadan çıkmadı mı görmek isteyip kucağına almak isteyen olmadı mı? Bizimki durmaz ağlar zaten ha bire meme ister
Az kiside yanımdaydı,kucağa alan olmadi
Çok kişi de ben o uyuyor diye ikrama yardimederken ağlayınca bir arkadaşım aldı kucağına,okudu birde sonra ben aldim masallahdiyelim diyerek bi gösterdim,vermedim kimseye gazi var diyerek

Sut mu kusuyor kesik mi

Sut mu kusuyor kesik mi
sütte kusuyor kesikte kusuyor habire kusuyor anlamadimki emerkende 3 4 gündür meme ucuma bişey olmuş o bir çekiyor ortalık bardaktan dökülmüş gibi oluyor emerken bile kusuyor gibi ucu ağzına alip alip birakiyor

Bugün metsili denedim öğlen birde akşam verdim ama ilk gun olduğundan mi bilmiyorum çok etki etmedi sanki saat 8 de basladi yine sancısı hic cikaramadi gazını ilacin faydası olmadığını ordan tahmin ettim. 9 olduğunda hic almadığı emziği denedim bi iki öğürdü ama tuttu.
Beyaz gürültüyü açtım yüksek sesle ağlama sesini bastırdı birde hafif salladim kucağımda baktım uykuya dalmış tabi kivraniyo uyurken ama bunada şükür...

Iyi hadi gozun aydin. Elini tuttuysa tamamdir. Yarin da kaynanaya iyi davran ki sende hata bulamasinlar. Birak onlar kotu olsun.

İnşallah teşekkür ederim hala şoktayım , emzirme üstüne kavga lohusalığımı bahane edip bana saldırdılar
Canım bana anlatma kaynana ve görümceyi avını bekler gibi açık kolluyorlar kendilerin de bile olsa hata allrm edip kallem edip seni suçlu gösterirler 16 yıllık evlilikte böyle anladım en güzeli hakedene hakettiği değeri vermek fazla değer verince azıtıyorlar çok üzerlerine düşmeyince senden kıymetlisi olmuyor denenmiş tastiklenmiştir yani birde canım ne olursa olsun sen esinle iyi olmaya bak kapını kapatınca herkes dışarda kalıyor tamam onlar onun ailesi ama sizde artık bir ailesiniz ve sizinde yavrunuz var o yüzden takma kafana yaşanacağı varmış yaşanmış inşallah esinle çok iyi olursunuz atlatılmayacak sıkıntı yok sabırlı ol geçiyor bu günlerde

Ben de doyduğuna eminim çoğu zaman açlıktan olsa çocuk memeyi bırakıp bırakıp ağlamaz bence çünkü daha önceleri emmesi gayet güzeldi bazen çok rahat ve çok güzel emiyor ama krize girdiğinde beni bile kabul etmiyor resmen savaş veriyor göğsümde umarım en kısa zamanda bebişlerimiz rahata kavuşur bi düzene biner herşey

Usumus olabilir honeyin yaptığı gibi sar bi karnını

Bugün benimki de emerken kaka yaptı,biraz bekledim yoksa kusuyor.altini degistirdim kucagima aldim fışkırır tarzda bi kustu onun üstü benim ustum hali sehpa her yer süt oldu.sonra peşine birdaha kaka yaptı.bazen ıkınırken de kusabiliyirlar

Ben kalorifer cok acıksa kaloriferde havlu tutuyorum onu sarıyorum değilse havku ütüleyip sarıyorum iyi geliyor
Doktorda öyle demişti zaten amac karnını sıcak tutmak yöntemler bunlar diye
havlu cok kalin ve sert degil mi ?
ben de penye battaniye leri ütüluyorum ama hergün değil gaz sancısı zamanlarinda
sen ne zaman sarıyorsun hep mi ?

of of kusunca borsada hisse senedim kaybetmiş gibi hissediyorum

havlu cok kalin ve sert degil mi ?
ben de penye battaniye leri ütüluyorum ama hergün değil gaz sancısı zamanlarinda
sen ne zaman sarıyorsun hep mi ?
Yok cok agladıgında dısarı cıkmışsak kıvranıyorsa falan yapıyorum
İnce kücük mutfakta kullanılan el havlularım var onları yapıyorum kalın sert değiller
Zaten ütüle sar bes dkda soguyor
Müslin falanda olur elinde sarabilecegin ne varsa amac karnını sıcak tutmak doktor su torbasınıda dedi ama o fazla sıcak olur diye yapmadım

ben de bayan evham olarak su torbası patlarsa korkusu var babamın üstünde patladı o gün bugün korkuyom ondan

Ikınmalı ağlamalar başladığı hafta damlaya başladık
Nurse harveys
Birden kesmedi ama zamanla azaldı inşallah
Bir de ben bitki çayı içiyordum karışık gaz gidesin diye, onu unuttum bir gün çocuk ağlamadı
Meğer o bitkilerden biri de iyi gelmiyormuş bence o çayı da kestim

Gazı olunca sıkıntıdan meme istiyor. Tam çıkarttıramayınca bende huzursuzluk geçsin deyip memeyi verince benimki de öyle oluyor. İçerde gaz var üstüne emdiği süt olduğu gibi çıkıyor yani. Sürekli üst değiştiriyorum. Çok bunaldım artık kusma olayından. Benim üstüm onun üstü koltuk vs ne varsa batıyor. Omuz örtüsü koymuyorum artık çünkü her türlü sırtımdan aşağı akıyor o kusmuk. Geçsin diye bekliyorum Bazen emdikten sonrada yan yattığı taraftaki kolu ve emzirme minderi süt oluyor. Ağzından geri döküldüğünü düşünüyorum. Geçenlerde meme emerken ağzını çekti bir anda bir bardak süt kustu göğsüme. az kaldı ya sabır. 4.ayda bitiyor genelde

Pocket bizim araba ben önermiş olabilirim
Çok sevindim
Araba ben de memnunum gayet güzel
Pusetle birlikte kullanılınca biraz hantal oluyor (kardeşim zırhlı araç diye dalga geçiyor )
ama nasılsa geçici, biraz büyüyünce tek arabaya koyacağız
Bir de ben joie alacaktım bunu görmeseydim
Bu hafta ebebekte baktım alacağım literrax4e puseti aşırı çukur
Kraft puset çok güzel dik tutuyor saeece battaniye koyuyorum
Güle güle kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…