Az kiside yanımdaydı,kucağa alan olmadiİyi bari parça parça gelmişler bana toplu geliolarBebek odadan çıkmadı mı görmek isteyip kucağına almak isteyen olmadı mı? Bizimki durmaz ağlar zaten ha bire meme ister
Sut mu kusuyor kesik mikızlar ne olur bi akıl verin ya
kızım habire kustu bugün normalde sıkı giydirince kusmuyor
evim 24 un altina hiç düşmüyor
isilik gibi gogsu ve yanaklari kızarıkti çok giydiriyorsun dediler azalttim
ama bu kezde kusuyor gün içinde en az 4 kez hem kendi üstümü hem onun üstünü degistirdim kafam bulandı çok üzülüyorum yaa
sütte kusuyor kesikte kusuyor habire kusuyor anlamadimki emerkende 3 4 gündür meme ucuma bişey olmuş o bir çekiyor ortalık bardaktan dökülmüş gibi oluyor emerken bile kusuyor gibi ucu ağzına alip alip birakiyorSut mu kusuyor kesik mi
Ben kalorifer cok acıksa kaloriferde havlu tutuyorum onu sarıyorum değilse havku ütüleyip sarıyorum iyi geliyor
Iyi hadi gozun aydin. Elini tuttuysa tamamdir. Yarin da kaynanaya iyi davran ki sende hata bulamasinlar. Birak onlar kotu olsun.Bugün gelmedi yarın gelecek ama
Ben yine hoşgeldin anne diyeceğim bakalım yine ne bomba patlatacak
Eşimle aramız düzeldi şükürler olsun , bugün tekrar konuştum uzun uzun güzellikle hissettiklerimi ve ailesinin de hataları olduğunu anlattım güzelce , elimi tuttu halledicez merak etme ama zamanla dedi
Doğum 6 Eylül canımPeki dogum 1 eylylden once mi sonra mi. Benimki 37 haftalik dogdu ama o 2 haftayi eklemediler. C7nku yaza denk gelmis. 19 agustos benim dogum.
Canım bana anlatma kaynana ve görümceyi avını bekler gibi açık kolluyorlar kendilerin de bile olsa hata allrm edip kallem edip seni suçlu gösterirler 16 yıllık evlilikte böyle anladım en güzeli hakedene hakettiği değeri vermek fazla değer verince azıtıyorlar çok üzerlerine düşmeyince senden kıymetlisi olmuyor denenmiş tastiklenmiştir yani birde canım ne olursa olsun sen esinle iyi olmaya bak kapını kapatınca herkes dışarda kalıyor tamam onlar onun ailesi ama sizde artık bir ailesiniz ve sizinde yavrunuz var o yüzden takma kafana yaşanacağı varmış yaşanmış inşallah esinle çok iyi olursunuz atlatılmayacak sıkıntı yok sabırlı ol geçiyor bu günlerdeİnşallah teşekkür ederim hala şoktayım , emzirme üstüne kavga lohusalığımı bahane edip bana saldırdılar
Ben de doyduğuna eminim çoğu zamanBugün doktora gittik aynen anlattım bacak çekme yok ıkınma yok aşırı ağlıyor gaz olabilir mi dedim evet dedim gazdandır dedi ama tartiya ciktik 25 günde 600 gr almış çok az buldu acliktanda ağlayabilir dedi mama artır dedi çok üzüldüm zaten minicik doğdu bidr kilo almazsa ben neyapicam bilmiyorum. O ağlama anlarında sutum yetmiyo mu düşüncesinden defalakarca mama da verdim eminim açlık değil ama doktor açlığa yogunlasti. Ama ikinmadanda gaz olabiliyormus @nery, S Serrarana18 .
Usumus olabilir honeyin yaptığı gibi sar bi karnınısütte kusuyor kesikte kusuyor habire kusuyor anlamadimki emerkende 3 4 gündür meme ucuma bişey olmuş o bir çekiyor ortalık bardaktan dökülmüş gibi oluyor emerken bile kusuyor gibi ucu ağzına alip alip birakiyor
Bugün benimki de emerken kaka yaptı,biraz bekledim yoksa kusuyor.altini degistirdim kucagima aldim fışkırır tarzda bi kustu onun üstü benim ustum hali sehpa her yer süt oldu.sonra peşine birdaha kaka yaptı.bazen ıkınırken de kusabiliyirlarsütte kusuyor kesikte kusuyor habire kusuyor anlamadimki emerkende 3 4 gündür meme ucuma bişey olmuş o bir çekiyor ortalık bardaktan dökülmüş gibi oluyor emerken bile kusuyor gibi ucu ağzına alip alip birakiyor
havlu cok kalin ve sert degil mi ?Ben kalorifer cok acıksa kaloriferde havlu tutuyorum onu sarıyorum değilse havku ütüleyip sarıyorum iyi geliyor
Doktorda öyle demişti zaten amac karnını sıcak tutmak yöntemler bunlar diye
of of kusunca borsada hisse senedim kaybetmiş gibi hissediyorumBugün benimki de emerken kaka yaptı,biraz bekledim yoksa kusuyor.altini degistirdim kucagima aldim fışkırır tarzda bi kustu onun üstü benim ustum hali sehpa her yer süt oldu.sonra peşine birdaha kaka yaptı.bazen ıkınırken de kusabiliyirlar
Yok cok agladıgında dısarı cıkmışsak kıvranıyorsa falan yapıyorumhavlu cok kalin ve sert degil mi ?
ben de penye battaniye leri ütüluyorum ama hergün değil gaz sancısı zamanlarinda
sen ne zaman sarıyorsun hep mi ?
ben de bayan evham olarak su torbası patlarsa korkusu var babamın üstünde patladı o gün bugün korkuyom ondanYok cok agladıgında dısarı cıkmışsak kıvranıyorsa falan yapıyorum
İnce kücük mutfakta kullanılan el havlularım var onları yapıyorum kalın sert değiller
Zaten ütüle sar bes dkda soguyor
Müslin falanda olur elinde sarabilecegin ne varsa amac karnını sıcak tutmak doktor su torbasınıda dedi ama o fazla sıcak olur diye yapmadım
Ikınmalı ağlamalar başladığı hafta damlaya başladıkKızlar napiyosunuz bu gaz sorunlarını artık kafayı yicem bi haftadır çok arttı bugün 44. günümüz çocuk ıkınmaktan göbek fıtığı olacak korkuyorum. Özellikle dün gece 12 de bi başladı inanın şimdi uyutabildim bagirmaktan uyuyakaldi en sonunda. Masaj fon makinası sıcak su sallamalar neler denemedim hergun rezene anason içiyorum zaten ama gece gözümü kararttim hic yapmam dediğim şeyi yaptım sıcak suya kimyon koyup çocuğa icirdim. Fayda ettimi yok oda olmadı son çare bende şu damlalardan alicam heralde onlarda işe yariyomu onuda bilmiyorum ya
Gazı olunca sıkıntıdan meme istiyor. Tam çıkarttıramayınca bende huzursuzluk geçsin deyip memeyi verince benimki de öyle oluyor. İçerde gaz var üstüne emdiği süt olduğu gibi çıkıyor yani. Sürekli üst değiştiriyorum. Çok bunaldım artık kusma olayından. Benim üstüm onun üstü koltuk vs ne varsa batıyor. Omuz örtüsü koymuyorum artık çünkü her türlü sırtımdan aşağı akıyor o kusmuk. Geçsin diye bekliyorumsütte kusuyor kesikte kusuyor habire kusuyor anlamadimki emerkende 3 4 gündür meme ucuma bişey olmuş o bir çekiyor ortalık bardaktan dökülmüş gibi oluyor emerken bile kusuyor gibi ucu ağzına alip alip birakiyor
Pocket bizim araba ben önermiş olabilirimGittigidiyor mochi için aramadı. Hatta fatura yolladı.
Bir de bebek arabası için sorduğumda burda birisi kraft pocket önermişti. Şimdilik evde denedim. Kim önerdiyse Allah razı olsun. Puset biraz küçük gibi ama hepsi aynı boyutmuş. Tam istediğimm gibi araba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?