Valla bilemedim stres oldum, bebekle iki dk uzaklaşıp bulaşık yıkamak bile zor. Kolay bir şeyler bulcam artık

Ben geçen doktora sordum kusma olayını çok emdiğinde de kusar dedi. Gaz sancısı olunca sakinleşsin diye meme veriyoruz çok geliyor kusuyor olabilir

Aynen öyle eşimle iyi olayım , oda biliyor ailesini ama yinede fazla bağlı

Valla bilemedim stres oldum, bebekle iki dk uzaklaşıp bulaşık yıkamak bile zor. Kolay bir şeyler bulcam artık
H honey bunch benimki gündüz uyumuyor müsade etmiyor böyle şeyler yapmama artık. Buzluk stoğumuz da bitti sayılır. Sarma börek mozaik pastamız vardı buzlukta ama hazıra dağ dayanmıyor. Baklava ve tuzlu kuru pasta aldım birer dilim de hazır mozaik kek kestim yanlarına, çayın yanına gayet güzel oldu bugün arkadaşlarım gelince. Bunların servisini bile zor yapardım da eşim erken gelmişti bugün çocukla ilgilendi o saatlerde.

Ne güzel, kv'nin bakmasından iyidir. Hayırlısı oldun canım.

Çok teşwkküeler ben de cadillac air trona düşünğyordum. Ebebek pıcket önerdi

Ben sana diyim tavuk pilav veya et pilav yanınada ayran iş cıkısı ac acına yesinler işte tavugu zaten bi gece önceden haşlar didiklersin etide alırsan kücük kücük dograt at düdüklüye üstüne tereyag belki kekik mis gibi yemek pilav desen zaten oda kolay

Burda dogurmadan önce konusuyorduk ya hastanede insan agırlamayı kimse istemiyordu ama sizleri böyle okudukca iyiki hastanede herkesi agırlamısım diyorum
Benimki zaten koala gibi yapısık bana ben mutfakta ne ocak yakarım kucagımdayken ne bıcagı elime alırım özellikle de öykü kucagımda bayıldıktan sonra bi panik kaldı o zamanda en son mutfakta tabak hazırlayacaktımda kapı calmıstı
Neyse gecen gün gelen arkadasıma bi gece önceden eşime kuzumu paslayıp makarna salatası ve kedidillimpasta yaptım magnolia gibi bi nevi enn kolay sey buzluktada börekler zaten yaptırmıstım geldiklerinde onu sürdüm hemen fırına e onlarda pastada almıs tabak gayet doyurucu oldu bide yani bebekli kadınsın kimse bişey beklemiyorda o kadar kalkıp geliyorlar kızım icin cok mu diyip yapmıstım böyle kolay seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…