Et pilav börek ayran yapsan hani iş cıkısı gelirler ac olurlar diye
Gecen gün bana yakın arkadasım geldi börek makarna salatası kedidilli tatlı yaptım onlarda kolaydı ama o kadar kişiye nasıl yapabilirsin bilemedim
Gazı olunca sıkıntıdan meme istiyor. Tam çıkarttıramayınca bende huzursuzluk geçsin deyip memeyi verince benimki de öyle oluyor. İçerde gaz var üstüne emdiği süt olduğu gibi çıkıyor yani. Sürekli üst değiştiriyorum. Çok bunaldım artık kusma olayından. Benim üstüm onun üstü koltuk vs ne varsa batıyor. Omuz örtüsü koymuyorum artık çünkü her türlü sırtımdan aşağı akıyor o kusmuk. Geçsin diye bekliyorum Bazen emdikten sonrada yan yattığı taraftaki kolu ve emzirme minderi süt oluyor. Ağzından geri döküldüğünü düşünüyorum. Geçenlerde meme emerken ağzını çekti bir anda bir bardak süt kustu göğsüme. az kaldı ya sabır. 4.ayda bitiyor genelde
Canım bana anlatma kaynana ve görümceyi avını bekler gibi açık kolluyorlar kendilerin de bile olsa hata allrm edip kallem edip seni suçlu gösterirler 16 yıllık evlilikte böyle anladım en güzeli hakedene hakettiği değeri vermek fazla değer verince azıtıyorlar çok üzerlerine düşmeyince senden kıymetlisi olmuyor denenmiş tastiklenmiştir yani birde canım ne olursa olsun sen esinle iyi olmaya bak kapını kapatınca herkes dışarda kalıyor tamam onlar onun ailesi ama sizde artık bir ailesiniz ve sizinde yavrunuz var o yüzden takma kafana yaşanacağı varmış yaşanmış inşallah esinle çok iyi olursunuz atlatılmayacak sıkıntı yok sabırlı ol geçiyor bu günlerde
Hhoney bunch
benimki gündüz uyumuyor müsade etmiyor böyle şeyler yapmama artık. Buzluk stoğumuz da bitti sayılır. Sarma börek mozaik pastamız vardı buzlukta ama hazıra dağ dayanmıyor. Baklava ve tuzlu kuru pasta aldım birer dilim de hazır mozaik kek kestim yanlarına, çayın yanına gayet güzel oldu bugün arkadaşlarım gelince. Bunların servisini bile zor yapardım da eşim erken gelmişti bugün çocukla ilgilendi o saatlerde.
Kardesimi ayarladim ama cok da guvenemiyorum. Ya vazgecerse diye de korkuyorum. Ayagini kirdi o da ama bebege bakilacak zamana kadar iyilesir diye dusunuyorum. Kasim sonuna kadar iyilesir herhalde kirik. Evlerimiz cok yakin. Yabanci birindense teyzesinin bakici olmasi iyi olur bebek icin de. Hem kardesime de katki olur. Ben nasil olsa bakiciya para odeyecegim. Onjn yerine kardesime oderim. Insan guvenemiyor kimseye. Eger o bakmam derse arkadaşlarımın tanidiklari araciligi ile bakici bulmak istiyorum. Yapacak birsey yok mecbur.
Pocket bizim araba ben önermiş olabilirim
Çok sevindim
Araba ben de memnunum gayet güzel
Pusetle birlikte kullanılınca biraz hantal oluyor (kardeşim zırhlı araç diye dalga geçiyor )
ama nasılsa geçici, biraz büyüyünce tek arabaya koyacağız
Bir de ben joie alacaktım bunu görmeseydim
Bu hafta ebebekte baktım alacağım literrax4e puseti aşırı çukur
Kraft puset çok güzel dik tutuyor saeece battaniye koyuyorum
Güle güle kullanalım
Ben sana diyim tavuk pilav veya et pilav yanınada ayran iş cıkısı ac acına yesinler işte tavugu zaten bi gece önceden haşlar didiklersin etide alırsan kücük kücük dograt at düdüklüye üstüne tereyag belki kekik mis gibi yemek pilav desen zaten oda kolay
Hhoney bunch
benimki gündüz uyumuyor müsade etmiyor böyle şeyler yapmama artık. Buzluk stoğumuz da bitti sayılır. Sarma börek mozaik pastamız vardı buzlukta ama hazıra dağ dayanmıyor. Baklava ve tuzlu kuru pasta aldım birer dilim de hazır mozaik kek kestim yanlarına, çayın yanına gayet güzel oldu bugün arkadaşlarım gelince. Bunların servisini bile zor yapardım da eşim erken gelmişti bugün çocukla ilgilendi o saatlerde.
Burda dogurmadan önce konusuyorduk ya hastanede insan agırlamayı kimse istemiyordu ama sizleri böyle okudukca iyiki hastanede herkesi agırlamısım diyorum
Benimki zaten koala gibi yapısık bana ben mutfakta ne ocak yakarım kucagımdayken ne bıcagı elime alırım özellikle de öykü kucagımda bayıldıktan sonra bi panik kaldı o zamanda en son mutfakta tabak hazırlayacaktımda kapı calmıstı
Neyse gecen gün gelen arkadasıma bi gece önceden eşime kuzumu paslayıp makarna salatası ve kedidillimpasta yaptım magnolia gibi bi nevi enn kolay sey buzluktada börekler zaten yaptırmıstım geldiklerinde onu sürdüm hemen fırına e onlarda pastada almıs tabak gayet doyurucu oldu bide yani bebekli kadınsın kimse bişey beklemiyorda o kadar kalkıp geliyorlar kızım icin cok mu diyip yapmıstım böyle kolay seyler