Son bandan sonra bende uzak durayım dedim ama ı ıh buralardaysam max yarım saat uzak durabilirim sıkılmaya baslıyorum cunku
oranın da tadı bi baska dimi
ya 2 gündür yine azdı benim kız. aksamlrı sebepsiz ağlıyor resmen sebepsiz. ama etini koparmışsın gibi ortalığı yıkıyor. kulağından şüphelendim yağla masan yaptım dıştan doğru. sıcak havluya yatırdım yok. gazı var herhalde dedim karnına sıcak havlu çoraplarını ütüleyip ütüleyip giydirdim yok yine aynı. kolik galiba dedim. ya mutfakta susan kolik mi olur? emziği alınca susan kolik mi olur? edepsizlik yapıyo resmen. insallah atak falandır yoksa sürekli olarak çekilecek gibi değil. yine bu gece erken uyudu 12de. kaç gündür 2-3de uyuyordu. iyice doyurdum ama. 100 cc süt verdim yetmedi beni emdi. kusacak dedim kusmadı. 110-120 cc cok değil mi ya? bu beni de böyle mi sömürüyodu

Biberona yeni basladın ya küt diye cekiyor bitiyor bi meme keyfi yspamıyor ondan doymamış olabilir doydugunu hissetmemiş
Bence 120cc gayet içmesi gereken oran bu arada cunku iki aylık oldu neredeyse büyüdü kuzun

Biberona yeni basladın ya küt diye cekiyor bitiyor bi meme keyfi yspamıyor ondan doymamış olabilir doydugunu hissetmemiş
Bence 120cc gayet içmesi gereken oran bu arada cunku iki aylık oldu neredeyse büyüdü kuzun
internetteki x56 hesabına göre fazla bende öyle düsündüm doydugunu anlamadı. beni daha emiyodu bıraksam. kusacak diye emzigi verdim allahtan kandı ona.

Erkek bebeği olan kızlar, malum kış geldi artık bu oğlanların alt kısmının içine ne giydireceğiz? Birkaç takımının altına patikli alt giydirdim ama hepsine de olmuyor. Erkek için külotlu çorap mı almak gerek?

Dün sabah 8 buçukta aşı vurulmustuk. Bu sabah 5e kadar ateşimiz olmadi 5de baktım 38 oldu. Ası günü 24 saat nöbette olun kızlar...
Bu tarz durumlarda kendimiz ilaç mı vereceğiz doktora götürmek gerekir mı? Bizim de aşımız çarşamba canım

harfiyyen aynısı işte habire koltuk sil
birak body mi
tayt /pantolon ne varsa

Bu tarz durumlarda kendimiz ilaç mı vereceğiz doktora götürmek gerekir mı? Bizim de aşımız çarşamba canım
Doktorlar 38 geçince 1 çay kaşığı calpol verin diyolar ve üstünü hafifletin. Eğer düşmüyor ve 38.5 oluyorsa hastaneye bekliyolar canim. Ben 1 saat once 1 çay kaşığı calpol verdim. Üzerini atletle kalacak şekilde biraz soydum. Düştü gibi şükür. Calpol de 6 saat arayla veriliyor. Buna da dikkat etmek lazım.

Ben de merak ediyordum. Iclik tarzi seyler var onlardan alicam. H&mdekiler guzel, pamuklu buldum. Henuz almadim. Kulotlu corap giydirmesi cok zor, her alt degistirmede zor olur.

H honey bunch doktor sana bir ilaç vermişti doğum sonrası kanama için adı neydi? Benim kanamam hala yoğun dün doktora gittim içerde birseyler görünüyor ya kan pıhtısı ya plasentadan parca bir ilaç verdi metisil içeriğinde sute geçer diye yazıyor emzirenler kullanmamalı diyor Seninki de o muydu acaba? Eger gecmezsr pazartesi kurtaj yapicak ilk dogumumdada kurtaj oldum sozde cok nadir gorunen birsrymis hep beni buluyor

Bizim de ayni sekilde

Bana da o ilactan vermisti doktor 3 veya 4 gunden fazla kullanma demisti. Ben 3 gun kullanmistim. Benim kanamam olmadigi icin vermisti. Kanamayi saglamasi icin. Ilaci icince kanamam oluyordu.

Cytotec miydi neydi eczaneler satmıyor doktorun raporu üzerine hastane tedarik ediyor
Ben ücgün kullandım ama bende kanama yoktu düzenli bi hafta sonra bi anda boşalmıstı kan birikmesi vardı
İnşallah sorunsuz atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…