Külotlu çorap alacağım bende canım
Kadife çoraplı pantolonlarda sıcak tutuyo

Onu da tup bebekle olan kimyasal gebeligi sonlandirmak icin vermisti hastane 4 adet. Dedigin gibi satılmıyor. Dusunsene satildigini, Allah korusun kucuk buyuk demeden herkes dusuk yapmak icin kullanir.

Külotlu çorap alacağım bende canım
Kadife çoraplı pantolonlarda sıcak tutuyo
Ben su anda citcitli zibin ve ayakli alti olan alt ust takim, ve 2. Kat olarak tulum giydiriyorum.

Bana da o ilactan vermisti doktor 3 veya 4 gunden fazla kullanma demisti. Ben 3 gun kullanmistim. Benim kanamam olmadigi icin vermisti. Kanamayi saglamasi icin. Ilaci icince kanamam oluyordu.

Benim kanamam zaten var ilaçtan sonra çok yoğunlaştı banada 3 gün sabah akşam iç drdi

Kizlar 2gundur kaka yapamiyoruz cok duzenliydi ilk kez oluyor..mamayi azaltmistim gunde 1 defa anca veriyorum ne zaman mama yese kakasini yapiyo fakat azalttigimda yapamiyo cisli bez aliyorum surekli sagdigimda da tek gogsu 80 ccyi buluyor doymayip kaka yapamiyor diyemiyorum ama anlamista degilim..masaj yaptim ortalgi inletti.gaz sancimizda artti gazi cikartiyor ama zoru sanirim kaka yapamamasi ne yapmali

Onuda verdi 3 tane hastaneden verdi, 3 akşam fitil olarak kullan dedi, insallah pazartesiye kadar biter diycem ama aşırı yoğunlaştı ilaçlardan sonra bitecege benzemiyor

Onu da tup bebekle olan kimyasal gebeligi sonlandirmak icin vermisti hastane 4 adet. Dedigin gibi satılmıyor. Dusunsene satildigini, Allah korusun kucuk buyuk demeden herkes dusuk yapmak icin kullanir.

Onda kanamam uzun mu sürmüştü? Benimde öyle bir düşüğün var 70 gün kanamayla atti vücut hiç ilaç vermediler. Şansıma bak ilk sezaryan 60 gün kanama kürtaj arkasından düşükte oyle şimdi sezaryan gene ayni. Doktorumda aynı değil bende mi var birşey anlamadim

Benim 9 gun surmustu. Sonrasinda da 4 ay boyunca normal adet bitiminden 5 gun sonra ara kanamalarim oldu. Onlar da 4er gun surmustu. Yani araliksiz kanamam olmadi

Hmden aldığım altlar ince va daha dar onlardan giydirmeyi düşünüyorum.

Dün sağlık ocağına gittik asiya 36 günlük olarak..9 günlükken gitmiştik topuk kanı için.o zaman 4.400 çıkmıştı kıyafeti ile.dogum kilosu 3600.Dün 5500 cıktı kıyafeti ile ama ben çok güvenmiyorum sağlık ocağı ölçümüne.4 günlükken hastane kontrolünde sadece bezli 3550 çıkmıştı.Almisiz biraz masallah.Sadece beni emiyor.bu arada salı dil bağı için randevu aldık.onu yaptıralım sırada sünnet var nasipse.

Öykü mü bayıldı ben kaçırmışım haberim yok canım . Sanki sen bayıldın gibi kalmış aklımda. Çok geçmiş olsun.
Bizim hastaneye gelenler eve bi daha geliyor çünkü, o yüzden pek istemiyordum. Bunlar benim iş arkadaşlarım o yüzden bir kahveyle geçiştirmek istemedim, neden zahmet ettin biz senden çay mı tabak mı bekledik dediler ama ben kendimi rahat hissetmezdim o zaman da.
Bu arada oğlum bu sabah beni gülücüklerle karşıladı nihayet, ve çok şükür

Kaç gündür kv leri cekistiriyoruz bir dertte benden gelsin sabah sabah sinir oldum gene giyabinda.
Benim oglanla kız arasında 2 yaş var.su an ikinci cocugu olanlar bilir buyuk kiskanmasin diye kucukle fazla ilgilenemezsijiz bile.bizde oyleydik.gurbetteydik zaten.kv kızıma hamile kalmamı hiç istemedi ona neyse oğlum küçük diye.oglanin adında kp adı var kızda da beklediler ama koymadım kv adini onun da etkisi var.
Kızım 2 oğlum 4 yaşında iken memlekete geldik kv baktı çocuklarıma,oğlum halinden çok memnundu ama kızım çok hassastı hiç ayrilmak istemiyordu benden.Ama oğlumun kıskançlığı artarak devam ediyordu.Kvden eve gelmek istemiyor her eve gelişimiz bağırış çağırış zorla oluyordu.kv oğlumun her istediğini yapıyordu ve kızımın tilki gibi sinsi!olduğunu vurguluyordu.oglum aşırı hırçın kızım kendi halinde sakın bir çocuk idi.kızımın sakinliği kv ye göre sinsilikten.kizima soruyordum babaanneyi seviyormusun diye evet diyordu,esim annesi ile çok kavga etti kvnın oğluma aşırı düşkün olup her istediğini yapması nedeniyle.kizim 4 oğlum 6 olana kadar kv bakti sonra okula başladılar.ama oğlumun kızıma karşı öfkesi hala bitmiyor
Iki gün önce oğlum kızımın sakladığı bir kartı almış(saçma sapan birşey ama değer verip saklamış) yırtmaya çalışırken kızım abi yırtma dedi oğlanda hışımla karışma bana sadece bakıyordum(yalan söylemiş bakıyorum diyerek) diyerek yırttı.kizim ağlamaya başladı abisi ağla bilerek ağla diyor.mudahale ettim artık neden öyle diyorsun dedim diyor ki;
Babannem öğle diyordu kardesin hep annen baban sana kızsın diye bilerek ağlıyor,o annenlerin kızı sen benim oglumsun,annenler kardeşini seviyor ben seni seviyorum diyormuş.şok oldum
Oğlum sürekli ara ara anne beni sevmiyorsunuz der beni seviyor musun diye sorar sürekli hep bu yüzden mis.
Iki gündür eşimle kavga etmemek için tutuyorum ama beynim de kurdukça kuruyorum.Simdi ki bebeğime de kv bakmak istediğini söylemişti ama bakmasını hiç istemiyorum.
Ne yapmalıyım o kadar ofkeliyim ki öfkeyle kalkan zararla otururmuş o şekilde öfke ile hareket etmek istemiyorum

Bizim sağk ocağı da yanlış ölçüyor

Ben geçen doktora sordum kusma olayını çok emdiğinde de kusar dedi. Gaz sancısı olunca sakinleşsin diye meme veriyoruz çok geliyor kusuyor olabilir
harfiyyen aynısı işte habire koltuk sil
birak body mi
tayt /pantolon ne varsa
Sabah tek meme verip diğerini sağdığımda daha az kusuyor . Bu sabah çok yorgundum üşendim. Göğsüm Rahatlasın diye de emsin dedim, yine heryer battı. Kusmaktan yorgun düşüp uyudu şimdi.

Bana da o ilactan vermisti doktor 3 veya 4 gunden fazla kullanma demisti. Ben 3 gun kullanmistim. Benim kanamam olmadigi icin vermisti. Kanamayi saglamasi icin. Ilaci icince kanamam oluyordu.
Bende olmadı biliyormusun
Rahimde kan birikmiş o yüzden verdi bayıldıgımdaki kadar yogun olabilir demişti hafi onuda gectim normal regldeki gibi bile olmadı kanamam
Yine icimde birikmesinden korkuyorum

Tabi cnm o yüzden yasak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…