Külotlu çorap alacağım bende canımErkek bebeği olan kızlar, malum kış geldi artık bu oğlanların alt kısmının içine ne giydireceğiz? Birkaç takımının altına patikli alt giydirdim ama hepsine de olmuyor. Erkek için külotlu çorap mı almak gerek?
Onu da tup bebekle olan kimyasal gebeligi sonlandirmak icin vermisti hastane 4 adet. Dedigin gibi satılmıyor. Dusunsene satildigini, Allah korusun kucuk buyuk demeden herkes dusuk yapmak icin kullanir.Cytotec miydi neydi eczaneler satmıyor doktorun raporu üzerine hastane tedarik ediyor
Ben ücgün kullandım ama bende kanama yoktu düzenli bi hafta sonra bi anda boşalmıstı kan birikmesi vardı
İnşallah sorunsuz atlatırsın
Ben su anda citcitli zibin ve ayakli alti olan alt ust takim, ve 2. Kat olarak tulum giydiriyorum.Külotlu çorap alacağım bende canım
Kadife çoraplı pantolonlarda sıcak tutuyo
Bana da o ilactan vermisti doktor 3 veya 4 gunden fazla kullanma demisti. Ben 3 gun kullanmistim. Benim kanamam olmadigi icin vermisti. Kanamayi saglamasi icin. Ilaci icince kanamam oluyordu.
Cytotec miydi neydi eczaneler satmıyor doktorun raporu üzerine hastane tedarik ediyor
Ben ücgün kullandım ama bende kanama yoktu düzenli bi hafta sonra bi anda boşalmıstı kan birikmesi vardı
İnşallah sorunsuz atlatırsın
Onu da tup bebekle olan kimyasal gebeligi sonlandirmak icin vermisti hastane 4 adet. Dedigin gibi satılmıyor. Dusunsene satildigini, Allah korusun kucuk buyuk demeden herkes dusuk yapmak icin kullanir.
Benim 9 gun surmustu. Sonrasinda da 4 ay boyunca normal adet bitiminden 5 gun sonra ara kanamalarim oldu. Onlar da 4er gun surmustu. Yani araliksiz kanamam olmadiOnda kanamam uzun mu sürmüştü? Benimde öyle bir düşüğün var 70 gün kanamayla atti vücut hiç ilaç vermediler. Şansıma bak ilk sezaryan 60 gün kanama kürtaj arkasından düşükte oyle şimdi sezaryan gene ayni. Doktorumda aynı değil bende mi var birşey anlamadim
Bende tulum giydirdiğimde öyle yapıyorum canımBen su anda citcitli zibin ve ayakli alti olan alt ust takim, ve 2. Kat olarak tulum giydiriyorum.
Hmden aldığım altlar ince va daha dar onlardan giydirmeyi düşünüyorum.Erkek bebeği olan kızlar, malum kış geldi artık bu oğlanların alt kısmının içine ne giydireceğiz? Birkaç takımının altına patikli alt giydirdim ama hepsine de olmuyor. Erkek için külotlu çorap mı almak gerek?
Öykü mü bayıldı ben kaçırmışım haberim yok canımBurda dogurmadan önce konusuyorduk ya hastanede insan agırlamayı kimse istemiyordu ama sizleri böyle okudukca iyiki hastanede herkesi agırlamısım diyorum
Benimki zaten koala gibi yapısık bana ben mutfakta ne ocak yakarım kucagımdayken ne bıcagı elime alırım özellikle de öykü kucagımda bayıldıktan sonra bi panik kaldı o zamanda en son mutfakta tabak hazırlayacaktımda kapı calmıstı
Neyse gecen gün gelen arkadasıma bi gece önceden eşime kuzumu paslayıp makarna salatası ve kedidillimpasta yaptım magnolia gibi bi nevi enn kolay sey buzluktada börekler zaten yaptırmıstım geldiklerinde onu sürdüm hemen fırına e onlarda pastada almıs tabak gayet doyurucu oldu bide yani bebekli kadınsın kimse bişey beklemiyorda o kadar kalkıp geliyorlar kızım icin cok mu diyip yapmıstım böyle kolay seyler
Bizim sağk ocağı da yanlış ölçüyorDün sağlık ocağına gittik asiya 36 günlük olarak..9 günlükken gitmiştik topuk kanı için.o zaman 4.400 çıkmıştı kıyafeti ile.dogum kilosu 3600.Dün 5500 cıktı kıyafeti ile ama ben çok güvenmiyorum sağlık ocağı ölçümüne.4 günlükken hastane kontrolünde sadece bezli 3550 çıkmıştı.Almisiz biraz masallah.Sadece beni emiyor.bu arada salı dil bağı için randevu aldık.onu yaptıralım sırada sünnet var nasipse.
Ben geçen doktora sordum kusma olayını çok emdiğinde de kusar dedi. Gaz sancısı olunca sakinleşsin diye meme veriyoruz çok geliyor kusuyor olabilir
Sabah tek meme verip diğerini sağdığımda daha az kusuyor . Bu sabah çok yorgundum üşendim. Göğsüm Rahatlasın diye de emsin dedim, yine heryer battı. Kusmaktan yorgun düşüp uyudu şimdi.harfiyyen aynısı iştehabire koltuk sil
birak body mi
tayt /pantolon ne varsa
Bende olmadı biliyormusunBana da o ilactan vermisti doktor 3 veya 4 gunden fazla kullanma demisti. Ben 3 gun kullanmistim. Benim kanamam olmadigi icin vermisti. Kanamayi saglamasi icin. Ilaci icince kanamam oluyordu.
Tabi cnm o yüzden yasak zatenOnu da tup bebekle olan kimyasal gebeligi sonlandirmak icin vermisti hastane 4 adet. Dedigin gibi satılmıyor. Dusunsene satildigini, Allah korusun kucuk buyuk demeden herkes dusuk yapmak icin kullanir.
Belki böyle böyle atar vucut kurtaja gerek kalmadanOnuda verdi 3 tane hastaneden verdi, 3 akşam fitil olarak kullan dedi, insallah pazartesiye kadar biter diycem ama aşırı yoğunlaştı ilaçlardan sonra bitecege benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?