Yaa küçükler için ne kadar zor ama değil mi çocukluğunu mahvetmişler resmen.bizimkiler de benim kızımı üzdüler.bizde hala ve kp kızımın çok akıllı uslu olduğunu belirtir ama kv hemen yok siz bilmiyirsunuz o sinsi diyor.kv gorumcemi de dışlamış küçükken çok ezmis.erkek düşkünlüğü var fazlası ile.
Kızımla nasıl konuşsam silerim aklindakileri,senle nasıl konuşsun isterdin annen

Yaa varya tamam o yıllarda psikoloji diye bişey bilmiyorlardı ileride ne sonuclar doğuracağını tahmin edemiyorlardı diyelim belki ama hic mi vicdanları Allah korkuları yoktu da böyle üzüyorlardı birbirine küstürüyorlardı kardeşleri

Kardeş kıskançlığı olması normal ama bu kadar suçlayıcı olması normal değil bence.ah biz neler yaptık kıskançlığı az olsun diye ama ıste kalbi fesatlar neler yapıyor.bende hep diyordum ikinizi de çok seviyorum diye ama yeterli gelmemiş.
Konuşuyorum ama hiç ikna olmuş durmuyor gidip dondurma alayim mi diyor yahu ciddi bir konu konuşuyorum diyorum erkek ya küçükken de odun oluyorlar

Biz de birkac haftaya sunnetle onu da aradan cikartacagiz.

Sali günü yazarım gelişmeyi biz önce aynı gün dusunduk sonra alttan üsten yaralanmasın diye önce dile baktiralim dedik
Bize cocuk cerrahi sorun olmaz, cok basit bir sey dedi. Bekliyorum gelismeleri.

Sağol teyzesi
Doğduğunda 3.270 gr dı
1. Ay kontrolde 4.680 di
Dün 46. Gününde 5.600 küsür
2. Ay aşısında ne kadar olur bilmiyorum ☺
Hedef 6 demiştim eşime
masallah bol yağlı sütün var bizimki de 3200 doğdu. 1. ay 4000 gr idi. 2. ay kontrolünü merak ediyorum bende. sizin 2. ayda 6.300 tahminim
boyu kaç?

masallah bol yağlı sütün var bizimki de 3200 doğdu. 1. ay 4000 gr idi. 2. ay kontrolünü merak ediyorum bende. sizin 2. ayda 6.300 tahminim
boyu kaç?
Yiyo içiyo yatıyo napsın olsun o kadar da
Maşallah iyi toparlanmış
Öyle mi diyorsun, hadi inşallah
50 cm doğdu 1. Ayında 55 olmuştu
Şuan ne kadar bilmiyorum

Bende yamunayı Merak ediyordum
Bence al
Korse dedigin böyle olur
Medikalciden aldıgım katlanıyordu
Askılı modelini aldım gayet terliyorum suanda
Ama sitesinde yer alan beden ölcülerine bak mutlaka ben baya kilo verdim hatta gebelik öncesine döndüm ama göbegim gayet kaldı cmsi baya arttı sitesinde yer alan cmlere göre medium giyiniyorum mesela

Bana yaptıklarını anneme de yaptıkları için annemle bir sorunum yoktu. Annemi kıskanırdım onlardan. İşin garibi ben babaannemi de çok severdim Allah rahmet eylesin. Beni asıl üzen halamdı, hepimiz aynı evde yaşıyorduk, bütün işleri annemle beni ezmekti sanki. Annem en iyi arkadaşımdı dertleşirdik bana çok iyi gelirdi.

2.gunumuz bizimde ama cok agliyo karni tas gibi neler yaptiysam rahatlamadi ne yapacagimi sasirdim.bu ara ben beslenmeme dikkat etmiyodum mamayida azaltmistim ondan oldu herhalde

2.gunumuz bizimde ama cok agliyo karni tas gibi neler yaptiysam rahatlamadi ne yapacagimi sasirdim.bu ara ben beslenmeme dikkat etmiyodum mamayida azaltmistim ondan oldu herhalde
Ben de beslenmeme dikkat edemiyorum ondan mı oluyor ki Zeytinyağı içtim hergün sütünden geçer dediler faydası olmadı, mamasına kattım o da kar etmedi. Umarım yeni mamamız düzene sokar. Kıyamam kuzucuğa, bizimki de 3. gün ve sonrası çok zorlanıyor

Hastaneye ziyarete gelenler eve de geliyor biz de yani hazırlıktan kaçış yok

Mevlit yapan kız anneleri kuzularınıza ne giydirdiniz ?
Kendime elbise diktiriyorum ama öyküye henüz bişey begenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…