Esin neden yara aliyor ki tum yasannalara ragmen iyi olmaya calisanda sensin..bunu soyleyerek senden beklenti icine mi girmis hani sen ara sen git samimi davran vs..belkide biliyor onlarin huyunu..bence en buyuk haksizlik sana yapildi..tabiki orda degildik kavganin boyutunu bilemem ama yapilan davranis cok cirkindiAra ara dert yananlar , yani sıkıntımız olsa da bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Unutup bebeğimizle güzel vakit geçiriyoruz herşey geçiyor ama bitmiyor
Bizim evde olan kavgadan sonra kv ile normale döndük mecburen döndü yani, ben elimden geleni yaptım çünkü.
2 görümcemle aram kötü büyük olanla yaşadığım problem sonrası konuşmak isteme talebime bile dönmedi ama ben onun çocuğunun doğumgününe gittim , sonra kendi ve eşimin doğumgünü vardı orda görüştük , amacı konular konuşulmadan ört bas edip hayatına dönmek ve ailesine yaptığı dedikodularda kendini haklı şekilde gösterip , o şekilde kalmasını istemesi. Yani benimle yüzleşip konuşacak cesareti yok. Ben herşeyi unutmaya hazırdım. Eskisi gibi olamasakta küskün kalmak bana göre değil, niyetler bilinsin istedim ama fırsat verilmedi. Kendileri bilir.
Esas mesele eşimle aramı düzeltmiştim
Fakat daha öncede söylediğim gibi eşim ailesine çok bağlı. O kavgada eşim ortada durdu fakat ben eşimede bağırıp hakaretevari konuşunca eşim ailesinin gözünde küçük düştü. Yok benim 35 yılımı çöpe arttın ailemin gözünde , benim enerjimi aldınız, olan bana oldu artık hiç hevesim yok vs gibi laflarla en çok kendisinin yara aldığını söylüyor
Ve biz uzun yıllar flört sonrası evlendik çok sevdik çok mücadele ettik , ilk yıl zor oldada sonrası rüya gibi bir evlilikti. Eşim evi için benim için yapmadığı şey yoktu gerçektenhep iyi olayım birlerin eksik olmasın diye gözümün içine bakar beni rahat ettirmeye uğraşırdı. Doğum öncesine kadar mükemmeldi herşey , zor bir lohusalık geçirdim malum , eşim beni hep anladı hep yardımcı oldu telkin etti, tek sığınağım dayanağım oydu. Bunu da aşmıştık ve ben normale dönmeye başlamıştım , kızımın bakımı konusunda özgüvenim yerine gelmeye başladıkça üstümden attım kötü havayı
Hani filmlerde dizilerde olur ya , herşey fazla iyidir , fazla güzeldir ve mutlaka birşeyler olur bozulur aynen öyle oldu. Ailesi yardımcı olurken herşeyi mahvedip gitti, günah keçisi ben oldum , haklıyken haksız duruma düşürüldüm toparlaması da bana kaldı.. Unutuyoruz yaşanılanları hayatımıza dönüp kızımızın tadını çıkarıyoruz fln ama eskisi gibi olamıyoruz. Sanki sihirli değnek gitti tokmakla vurdular kafamızabense huzursuzluktan nefret ederim , ağlayıp üzülsemde o duyguları hemen def edip 5 dakika sonra normale dönebiliyorum. Kendime hayatı zindan etmeyi hiç sevmiyorum. Ama çocuktan sonra evlilik sınanıyor gerçekten. Biz 2 kişilik hayatımıza 3 kişi devam ederken çok güzel olacaktık , ama zaman geçsede alışsakta , ilişkimiz eskisi gibi olamıyor
Düzelir mi dersiniz☹ Eşim hala evi için ben ve Kızımız için elinden geleni yapıyor geceleri benimle kalkıp benimle yatıyor , ev konusunda eksikleri anında tamamlayıp ihtiyaç soruyor , ayda bir temizlik için Kadın alacakken sen yorulma deyip 15 günde bir alalım dedi , bir sürü borcumuz olmasına rağmenAma gel gör ki duygusal ilişkimiz yara aldı ☹ İlişkimizin düzelmesi için 4 ay öncesine ışınlanmak istiyorum
naptın kız senEsin neden yara aliyor ki tum yasannalara ragmen iyi olmaya calisanda sensin..bunu soyleyerek senden beklenti icine mi girmis hani sen ara sen git samimi davran vs..belkide biliyor onlarin huyunu..bence en buyuk haksizlik sana yapildi..tabiki orda degildik kavganin boyutunu bilemem ama yapilan davranis cok cirkindiben suan gorumcemle konusmuyorum esimde konusmuyo kvyi de aramiyyorum hicbir zaman yansitmiyoruz evimize. O ara git gel vs hic demiyor..3kisilik aileyiz oyle olmali..annesiyle diyalogu baska seninle bambaska olmali..erkekler bu teraziyi dengede tutamiyo bazen..sen birazda huzursuz oldugundan boyle hissediyorsun yapin geregi.bosver takmamaya calis artik ikinci ucuncu kisileri.onun disinda hepimiz eslerimizle olan diyalogu anlattik dün gece gecici bir donem diye dusun..yani o kavganiz olmasada boyle olacakti belki ona baglama..eger esin annesi ablasi yuzunden soguk davraniyorsada cok yanlis yapiyo ama anlattigin kadariyla o kdar ciddi bir durumda yok
Emzirirken yazinca bennaptın kız sen
alıntılayınca düzeldi mesaj. sorry
Iyimis valla kv bizimki 2 kez gordu senede 1 ugrar artik
Sağol canım hepimiz güçlüyüz bence.Analik bunu gerektiriyorNe guzel anlatmissin hayranim boyle guclu kadinlaracidden helal olsun
Cogu seyde gucluyum ama duygusal olarak zayifim.. eslerini yola sokan kadinlar bambaska guclu gorunuyor gozumeSağol canım hepimiz güçlüyüz bence.Analik bunu gerektiriyor
Zaman her şeyin ilacı.Esin seni çok seviyor belli.Aslinda ailesini de biliyor ama atsan atılmaz satsan satilmaz modunda.Goruncen cok politik yaklasiyor.Insallah herşey yoluna girer Sen gerçekten temiz düşünüyorsun.Ara ara dert yananlar , yani sıkıntımız olsa da bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Unutup bebeğimizle güzel vakit geçiriyoruz herşey geçiyor ama bitmiyor
Bizim evde olan kavgadan sonra kv ile normale döndük mecburen döndü yani, ben elimden geleni yaptım çünkü.
2 görümcemle aram kötü büyük olanla yaşadığım problem sonrası konuşmak isteme talebime bile dönmedi ama ben onun çocuğunun doğumgününe gittim , sonra kendi ve eşimin doğumgünü vardı orda görüştük , amacı konular konuşulmadan ört bas edip hayatına dönmek ve ailesine yaptığı dedikodularda kendini haklı şekilde gösterip , o şekilde kalmasını istemesi. Yani benimle yüzleşip konuşacak cesareti yok. Ben herşeyi unutmaya hazırdım. Eskisi gibi olamasakta küskün kalmak bana göre değil, niyetler bilinsin istedim ama fırsat verilmedi. Kendileri bilir.
Fakat daha öncede söylediğim gibi eşim ailesine çok bağlı. O kavgada eşim ortada durdu fakat ben eşimede bağırıp hakaretevari konuşunca eşim ailesinin gözünde küçük düştü. Yok benim 35 yılımı çöpe arttın ailemin gözünde , benim enerjimi aldınız, olan bana oldu artık hiç hevesim yok vs gibi laflarla en çok kendisinin yara aldığını söylüyor
Ve biz uzun yıllar flört sonrası evlendik çok sevdik çok mücadele ettik , ilk yıl zor oldada sonrası rüya gibi bir evlilikti. Eşim evi için benim için yapmadığı şey yoktu gerçektenhep iyi olayım birlerin eksik olmasın diye gözümün içine bakar beni rahat ettirmeye uğraşırdı. Doğum öncesine kadar mükemmeldi herşey , zor bir lohusalık geçirdim malum , eşim beni hep anladı hep yardımcı oldu telkin etti, tek sığınağım dayanağım oydu. Bunu da aşmıştık ve ben normale dönmeye başlamıştım , kızımın bakımı konusunda özgüvenim yerine gelmeye başladıkça üstümden attım kötü havayı
Hani filmlerde dizilerde olur ya , herşey fazla iyidir , fazla güzeldir ve mutlaka birşeyler olur bozulur aynen öyle oldu. Ailesi yardımcı olurken herşeyi mahvedip gitti, günah keçisi ben oldum , haklıyken haksız duruma düşürüldüm toparlaması da bana kaldı.. Unutuyoruz yaşanılanları hayatımıza dönüp kızımızın tadını çıkarıyoruz fln ama eskisi gibi olamıyoruz. Sanki sihirli değnek gitti tokmakla vurdular kafamızabense huzursuzluktan nefret ederim , ağlayıp üzülsemde o duyguları hemen def edip 5 dakika sonra normale dönebiliyorum. Kendime hayatı zindan etmeyi hiç sevmiyorum. Ama çocuktan sonra evlilik sınanıyor gerçekten. Biz 2 kişilik hayatımıza 3 kişi devam ederken çok güzel olacaktık , ama zaman geçsede alışsakta , ilişkimiz eskisi gibi olamıyor
Düzelir mi dersiniz☹ Eşim hala evi için ben ve Kızımız için elinden geleni yapıyor geceleri benimle kalkıp benimle yatıyor , ev konusunda eksikleri anında tamamlayıp ihtiyaç soruyor , ayda bir temizlik için Kadın alacakken sen yorulma deyip 15 günde bir alalım dedi , bir sürü borcumuz olmasına rağmenAma gel gör ki duygusal ilişkimiz yara aldı ☹ İlişkimizin düzelmesi için 4 ay öncesine ışınlanmak istiyorum
Kelin ilacı olsa derler ya öyle kucagimda uyudu şimdi yine
Hayatımızda her şey her zaman güzel gitmiyo bazen sınanmamız gerekiyo diye düşünüyorum anladığım kadarıyla sizin de sağlam bi evliliğiniz var mutlaka hatalar olur kimse mükemmel değil ilişkiniz eski haline dönecektir eminimAra ara dert yananlar , yani sıkıntımız olsa da bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Unutup bebeğimizle güzel vakit geçiriyoruz herşey geçiyor ama bitmiyor
Ay seninki de mi 22ay. Allah yardımcımız olsun. Bizimkinin şu sıra kıskançlığı tuttu ki fena. Gece yanıma yat dedi. Anneler çocuklarının yatağına yatmaz dedim ve bütün geceyi zehir etti bize. Dayanamadım eşimi kaldırdım o da yatıştıramadı. Bütün gece ya kucağımda ya bacağımda uyudu. Şuan sıfır uyku yoğun baş ağrısı ile akşam olmasını bekliyorum.22 ay var canım ☺
Ayakta sallamayı denedinmi ilk aglasada kollarını tutup emziği ağzına tıkınca teslim oluyor enazindan 1 saat uyuyor bu şekilde memede uyuduğunda memeyi emzik yapıyor ve gazlı olduğundan dalamıyor benimkide aşırı huysuz ailemin yanına gittiğimde annem alıştırdı çokta iyi oldu bana o bi saat arada kahvaltı yapıp tuvalete girebiliyorum hem gündüz uykusu gece uykusu içinde iyi geliyor deniliyor gerçi biz gece 2/3 u görmeden uyumasakta belki size iyi gelir
Ben de aynı taktiği uygulamaya çalıştım ama koyduğum an daha gözünü açmadan çok fena ağlamaya başlıyo bi de dudağını büzerekKelin ilacı olsa derler ya öyle kucagimda uyudu şimdi yine
Benim ara ara kucakta ara ara beşikte uyuyor dönemsel sanırım. Az önce emerken uyudu hem emiyo hem uyuyo.
Beşiğe şöyle alistirdim ama dedigim gibi bazen ne yaparsam yapayım koala halimize donuyoruz. Mesela kucagimda mayisti uyuyacakken bi ninni açıyorum ama hep aynı ninni sonra dalınca da beşiğine bırakıp salliyorum ninni arkadan caliyo. Tabi beşiğe koyar koymaz uyanıyo agu bugu konuşup gulerken oyuncaklarını gösterirken oyaliyorum maksat ninniyi duysun aynı zamanda salliyorum. Böyle böyle uykusu gelince direk beşiğe yatırıp o ninniyi açtım salladim böyle uyumaya alıştı. Genelde artık böyle uyuyoruz arada kucakta oluyo.
Ama her çocuk farklı işte inş sende de işe yarar.
Bilmiyorum ki ben öyle yaptığımda katıla katıla ağlıyor.Bir uzman memede uyutmayın demişti o benim hep aklımda , uyumaya yakın bilinci yerindeyken yatağına koymayı dene , orda uyuması gerektiğini bilsin minik. Ya da uyandıysa inat et saçını okşa, sohbet et, ninni söyle uyumadan peşini bırakma , bilmiyorum işe yarar mi ama benimki de yatağa koyunca gözünü açıyordu bunun için uğraştım bir dönem
Oturduğumuz yer çok gürültülü ses yalıtımı yok bir türlü dalamıyor çocuk. Ayakta denedim hiç sevmedi çok ağladı.Ayakta sallamayı denedinmi ilk aglasada kollarını tutup emziği ağzına tıkınca teslim oluyor enazindan 1 saat uyuyor bu şekilde memede uyuduğunda memeyi emzik yapıyor ve gazlı olduğundan dalamıyor benimkide aşırı huysuz ailemin yanına gittiğimde annem alıştırdı çokta iyi oldu bana o bi saat arada kahvaltı yapıp tuvalete girebiliyorum hem gündüz uykusu gece uykusu içinde iyi geliyor deniliyor gerçi biz gece 2/3 u görmeden uyumasakta belki size iyi gelir
Böyle böyle kök salıyoruz canım. Bizim annemiz babamız az mı şeyler yaşamışlar. Öyle böyle unutuluyor . Allah başka dert verip unutturmasın, mutlulukla unuttursun.Ara ara dert yananlar , yani sıkıntımız olsa da bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Unutup bebeğimizle güzel vakit geçiriyoruz herşey geçiyor ama bitmiyor
Seste uyursa seste devam eder uyumaya beyaz gürültü denedin mi hiç çevre sesini bastiracak hiç olmadi tv sesi ac seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim bikac haftaya kadar aşırı yıpratıcı bi durum buna bi çözüm bulmalısın ilk ayağıma aldığında katılıyor emziği azina verdiğimde ve sallama modunu begendiginde tabi beyaz gürültüde sakknlesmesinde etkili oluyor biz böyleyiz kotunun iyisi halindeyizOturduğumuz yer çok gürültülü ses yalıtımı yok bir türlü dalamıyor çocuk. Ayakta denedim hiç sevmedi çok ağladı.
Tecrübe konuştu gerçektenBöyle böyle kök salıyoruz canım. Bizim annemiz babamız az mı şeyler yaşamışlar. Öyle böyle unutuluyor . Allah başka dert verip unutturmasın, mutlulukla unuttursun.
çok şükür ki eşin destekçi. KV ile görümcen ile de düzelir zamanla merak etme. Seni kazanmak için bir girişimleri de olmazsa varsın öyle kalsınlar. Sen elinden geleni yapmışsın. Ben de ufak tefek şeyler yaşadım KV ile. Arada aklıma gelse de Kızım evladım der bana . Ben de her ihtiyacında yanında olurum saygı da kusur etmem. Karşılıklı Allah razı olsun diyerek ayrılırız. Her şeyin ilacı zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?