Bu sabah içtiğim suya limon sıktımKilo vermek isteyenler , akşam yemeğimi akşam üzeri 5-6 gibi yiyorum sonrasında bir kayısı kompostosu , geç saatte biley yemiyorum genelde artık , kilo vermek için değil ama sağlıklı beslenmeye geçmeye çalışıyorum bu tarz ufak değiliklikler yapmaya başlayın bence sizde
Evet katılıyorum , emek gösterilen şeylerin daima mukafatı olduğuna inanırım çünkü emek kalpten gelirSen temiz bir kalp ile değerlendiriyor,bardağın dolu tarafından bakıyorsun.Esin bunu görüyordur mutlaka anlattığına göre.Kv de zor yetiştirdiği için aslında daha fazla empati kurmalı ama ıste bizim toplumda gelin algısı fena.ne kadar secdeler de ilk olumsuzlukta adin bellidir ;gelin
Haklısın şuan pek kendimizi veremiyoruzBu sabah içtiğim suya limon sıktımama gece 3 'de Allah ne verdiyse hupletmistim
Evet..kukuliyi cok seviyodu cocuklar bir de..Gecen esimde pepenin tosbik tosbik canim arkdasimi soyluyoEvet yaa bizimkine çok seviyor.gulcin öğretmenim var onun çok güzel şarkıları var bilmeyenler öğrensin derim.Biz işin icin de olunca şarkı dagarcigimiz geniş
bizde yarım saate yakın dans ettik bugünResmen maymun oldum cocugun karsisinda.parmak oyununu cok sevdi kizlar cok guluyoozel egiitimde hep hareketli sarkilar ogretirdik simdi kizlada yapiyorum cok seviyo ceviz adam,fasulye buyudu ,parmak oyunu baya eglendik bu saatlerde ortaliigi yikiyor yoksa
Annem dil çıkarmayı öğretti oğlumaBenimki dagda coban sanki aaeeeoovvv diye bagiriyor. Inge diye bana sesleniyor. Taklit yok henuz. Bugun cok kahkaha atti. Sesli sesli 2 dakika kadar guldu ben seslendikce. Hatra katildi gulmekten. Bir ara agliyor sandim. Cok tatli oldular iyice.
Bizimkide yorgunluktanbizde yarım saate yakın dans ettik bugün
there was a farmer
jhonny jhonny yes papa
aram zam zam
karpuz adam
kırmızı balık
şimdi emiyor ve bayıldıbende baya kalori yakmışımdır
Ya beyaz lahananın antioksidan olduğunu okumuştum bi dr un sayfasında dondurucuya atıp göğüse sarıldığında etkili oluyormuş bulabilirsem atayım du ama bulamayabilirimKızlar arkadaşımın bebiş 15 günlük.Mastit olmuş ve göğüsleri fena yara olmuş.Burda başına gelen vardi.ne kullandınız?sağıyormuş ama şiş inmemiş.Dr yaradan dolayı kanallar tıkanmış demiş.
Silikon uç da daha evvelki çocuğunda kullanmış ama çocuk memeyi reddetmiş.o yüzden bunda kullanmak istemiyor
hayatta gece uykusuna geçmez bu saatte kestirir anca. hadi kızım yüzümü kara çıkarBizimkide yorgunluktanbiz yoralim bu saatlerde uykuya gecis iyi oluyo
Kızlar arkadaşımın bebiş 15 günlük.Mastit olmuş ve göğüsleri fena yara olmuş.Burda başına gelen vardi.ne kullandınız?sağıyormuş ama şiş inmemiş.Dr yaradan dolayı kanallar tıkanmış demiş.
Silikon uç da daha evvelki çocuğunda kullanmış ama çocuk memeyi reddetmiş.o yüzden bunda kullanmak istemiyor
Ben de istiyorumda kucuk daha diye getirmedim hep bebeler 5 6 aylik gidenlerBecerebilirsem video yüklüyorum. İlgilenenlere fikir olsun. Sonra kaldırırım.
Videoyu yükleyebilsem haftasonu soluğu spa’da alırdınız kesin. Çok mutlu oldu, heyecanlandı.Ben de istiyorumda kucuk daha diye getirmedim hep bebeler 5 6 aylik gidenlerbizim kizda suyu cok seviyo
Duzelir canim sen merak etme. Ama aulesine de fazla guvenme bundan sonra. Hem sucku hem guclu oldular. Esin ile sana da biraz zaman lazim. Bebekler daha kucuk. Hele bir konusmaya baslasinlar.Ara ara dert yananlar , yani sıkıntımız olsa da bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Unutup bebeğimizle güzel vakit geçiriyoruz herşey geçiyor ama bitmiyor
Bizim evde olan kavgadan sonra kv ile normale döndük mecburen döndü yani, ben elimden geleni yaptım çünkü.
2 görümcemle aram kötü büyük olanla yaşadığım problem sonrası konuşmak isteme talebime bile dönmedi ama ben onun çocuğunun doğumgününe gittim , sonra kendi ve eşimin doğumgünü vardı orda görüştük , amacı konular konuşulmadan ört bas edip hayatına dönmek ve ailesine yaptığı dedikodularda kendini haklı şekilde gösterip , o şekilde kalmasını istemesi. Yani benimle yüzleşip konuşacak cesareti yok. Ben herşeyi unutmaya hazırdım. Eskisi gibi olamasakta küskün kalmak bana göre değil, niyetler bilinsin istedim ama fırsat verilmedi. Kendileri bilir.
Esas mesele eşimle aramı düzeltmiştim
Fakat daha öncede söylediğim gibi eşim ailesine çok bağlı. O kavgada eşim ortada durdu fakat ben eşimede bağırıp hakaretevari konuşunca eşim ailesinin gözünde küçük düştü. Yok benim 35 yılımı çöpe arttın ailemin gözünde , benim enerjimi aldınız, olan bana oldu artık hiç hevesim yok vs gibi laflarla en çok kendisinin yara aldığını söylüyor
Ve biz uzun yıllar flört sonrası evlendik çok sevdik çok mücadele ettik , ilk yıl zor oldada sonrası rüya gibi bir evlilikti. Eşim evi için benim için yapmadığı şey yoktu gerçektenhep iyi olayım birlerin eksik olmasın diye gözümün içine bakar beni rahat ettirmeye uğraşırdı. Doğum öncesine kadar mükemmeldi herşey , zor bir lohusalık geçirdim malum , eşim beni hep anladı hep yardımcı oldu telkin etti, tek sığınağım dayanağım oydu. Bunu da aşmıştık ve ben normale dönmeye başlamıştım , kızımın bakımı konusunda özgüvenim yerine gelmeye başladıkça üstümden attım kötü havayı
Hani filmlerde dizilerde olur ya , herşey fazla iyidir , fazla güzeldir ve mutlaka birşeyler olur bozulur aynen öyle oldu. Ailesi yardımcı olurken herşeyi mahvedip gitti, günah keçisi ben oldum , haklıyken haksız duruma düşürüldüm toparlaması da bana kaldı.. Unutuyoruz yaşanılanları hayatımıza dönüp kızımızın tadını çıkarıyoruz fln ama eskisi gibi olamıyoruz. Sanki sihirli değnek gitti tokmakla vurdular kafamızabense huzursuzluktan nefret ederim , ağlayıp üzülsemde o duyguları hemen def edip 5 dakika sonra normale dönebiliyorum. Kendime hayatı zindan etmeyi hiç sevmiyorum. Ama çocuktan sonra evlilik sınanıyor gerçekten. Biz 2 kişilik hayatımıza 3 kişi devam ederken çok güzel olacaktık , ama zaman geçsede alışsakta , ilişkimiz eskisi gibi olamıyor
Düzelir mi dersinizEşim hala evi için ben ve Kızımız için elinden geleni yapıyor geceleri benimle kalkıp benimle yatıyor , ev konusunda eksikleri anında tamamlayıp ihtiyaç soruyor , ayda bir temizlik için Kadın alacakken sen yorulma deyip 15 günde bir alalım dedi , bir sürü borcumuz olmasına rağmen Ama gel gör ki duygusal ilişkimiz yara aldı İlişkimizin düzelmesi için 4 ay öncesine ışınlanmak istiyorum
Değişik pozisyonlarda sağmaya devam etsinKızlar arkadaşımın bebiş 15 günlük.Mastit olmuş ve göğüsleri fena yara olmuş.Burda başına gelen vardi.ne kullandınız?sağıyormuş ama şiş inmemiş.Dr yaradan dolayı kanallar tıkanmış demiş.
Canım benim. Ben 14 senelik evliyim. 3 çocuğumuz var ve her çocukta evliliğiöizdeki tüm dengeler sarsılır. Tartışmalar artar. Bebek yaşına girdikten sonra herşey rayına oturur. Unutma ki yeni bir duruma adapte olmak için önce eski düzenin bozulması lazım.Ara ara dert yananlar , yani sıkıntımız olsa da bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Unutup bebeğimizle güzel vakit geçiriyoruz herşey geçiyor ama bitmiyor
Bizim evde olan kavgadan sonra kv ile normale döndük mecburen döndü yani, ben elimden geleni yaptım çünkü.
2 görümcemle aram kötü büyük olanla yaşadığım problem sonrası konuşmak isteme talebime bile dönmedi ama ben onun çocuğunun doğumgününe gittim , sonra kendi ve eşimin doğumgünü vardı orda görüştük , amacı konular konuşulmadan ört bas edip hayatına dönmek ve ailesine yaptığı dedikodularda kendini haklı şekilde gösterip , o şekilde kalmasını istemesi. Yani benimle yüzleşip konuşacak cesareti yok. Ben herşeyi unutmaya hazırdım. Eskisi gibi olamasakta küskün kalmak bana göre değil, niyetler bilinsin istedim ama fırsat verilmedi. Kendileri bilir.
Esas mesele eşimle aramı düzeltmiştim
Fakat daha öncede söylediğim gibi eşim ailesine çok bağlı. O kavgada eşim ortada durdu fakat ben eşimede bağırıp hakaretevari konuşunca eşim ailesinin gözünde küçük düştü. Yok benim 35 yılımı çöpe arttın ailemin gözünde , benim enerjimi aldınız, olan bana oldu artık hiç hevesim yok vs gibi laflarla en çok kendisinin yara aldığını söylüyor
Ve biz uzun yıllar flört sonrası evlendik çok sevdik çok mücadele ettik , ilk yıl zor oldada sonrası rüya gibi bir evlilikti. Eşim evi için benim için yapmadığı şey yoktu gerçektenhep iyi olayım birlerin eksik olmasın diye gözümün içine bakar beni rahat ettirmeye uğraşırdı. Doğum öncesine kadar mükemmeldi herşey , zor bir lohusalık geçirdim malum , eşim beni hep anladı hep yardımcı oldu telkin etti, tek sığınağım dayanağım oydu. Bunu da aşmıştık ve ben normale dönmeye başlamıştım , kızımın bakımı konusunda özgüvenim yerine gelmeye başladıkça üstümden attım kötü havayı
Hani filmlerde dizilerde olur ya , herşey fazla iyidir , fazla güzeldir ve mutlaka birşeyler olur bozulur aynen öyle oldu. Ailesi yardımcı olurken herşeyi mahvedip gitti, günah keçisi ben oldum , haklıyken haksız duruma düşürüldüm toparlaması da bana kaldı.. Unutuyoruz yaşanılanları hayatımıza dönüp kızımızın tadını çıkarıyoruz fln ama eskisi gibi olamıyoruz. Sanki sihirli değnek gitti tokmakla vurdular kafamızabense huzursuzluktan nefret ederim , ağlayıp üzülsemde o duyguları hemen def edip 5 dakika sonra normale dönebiliyorum. Kendime hayatı zindan etmeyi hiç sevmiyorum. Ama çocuktan sonra evlilik sınanıyor gerçekten. Biz 2 kişilik hayatımıza 3 kişi devam ederken çok güzel olacaktık , ama zaman geçsede alışsakta , ilişkimiz eskisi gibi olamıyor
Düzelir mi dersiniz☹ Eşim hala evi için ben ve Kızımız için elinden geleni yapıyor geceleri benimle kalkıp benimle yatıyor , ev konusunda eksikleri anında tamamlayıp ihtiyaç soruyor , ayda bir temizlik için Kadın alacakken sen yorulma deyip 15 günde bir alalım dedi , bir sürü borcumuz olmasına rağmenAma gel gör ki duygusal ilişkimiz yara aldı ☹ İlişkimizin düzelmesi için 4 ay öncesine ışınlanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?