Bu sabah içtiğim suya limon sıktım ama gece 3 'de Allah ne verdiyse hupletmistim

Evet katılıyorum , emek gösterilen şeylerin daima mukafatı olduğuna inanırım çünkü emek kalpten gelir evet ne kadar sevsede bir olayda kötü oldum , kötü gelin artık olduğu kadar yapacak birşey yok

Evet yaa bizimkine çok seviyor.gulcin öğretmenim var onun çok güzel şarkıları var bilmeyenler öğrensin derim.Biz işin icin de olunca şarkı dagarcigimiz geniş
Evet..kukuliyi cok seviyodu cocuklar bir de..Gecen esimde pepenin tosbik tosbik canim arkdasimi soyluyo benden ogrenmis calisirken

bizde yarım saate yakın dans ettik bugün
there was a farmer
jhonny jhonny yes papa
aram zam zam
karpuz adam
kırmızı balık
şimdi emiyor ve bayıldı bende baya kalori yakmışımdır

Benimki dagda coban sanki aaeeeoovvv diye bagiriyor. Inge diye bana sesleniyor. Taklit yok henuz. Bugun cok kahkaha atti. Sesli sesli 2 dakika kadar guldu ben seslendikce. Hatra katildi gulmekten. Bir ara agliyor sandim. Cok tatli oldular iyice.
Annem dil çıkarmayı öğretti oğluma Deneyin çok hoşlarına gidiyor, inanmadım dil çıkardım o da yaptı dil çıkarmayı yapabildikçe güldü

Kızlar arkadaşımın bebiş 15 günlük.Mastit olmuş ve göğüsleri fena yara olmuş.Burda başına gelen vardi.ne kullandınız?sağıyormuş ama şiş inmemiş.Dr yaradan dolayı kanallar tıkanmış demiş.
Silikon uç da daha evvelki çocuğunda kullanmış ama çocuk memeyi reddetmiş.o yüzden bunda kullanmak istemiyor

Kızlar spa’yı merak edenler için biz çok memnun kaldık. Kızım suya girer girmez gaz çıkarmaya başladı. Sadece masaj esnasında yardımcı personelin soğuk eli bedenine temas edince huysuzlandı. Ben uyarınca masör devraldı. Yalnız havalar soğuduğu için üşütür mü diye çok korktum. Çünkü masaj sonrası işlerimiz vardı dışarda. Siz denerseniz mutlaka akşam seansını alın. Sonrasında hemen eve götürürsünüz bebeleri.

bizde yarım saate yakın dans ettik bugün
there was a farmer
jhonny jhonny yes papa
aram zam zam
karpuz adam
kırmızı balık
şimdi emiyor ve bayıldı bende baya kalori yakmışımdır
Bizimkide yorgunluktan biz yoralim bu saatlerde uykuya gecis iyi oluyo

Ya beyaz lahananın antioksidan olduğunu okumuştum bi dr un sayfasında dondurucuya atıp göğüse sarıldığında etkili oluyormuş bulabilirsem atayım du ama bulamayabilirim

Eklentiler

• Screenshot_20191204-193930_Instagram.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20191204-193910_Instagram.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 64
Becerebilirsem video yüklüyorum. İlgilenenlere fikir olsun. Sonra kaldırırım.

Duzelir canim sen merak etme. Ama aulesine de fazla guvenme bundan sonra. Hem sucku hem guclu oldular. Esin ile sana da biraz zaman lazim. Bebekler daha kucuk. Hele bir konusmaya baslasinlar.
Biz es8mle bebek gor.eye bir arkadasa gittik. Onlarin bebekleri bizimkinden 1 ay kucuk. Yazik kadin gazi var dedi hep. Gazi yok gazi olsa hic durmadan aglardi dedim. Bizin bebek de böyleydi mikir mikir ses cikariyordu hep dedim. Neyse eve geldik. Ne zorluklar yasamisin bebek kucukken dedi esim. O da nerden cikti diyince baksana bizomki de arkadasin bebefi gibiydi simdi duzene girdi dedi.
Diyecegim o ki 1 ay bile cok sey farkediyorsa 1 yas cok fazla sey farkedecek. Biz dogumda cok yorulduk ama eslerimiz de ister istemez yorulup bocaladilar.
Esin ile araniz ilk basbasa tatilinizde duzelir bence. Basbasadan kastim bebekle birlikte. Yani yasadigin cevrenin disina cikinca da eski gunler aklina gelir adamin.

Değişik pozisyonlarda sağmaya devam etsin
Benim yatarak sağdığım pozisyonda sertlik çözülmeye başlatmıştı
Sağarken de sıcak su torbası koyuyordum göğsüme
Ve her gün duş
Bir de bende ateş vardı ve antibiyotik kullandım

Canım benim. Ben 14 senelik evliyim. 3 çocuğumuz var ve her çocukta evliliğiöizdeki tüm dengeler sarsılır. Tartışmalar artar. Bebek yaşına girdikten sonra herşey rayına oturur. Unutma ki yeni bir duruma adapte olmak için önce eski düzenin bozulması lazım.

Anlattıklarından ve anlatım tarzından yola çıkarak sağlam bir evliliğin olduğunu düşünüyorum. Bu bir sınav, bu sınavı geçenler daha güçlü şekilde yoluna devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…