Anladım canım çok geçmiş olsun
Bende çocuk filan sandım şaşırdım ya
Şuan nasılsın iyisin inşallah

Iyi canim sukur kanama bitti düzeldim

Parca kalsaydı kanamam kesilmezdi vücut atmak için kanama devam ederdi. Doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor bidr aktif emziriyorum normal yani 1 yıla kadar

Ay resmî değiştiremedim niyeyse boyut seç diyor seçiyorum yüklemiyor fotoyu
Öyle mi diyorsun inşalah , yani ben işe başlayıp bebeğimizi bırakacağız kv ye öyle öyle ev düzenimiz , planlarımız oturur inşallah gerçekten. Bu kış alışma süresi ve bebeği götür getir zor olacak ama bahar hepimiz için güzle olur inşallah

Evet kış biraz uzun gibi geçecek hepimize, gerçi sen işe dönecekmişsin ben evde bunalmam inşallah diyorum da sen de dersin ki ah keşke çalışmasam kızımla olsam
İşte bu yüzden seviyorum burayı, instagram vs insana iyi hissettirmiyor kıyas ediyorsun ister istemez ama burada herkes birbirine yakın şeyleri yaşıyor ve destek oluyor

Ay inşallah canım teşekkür ederim
Bazen sınanıyoruz evet bazen tükendiğimi hissediyorum kendimden çok verdiğimi düşünüyorum ona rağmen eşim hevessiz konuşunca sinirlenip tekrar kavga ediyorum sanırım benim de biraz sakinleşmem sakin kalmam lazım

Zaman her şeyin ilacı.Esin seni çok seviyor belli.Aslinda ailesini de biliyor ama atsan atılmaz satsan satilmaz modunda.Goruncen cok politik yaklasiyor.Insallah herşey yoluna girer Sen gerçekten temiz düşünüyorsun.
Tespitlerin çok doğru , teşekkür ederim
Ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz ben zaten asla atsın istemem görümce gerçekten politik tam tespit. ailesine saygım büyük. Ne kadar zor olursa olsunlar , psikolojileri iyi olmasa da evlatları için çok mücadele etmiş ve onlara tutunmuş bir Kadın var. Birbirinize kızıp darılsakta geçer geçmek zorunda , sadece iyi muhakeme edemedikleri için yeni anne olup zorluklarla başa çıkmaya çalışırken bir de o taraf içim mücadele etmem beni yordu , bencilce düşündüler buna çok kızıyorum. Yaşadığım stresten sütüm etkilenebilirdi , Allah’ın işi aksine arttı her sabrımın karşılığını aldım umarım yine alırım

[/QUOTE]
Eşimin ailesi büyüklük göstermeyi affedip ya da unutup yollarına devam etmeyi bilen yapıcı insanlar değiller. Bazı konularda çok katılar , eşimde bunu bildiği ve imajı zedelendiği için mutsuz. Bence biraz abartıyor. Dediğin gibi herşeyden etkilenen bendim , ailesi lohusaalığımda herşeyi kişiselleştirip bana patladı zaten , görümcemin hatası da ortada. Eşim git konuş, yap arayı düzelt demiyor. Aksine çok tepkisiz ama mutsuzdu ruhu çekilmiş gibi yani , ben de ailesiyle bu şekilde buz gibi olduğumda ilişkimiz daha da zayıflayacağını düşündüm ve küçük olarak büyüklerime adım atan taraf oldum. Çünkü onlar neyi nasıl düzelteceğini bile bilmeyen insanlar, çocuklarından başka çevre ve dünyası da yok biraz saplantılı derecede bağlılık ve ilgi var çocuklarına karşı dünkü kavgada benim ifade ettiğimde buydu, yaşadığım bana yapılan haklsızlıklar ortada buna rağmen ben evliliğimiz için bir şeylerin düzene girmesini istedim zamanında adım attım gerisi onların tasarrufunda. Ama ne benim ailen ne senin ailem evimizi bu kadar etkilememeli , bizde bir aileyiz dedim. Evet çok ciddi bir durum yok ben eski günlerimizi özledim Hamileyken eşimle fotolar çekip instagrama koymuştum konseptli ama doğal güzel bir çekim olmuştu , ben göze ve nazara gerçekten inanıyorum. Özellikle yakın arkadaşım görümcenin gözüne dikkat et biraz kıskanç biri diye uyarmıştı beni ama ben zaten farkındaydım, ondan baya şüpheleniyorum

Ya resmen yalandan aglamalar baslasi auuuvv diye aglanir mi yaaa bir de sizinkilerde sesleri taklit ediyor mu ? Sabah bebek radyosu acmistim yine sarkida bir kac yeri ardindan benzer sekilde agulayarak soyluyo
Benimki dagda coban sanki aaeeeoovvv diye bagiriyor. Inge diye bana sesleniyor. Taklit yok henuz. Bugun cok kahkaha atti. Sesli sesli 2 dakika kadar guldu ben seslendikce. Hatra katildi gulmekten. Bir ara agliyor sandim. Cok tatli oldular iyice.

Seninkinin yaptiklarina ilave benimki almayinca agliyor hala almazsam oksuruyor. Zannedersin hasta olmus. O zaman aliyorum. Ne ara krsfetti bilmiyorum ama ehe ehe den baslayip bilgidin oksuruyor. Oyuncu bunlar cok.

Benimki de oyle hala istahli icmiyor biberondan. 40 cc de diliyle itiyor. Zorla 60 70 cc verebiliyorum. Beni de cok istahli emmiyor. Kaka desen yine 8 gun oldu tik yok. Nasil sut kampi yapacaz bilmem.

Ya resmen yalandan aglamalar baslasi auuuvv diye aglanir mi yaaa bir de sizinkilerde sesleri taklit ediyor mu ? Sabah bebek radyosu acmistim yine sarkida bir kac yeri ardindan benzer sekilde agulayarak soyluyo
Oyy ne güzel bizimkinde agu filan yok anca şapur şupur ellerini yesin

Konsept resmî ve fikriniz var mı ya
Sari renk toplarla 3 yazdim ben. Ilk 2 ay akiima gelmedi cekmek. 4. Ay icin ya camasir ipine asmis gibi yapmak istiyorum ya da mavi kumasla deniz temali. Sörf tahtasinda bebek sörf yapiyormus gibi ama hangi malzemelerle yapmaliyim bilemedim

Benimki de oyle hala istahli icmiyor biberondan. 40 cc de diliyle itiyor. Zorla 60 70 cc verebiliyorum. Beni de cok istahli emmiyor. Kaka desen yine 8 gun oldu tik yok. Nasil sut kampi yapacaz bilmem.
Hay Allah niye böyle oldu ki , bazen baya uZun meme emiyor bazen biberona saldırıyor ama az içip ittiriyor , ben her yarım saatte bir süt dayamaya başladım , aldığı kadar içtiği kadar , emziği verip sonra çıkarıp bineronu tıkıyorum anlayana kadar içiyor biraz

Resmen maymun oldum cocugun karsisinda.parmak oyununu cok sevdi kizlar cok guluyo ozel egiitimde hep hareketli sarkilar ogretirdik simdi kizlada yapiyorum cok seviyo ceviz adam,fasulye buyudu ,parmak oyunu baya eglendik bu saatlerde ortaliigi yikiyor yoksa

Kilo vermek isteyenler , akşam yemeğimi akşam üzeri 5-6 gibi yiyorum sonrasında bir kayısı kompostosu , geç saatte biley yemiyorum genelde artık , kilo vermek için değil ama sağlıklı beslenmeye geçmeye çalışıyorum bu tarz ufak değiliklikler yapmaya başlayın bence sizde

Cok az değil mi ya günlük 15gr
Doktor ne dedi

Cok az değil mi ya günlük 15gr
Doktor ne dedi
Evet ciddi az dediki bu aylarda en azından 600 gr almalarını bekliyoruz. Herkes bu dönemde iştah sorunu yaşıyor ilgileri dağınık bebeklerin vs. 10 gün içinde 300 gr daha aldırmaya bakalım dedi. Gece bazen uzun uyuyor kaldırayım mı dedim hayır gerek yok dedi

Seninkinin yaptiklarina ilave benimki almayinca agliyor hala almazsam oksuruyor. Zannedersin hasta olmus. O zaman aliyorum. Ne ara krsfetti bilmiyorum ama ehe ehe den baslayip bilgidin oksuruyor. Oyuncu bunlar cok.
Benimki de ellerini yemesin diye emzik verdigimde oguruyor. Ellerini alinca bi sey olmuyor ama, istahla agzina sokuyor

Sen temiz bir kalp ile değerlendiriyor,bardağın dolu tarafından bakıyorsun.Esin bunu görüyordur mutlaka anlattığına göre.Kv de zor yetiştirdiği için aslında daha fazla empati kurmalı ama ıste bizim toplumda gelin algısı fena.ne kadar secdeler de ilk olumsuzlukta adin bellidir ;gelin

Kızlar ben aylık çekim için her ay farklı konsept yapmıyorum ama şöyle bir konsept tutturdum kendim
Basit bir beyaz çıtçıtlı badi ve düz bir pembe tül etek almıştım
Peluş battaniye üzerinde her ay bunları giydirip çekiyorum
Programla da yanına 1. Ay 2. Ay yazıyorum
Kıyafetler aynı ama kızım büyüyor çok hoşuma gidiyor
Bu ay 3. Çektik ciddi bir fark gözleniyor maşallah kuzulara
Bir de arkadaşım yazı panosu hediye etmişti ona yazdıklarını gördüm kaç aylık olduğunu instagramda belki bundan sonra öyle devam ederim

Evet yaa bizimkine çok seviyor.gulcin öğretmenim var onun çok güzel şarkıları var bilmeyenler öğrensin derim.Biz işin icin de olunca şarkı dagarcigimiz geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…