Anladım canım çok geçmiş olsun
Bende çocuk filan sandım şaşırdım ya
Şuan nasılsın iyisin inşallah
Senin de mi parca kalmıştı? Bende de kalmış plasentanın zarı Dr 40in çıkana kadar kendiliğinden atabilir yoksa kurtaj demisti. 40 tan sonraki kontrolde bisey kalmamış dedi kurtaj da olmadım yani çok sukur. Adet düzensizliğinin bunla ilgisi var mı ki yoksa sadece emzirdigimiz için mi ki? Bahsetmistim ara ara adet ağrısı gibi bi sancim oluyo ama olamadım hala. Acaba parça kaldı da Dr mu goremedi ki ondan mı ağrı cekiyorum sende böyle olmuş muydu?
Ay resmî değiştiremedim niyeyse boyut seç diyor seçiyorum yüklemiyor fotoyuyesilus ah yine pembik kuş gelmiş İpek kuşu göremeden
Yaşadıklarınız için yorumum da ev düzeniniz oturduğu gibi duygusal ilişkiniz de tamir olacaktır inşallah merak etme , öğlen yazmıştım ne günler geçirdik hiç geçecek gibi gelmiyordu yaşarken, şimdi üzerine konuşuyoruz
Evet kış biraz uzun gibi geçecek hepimize, gerçi sen işe dönecekmişsin ben evde bunalmam inşallah diyorum da sen de dersin ki ah keşke çalışmasam kızımla olsamAy resmî değiştiremedim niyeyse boyut seç diyor seçiyorum yüklemiyor fotoyu
Öyle mi diyorsun inşalah , yani ben işe başlayıp bebeğimizi bırakacağız kv ye öyle öyle ev düzenimiz , planlarımız oturur inşallah gerçekten. Bu kış alışma süresi ve bebeği götür getir zor olacak ama bahar hepimiz için güzle olur inşallah
Ay inşallah canımHayatımızda her şey her zaman güzel gitmiyo bazen sınanmamız gerekiyo diye düşünüyorum anladığım kadarıyla sizin de sağlam bi evliliğiniz var mutlaka hatalar olur kimse mükemmel değil ilişkiniz eski haline dönecektir eminim
Tespitlerin çok doğru , teşekkür ederimZaman her şeyin ilacı.Esin seni çok seviyor belli.Aslinda ailesini de biliyor ama atsan atılmaz satsan satilmaz modunda.Goruncen cok politik yaklasiyor.Insallah herşey yoluna girer Sen gerçekten temiz düşünüyorsun.
[/QUOTE]Esin neden yara aliyor ki tum yasannalara ragmen iyi olmaya calisanda sensin..bunu soyleyerek senden beklenti icine mi girmis hani sen ara sen git samimi davran vs..belkide biliyor onlarin huyunu..bence en buyuk haksizlik sana yapildi..tabiki orda degildik kavganin boyutunu bilemem ama yapilan davranis cok cirkindiben suan gorumcemle konusmuyorum esimde konusmuyo kvyi de aramiyyorum hicbir zaman yansitmiyoruz evimize. O ara git gel vs hic demiyor..3kisilik aileyiz oyle olmali..annesiyle diyalogu baska seninle bambaska olmali..erkekler bu teraziyi dengede tutamiyo bazen..sen birazda huzursuz oldugundan boyle hissediyorsun yapin geregi.bosver takmamaya calis artik ikinci ucuncu kisileri.onun disinda hepimiz eslerimizle olan diyalogu anlattik dün gece gecici bir donem diye dusun..yani o kavganiz olmasada boyle olacakti belki ona baglama..eger esin annesi ablasi yuzunden soguk davraniyorsada cok yanlis yapiyo ama anlattigin kadariyla o kdar ciddi bir durumda yok..
Benimki dagda coban sanki aaeeeoovvv diye bagiriyor. Inge diye bana sesleniyor. Taklit yok henuz. Bugun cok kahkaha atti. Sesli sesli 2 dakika kadar guldu ben seslendikce. Hatra katildi gulmekten. Bir ara agliyor sandim. Cok tatli oldular iyice.Ya resmen yalandan aglamalar baslasi auuuvv diye aglanir mi yaaabir de sizinkilerde sesleri taklit ediyor mu ? Sabah bebek radyosu acmistim yine sarkida bir kac yeri ardindan benzer sekilde agulayarak soyluyo
Seninkinin yaptiklarina ilave benimki almayinca agliyor hala almazsam oksuruyor. Zannedersin hasta olmus. O zaman aliyorum. Ne ara krsfetti bilmiyorum ama ehe ehe den baslayip bilgidin oksuruyor. Oyuncu bunlar cok.Sabah kahvalti yaparken anakucagina koyuyoruz. Gozunu dikip bana bakiyor once. Ben bakmamaya calisiyorumbenden pas almayinca once ufak ufak yalandan agliyor. Bana sesleniyor. Inat edip almayinca vites yukseltiyor. Yine almazsam kiyameti kopariyor. Ben yine almiyorum, esim aliyor. Kucaga gelir gelmez masadakileri inceliyor, halinden memnun..sanki az once kiyameti koparan kendisi degildi. Bunlar hep yalandan aglama, ben yemiyorum ama esim dayanamiyor.
Benimki de oyle hala istahli icmiyor biberondan. 40 cc de diliyle itiyor. Zorla 60 70 cc verebiliyorum. Beni de cok istahli emmiyor. Kaka desen yine 8 gun oldu tik yok. Nasil sut kampi yapacaz bilmem.Kızlar doktor kontrolüne gittik rota alışı oldu ağızdanmış hiç duymamıştım
20 gün içinde kuzum 300 gr almış resmen diyet yapıyorevde süt bolluğu var maşallah belki buzlukta 2 kg dan fazla süt birikti arttırdıklarından , bizimki diliyle ittiriyor son günlerde iştahı açıldı. Doktor dedi 10 günde en azından 600 gr I bulmamız lazım dedi. Süt kampı var
Oyy ne güzelYa resmen yalandan aglamalar baslasi auuuvv diye aglanir mi yaaabir de sizinkilerde sesleri taklit ediyor mu ? Sabah bebek radyosu acmistim yine sarkida bir kac yeri ardindan benzer sekilde agulayarak soyluyo
Sari renk toplarla 3 yazdim ben. Ilk 2 ay akiima gelmedi cekmek. 4. Ay icin ya camasir ipine asmis gibi yapmak istiyorum ya da mavi kumasla deniz temali. Sörf tahtasinda bebek sörf yapiyormus gibi ama hangi malzemelerle yapmaliyim bilemedimKonsept resmî ve fikriniz var mı ya
Hay Allah niye böyle oldu ki , bazen baya uZun meme emiyor bazen biberona saldırıyor ama az içip ittiriyor , ben her yarım saatte bir süt dayamaya başladım , aldığı kadar içtiği kadar , emziği verip sonra çıkarıp bineronu tıkıyorum anlayana kadar içiyor birazBenimki de oyle hala istahli icmiyor biberondan. 40 cc de diliyle itiyor. Zorla 60 70 cc verebiliyorum. Beni de cok istahli emmiyor. Kaka desen yine 8 gun oldu tik yok. Nasil sut kampi yapacaz bilmem.
Cok az değil mi ya günlük 15grKızlar doktor kontrolüne gittik rota alışı oldu ağızdanmış hiç duymamıştım
20 gün içinde kuzum 300 gr almış resmen diyet yapıyorevde süt bolluğu var maşallah belki buzlukta 2 kg dan fazla süt birikti arttırdıklarından , bizimki diliyle ittiriyor son günlerde iştahı açıldı. Doktor dedi 10 günde en azından 600 gr I bulmamız lazım dedi. Süt kampı var
Evet ciddi azCok az değil mi ya günlük 15gr
Doktor ne dedi
Benimki de ellerini yemesin diye emzik verdigimde oguruyor. Ellerini alinca bi sey olmuyor ama, istahla agzina sokuyorSeninkinin yaptiklarina ilave benimki almayinca agliyor hala almazsam oksuruyor. Zannedersin hasta olmus. O zaman aliyorum. Ne ara krsfetti bilmiyorum ama ehe ehe den baslayip bilgidin oksuruyor. Oyuncu bunlar cok.
Sen temiz bir kalp ile değerlendiriyor,bardağın dolu tarafından bakıyorsun.Esin bunu görüyordur mutlaka anlattığına göre.Kv de zor yetiştirdiği için aslında daha fazla empati kurmalı ama ıste bizim toplumda gelin algısı fena.ne kadar secdeler de ilk olumsuzlukta adin bellidir ;gelinTespitlerin çok doğru , teşekkür ederim
Ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz ben zaten asla atsın istememgörümce gerçekten politik tam tespit. ailesine saygım büyük. Ne kadar zor olursa olsunlar , psikolojileri iyi olmasa da evlatları için çok mücadele etmiş ve onlara tutunmuş bir Kadın var. Birbirinize kızıp darılsakta geçer geçmek zorunda , sadece iyi muhakeme edemedikleri için yeni anne olup zorluklarla başa çıkmaya çalışırken bir de o taraf içim mücadele etmem beni yordu , bencilce düşündüler buna çok kızıyorum. Yaşadığım stresten sütüm etkilenebilirdi , Allah’ın işi aksine arttı her sabrımın karşılığını aldım umarım yine alırım
Evet yaa bizimkine çok seviyor.gulcin öğretmenim var onun çok güzel şarkıları var bilmeyenler öğrensin derim.Biz işin icin de olunca şarkı dagarcigimiz genişResmen maymun oldum cocugun karsisinda.parmak oyununu cok sevdi kizlar cok guluyoozel egiitimde hep hareketli sarkilar ogretirdik simdi kizlada yapiyorum cok seviyo ceviz adam,fasulye buyudu ,parmak oyunu baya eglendik bu saatlerde ortaliigi yikiyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?