geçmiş olsun canımMesela elini ayağını çok mu oynatıyor. Eline verilen oyuncağı tutuyor mu ?
Tamam o zaman biraz daha diyete devam. Off çok zorlanıyorum ben bilmiyorum sen de zorlanıyo musun ama inşallah en kısa sürede biter. En azından sebebini bilsek rahatlarızAlerji uzmanina randevu aldik. Sut ve yumurta diyeti ise yaramamisti ama alerji uzmani 1 hafta siyet yapip gelin dedigi icon tekrar basladim sut yumurta diyetine. Uzman dana etini de yasakladi.
Çoğunluğun sebebi sezeryan,genetik faktörler de etkiliYa arkadaşlar bu cocuklar neden böyle alerjik kimi görsem cocugu alerjik. Sezeryan doğumla doğan cocukların alerjik olma ihtimali fazlaymış sanırım ondan oluyor. İnşallah cok uzun sürmez bu durum y
Geçmiş olsun.Mesela elini ayağını çok mu oynatıyor. Eline verilen oyuncağı tutuyor mu ?
Ben kullanmıyorum askılı atletlerin tepesinden cikariveriyirum memeyiKızlar emzirme atleti önerilerinizi alabilir miyim? Dagiden almıştım çok da memnunum ama daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum. Ten internet sitesinde 30 lira atletler ama kalıpları nasıl bilemedim
Çok geçmiş olsun..Mesela elini ayağını çok mu oynatıyor. Eline verilen oyuncağı tutuyor mu ?
bence ne den memnunsan onu al ben de var bi tane ablamızdan kalma ben sevmedimhicKızlar emzirme atleti önerilerinizi alabilir miyim? Dagiden almıştım çok da memnunum ama daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum. Ten internet sitesinde 30 lira atletler ama kalıpları nasıl bilemedim
Çok çok geçmiş olsun. Nasıl oldu öyle birdenbire Allahtan kirilmamis. İki hafta hemen geçer büyütme kafanda.Selam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Trendyoldan aldim ben sevdim..pentiden almistim asiri rahatsizdi..dorya markasi.kalibi dar sanirim biraz ama ben xl aldim rahatKızlar emzirme atleti önerilerinizi alabilir miyim? Dagiden almıştım çok da memnunum ama daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum. Ten internet sitesinde 30 lira atletler ama kalıpları nasıl bilemedim
Aaa çok geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusunSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Tuh ya görülmez kaza işte ☹ çok geçmiş olsun allah beterinden korusunSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Camim cok gecmis olsun ❤ insallah tez vakitte iyilesirsin.Selam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Canım çok geçmiş olsun benim 5yıl önce aynı şey olmuştu ve doktorum kırık değil diye önemsememezlik sakın yapma bağ kopması da ciddidir eğer dinlenmezsen ayağına basmaya çalışırsan iyileşme süren çok fazla uzar demişti ben çok dikkat ettim ve şükür çabuk iyileşmiştim umarım çabucak iyileşirsin aman dikkat etmemezlik yapma diye söylemek istedimSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Ebebekten aldıgımda güzeldiKızlar emzirme atleti önerilerinizi alabilir miyim? Dagiden almıştım çok da memnunum ama daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum. Ten internet sitesinde 30 lira atletler ama kalıpları nasıl bilemedim
Çok geçmiş olsun Allah daha kötüsünden esirgesin inşallah.Ben de bugün lohusalik dönemini hatırladım baya söylendim bilendim:)aman dedim sonra kendimi sinir etmekten başka bir şeye yaramiyor.sizin kv hiç değilse geliyor yardım eder benimki emekli ama hala çalışacam diye bana bel bağlamayın diyor:)ozleyince gelirim diyorSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Eyvah cok gecmis olsunSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
büyük geçmiş olsun canımSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Hayatı boyunca alerjik olacağını kim neye göre söyledi peki ? Bir de siz de sezeryan doğum mu yaptınız? Sanırım sezeryan doğum da alerji için bir etkenmişBen de linola kullanıyorum, ayaklarındaki kuruluğu baya geçirdi ama gövdesindekileri geçirmedi, onlar baya egzama zaten. Çocuk doktoru süt diyetine devam dedi, gittiğim alerji uzmanı prof gerek yok dedi, ben şimdilik devam etmeye karar verdim. İnşallah en kısa sürede biter bu durum, gerçi benimki böyleymiş hayatı boyunca alerjik olcakmış ama en azından bununla yaşamayı öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?