Bana da acele ediyor doktorun gibi geldi. Benim oglan kilodan iyi ama boydan az almis. Seninki boya vermis. Gelecek ay belki tam tersi olacak. Bazen doktorlarin bile mama markalariyla calistigini dusunuyorum. Annelerin evhamini da kullaniyorlar telaslandirip. Sen ne dusunuyorsun bebeginin gelisimiyle ilgili? En iyi tarti biziz bence.
Puset oyuncagi almistim. Yikamayin yaziyordu uzerinde. Ben de sivi camasir sabunu doktum bi kaba. Islattigim bezle bi guzel sildim. Baska bir bezle de duruladim iyice. Icim baska turlu rahat etmez. Agza gidiyor hepsi.
Aynen katılıyorum benimki ac iken ortalığı yıkıyor hazırlayıp getirene kadar ölecekmiş gibi ağlıyor ac olan bebek durmaz. Hiperaktif bir bebiş demekki. Ben de sali mama ek olarak vermeye başladım seninki ile aynı marka hipp hergün kakasini yapan cocuk kesildi tas oldu simdi de onun aglamasiyla uğraşıyorum mama baslar isen dikkat et bu sorunu hemen herkes yaşıyor mama kullanalar
Çişli bezi çoksa sütün çok demektir bence olumsuz düşünme senin bebiş de benimki gibi çok hareketli ve az uyuyo doktorum bana bu yüzden de az kilo alıyo olabilir demişti
Puset oyuncagi almistim. Yikamayin yaziyordu uzerinde. Ben de sivi camasir sabunu doktum bi kaba. Islattigim bezle bi guzel sildim. Baska bir bezle de duruladim iyice. Icim baska turlu rahat etmez. Agza gidiyor hepsi.
Kızlar bi arkadaşım kullanmadığı kangurusunu bana verdi fakat yenidoğan aparatı yok bebişler 3 aylık oldu hala o aparatı kullanıyo musunuz ne kadar süre kullanılacak? Hepsiburadada sadece yenidoğan aparatı satılıyo alsam mı bilemedimSolomombaby bu arada marka
Benimki de öyle ne yaptıysak susmadı aç herhalde dedik 60 cc mama yaptık bitince daha çok ağladı 30 cc de süt verdim sakinledi gülücükler atıyordu vs 5-10 dk sonra iğne batırıyorlar gibi tekrar çığlık çığlığa ağlamaya başladı zorla uyuttuk, uyandı 5-10 dk yine iyiydi sonra yine çığlık çığlığa ağlamaya başladı bugün yere yatırdım sürekli yana çeviriyor kendini yüz üstü dönmeye çalışıyor, sanırım bu atak haftası bitince yüz üstü dönmeye başlayacak
Halıyı makinede hassas programında yıkıyorum ekstra durulmalı diğer parçaları sabunlu su ile silip sonra duru suya tuttum, maymun hariç. Maymun ayak ucunda duruyor zaten. Çıngırak gibi olanları ağzına sokuyor
Benimki 750+950+870 ,Gr aldı ona rağmen doktor mama miktarını artirmami soylemisti ben artık arada veriyorum mama yani hergun vermiyorum biz küçük doğduk hala ortalamada değiliz maalesef bence normal sınırlar içindeyse hiç mama baslama
Benimki de 20 günde 300 gr almış 1 cm uzamış , mamayı ağzına almıyor süt var zaten de daha süt ver dedi. Gece kaldırmana gerek yok dedi. 20 günde aldığını 10 günde aldırmaya çalış dedi
Anım tahini ben de çözdüm kesinlikle alerjik
Bizde kızarıklık vs yok ama tahinli kurabiye yedin onda bile kakada üç beş noktacık kan oldu Bi de domatesi farkettim
Onun dışında kaka hep mukuslu ama kan olmayınca süt ürünleri kesmedim ben sütüm falan azalır bir de ona psikolojim bozulmasın diye
Doktora da dedim ki bu mukuslu ve gürültülü kaka bebeğime sıkıntı oluyor mu, yok dedi zamanla tolere edecektir
Canım aynı durumları yaşıyoruz seninle noktacik kan geliyor ve mukuslu yapıyor 2 gündür yukarıda attım fotoları gündüz baktinmi onlara onun gibi mi seninde bide kaka testi yaptirdinmi .
Yok canım birşey olmaz çok ağır birşey kaldirmadigin sürece ben 15 günden beri tüm işlerimi kendim yapıyorum 1 kez genel temizlik için yardımcı aldim okadar doğumdan sonra. Belki bian ters bir hareket yapsindir onun acısı olabilir dikişler sağlam yani açılmaz bu saatten sonra
Iste baya agir kadirdim su dolu kovayi kaldirdim.neyimeyss bugunde supurge..zorladi..zaten benim dogumdan sonra hep ayni yeer sizladi sancidi az zorlamada yine ayni yer..herkes bir olmuyor demekki benim ameliyatta agrili sizili oldu