Bizimki 3.ay 390 gram aldı ona rağmen doktor mama başla demedi, aç hissedersen mama ver dedi ama bi dahaki ay için de en az 600 gram alma hedefi verdi

Bizimki 3.ay 390 gram aldı ona rağmen doktor mama başla demedi, aç hissedersen mama ver dedi ama bi dahaki ay için de en az 600 gram alma hedefi verdi
Senin kiz da boylu ama di mi masallah. Hepsinin bunyesi farkli, kimi boya kimi kiloya aliyor. Boyle boyle buyuyecek hepsi. Saglikli olsunlar da

Sizinde maymun adasiydi sanırım o maymun hariç diğerlerini yıkadın mi?bende hepsini yıkamak istiyorum halıya birşey olmazsa oyuncakları bilemedim. Buarada çok memnunum vakit geçiriyoruz azda olsa
Puset oyuncagi almistim. Yikamayin yaziyordu uzerinde. Ben de sivi camasir sabunu doktum bi kaba. Islattigim bezle bi guzel sildim. Baska bir bezle de duruladim iyice. Icim baska turlu rahat etmez. Agza gidiyor hepsi.

Seninki kac gr almış

Puset oyuncagi almistim. Yikamayin yaziyordu uzerinde. Ben de sivi camasir sabunu doktum bi kaba. Islattigim bezle bi guzel sildim. Baska bir bezle de duruladim iyice. Icim baska turlu rahat etmez. Agza gidiyor hepsi.

Bende ağza alicak mutlaka yıkamak istiyorum ama sesliler bozulur gibi geldi

Biz hala kullanıyoruz yaklasık 6kgyuz
Uygunsa fiyatı al derim

Kuzular ya, ne kadar sancili buyumek. Dun benimki uykuya dalarken icli icli agladi. Neye dertlendiyse.

Sizinde maymun adasiydi sanırım o maymun hariç diğerlerini yıkadın mi?bende hepsini yıkamak istiyorum halıya birşey olmazsa oyuncakları bilemedim. Buarada çok memnunum vakit geçiriyoruz azda olsa
Halıyı makinede hassas programında yıkıyorum ekstra durulmalı diğer parçaları sabunlu su ile silip sonra duru suya tuttum, maymun hariç. Maymun ayak ucunda duruyor zaten. Çıngırak gibi olanları ağzına sokuyor

Benimki de 20 günde 300 gr almış 1 cm uzamış , mamayı ağzına almıyor süt var zaten de daha süt ver dedi. Gece kaldırmana gerek yok dedi. 20 günde aldığını 10 günde aldırmaya çalış dedi

Canım aynı durumları yaşıyoruz seninle noktacik kan geliyor ve mukuslu yapıyor 2 gündür yukarıda attım fotoları gündüz baktinmi onlara onun gibi mi seninde bide kaka testi yaptirdinmi .

Iste baya agir kadirdim su dolu kovayi kaldirdim.neyimeyss bugunde supurge..zorladi..zaten benim dogumdan sonra hep ayni yeer sizladi sancidi az zorlamada yine ayni yer..herkes bir olmuyor demekki benim ameliyatta agrili sizili oldu

Kızlar birde biz 2. Ay aşısı olduk dün ama bugün daha huzursuz ne kadar sürüyor bu durum ve hala ateş çıkma ihtimali varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…