Ay çok geçmiş olsun neden oluyor ki acaba
Bu yöntem işe yarıyor mu yani
Valla o mu işe yaradı yoksa zaten nefes alacağımı vardı bilmiyorum. Kız kardeşim 10 yaşına kadar katılırdı. Annem bu şekilde ayıltırdı aklımda kalmış ordan. Ama işe yaramasaydı napardım hiçbir fikrim yok. Yarın doktora götüreceğim kuzumu. Bugün tüm gün gözünün içine baktım ağlatsa erken müdahale edeyim diye

Bu pembis mavisini yeşilini veya ara renk baktım göremedim bunu alırsam bizimki benimle dalga geçer teşekkür ederim
:)

mavi seçeneğide var :)

Benim kızımda arada katılarak ağlıyor mesela ağlıyor ya o an anında almadiysam ağlama şekli değişiyor nefesi kesiliyor bende çok korkuyorum morariyor yüze uflemeyi bizde yapiyoruz. Katılarak ağlama çok korkutucu ama birşey olur mu Allah korusun

En son gittiğimizde 6 aylık olana kadar yani ek gıdaya geçişe kadar devam demişti tekrar gitmedik daha çok zor ya bu diyet işi hele bebek bakarken falan daha zor inşallah yakın zamanda bebişlerimiz düzelir bizler de bu kadar sıkıntı çekmeyiz onlar iyi olsun yeter

Allah'ım bu durumu ben de büyük kizimda birkac kez yaşadım ilki 1 yaşındaydı
aklımı kaybettiğimi sandim esim işteydi komşum kapiya dayanmıştı yıkmışım binayı sonra şunu öğrendim ayağını bastırınca nefesi düzeliyordu
3 4 kez daha oldu kalbinde fizyolojik üfürüm vardi ona mi bağlıydı bilmiyorum
sonra yüzerken bi süre daha dudaklarda falan morarma vardı şimdi iyi şükür
sana da çok geçmiş olsun
kusmalarda ben de çok kötü oluyorum bi sessizlesiyor cadı lığı gidiyor

Kızma bana ama doktor bana mamaya basla derken 90-120cc arası içebilir deneyerek bulacaksın demişti
Belki 120 icebilir gercekten

Birinden emerken diğerini sağ dedi hemşire ama nasıl olcak bebeği mi tutayım makineyi mi diye sormayı akıl edemedim. Kesinlikle sağdıkça çoğalıyor ama ben sağmaya zaman yaratamıyorum, zaten tüm gün memede. Bir de sağılmış süt faydasını yitiriyor gibi geliyor bana ne bileyim ısısını ayarlamak saklamak derken hijyenik de gelmiyor. Ama bir yerden başlamam lazım, iki ay sonra işe başlıyorum yarım gün de olsa ayrı kalıcaz, bu süreyi sadece mama ile geçiştirmesini istemem.

Bu sefer de emmeyi bırakır diye korkuyurum, peşinden çoğunlukla emziriyorum çünkü. 60 da başlarda fazla geliyordu kusuyordu. Kilosu da az gibi geliyor bakalım belki geçeriz 90'a.

Benimki de senin kız gibiydi. Bir kaç mesajda yazmıştım. Zaten çok ağlıyor aslında ama ilk kez nefesi kesildi. Uykudan ağlayarak uyandı ve birkaç saniye içinde morardı.
Uzmanlar normal buluyorlar bu durumu, özellikle ağlama sonrası başladıysa. 6 yaşına kadar geçer deniyor.

Çok geçmiş olsun

Ya kendime inanamıyorum ama bu tür durumlarda ben çok sakinimdir. Robot gibi hareket ederim. Hiç bir duygu hissetmeden yapılması gerekenleri tak tak yaparım. Sonrası feci olur ama günlerce uyuyamam stresten.

Ortanca kızım misafirimizin kucağından düştü ben mutfaktayken ve kadın söylemedi. Ben anladım tuhaf birşey olduğunu. Sonra itiraf etti mecburen ve ben o stresle çocuğun kolunu bacağını hareket ettirdim. Yürütmeye çalıştım. Emiyor mu diye kontrol ettim. Emerken gözleri kayınca anladım beyin sarsıntısı geçirdiğini ve çocuğu kapıp hastaneye götürdüm. En ufak bir ağlama bağırma çağırma olmadan. Ama sonraki travmayı hala silemedim mesela.

Kızma bana ama doktor bana mamaya basla derken 90-120cc arası içebilir deneyerek bulacaksın demişti
Belki 120 icebilir gercekten
Doktor 60dan 90a yavaş yavaş geçiş yapmamı söyledi bi hafta sonra tekrar gidicez o zaman mamayla ilgili yine düzenleme yaparız şimdi birden midesine yüklenme tam şişkinlik olursa rahatsız olur beslenme düzeni düzgün oturmaz demişti o yüzden kademeli geçicem zaten haftaya belki 120ye geçir diyebilir

Ya cok gecmis olsun ek gidayada geciyoruz bi ilkyardim egitimi almak lazim aslinda bende okulda cocuklara karsi sogukkanliydim ama gulceeye karsi olamiyorum onuda ilk zamanlar mama kacinca anlamistim elim ayagim gitti bir kac saniye oteki tarafa gidip geldim sanki belki cok kucuk diye ama kesinlikle bi egitim almak lazim diye dusunuyorum

Nasil ya??? Kadin bebegi dusurdu ve soylemedi mi??? Ay Allah korusun ya. Acil durumlarda ne yapilmasini ogrenmek gerek. Ben soguk kanli olamiyorum boyle durumlarda.

Nasil ya??? Kadin bebegi dusurdu ve soylemedi mi??? Ay Allah korusun ya. Acil durumlarda ne yapilmasini ogrenmek gerek. Ben soguk kanli olamiyorum boyle durumlarda.
Evet aynen dediğim gibi oldu. Ben çocuğun ağlamasından canının yandığını anladım. Niye ağlıyor diye sorunca oyuncağını aldım diye dedi. İnandım ama baktım çocuk susmuyor daha fena ağlıyor allah aşkına bu oyuncak ağlaması değil söyle ne olduysa dedim ve itiraf etti.

Ayy Allah korumuş yaa sen durumu fark etmeden kızın uyuyabilirdi komşuna çok sinir oldum

Kızım beyin kanaması geçirdi o misafir yüzünden. Beni geçmiş olsun diye aramadı bile. Yatılı misafirdi, daha uzun kalmayı planlıyormuş. Acaba kalsam mo gitsem mi diye bana sordu ben de kibarca bence git sen dedim. Sonra aramadı bile manyak kadın.

ne bicim insanlar var

Ayy Allah korumuş yaa sen durumu fark etmeden kızın uyuyabilirdi komşuna çok sinir oldum
Canım komşu değil. Hani iyilikten maraz doğar derler ya o hesap oldu bu durum. Okuldan bir öğretmen arkadaş. Ücretli öğretmen. İki kızı ile açıkta kalmış. Ev sahibi evden çıkarmış, kirayı ödeyemediler diye. Benden 2 gün için ricacı oldu. Geri çeviremedim. Eşim rahatsız olmasınlar diye 2 gece işyerinde kaldı düşün. Sonra baktım ki kadın ev falan aramıyor. Kızlarını bana bırakıp sağda solda kahve içiyor, ev gezmesine gidiyor ben de şarteller attı. Kendi çocuğumu ona verip omun çocuklarına yemek hazırlarken oldu bu olay. Bir de bana akıl veriyor. Sen sen ol kimsenin kucağına verme çocuğunu diye. Gerizekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…