Yuh

nery83 şok oldum yaa.Allah korumuş.Ne insanlar var.derler ya insanoglu bilmez fendini kime iyilik ittiysen ondan koru kendini.
Ama nasıl bir vurdumduymazliktir ki saklamak.Ya anlamasaydın ay düşününce bile fena oldum.

En çok da ona kızdım. Yıllarca ay yürüyecek mi, konulacak mı, ya zekasında sorun olursa diye öldüm öldüm dirildim. Beyin saklı kutu maalesef. Prof’lara gittik ama onlar da aynı şeyi söyledi. Kırık iyileşiyor, hematom var ama kanama durmuş. İlerde bir olumsuzluk Yaşar mı kimse evet de diyemiyor hayır da. Şu an çabuk sinirlenen bir çocuk mesela. Beyin sarsıntılarının insanları agresifleştirdiği söylenir hep. Kanamayla mı alakalı yoksa karakteri mi böyle hala düşünürüm.

İnsanız yapmışsın bir dikkatsizlik diyelim yani insan bir arar vicdansız aramayı bırak o çocuğun pesinden yanından ayrilamazsin iyileşene kadar kovulsan bile.Sanki oyuncak düşürdün elinden

İnşallah bırakırlar bu ağlama şeklini benimde aklim cikiyor öyle gorunce

Allah'a emanetler.inşallah yaşamaz bir sıkıntı,kalbini ferah tut.
Ben kızımla düşmüştüm.Oglan 2.5 yaşında iken alerji dr götürdük.Randevu saati geçmek üzereydi.Esim oglanla arabayı park ederken ben 7 aylık kızım kucağımda gidip giriş yaptıracağım.Yururken bir anda ayağım yerden kesildi.kizim zarar görmesin diye korumaya çalıştım ama düşmeye engel olamadım.kafasini vurdu yere.o an dünyam karardı resmen.Insanlar başıma toplandı kaldırmaya çalıştılar yersen ama ben yavrum başını vurdu diye inliyorum.Oğlum için gidiyoruz bir anda kendimi kızım için acilde buluyorum.Rontgen vs çekildi ,bir sıkıntı olmadi şükür.Biraz kontrol altında bekleyip bıraktılar.Kafasinin arkası çıkıntılı idi kızımın çekiç gibi.Dusme ile oldu sandılar ama öncesinde de öyleydi kafa yapısı.
Yavruların hepsi Allaha emanet olsun.

Terbiyesizmiş resmen yaa bi de çocuğu olan bi insan yazık gerçekten.. bi şekilde cezasını çeker o merak etme evet aslında gereğinden fazla iyilik de yapmamak lazım bazı kişilere

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Kaç aylıktı bebeğin ozaman? Ben sanki burda aynı senin anlatımın gibi belkide sendin bilmiyorum okumuştum kaç sene önce hep aklıma gelir bebeği bile birine verirken o okuduğum konu acaba düşürür mü diye korkarım. Bizim bir arkadasinda bakıcısı bebeği düşürüp kafatasini cstlatmis söylememiş ne zor çocuk büyütmek rabbim korusun daha o tay tay zamanlarında çok düşecekler ben hiç dayanamıyorum elim ayağım titrer bı değişik olilurum

Sen cok kibar davranmissin. Ben heralde kadina demedigimi birakmazdim. Hadi dusurdun insanlik hali diyelim ama yalan soylemek ne demek. Evimden defederdim valla, kibarca gondermezdim. Bazen birileri bebegi tutatken aman dikkat diyorum, hepsinin cevabi 'biz de cocuk buyuttuk, tutmayi biliyoruz' oluyor. Demek ki o is oyle olmuyor. Cok gecmis olsun, cok sukur kalici bir hasar olmamis.

Ben dün gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir 10 dk sağım yaptım (ben de ikili sağım makinesi var) , her sağışta 20-30 cc süt çıktı çok iyi oldu 200 cc ye yakın ekstra süt içmiş oldu, bugün dışarda işler vardı sağamadım ama bugün de sütüm arttı sanki daha severek emdi. Sağma fayda edecek ama ona da ekstra zaman lazım

Valla ben kibarca git demezdim, direkt kovardim.

ay kafayi yiycem ne hikaye

nery83 çok geçmiş olsun.Dehşet içinde okudum. Soğukkanlılığına da hayran kaldım. Rabbim korumuş evladını. Ama o kadında nasıl bir insanmış arkadaş söylememek nedir yaa. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı da bizi de.

Bu ara cok zor uykuya daliyoruz okurken karsima cikani paylasayim sizinle de..bence kesinlikle hareketlenmeleri ve yatmadan omce burnunu aciyordum.bunu ilk kez duydum bir de sallamada uyutan var mi ya ? Sallayarak uyumaasida sanirim 10 dk sonra uyanmasina sebep oluyor..yine faydali bir link daha

Eklentiler

• Screenshot_20191209-205446_Chrome.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20191209-205451_Chrome.webp
    46 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Ben hic sallamiyorum.

H honey bunch menenjit aşısını yaptırdınız mı? Nasılsınız?
Yaptırdık bugun
Eve gittiğinizde ates olmasada calpol verin dedi verdim (saat 12 falandı) eger ates cıkarsa devam ederse vs 4 saatte bir calpol verin dedi
Gecen rotada yasadıgımız krizi anlattım rota yapmaz denk gelmiştir üşütmüş olabilir vs dedi ki tüm gün dısardaydık üşütmüşte olabilir tabi
Eger öyle aglama krizine girerse hem gaz ilacı hem calpol verebilirsin dedi
Cok huysuzdu bugun inanılmaz aglamalar memeyi bile red etmeleri vardı 6 gibi tekrar calpol ve metsil verdim
Suanda iyiyiz cok sükür
Yatmadan bi daha vericem 11gibi calpol

Nasıl uyutuyorsun kendi kendine mi uyuyor?
Evet, alisti artik. Yerine koyuyorum yaninda bekliyorum. Biraz aguluyor uykuya daliyor. Ama cogu zaman agliyor, ben de kucagima alip sakinlestirip yerine koyuyorum tekrar. Bazen bunu bikac kez tekrarliyoruz ama sonunda uykuya daliyor. Derin uykuya gecince yanindan ayriliyorum.

Galiba duzenimize alisti o yuzden kolay geciyor uykuya. Her aksam sirasiyla ayni seyleri yapiyoruz, uyku vakti geldigini anliyor.

Gecmis olsun. Etkisi ne kadar surer acaba? Yarin da calpol verecek misin? Bi de hangisini yaptirdiniz? Bexero mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…