- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
YuhKızım beyin kanaması geçirdi o misafir yüzünden. Beni geçmiş olsun diye aramadı bile. Yatılı misafirdi, daha uzun kalmayı planlıyormuş. Acaba kalsam mo gitsem mi diye bana sordu ben de kibarca bence git sen dedim. Sonra aramadı bile manyak kadın.
En çok da ona kızdım. Yıllarca ay yürüyecek mi, konulacak mı, ya zekasında sorun olursa diye öldüm öldüm dirildim. Beyin saklı kutu maalesef. Prof’lara gittik ama onlar da aynı şeyi söyledi. Kırık iyileşiyor, hematom var ama kanama durmuş. İlerde bir olumsuzluk Yaşar mı kimse evet de diyemiyor hayır da. Şu an çabuk sinirlenen bir çocuk mesela. Beyin sarsıntılarının insanları agresifleştirdiği söylenir hep. Kanamayla mı alakalı yoksa karakteri mi böyle hala düşünürüm.nery83 şok oldum yaa.Allah korumuş.Ne insanlar var.derler ya insanoglu bilmez fendini kime iyilik ittiysen ondan koru kendini.
Ama nasıl bir vurdumduymazliktir ki saklamak.Ya anlamasaydın ay düşününce bile fena oldum.
İnsanız yapmışsın bir dikkatsizlik diyelim yani insan bir arar vicdansız aramayı bırak o çocuğun pesinden yanından ayrilamazsin iyileşene kadar kovulsan bile.Sanki oyuncak düşürdün elindenKızım beyin kanaması geçirdi o misafir yüzünden. Beni geçmiş olsun diye aramadı bile. Yatılı misafirdi, daha uzun kalmayı planlıyormuş. Acaba kalsam mo gitsem mi diye bana sordu ben de kibarca bence git sen dedim. Sonra aramadı bile manyak kadın.
Benimki de senin kız gibiydi. Bir kaç mesajda yazmıştım. Zaten çok ağlıyor aslında ama ilk kez nefesi kesildi. Uykudan ağlayarak uyandı ve birkaç saniye içinde morardı.
Uzmanlar normal buluyorlar bu durumu, özellikle ağlama sonrası başladıysa. 6 yaşına kadar geçer deniyor.
Allah'a emanetler.inşallah yaşamaz bir sıkıntı,kalbini ferah tut.En çok da ona kızdım. Yıllarca ay yürüyecek mi, konulacak mı, ya zekasında sorun olursa diye öldüm öldüm dirildim. Beyin saklı kutu maalesef. Prof’lara gittik ama onlar da aynı şeyi söyledi. Kırık iyileşiyor, hematom var ama kanama durmuş. İlerde bir olumsuzluk Yaşar mı kimse evet de diyemiyor hayır da. Şu an çabuk sinirlenen bir çocuk mesela. Beyin sarsıntılarının insanları agresifleştirdiği söylenir hep. Kanamayla mı alakalı yoksa karakteri mi böyle hala düşünürüm.
Terbiyesizmiş resmen yaa bi de çocuğu olan bi insan yazık gerçekten.. bi şekilde cezasını çeker o merak etme evet aslında gereğinden fazla iyilik de yapmamak lazım bazı kişilereCanım komşu değil. Hani iyilikten maraz doğar derler ya o hesap oldu bu durum. Okuldan bir öğretmen arkadaş. Ücretli öğretmen. İki kızı ile açıkta kalmış. Ev sahibi evden çıkarmış, kirayı ödeyemediler diye. Benden 2 gün için ricacı oldu. Geri çeviremedim. Eşim rahatsız olmasınlar diye 2 gece işyerinde kaldı düşün. Sonra baktım ki kadın ev falan aramıyor. Kızlarını bana bırakıp sağda solda kahve içiyor, ev gezmesine gidiyor ben de şarteller attı. Kendi çocuğumu ona verip omun çocuklarına yemek hazırlarken oldu bu olay. Bir de bana akıl veriyor. Sen sen ol kimsenin kucağına verme çocuğunu diye. Gerizekalı.
En çok da ona kızdım. Yıllarca ay yürüyecek mi, konulacak mı, ya zekasında sorun olursa diye öldüm öldüm dirildim. Beyin saklı kutu maalesef. Prof’lara gittik ama onlar da aynı şeyi söyledi. Kırık iyileşiyor, hematom var ama kanama durmuş. İlerde bir olumsuzluk Yaşar mı kimse evet de diyemiyor hayır da. Şu an çabuk sinirlenen bir çocuk mesela. Beyin sarsıntılarının insanları agresifleştirdiği söylenir hep. Kanamayla mı alakalı yoksa karakteri mi böyle hala düşünürüm.
Sen cok kibar davranmissin. Ben heralde kadina demedigimi birakmazdim. Hadi dusurdun insanlik hali diyelim ama yalan soylemek ne demek. Evimden defederdim valla, kibarca gondermezdim. Bazen birileri bebegi tutatken aman dikkat diyorum, hepsinin cevabi 'biz de cocuk buyuttuk, tutmayi biliyoruz' oluyor. Demek ki o is oyle olmuyor. Cok gecmis olsun, cok sukur kalici bir hasar olmamis.Evet aynen dediğim gibi oldu. Ben çocuğun ağlamasından canının yandığını anladım. Niye ağlıyor diye sorunca oyuncağını aldım diye dedi. İnandım ama baktım çocuk susmuyor daha fena ağlıyor allah aşkına bu oyuncak ağlaması değil söyle ne olduysa dedim ve itiraf etti.
Ben dün gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir 10 dk sağım yaptım (ben de ikili sağım makinesi var) , her sağışta 20-30 cc süt çıktı çok iyi oldu 200 cc ye yakın ekstra süt içmiş oldu, bugün dışarda işler vardı sağamadım ama bugün de sütüm arttı sanki daha severek emdi. Sağma fayda edecek ama ona da ekstra zaman lazımLansinoh kullanıyorum, tekli olan. Fena değil idare ediyor. Evet evet haklısın bu ara ben de azalttım sağmayı, artırmam lazım. Mamayı azalttım ama tamamen bitiremedim. Ben kalkıp sağım yapayım en iyisi hazır Mete de uyudu :)) yarım saat vaktim var :))
Valla ben kibarca git demezdim, direkt kovardim.Kızım beyin kanaması geçirdi o misafir yüzünden. Beni geçmiş olsun diye aramadı bile. Yatılı misafirdi, daha uzun kalmayı planlıyormuş. Acaba kalsam mo gitsem mi diye bana sordu ben de kibarca bence git sen dedim. Sonra aramadı bile manyak kadın.
ay kafayi yiycem ne hikayeCanım komşu değil. Hani iyilikten maraz doğar derler ya o hesap oldu bu durum. Okuldan bir öğretmen arkadaş. Ücretli öğretmen. İki kızı ile açıkta kalmış. Ev sahibi evden çıkarmış, kirayı ödeyemediler diye. Benden 2 gün için ricacı oldu. Geri çeviremedim. Eşim rahatsız olmasınlar diye 2 gece işyerinde kaldı düşün. Sonra baktım ki kadın ev falan aramıyor. Kızlarını bana bırakıp sağda solda kahve içiyor, ev gezmesine gidiyor ben de şarteller attı. Kendi çocuğumu ona verip omun çocuklarına yemek hazırlarken oldu bu olay. Bir de bana akıl veriyor. Sen sen ol kimsenin kucağına verme çocuğunu diye. Gerizekalı.
Ben hic sallamiyorum.Bu ara cok zor uykuya daliyoruz okurken karsima cikani paylasayim sizinle de..bence kesinlikle hareketlenmeleri ve yatmadan omce burnunu aciyordum.bunu ilk kez duydumbir de sallamada uyutan var mi ya ? Sallayarak uyumaasida sanirim 10 dk sonra uyanmasina sebep oluyor..yine faydali bir link daha
Nasıl uyutuyorsun kendi kendine mi uyuyor?Ben hic sallamiyorum.
Yaptırdık bugunH honey bunch menenjit aşısını yaptırdınız mı? Nasılsınız?
Evet, alisti artik. Yerine koyuyorum yaninda bekliyorum. Biraz aguluyor uykuya daliyor. Ama cogu zaman agliyor, ben de kucagima alip sakinlestirip yerine koyuyorum tekrar. Bazen bunu bikac kez tekrarliyoruz ama sonunda uykuya daliyor. Derin uykuya gecince yanindan ayriliyorum.Nasıl uyutuyorsun kendi kendine mi uyuyor?
Gecmis olsun. Etkisi ne kadar surer acaba? Yarin da calpol verecek misin? Bi de hangisini yaptirdiniz? Bexero mu?Yaptırdık bugun
Eve gittiğinizde ates olmasada calpol verin dedi verdim (saat 12 falandı) eger ates cıkarsa devam ederse vs 4 saatte bir calpol verin dedi
Gecen rotada yasadıgımız krizi anlattım rota yapmaz denk gelmiştir üşütmüş olabilir vs dedi ki tüm gün dısardaydık üşütmüşte olabilir tabi
Eger öyle aglama krizine girerse hem gaz ilacı hem calpol verebilirsin dedi
Cok huysuzdu bugun inanılmaz aglamalar memeyi bile red etmeleri vardı 6 gibi tekrar calpol ve metsil verdim
Suanda iyiyiz cok sükür
Yatmadan bi daha vericem 11gibi calpol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?