Ne guzel yaEvet, alisti artik. Yerine koyuyorum yaninda bekliyorum. Biraz aguluyor uykuya daliyor. Ama cogu zaman agliyor, ben de kucagima alip sakinlestirip yerine koyuyorum tekrar. Bazen bunu bikac kez tekrarliyoruz ama sonunda uykuya daliyor. Derin uykuya gecince yanindan ayriliyorum.
Galiba duzenimize alisti o yuzden kolay geciyor uykuya. Her aksam sirasiyla ayni seyleri yapiyoruz, uyku vakti geldigini anliyor.
Bizim besik de sallaniyor. Ilk zamanlar hafif hafif biz de salladik. Ama baktim pek etki etmiyor alismasin diye sallamamaya karar verdim. Bi de tecrubeli anneler kendi kendine uyumaya alissin dediler bana. Ben de ufak ufak denemeye basladim. Bi sure sonra alisti. Ama tabi ki bazen bir saati buluyor uykuya dalmasi. Bizimki emzigi dusurunce agliyor o yuzden basinda bekliyorum derin uykuya gecene kadar. Arada telsizden sesi geliyor uyandi saniyorum, yanina gelip bakiyorum uyumus tekrar. Yazida dedigi gibi galiba arada uyanip kendi kendine yeniden uykuya geciyor.Ne guzel yaBizim besik sallaniyor salladik hep artik yemiyor..bu ara degisik bi durum var baya deerin derin nefes aliyor odaya geciyorum 10 dk sonra agliyor tamam kizim burdayim diyorum aglama kesiliyo boy boyle 1.5 saati buuluyo mesela hala uyumadi 4.kez tekrarladik bir sey uyandiriyor ama cozemedim..
Çok geçmiş olsun. İnşallah ateşi hiç çıkmaz. Rota aşısı sonrası doktor bize de bir sıkıntı yapmaz dedi ama bizde siz gibi olmuştuk sonrasında gaz sorunu oldu ki hala devam ediyor. Belki de denk geldi bilemiyorum.Yaptırdık bugun
Eve gittiğinizde ates olmasada calpol verin dedi verdim (saat 12 falandı) eger ates cıkarsa devam ederse vs 4 saatte bir calpol verin dedi
Gecen rotada yasadıgımız krizi anlattım rota yapmaz denk gelmiştir üşütmüş olabilir vs dedi ki tüm gün dısardaydık üşütmüşte olabilir tabi
Eger öyle aglama krizine girerse hem gaz ilacı hem calpol verebilirsin dedi
Cok huysuzdu bugun inanılmaz aglamalar memeyi bile red etmeleri vardı 6 gibi tekrar calpol ve metsil verdim
Suanda iyiyiz cok sükür
Yatmadan bi daha vericem 11gibi calpol
Kızım da bu ara böyleUykuya cok zor geciyoruz ya bir saat 2 saat besik salliyorum.. sizde de oylemi..besige yatar yatmaz agulamaya basliyo ellerini kundaktan cikartmaya basliyo..mikir mikir surekliuyutmasam agliyo uykuzluktan uyutmaya calisincada istemiyo
Seni tebrik ederim. Ben beşiğini sallıyorum uyumuyor. Hele iki gündür bir haller oldu çocuk 12 ye kadar falan uyumuyor. Emerken memede uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor. Atak haftası da değil ama ne sıkıntısı var anlamadım. Gündüz de bozuldu uyku düzeni.Evet, alisti artik. Yerine koyuyorum yaninda bekliyorum. Biraz aguluyor uykuya daliyor. Ama cogu zaman agliyor, ben de kucagima alip sakinlestirip yerine koyuyorum tekrar. Bazen bunu bikac kez tekrarliyoruz ama sonunda uykuya daliyor. Derin uykuya gecince yanindan ayriliyorum.
Galiba duzenimize alisti o yuzden kolay geciyor uykuya. Her aksam sirasiyla ayni seyleri yapiyoruz, uyku vakti geldigini anliyor.
Tesekkur ederim canim ama bizimki de bazi durumlarda sasiyor tabi ki. Gecen hafta cok zordu mesela. Sebepsiz ciglik cigliga aglamalari oldu, gece uykusu kisaldi. Donemsel oldugunu unutmamak ve duzeni cok bozmamak gerek sanirim. Bebekler gercekten rutini ve duzeni seviyorlar.Seni tebrik ederim. Ben beşiğini sallıyorum uyumuyor. Hele iki gündür bir haller oldu çocuk 12 ye kadar falan uyumuyor. Emerken memede uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor. Atak haftası da değil ama ne sıkıntısı var anlamadım. Gündüz de bozuldu uyku düzeni.
Cok guzel masallah kuzuyaBizim besik de sallaniyor. Ilk zamanlar hafif hafif biz de salladik. Ama baktim pek etki etmiyor alismasin diye sallamamaya karar verdim. Bi de tecrubeli anneler kendi kendine uyumaya alissin dediler bana. Ben de ufak ufak denemeye basladim. Bi sure sonra alisti. Ama tabi ki bazen bir saati buluyor uykuya dalmasi. Bizimki emzigi dusurunce agliyor o yuzden basinda bekliyorum derin uykuya gecene kadar. Arada telsizden sesi geliyor uyandi saniyorum, yanina gelip bakiyorum uyumus tekrar. Yazida dedigi gibi galiba arada uyanip kendi kendine yeniden uykuya geciyor.
Bence iyi almışDoktordan geliyoruz simdi..devlet hast.de cok sevdiigim bi doktor vardi..kilosu 5.600du 5.900 olctuk kilosu ortalama dedi..ince pijamalari vardi 100 150 gr dussem yine 1 haftada iyi almis diye dusunuyorum mama vermiyorum cunku
*ası konusunda ben menenjti 9.ayda oneriyorum dedi evet 2 cesiti varmis ama ikisinide 9.ay ve sonrasi yapiyorum suan krese vs gitmiyor devletin yaptigi asilarla zaten fazla yukleniyoruz alerjik reaksiyon verebiliyor,ozel hastaneler tercih edebiliyor erken ama ben etmiyorum dedi..
*kabizlik konusunda hergun zeytinygi verebilirsin cay kasiigi ile dedi bende d vit.icinde oldugunu soyledim.olsun ayri ver dedi..
*uyku konusunda da biraksam 8 saat uyuyor dedim.. 6 saati gecirme dedimorcivertkedi
Atak donemine 3gun kaldi ona bagliyorum arrtik kiyamet kopuyo uyuyacagi zaman.bu aksam yiladim onda bile 1bucuk saatte daldi..hala tetikte bekliorumKızım da bu ara böyle
1saattir kucakta tutsam uyukluyor
Bırakınca 5-10dkya uyanıyor
Gece uykumuz iyi diye seviniyordum attık hece de uzun uykusunun peşine tekrar uyutmak zorlaştı
Napcaz böyle bilmiyorum
Bugün bütün gün kucakta uyuduklarıyla durdu resmen başka uyku yok
Sende en son fitille yaptırmıştın kakasını tekrar kendi yaptımı? Bizimkinide biraz önce fitille yaptırdık yine hep mi böyle olcak şaşırdımDoktordan geliyoruz simdi..devlet hast.de cok sevdiigim bi doktor vardi..kilosu 5.600du 5.900 olctuk kilosu ortalama dedi..ince pijamalari vardi 100 150 gr dussem yine 1 haftada iyi almis diye dusunuyorum mama vermiyorum cunku
*ası konusunda ben menenjti 9.ayda oneriyorum dedi evet 2 cesiti varmis ama ikisinide 9.ay ve sonrasi yapiyorum suan krese vs gitmiyor devletin yaptigi asilarla zaten fazla yukleniyoruz alerjik reaksiyon verebiliyor,ozel hastaneler tercih edebiliyor erken ama ben etmiyorum dedi..
*kabizlik konusunda hergun zeytinygi verebilirsin cay kasiigi ile dedi bende d vit.icinde oldugunu soyledim.olsun ayri ver dedi..
*uyku konusunda da biraksam 8 saat uyuyor dedim.. 6 saati gecirme dedimorcivertkedi
Sagol canim..Bence iyi almışdoktor 3. Aydan sonra haftalık en az 150 gram alması gerekiyor dedi ben günde 1 kere mama verdim onunla 150 gram aldı. Yani sizin sırf anne sütü ile gayet iyi bir değer maşallah, aynen devam
Biraz geriden geliyorum ama evet birazcık ısıtıp verdim, hatta 1 çay bardağı kaaar yağı ısıtıp bi kaba koydum ordan verdim ama bize fayda etmedi o yüzden bıraktım. İnşallah size fayda eder. Bi de bir anda bir çay kaşığı içmek zor gelebilir damla damla ver istersen ağzına.Burda okumustum sanki asitini almali faln diye
Her gun veriyormusun ? Kabiz gibi mi yapti bizimki rrsmen tikanmisti once kati sonra normal yapti..zorla yani..Biz fitil verdik ertesi gun bir daha yapti fitilin etkisimiydi kendimi yapti bilmiyorum..d vit.de degistirdim onda da var zeytinyagi bende vericem bakalim ne kadar etkileyecek..Sende en son fitille yaptırmıştın kakasını tekrar kendi yaptımı? Bizimkinide biraz önce fitille yaptırdık yine hep mi böyle olcak şaşırdımben zeytinyağını veritorum ama bir işe yaramıyor
En korktuğuö şey boğazına birşey kaçması veya bir şekilde böyle katılıp nefessiz kalmasıKızlar dün bebeğim iki kez katıldı. Aniden ağlamaya başlayıp nefesi kesildi. Dudakları morardı. Yaklaşık 20 saniye sürdü. Sonra nefes aldı, bir anda gevşeyip kısık sesle ağlamağa başladı. İkincisinde eşim uyutuyordu. Ben duştaydım. Koşarak çocuğu kaptım elinden. Hafif poposunu sıkıp yüzüne doğru üfleyince kendine geldi. Diğer kızlarımda da 1-2 kez olmuştu o yüzden sakince idare ettim süreci ama sonrasında fenalıklar bastı beni ya nefes almasaydı napardım diye. Ambulans çağırsam kaç dakikada gelir ya da nefes almayan çocuk ambulansın gelmesini nasıl bekler diye
Evet damlalikla olabilir aklima gelmemisti tskler❤Biraz geriden geliyorum ama evet birazcık ısıtıp verdim, hatta 1 çay bardağı kaaar yağı ısıtıp bi kaba koydum ordan verdim ama bize fayda etmedi o yüzden bıraktım. İnşallah size fayda eder. Bi de bir anda bir çay kaşığı içmek zor gelebilir damla damla ver istersen ağzına.
Bebekler alistiklari seyleri de cabuk unutuyorlarmis. Biraz uzerine dusunce degistirebilirsin bence.Cok guzel masallah kuzuyauyku egitiminde once onu torpulemem gerekicek kendi kendime dert actim resmen..biraz buyudukce sallama durunca uyaniyor.atak gunune de 3 gun kaldi ondanda olabilir
maşallah canım iyi almış. 200 gr almış olsa aysa 800 gr eder ve mama vermedigin halde cok iyiDoktordan geliyoruz simdi..devlet hast.de cok sevdiigim bi doktor vardi..kilosu 5.600du 5.900 olctuk kilosu ortalama dedi..ince pijamalari vardi 100 150 gr dussem yine 1 haftada iyi almis diye dusunuyorum mama vermiyorum cunku
Ben sallayarak uyutuyorum ve gece uykusuna da geçerken gözlerini kapattıktan tam 30 dk sonra kıpırdanıp gözünü açıyo o an hafif sallayıp pış pış yaparsam gece derin uykusuna geçiyo yapmazsam ağlıyo uyanıyoBu ara cok zor uykuya daliyoruz okurken karsima cikani paylasayim sizinle de..bence kesinlikle hareketlenmeleri ve yatmadan omce burnunu aciyordum.bunu ilk kez duydumbir de sallamada uyutan var mi ya ? Sallayarak uyumaasida sanirim 10 dk sonra uyanmasina sebep oluyor..yine faydali bir link daha
Teşekkür ederiz teyzesiGecmis olsun. Etkisi ne kadar surer acaba? Yarin da calpol verecek misin? Bi de hangisini yaptirdiniz? Bexero mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?