Sagol teyzesi sizede gecmiş olsun
Denk gelmişte olabilir cunku biz o gün bi dünya bi oraya bi buraya gidip durduk cocugu her ne kadar sıkı giydirsekte araba otoparkta soguktu ordan bile üşümüş olabilir
Gaz sorunu olmadı ama ishal gibi bikaç kere sıvı sıvı kaka yapmıstı o gün ve ertesi gün

Tsk ederiz teyzesi valla doktor bana oyle dedi 6 saati gecmeyin diye..sen de yaz demistin sanada yazayim dedim tostoslar uysunda buyusun bizimki bu ara isyanlarda gerci

Çok üzüldüm nasıl bir misafirmişki bir şey olmamış gibi davranıyor Allah korusun ya bebekleri kimseyle yanlız bırakmamak lazım

Hergün vermiyorum artık birkaç gün geçince yapamayınca vermeye başlıyorum. Ama hiç bir faydası yok. Bende ocean damlaya gecmiştim doktor önerdi ama bir faydaaını görmedim. Birde bugün geçenkinden daha az yaptı belki daha yapacaktır yarın filan bakalım yapacakmı tekrar

Tsk ederiz teyzesi valla doktor bana oyle dedi 6 saati gecmeyin diye..sen de yaz demistin sanada yazayim dedim tostoslar uysunda buyusun bizimki bu ara isyanlarda gerci
benimki de tam tersi uykuya diretmemeye basladı. dün 10da uyuttum 1 kez uyandı hemen emzirdim tekrar uyudu 8 saat. bugün de 9da uyuttum daha fazla oyalayamadım hala uyuyor yatmadan emziricem. vallahi dinlendiğimi hissediyorum erken uyuyan bebek ne güzelmis. eski düzeninize bir an evvel kavusursunuz insallah

Gece tek göğüs veriyorsan emzirirken diğerine mochiyi takabilirsin tekrar uyuyunca süt oluyor nasılsa ben geceleri 1tur sağıyorum akşama doğru veriyorum onu da

Kızlar ben şu an ücretsiz izindeyim aralık ve ocak ayında.3 şubatta Allah izin verirse başlayacağım.Ocak ayında şubat maaşımı alır miyim yoksa şubatta toplu mu olur bilemedim

Kızlar ben şu an ücretsiz izindeyim aralık ve ocak ayında.3 şubatta Allah izin verirse başlayacağım.Ocak ayında şubat maaşımı alır miyim yoksa şubatta toplu mu olur bilemedim
Bizim sirket maasları ay sonunda yatırıyor
Ocak ayının maası atıyorum 30 ocakta subat ayının maası 28 subatta gibi
Sizde önden mi yatırıyor

Aynen biberondan sonra benimki de ağlıyor
Ben memede uzun kalıyor biberon hızlıca bitiyor diye farkedip ona kızdığını düşünüyorum kaldırıp gazını çıkarıp dolaşıyorum falan sakinliyor

Gece tek göğüs veriyorsan emzirirken diğerine mochiyi takabilirsin tekrar uyuyunca süt oluyor nasılsa ben geceleri 1tur sağıyorum akşama doğru veriyorum onu da
Geceleri saat başı uyandığı oluyo o yüzden güvenip sağamıyorum düzene girelim öyle yapicam ama tesekkurler

Ya benim 2 saatte göğüslerim dolmuyo ki hiç, amca 3,5 saat falan geçecek ki biraz sütüm olsun. O kadar hurma incir vs. yememe rağmen belki de az da çıksa sağarsam dediğin gibi çoğalır. Hiç öyle denemedim, az çıkıyo dedim bıraktım. Dediğin doğru 10 cc bile olsa faydadır

Bizim sirket maasları ay sonunda yatırıyor
Ocak ayının maası atıyorum 30 ocakta subat ayının maası 28 subatta gibi
Sizde önden mi yatırıyor
Aynen canım maaşlar bir ay önceden yatıyor mesela kasim maasini nerdeyse tamamen geri odedik milli egitime.ogretmenim 25 kasimda ucretsiz izin aldim dilekçede de geri dönüşü 3 şubat diye belirtmiştim.hayırlısı bakalım yönetmeligi okudum da başlayınca alırsınız diyor bir umut belki dedim önden alabilirim sağlık olsun hayırlısı:)

kizlar şu atak haftası mı ne
ben pek inanmiyorum da her bebek kendine özel fikrindeyim
neyse bizimki kuduruk bugünlerde kucakta bile ağlama krizinde neyse bakiim dedim doğum a göre atakta
tahmini dogum tar. göre değil
alttada yazmış lar tah. doğuma göre güneşli ymis günümüz

15 şubatta alırsın muhtemelen

E tabi şartlar bir şekilde sağmaya itiyor yani öyle ya da böyle her ihtimale karşı buzlukta süt yedeklemek gerektiğini düşünüyorum.

Bugün dusmelerden bahsettik.biz ilk kazayı atlattık.puset arkaya yattı.kuzum kayiverdi birden arkaya doğru.basi da değdi halıya.Allahtan sert bir şekilde değildi.o da ben de çok korktuk.ağladı katılacaktı ki burdan okuduğum yüzüne üfleme geliverdi aklıma.ufleyince ağlaması azaldi.yumuşak degdi kafasi ama içim hiç rahat değil.2 saaat oyaladim.farkli bir belirti olmadi
uyuyor simdi kolumda ama ben evhamdan uyuyamiyirum.
Puseti kanepenin üstüne falan koyuyorduk birdaha hayatta koymam.yerdeyken devrilen puset kanepede devrilseydi Allah korsun düşünmek istemiyorum.Aman dikkat edin.

Gecmis olsun canim. Arabaya konan pusetlerden miydi? Anakucagi mi yoksa? Artik giysiler kat kat olunca kemer baglamak zorlasti bazen baglamiyoruz ama korkuyorum ben de kayar duser diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…