- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Sagol teyzesi sizede gecmiş olsunÇok geçmiş olsun. İnşallah ateşi hiç çıkmaz. Rota aşısı sonrası doktor bize de bir sıkıntı yapmaz dedi ama bizde siz gibi olmuştuk sonrasında gaz sorunu oldu ki hala devam ediyor. Belki de denk geldi bilemiyorum.
Tsk ederiz teyzesimaşallah canım iyi almış. 200 gr almış olsa aysa 800 gr eder ve mama vermedigin halde cok iyiinsallah biz de bu ay 800 gr falan alırız. dün 8 saat uyudu yine. ya var ya ilk uykusundan uyandırmak o kadar
içimden gelmiyor kiben yavas yavas uyku saatini geri çekiyorum biliyosun 12 sularında uyuyordu. geri çekmeyi becerirsem uyandırırım yada bir kez daha tarttırırım ona göre uyandırırım.
Çok üzüldüm nasıl bir misafirmişki bir şey olmamış gibi davranıyor Allah korusun ya bebekleri kimseyle yanlız bırakmamak lazımYa kendime inanamıyorum ama bu tür durumlarda ben çok sakinimdir. Robot gibi hareket ederim. Hiç bir duygu hissetmeden yapılması gerekenleri tak tak yaparım. Sonrası feci olur ama günlerce uyuyamam stresten.
Ortanca kızım misafirimizin kucağından düştü ben mutfaktayken ve kadın söylemedi. Ben anladım tuhaf birşey olduğunu. Sonra itiraf etti mecburen ve ben o stresle çocuğun kolunu bacağını hareket ettirdim. Yürütmeye çalıştım. Emiyor mu diye kontrol ettim. Emerken gözleri kayınca anladım beyin sarsıntısı geçirdiğini ve çocuğu kapıp hastaneye götürdüm. En ufak bir ağlama bağırma çağırma olmadan. Ama sonraki travmayı hala silemedim mesela.
Hergün vermiyorum artık birkaç gün geçince yapamayınca vermeye başlıyorum. Ama hiç bir faydası yok. Bende ocean damlaya gecmiştim doktor önerdi ama bir faydaaını görmedim. Birde bugün geçenkinden daha az yaptı belki daha yapacaktır yarın filan bakalım yapacakmı tekrarHer gun veriyormusun ? Kabiz gibi mi yapti bizimki rrsmen tikanmisti once kati sonra normal yapti..zorla yani..Biz fitil verdik ertesi gun bir daha yapti fitilin etkisimiydi kendimi yapti bilmiyorum..d vit.de degistirdim onda da var zeytinyagi bende vericem bakalim ne kadar etkileyecek..
benimki de tam tersi uykuya diretmemeye basladı. dün 10da uyuttum 1 kez uyandı hemen emzirdim tekrar uyudu 8 saat. bugün de 9da uyuttum daha fazla oyalayamadım hala uyuyor yatmadan emziricem. vallahi dinlendiğimi hissediyorum erken uyuyan bebek ne güzelmis. eski düzeninize bir an evvel kavusursunuz insallahTsk ederiz teyzesivalla doktor bana oyle dedi 6 saati gecmeyin diye..sen de yaz demistin sanada yazayim dedim tostoslar uysunda buyusun bizimki bu ara isyanlarda gerci
Gece tek göğüs veriyorsan emzirirken diğerine mochiyi takabilirsin tekrar uyuyunca süt oluyor nasılsa ben geceleri 1tur sağıyorum akşama doğru veriyorum onu daEvet mesela ben duzrnli sağım yapmıyorum ama haftada 1 mochi ile sürümü sağmak iyi gelde sütun çoğaldığını hissediyorum ama üst-üste sağarsam yetmiyor o yüzden bikac gün de sağıp sagdigim sutu dışarı çıkarsam yada eve biri geldiğinde veriyorum
Damlalık olması şart değil kaşığa damla damla alıp ver istersen. Bizim kıza bi kere eşim 1 çay kaşığını bi anda verdi çok zor yuttu korktukEvet damlalikla olabilir aklima gelmemisti tskler❤
Bizim sirket maasları ay sonunda yatırıyorKızlar ben şu an ücretsiz izindeyim aralık ve ocak ayında.3 şubatta Allah izin verirse başlayacağım.Ocak ayında şubat maaşımı alır miyim yoksa şubatta toplu mu olur bilemedim
Damlalık olması şart değil kaşığa damla damla alıp ver istersen. Bizim kıza bi kere eşim 1 çay kaşığını bi anda verdi çok zor yuttu korktukEvet damlalikla olabilir aklima gelmemisti tskler❤
Aynen biberondan sonra benimki de ağlıyorMamadan sonra yetmiyor agliyor diyenler, benim bebis de emdikten sonra memede kalmayi seviyor, yatirinca agliyor bu illa ac oldugu anlamina gelmez ki... mama bittikten sonra emzik ya da meme verseniz? Belki besine degil de emmeye ihtiyac duyuyordur? Ben de sagip verdigimde hizlica tuketir sonra aglardi. Ya valla her kafadan ayri ses cikiyor. Insan kimi dinleyecegini sasiriyor.
Geceleri saat başı uyandığı oluyo o yüzden güvenip sağamıyorum düzene girelim öyle yapicam ama tesekkurlerGece tek göğüs veriyorsan emzirirken diğerine mochiyi takabilirsin tekrar uyuyunca süt oluyor nasılsa ben geceleri 1tur sağıyorum akşama doğru veriyorum onu da
Ya benim 2 saatte göğüslerim dolmuyo ki hiç, amca 3,5 saat falan geçecek ki biraz sütüm olsun. O kadar hurma incir vs. yememe rağmenBen dün gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir 10 dk sağım yaptım (ben de ikili sağım makinesi var) , her sağışta 20-30 cc süt çıktı çok iyi oldu 200 cc ye yakın ekstra süt içmiş oldu, bugün dışarda işler vardı sağamadım ama bugün de sütüm arttı sanki daha severek emdi. Sağma fayda edecek ama ona da ekstra zaman lazım
Aynen canım maaşlar bir ay önceden yatıyor mesela kasim maasini nerdeyse tamamen geri odedik milli egitime.ogretmenim 25 kasimda ucretsiz izin aldim dilekçede de geri dönüşü 3 şubat diye belirtmiştim.hayırlısı bakalım yönetmeligi okudum da başlayınca alırsınız diyor bir umut belki dedim önden alabilirim sağlık olsun hayırlısı:)Bizim sirket maasları ay sonunda yatırıyor
Ocak ayının maası atıyorum 30 ocakta subat ayının maası 28 subatta gibi
Sizde önden mi yatırıyor
Pişik olunca sürmek için yada vucuda sürmek için asidi alınmalı diye biliyorumBurda okumustum sanki asitini almali faln diye
15 şubatta alırsın muhtemelenAynen canım maaşlar bir ay önceden yatıyor mesela kasim maasini nerdeyse tamamen geri odedik milli egitime.ogretmenim 25 kasimda ucretsiz izin aldim dilekçede de geri dönüşü 3 şubat diye belirtmiştim.hayırlısı bakalım yönetmeligi okudum da başlayınca alırsınız diyor bir umut belki dedim önden alabilirim sağlık olsun hayırlısı:)
E tabi şartlar bir şekilde sağmaya itiyor yani öyle ya da böyle her ihtimale karşı buzlukta süt yedeklemek gerektiğini düşünüyorum.Birinden emerken diğerini sağ dedi hemşire ama nasıl olcak bebeği mi tutayım makineyi mi diye sormayı akıl edemedim. Kesinlikle sağdıkça çoğalıyor ama ben sağmaya zaman yaratamıyorum, zaten tüm gün memede. Bir de sağılmış süt faydasını yitiriyor gibi geliyor bana ne bileyim ısısını ayarlamak saklamak derken hijyenik de gelmiyor. Ama bir yerden başlamam lazım, iki ay sonra işe başlıyorum yarım gün de olsa ayrı kalıcaz, bu süreyi sadece mama ile geçiştirmesini istemem.
Gecmis olsun canim. Arabaya konan pusetlerden miydi? Anakucagi mi yoksa? Artik giysiler kat kat olunca kemer baglamak zorlasti bazen baglamiyoruz ama korkuyorum ben de kayar duser diye.Bugün dusmelerden bahsettik.biz ilk kazayı atlattık.puset arkaya yattı.kuzum kayiverdi birden arkaya doğru.basi da değdi halıya.Allahtan sert bir şekilde değildi.o da ben de çok korktuk.ağladı katılacaktı ki burdan okuduğum yüzüne üfleme geliverdi aklıma.ufleyince ağlaması azaldi.yumuşak degdi kafasi ama içim hiç rahat değil.2 saaat oyaladim.farkli bir belirti olmadi
uyuyor simdi kolumda ama ben evhamdan uyuyamiyirum.
Puseti kanepenin üstüne falan koyuyorduk birdaha hayatta koymam.yerdeyken devrilen puset kanepede devrilseydi Allah korsun düşünmek istemiyorum.Aman dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?