Bana da gercekten dogdugu tarih alinmaliymis gibi geliyor.

Çok geçmiş olsun. Korkma melekler tutar derler. Çalıştığım dönem bebek arabasının tutma koluna konan yükler yüzünden bebek arabasından fırlayıp yere düşen çok bebeğe şahit oldum. (Bebek mağazasında çalışınca) Kimi arabaların Önünde bulunan bar var nasılsa diye de düşünmemeli ciddi anlamda kemeri kullanmalı. Kazaların hepsi bir anlıktır Allah korusun.

Sağol canım.cidden anlikti.cok çok dikkatli olmak lazım.

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Çok geçmiş olsun dönmeler de başladı yavaş yavaş artık çok dikkatli olmak lazım.

nery83 neler yasamissin öyle hayretler içinde okudum çok da üzüldüm çok geçmiş olsun. Ben de olay anında çok sogukkanliyimdir daha sonra patlak verir ama yine de arkadaşınıza o kadar soğukkanlı olamazdim heralde..

Kızlar buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kalmistim Allah korusun tabi herkesin başına gelecek diye bisey yok. Benim bi arkadaşımın yeğeni 3 yaşında sandalyeden dusurek öldü. İlk mudaheyi yapmamislar çok sert dusmedi sanip çocuk öyle uyumuş ertesi gün atesi çıkıp gariplikler de sezince acile gitmişler tabi çok geç kalınmış malesef

Gecnis olsun. Ilk bebekte yasadigim icin simdiki bebegi de pusete kayunca mutlaka emniyet kemerini takiyorum.kemer olsaydi puset devrilse bile bebek kaymazdi. Bebegin omuzlarina gore ayarla hep kemer tak canim.

Benimki de 2 sabahtir erkenci. Agu diye diye uyandi. Emzirdim ama yok. Uykusu bitmis
Essek sipasi ya. Beni uyandirdi kendisi uyudu. Simdi de ablasinin uyanma zamani geldi. Okul hazirligi icin. Oooyyy uykusuzum.sut sagiyorum. Sabahlari cok zor hayat.

Oralara da baktım, mavisi tükenmiş. Bulamayınca bondigo tekmele oyna piyanolu olanı aldım

Gerçekten manyak. Neredeyse çocuğu öldürecek imiş. Allah korumuş. Insanlar arsız

Çocuğu da varmış tecrübesiz biri de değil. Çok şinir bozucu. Terbiyesiz

Benimki de 2 sabahtir erkenci. Agu diye diye uyandi. Emzirdim ama yok. Uykusu bitmis
2 sabahsa iyiymiş bizimki uykuya düşman doğmuş
Gece 11de uyudu 2de kalktı emzirdim yarım saat hop altına yaptı e tabi değiştirirken gayet güzel uyandı acıldı
Saat 4.30tu eşime verdim uyumuyor diye bi bucuk saatuyudum öyle sonra eşim gitti işe devraldım öyküyü yine bi emzirdim uyumuyor gözü kapalı ama kucagında kalıcak gözleri hareket ediyor kapalı olsada
Azcıkta olsa uyusun diye actım aspiratör sesini tabi bende duyuyorum o sesi kafam şişti bi bucuk saattir onu dinlemekten ama bi türlü derin uykuya gecemiyor

Ay çok geçmiş olsun , Allah korusun

Gecmis olsun canim. Arabaya konan pusetlerden miydi? Anakucagi mi yoksa? Artik giysiler kat kat olunca kemer baglamak zorlasti bazen baglamiyoruz ama korkuyorum ben de kayar duser diye.
Dışarı çıkarken mi bağlamıyorsun evde mi , evde bende bağlamıyorum bağlamak lazım , arabada eşim bir kez bağlamadı kız huysuzdu birde sarmıştık biraz, aman dedim. En ufak bir sarsıntıda fırlar Allah korusun , kuş gibi çünkü

sen kendin melisa-papatya çayı içmeyi falan denedin mi? gerçekten zor bir bebek. uyku cok önemli. nasıl dayanıyor anlamıyorum. bu uyku sorununun huzursuzluğu oluyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…