- 8 Kasım 2018
- 5.885
- 14.307
- 248
Bana da gercekten dogdugu tarih alinmaliymis gibi geliyor.kizlar şu atak haftası mı ne
ben pek inanmiyorum da her bebek kendine özel fikrindeyim
neyse bizimki kuduruk bugünlerde kucakta bile ağlama krizinde neyse bakiim dedim doğum a göre atakta
tahmini dogum tar. göre değil
alttada yazmış lar tah. doğuma göre güneşli ymis günümüz
Çok geçmiş olsun. Korkma melekler tutar derler. Çalıştığım dönem bebek arabasının tutma koluna konan yükler yüzünden bebek arabasından fırlayıp yere düşen çok bebeğe şahit oldum. (Bebek mağazasında çalışınca) Kimi arabaların Önünde bulunan bar var nasılsa diye de düşünmemeli ciddi anlamda kemeri kullanmalı. Kazaların hepsi bir anlıktır Allah korusun.Bugün dusmelerden bahsettik.biz ilk kazayı atlattık.puset arkaya yattı.kuzum kayiverdi birden arkaya doğru.basi da değdi halıya.Allahtan sert bir şekilde değildi.o da ben de çok korktuk.ağladı katılacaktı ki burdan okuduğum yüzüne üfleme geliverdi aklıma.ufleyince ağlaması azaldi.yumuşak degdi kafasi ama içim hiç rahat değil.2 saaat oyaladim.farkli bir belirti olmadi
uyuyor simdi kolumda ama ben evhamdan uyuyamiyirum.
Puseti kanepenin üstüne falan koyuyorduk birdaha hayatta koymam.yerdeyken devrilen puset kanepede devrilseydi Allah korsun düşünmek istemiyorum.Aman dikkat edin.
Sağol cnm evet oto koltugu gibi olanlardan.aynen kemer şart kesinlikleGecmis olsun canim. Arabaya konan pusetlerden miydi? Anakucagi mi yoksa? Artik giysiler kat kat olunca kemer baglamak zorlasti bazen baglamiyoruz ama korkuyorum ben de kayar duser diye.
Sağol canım.cidden anlikti.cok çok dikkatli olmak lazım.Çok geçmiş olsun. Korkma melekler tutar derler. Çalıştığım dönem bebek arabasının tutma koluna konan yükler yüzünden bebek arabasından fırlayıp yere düşen çok bebeğe şahit oldum. (Bebek mağazasında çalışınca) Kimi arabaların Önünde bulunan bar var nasılsa diye de düşünmemeli ciddi anlamda kemeri kullanmalı. Kazaların hepsi bir anlıktır Allah korusun.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuşBugün dusmelerden bahsettik.biz ilk kazayı atlattık.puset arkaya yattı.kuzum kayiverdi birden arkaya doğru.basi da değdi halıya.Allahtan sert bir şekilde değildi.o da ben de çok korktuk.ağladı katılacaktı ki burdan okuduğum yüzüne üfleme geliverdi aklıma.ufleyince ağlaması azaldi.yumuşak degdi kafasi ama içim hiç rahat değil.2 saaat oyaladim.farkli bir belirti olmadi
Puseti kanepenin üstüne falan koyuyorduk birdaha hayatta koymam.yerdeyken devrilen puset kanepede devrilseydi Allah korsun düşünmek istemiyorum.Aman dikkat edin.
Çok geçmiş olsun dönmeler de başladı yavaş yavaş artık çok dikkatli olmak lazım.Bugün dusmelerden bahsettik.biz ilk kazayı atlattık.puset arkaya yattı.kuzum kayiverdi birden arkaya doğru.basi da değdi halıya.Allahtan sert bir şekilde değildi.o da ben de çok korktuk.ağladı katılacaktı ki burdan okuduğum yüzüne üfleme geliverdi aklıma.ufleyince ağlaması azaldi.yumuşak degdi kafasi ama içim hiç rahat değil.2 saaat oyaladim.farkli bir belirti olmadi
Asidini aldık mamanın içime kattık, bir faydasını görmedim. En son yaptığımız gün çocuk çıldırdı sindiremedi muhtemelen.Burda okumustum sanki asitini almali faln diye
Gecnis olsun. Ilk bebekte yasadigim icin simdiki bebegi de pusete kayunca mutlaka emniyet kemerini takiyorum.kemer olsaydi puset devrilse bile bebek kaymazdi. Bebegin omuzlarina gore ayarla hep kemer tak canim.Bugün dusmelerden bahsettik.biz ilk kazayı atlattık.puset arkaya yattı.kuzum kayiverdi birden arkaya doğru.basi da değdi halıya.Allahtan sert bir şekilde değildi.o da ben de çok korktuk.ağladı katılacaktı ki burdan okuduğum yüzüne üfleme geliverdi aklıma.ufleyince ağlaması azaldi.yumuşak degdi kafasi ama içim hiç rahat değil.2 saaat oyaladim.farkli bir belirti olmadi
Benimki de 2 sabahtir erkenci. Agu diye diye uyandi. Emzirdim ama yok. Uykusu bitmisCalpol bile uyutmayan cocuk yapmısım
4tür veriyorum birinde bile ne yarım saat ne iki saat vs sonra uyumadı uyumuyor nasıl enteresan bi bünyesi var kızımın
Essek sipasi ya. Beni uyandirdi kendisi uyudu. Simdi de ablasinin uyanma zamani geldi. Okul hazirligi icin. Oooyyy uykusuzum.sut sagiyorum. Sabahlari cok zor hayat.Benimki de 2 sabahtir erkenci. Agu diye diye uyandi. Emzirdim ama yok. Uykusu bitmis
Oralara da baktım, mavisi tükenmiş. Bulamayınca bondigo tekmele oyna piyanolu olanı aldımBüyük Boy Projeksiyonlu Piyanolu Bebek Oyun Halısı Eğitici Oyuncak 2 Farklı Renk Yeni Ürün Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Büyük Boy Projeksiyonlu Piyanolu Bebek Oyun Halısı Eğitici Oyuncak 2 Farklı Renk Yeni Ürün en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Büyük Boy Projeksiyonlu Piyanolu Bebek Oyun Halısı Eğitici Oyuncak 2 Farklı Renk Yeni Ürün incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
mavi seçeneğide var :)
Gerçekten manyak. Neredeyse çocuğu öldürecek imiş. Allah korumuş. Insanlar arsızKızım beyin kanaması geçirdi o misafir yüzünden. Beni geçmiş olsun diye aramadı bile. Yatılı misafirdi, daha uzun kalmayı planlıyormuş. Acaba kalsam mo gitsem mi diye bana sordu ben de kibarca bence git sen dedim. Sonra aramadı bile manyak kadın.
Çocuğu da varmış tecrübesiz biri de değil. Çok şinir bozucu. TerbiyesizCanım komşu değil. Hani iyilikten maraz doğar derler ya o hesap oldu bu durum. Okuldan bir öğretmen arkadaş. Ücretli öğretmen. İki kızı ile açıkta kalmış. Ev sahibi evden çıkarmış, kirayı ödeyemediler diye. Benden 2 gün için ricacı oldu. Geri çeviremedim. Eşim rahatsız olmasınlar diye 2 gece işyerinde kaldı düşün. Sonra baktım ki kadın ev falan aramıyor. Kızlarını bana bırakıp sağda solda kahve içiyor, ev gezmesine gidiyor ben de şarteller attı. Kendi çocuğumu ona verip omun çocuklarına yemek hazırlarken oldu bu olay. Bir de bana akıl veriyor. Sen sen ol kimsenin kucağına verme çocuğunu diye. Gerizekalı.
Ayin 15de alirsin aradaki günleride.Kızlar ben şu an ücretsiz izindeyim aralık ve ocak ayında.3 şubatta Allah izin verirse başlayacağım.Ocak ayında şubat maaşımı alır miyim yoksa şubatta toplu mu olur bilemedim
2 sabahsa iyiymiş bizimki uykuya düşman doğmuşBenimki de 2 sabahtir erkenci. Agu diye diye uyandi. Emzirdim ama yok. Uykusu bitmis
Ay çok geçmiş olsun , Allah korusunBugün dusmelerden bahsettik.biz ilk kazayı atlattık.puset arkaya yattı.kuzum kayiverdi birden arkaya doğru.basi da değdi halıya.Allahtan sert bir şekilde değildi.o da ben de çok korktuk.ağladı katılacaktı ki burdan okuduğum yüzüne üfleme geliverdi aklıma.ufleyince ağlaması azaldi.yumuşak degdi kafasi ama içim hiç rahat değil.2 saaat oyaladim.farkli bir belirti olmadi
Dışarı çıkarken mi bağlamıyorsun evde mi , evde bende bağlamıyorum bağlamak lazım , arabada eşim bir kez bağlamadı kız huysuzdu birde sarmıştık biraz, aman dedim. En ufak bir sarsıntıda fırlar Allah korusun , kuş gibi çünküGecmis olsun canim. Arabaya konan pusetlerden miydi? Anakucagi mi yoksa? Artik giysiler kat kat olunca kemer baglamak zorlasti bazen baglamiyoruz ama korkuyorum ben de kayar duser diye.
sen kendin melisa-papatya çayı içmeyi falan denedin mi? gerçekten zor bir bebek. uyku cok önemli. nasıl dayanıyor anlamıyorum. bu uyku sorununun huzursuzluğu oluyor mu peki?2 sabahsa iyiymiş bizimki uykuya düşman doğmuş
Gece 11de uyudu 2de kalktı emzirdim yarım saat hop altına yaptı e tabi değiştirirken gayet güzel uyandı acıldı
Saat 4.30tu eşime verdim uyumuyor diye bi bucuk saatuyudum öyle sonra eşim gitti işe devraldım öyküyü yine bi emzirdim uyumuyor gözü kapalı ama kucagında kalıcak gözleri hareket ediyor kapalı olsada
Azcıkta olsa uyusun diye actım aspiratör sesini tabi bende duyuyorum o sesi kafam şişti bi bucuk saattir onu dinlemekten ama bi türlü derin uykuya gecemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?