bilirim o bağırmayı kucağa gelmek için kuru gürültü yapıyorlarEnteresan bi sekilde agrısı sızısı yoksa yani aşı olmamıssa veya gaz bastırmamıssa hic huzursuz bi cocuk değil
Salıncakta yada oyun halısında yada besiginde biraz biraz oyalanıyor sonra baslıyor cıglık atmaya al beni diye ama aglamıyor mesela bildigin cıglık atıyor cevap veriyorsun susuyor falan
Aglaması anca aksam dokuz on gibi oluyor uyut artık beni diye oda
Kahve icmedim bi hafta cay zaten icmiyorum cikolata vs de yemedim melisa cayı ictim ama yok banamısın demedi
Calpol etki etmiyorki resmen iki cay kagısına tekabul yarım ölcek veriyorum o banamısın demiyor daha ne olsun karnı tok gazı yok kakası yok sıcaklık iyi vs vs ama yok uyumuyor
Değişik bi cocuk gercekten
Evet evet dediğini bugün uygulamaya çalışıcam. Her seferinde yıka kurut zor oluyo ama olsun napalım :)Benim de öyle, hemen dolmuyor. Göğüsler dolu dolu olmayınca da minnak kızım keyifle ememiyor kızıyorama bu kısa süreli sağım işi pratik oldu. Tek problem sürekli süt sağma aparatlarını yıka kurut vakit alıyor, bi de sağarken acımıyordu ama bugün göğüs uçlarım acır oldu. Gündüz 3 saatte bir gece 4 saatte bir şeklinde 15 dk lık sağım yapmayı deneyeceğim bi de bi ara. Gerçekten 10 cc bile çıksa kardır. 7 kere sağsan 70 cc süt eder, bi öğün de takviye olur.
Evde baglamiyorum. Arabada da bazen baglamiyoruz. Haklisin, zor da olsa baglamak lazim. Allah korusun.Dışarı çıkarken mi bağlamıyorsun evde mi , evde bende bağlamıyorum bağlamak lazım , arabada eşim bir kez bağlamadı kız huysuzdu birde sarmıştık biraz, aman dedim. En ufak bir sarsıntıda fırlar Allah korusun , kuş gibi çünkü
Çok teşekkür ederim canımCanım yanıklarda çocuğun üstündeki kıyafwti keserek çıkarmak gerekiyor. Soymaya çalışırsak yanık deri de kalkmasın diyeCilt katmanlardan oluştuğu ve yanma alt katmanlara doğru devam edeceği için hemen yanan bölgeyi suya tutmalıyız. Mümkün olduğunca uzun süre suya tuttuktan sonra hastaneye koşmak gerek. Çok ciddi bir yanık değilse evdeki silverdin vs gibi kremler uygulanabilir. Yanık bölgeyi sarmıyoruz ya da üzerine yoğurt, diş macunu vs sürmüyoruz. Allah hiçkimsenin başına vermesin inşallah.
Teşekkür ederim canım indireyimBen ilkyardımcıyım ama burda hangi birini nasıl anlatabilirim bilemedim
Almıs oldugum eğitimin app i var istersen indir kısa kısa videolarla bebeklere bogulmada nasıl davranılmalı veya suni tenefüs nasıl olur vs gibi bikaç dk lık videolar var
Batı ilkyardım eğitim merkezi
Uygulamanın ismi
Pazar günü öğleden sonra eşim gidip aldı kv yi. Bizde kaldı sabah eşim giderken geri götürdüyesilus nasıl oldun canım kv geldi mi?
Evet o aparatlar biberonlar dezenfekte ıvır zıvır çok ve ben ayağa kalkamıyorumBenim de öyle, hemen dolmuyor. Göğüsler dolu dolu olmayınca da minnak kızım keyifle ememiyor kızıyorama bu kısa süreli sağım işi pratik oldu. Tek problem sürekli süt sağma aparatlarını yıka kurut vakit alıyor, bi de sağarken acımıyordu ama bugün göğüs uçlarım acır oldu. Gündüz 3 saatte bir gece 4 saatte bir şeklinde 15 dk lık sağım yapmayı deneyeceğim bi de bi ara. Gerçekten 10 cc bile çıksa kardır. 7 kere sağsan 70 cc süt eder, bi öğün de takviye olur.
Bende geçen hafta kızımı babaannesine bırakıp saçımı kestirdim kaş bıyık aldırdım ve manikür yaptırdım aylar sonraGünaydınnnbu sabah bir hafiflemeyle uyandımmmm çünkü belime kadar olan saçlarimi makasla iki hamleyle küt kestim tabi maymundan hallice bir şeye benzedim. Yamuk yumuk oldu. En azından kuaföre gidene kadar kurtulmuş oldum. Zaten havalar soğudu. Dışarı çıktığımız yok. Sunnetliyiz de... Hafta sonuna doğru kuaföre gitme planım ar bakalım bizim bicirikla nasıl üstesinden geleceksem.. Kesme sebebim takviyeler kullanmama rağmen çok dökülüyor olmasıydı. Aldığım takviyeler hem bana hem bebege hem saça yetmiyordu... Oh be
Eşinin izin alabilmesi çok iyi olmus annenin gelmesi de tabi. İnşallah kısa sürede toparlarsin geçmiş olsun tekrardanPazar günü öğleden sonra eşim gidip aldı kv yi. Bizde kaldı sabah eşim giderken geri götürdü
Erkenden annemle babam geldi , sonra babam gitti annem kaldı , beni devredip duruyorlarEşimde bu hafta ve önümüzdeki hafta içim izin aldı iyi oldu , koltuk değneğiyle yürüyorum evde ayağıma basmıyorum yuları kaldırıp buz uyguluyorum , bileğimdeki şişlik bilek altı ayağımın üstüne indi morarmalar sararmalae var iyileşme belirtisiymiş , biraz daha iyiyim inşallah çok sürmez saol canım.
Şu an yazdığını okurken benimki de meme ağzında hızlı nefes alarak uyuyoBir bucuk saat süren aspiratör sesinden iyi bence
Sallamayla babasında uyuyor bende sürekli aranıyor
Yapısık gezicek illa kucakta uyuyacak oda tilki uykusu derin uyusa gene gam yemicem meme agzında bırakmadan hızlıhızlı nefes alıp uyuyor
Cok zor cocuk cok
Ben e mevsimsel de dökülğyodur benimde kısa olmasına rahmen dökülüyor doğumdan sonra annelerin yaptığı ilk işö saç kestirmek sanırım. Bende belimde olan saçımı omzumda kestirdim saçım kıvırcık olmasına rahmenOhh güle güle uzat :)
Ben hamile kaldıgımda o kısa anne sacına geciş yapmıstım
Ancak hala deli gibi dökülüyor
Dikey şarjlı süpürge almam lazım her yer benim sacım
Çok tatlı olmuş maşallahBizim tosbağaya konsept yapmaya çalıştım teyzeleri bakın bakalım olmuş mu
Arkası dönük pozunu daha sonra ekleriz
Maşallah çok güzel ol uşBizim tosbağaya konsept yapmaya çalıştım teyzeleri bakın bakalım olmuş mu
Arkası dönük pozunu daha sonra ekleriz
İnşallah çabucak iyileşirsinPazar günü öğleden sonra eşim gidip aldı kv yi. Bizde kaldı sabah eşim giderken geri götürdü
Erkenden annemle babam geldi , sonra babam gitti annem kaldı , beni devredip duruyorlarEşimde bu hafta ve önümüzdeki hafta içim izin aldı iyi oldu , koltuk değneğiyle yürüyorum evde ayağıma basmıyorum yuları kaldırıp buz uyguluyorum , bileğimdeki şişlik bilek altı ayağımın üstüne indi morarmalar sararmalae var iyileşme belirtisiymiş , biraz daha iyiyim inşallah çok sürmez saol canım.
Dün akşam bunun siparişini verdim kargoya verilmiş biraz daha arastirsa imisim o daha güzelmiş. Baktıkça hepsi aynı hepsi güzel geliyor :)zamane24
Aldın mı bilmiyorum ama fisher price cok güzel bi oyun halısı cıkarmıs
4yasına kadar piano niyetinede kullanabiliyor
6-12 Ay oyuncak Çeşitleri ve Fiyatları - n11.com
6-12 Ay ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı 6-12 Ay modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
He evet uyanıyorsa ben de sağamazdımGeceleri saat başı uyandığı oluyo o yüzden güvenip sağamıyorum düzene girelim öyle yapicam ama tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?