bilirim o bağırmayı kucağa gelmek için kuru gürültü yapıyorlar
bakalım ek besine geçtiğinde de aynı mı olacak.

Evet evet dediğini bugün uygulamaya çalışıcam. Her seferinde yıka kurut zor oluyo ama olsun napalım :)

Evde baglamiyorum. Arabada da bazen baglamiyoruz. Haklisin, zor da olsa baglamak lazim. Allah korusun.

Çok teşekkür ederim canım
İyi oldu öğrendiğim Allah korusun tabi ama bilmek gerekir. Eskiler hep yoğurt surermis bilinçlenmek lazım

Teşekkür ederim canım indireyim

yesilus nasıl oldun canım kv geldi mi?
Pazar günü öğleden sonra eşim gidip aldı kv yi. Bizde kaldı sabah eşim giderken geri götürdü
Erkenden annemle babam geldi , sonra babam gitti annem kaldı , beni devredip duruyorlar Eşimde bu hafta ve önümüzdeki hafta içim izin aldı iyi oldu , koltuk değneğiyle yürüyorum evde ayağıma basmıyorum yuları kaldırıp buz uyguluyorum , bileğimdeki şişlik bilek altı ayağımın üstüne indi morarmalar sararmalae var iyileşme belirtisiymiş , biraz daha iyiyim inşallah çok sürmez saol canım.

Evet o aparatlar biberonlar dezenfekte ıvır zıvır çok ve ben ayağa kalkamıyorum başkasına yaptırmak daha zor eşim veya annem yapıyor ama ben yapmak isterdim birde ben bu halde olunca kızımda huy değiştirdi resmen kafasına göre takılıyor sanki otorite eksikliğinden herkes idare eder gibi bakıyor ama gerçek düzeni anne kuruyor onun eksikliğini yaşıyor kızım , herşeyiyle birebir ilgilenmemin sevip sevmediği her detaya göre hareket etmek bir lüksmüş gerçekten bebeklerimiz içinde bizim içinde , kıymetini bilmek lazım

Bende geçen hafta kızımı babaannesine bırakıp saçımı kestirdim kaş bıyık aldırdım ve manikür yaptırdım aylar sonra

Eşinin izin alabilmesi çok iyi olmus annenin gelmesi de tabi. İnşallah kısa sürede toparlarsin geçmiş olsun tekrardan

Şu an yazdığını okurken benimki de meme ağzında hızlı nefes alarak uyuyogelen misafirler Allah kolaylık versin diyo hep Eşim de sen şimdiden cennetlik oldun bu yaramaz yüzünden diyoHer gün dua okuyorum hamileyken de akıllı uslu olsun diye çok dus etmiştim ama

Ohh güle güle uzat :)
Ben hamile kaldıgımda o kısa anne sacına geciş yapmıstım
Ancak hala deli gibi dökülüyor
Dikey şarjlı süpürge almam lazım her yer benim sacım
Ben e mevsimsel de dökülğyodur benimde kısa olmasına rahmen dökülüyor doğumdan sonra annelerin yaptığı ilk işö saç kestirmek sanırım. Bende belimde olan saçımı omzumda kestirdim saçım kıvırcık olmasına rahmen

İnşallah çabucak iyileşirsin

Dün akşam bunun siparişini verdim kargoya verilmiş biraz daha arastirsa imisim o daha güzelmiş. Baktıkça hepsi aynı hepsi güzel geliyor :)

Mesele şu ki çocuğun ne kadar uyuyacağını kesitiremiyoruz
Uyandı uyanacak diye yatmadım
2saat uyudu
ne güzel uyurdum ya diye hayal kurayım bari..
uzun zamandır da böyle gündüz uykusu uyumamıştı yarım saat falan uyuyordu resmen en fazla

yesilus çok geçmiş olsun canım ya Allah daha kötüsünden korusun
Anlık şeyler işte
Ben de sabah biberonu ısıtırken elimi yaktım
Kızım da efsane bi kaka yaptı o sıra
Tek elle lavaboda zor yıkadım
Ama çok şükür geçti
Sen de çabucak ayağa kalkarsın inşallah

Geceleri saat başı uyandığı oluyo o yüzden güvenip sağamıyorum düzene girelim öyle yapicam ama tesekkurler
He evet uyanıyorsa ben de sağamazdım
Onu ilk günlerde yaşadım sağınca emzirmeye kalmıyordu benim de
Biraz uzun uyur inşallah siz de hem dinlenirsiniz hem süt birikir

Kızlar benim çocuk 41 gün meme tuttu öncesinde hep biberonla yedi daha sonra hem biberon hem emme yaptı ama meme de doymuyordu biberon alıyordu dün den beri ağlama krizleri nöbetler geçiriyoruz biberon almıyor emmek istiyor meme de süt gelmiyor yine ağlıyor gündüz hiç durmadı gece boyu kucağımda ağlayarak uyudu sabah 6da güç bela biberonda uyurken yedirdim bugün yine aynı biberon almıyor meme saldırıyor doymayınca gelmeyince ağlıyor ama biberon almıyor neden böyle birşey oldu sizce tekrar alması için ne yapmalıyım. Doyamadığı ac olduğu icin de derin yatsmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…