bilirim o bağırmayı kucağa gelmek için kuru gürültü yapıyorlar
bakalım ek besine geçtiğinde de aynı mı olacak.
Gözünün içine baka baka cıglık atıyor cok komik
Cevap veriyorum dinliyor agucuk bugucuk konusuyor baska yöne dönüyorum gene cıglık atıyor bak bi bana benle ilgilen diye
Yemek yiyoruz aksam salıncagına koyuyoruz mesela hemen babaya baka baka cıglık atıyor benide al kucagına diye
Adam resmen tek elle catal bıcak kullanmayı öğrendi sayesinde

Kizlar lc waikikiden uyku tulumu alanlar kac beden aldiniz ? Astronot tulum almistim 3-6 aylik baya buyuk oluyo kizima..normalde de 3 6 ayliklar zaar zor oluyo uyku tuluminu 6_9 mu 3-6 mi almali

Essek sipasi ya. Beni uyandirdi kendisi uyudu. Simdi de ablasinin uyanma zamani geldi. Okul hazirligi icin. Oooyyy uykusuzum.sut sagiyorum. Sabahlari cok zor hayat.
Bana da sabahlar çok zor geliyor ya
Gece 3te kalktığımda gayet iyiyim alışmışım demek
Ama sabah 7-8de güne başlamak zor geliyor
Kızımsa öyle mutlu neşeli ki o saatlerde

Kv bakmayacakmıydı
İyi olmuş esinin izin aldıgı en güzel yardımcı onlar

Valla bacım mükemmel bir hamilelik gecirdim
Kaynanamla bikaç muhabbet haric ne bir sinir ne bir mide bulantısı ne bir aserme o kadar softtu ki ne güzel hemen bi daha kalayım modundaydım
Gelgör ki acısı dogurunca cıkacakmış

Vitamin eksikliği en büyük neden
Kücük yamyamlarımız bizi güzel sömürüyor

Dün akşam bunun siparişini verdim kargoya verilmiş biraz daha arastirsa imisim o daha güzelmiş. Baktıkça hepsi aynı hepsi güzel geliyor :)Eki Görüntüle 2563656
Ah ya 50lira fark var cok birşeyde değil
O gösterdiğim büyüyüncede aparatıyla oynayabiliyor o acıdan iyi e bebekte yorumlarıda baya iyiydi
Begenmezsen iade et onu al

Kucakta gayet mutlular çünkü
Bizim de bir 10 gündür böyle geçiyor , yerine koyunca hemen mızmızlık aynı dediğin gibi al beni diye o kadar belli ki
Hiç demiyorlar ay iki büklüm sıkıldım burda gideyim yatağıma yattım diye kucak gülleri

Memeye eds sistemini yapsan ?
İncecik medikalciden bir boru alıp bi ucunu biberona bi ucunu meme ucuna dogru bantla koyuyorsun
Emzirme destek sistemi diye aratırsan videolar var

Allah saglık sıhhat versin de ben razıyım kucagımda tasımaya
Sadece ona cok üzülüyorum uyumuyor gelişimini etkileyecek diye yoksa kendi uykusuzlugum bile umrumda değil

Ayy benim hamileliğim de zor geçti avmye gidiyoduk bi saat olmadan yoruluyodumMinnak şimdi de avmde bi saat dolmadan çığlığı basıyo o zamandan belliymişben ne zaman rahat etcem acaba

Kizlar sizce bu alerji mi ? Yanaklari boyleydi hep ama simdide sanki sinek isirmis gibi olmus cene alti

Eklentiler

• 20191210_161738.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 20191210_162029.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 86
Allah saglık sıhhat versin de ben razıyım kucagımda tasımaya ☺
Sadece ona cok üzülüyorum uyumuyor gelişimini etkileyecek diye yoksa kendi uykusuzlugum bile umrumda değil
Ben de aynı şeyi düşünüp üzülüyodum ama annem kardeşimin de hiç uyumadığını hatırlattı 3 kızız maşallah en uzun boylumuz ve en başarılımız o Ahh ne çektirmişti bize 2yaşına kadarTeyzesine çekti galiba kızım

Ayy benim hamileliğim de zor geçti avmye gidiyoduk bi saat olmadan yoruluyodumMinnak şimdi de avmde bi saat dolmadan çığlığı basıyo o zamandan belliymişben ne zaman rahat etcem acaba
Biz sosyal hayatımıza devam ediyoruz
Neredeyse her aksam bi avm ye gidiyoruz en kötü iki günde bir eşim işten gelince haftasonuda acık hava olarak ya nişantası veya caddeye iniyoruz yürüyüşe
Havalar tam bozmamısken iyi oluyor
Dısarda veya avmde uyuyorda hem kanguruda banada nefes oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…