- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Oy maşallah insallah seninkide öyle olurBen de aynı şeyi düşünüp üzülüyodum ama annem kardeşimin de hiç uyumadığını hatırlattı 3 kızız maşallah en uzun boylumuz ve en başarılımız oAhh ne çektirmişti bize 2yaşına kadar Teyzesine çekti galiba kızım
Biz de tüm zorluğa rağmen pes etmeden devam etmeye çalışıyoruz alışsın diye ama her seferinde sonuç hüsranBiz sosyal hayatımıza devam ediyoruz
Neredeyse her aksam bi avm ye gidiyoruz en kötü iki günde bir eşim işten gelince haftasonuda acık hava olarak ya nişantası veya caddeye iniyoruz yürüyüşe
Havalar tam bozmamısken iyi oluyor
Dısarda veya avmde uyuyorda hem kanguruda banada nefes oluyor
Sağlıklı olsunlar inşallahOy maşallah insallah seninkide öyle olur
Bizde benim bebekligimde sorunluymus sürekli aglarmısım ama cok basarılı falan değilim
Halasıda sorunlu bi cocukmus insallah ona ceker basarı konusunda bogazicinde yüksek lisans yapmıs biri
Hahaha o nerden farketmişBiz de tüm zorluğa rağmen pes etmeden devam etmeye çalışıyoruz alışsın diye ama her seferinde sonuç hüsranGeçen gün komşum yavrum bu çocuk dışarıyı sevmiyo hep ağlatıyosunuz oturun evinizde dedi
Hic hemde :)Sağlıklı olsunlar inşallahKardeşim uyumayı şimdi de sevmiyo sen de öyle misin?
Dışarı çıkarken ve eve gelirken hep ağlıyo sesini duyup kapıyı açıyodu aradaHahaha o nerden farketmiş
E o zaman sana çekmiş işteHic hemde :)
Pilimde bitmiyor bi türlü 11de öykü yatsın ben 1i görüyorum
Ama o bebek yahu uykuya ihtiyacı varE o zaman sana çekmiş işte
Biz sosyal hayatımıza devam ediyoruz
Neredeyse her aksam bi avm ye gidiyoruz en kötü iki günde bir eşim işten gelince haftasonuda acık hava olarak ya nişantası veya caddeye iniyoruz yürüyüşe
Havalar tam bozmamısken iyi oluyor
Dısarda veya avmde uyuyorda hem kanguruda banada nefes oluyor
Aynen bizde de. Once hafif siddette basliyor, bizden yuz gormeyince desibeli artiriyor. Ben esime minik lokma yapip tabagina hazirliyorum, beyimiz kucakta olup masayi izlemek istiyor cunku.Gözünün içine baka baka cıglık atıyor cok komik
Cevap veriyorum dinliyor agucuk bugucuk konusuyor baska yöne dönüyorum gene cıglık atıyor bak bi bana benle ilgilen diye
Yemek yiyoruz aksam salıncagına koyuyoruz mesela hemen babaya baka baka cıglık atıyor benide al kucagına diye
Adam resmen tek elle catal bıcak kullanmayı öğrendi sayesinde
bugün onun denemesini yaptım. oyun halısında oynarken beni kesiyodu. totoşumu döndüm çığlığı bastı önümü döndüm agu buguGözünün içine baka baka cıglık atıyor cok komik
Cevap veriyorum dinliyor agucuk bugucuk konusuyor baska yöne dönüyorum gene cıglık atıyor bak bi bana benle ilgilen diye
Yemek yiyoruz aksam salıncagına koyuyoruz mesela hemen babaya baka baka cıglık atıyor benide al kucagına diye
Adam resmen tek elle catal bıcak kullanmayı öğrendi sayesinde
Bizimkiler emzikle uyuyor, senin kız emzik almadığı için otomatik seninle uyumak istiyor tabiBir bucuk saat süren aspiratör sesinden iyi bence
Sallamayla babasında uyuyor bende sürekli aranıyor
Yapısık gezicek illa kucakta uyuyacak oda tilki uykusu derin uyusa gene gam yemicem meme agzında bırakmadan hızlıhızlı nefes alıp uyuyor
Cok zor cocuk cok
Valla iyi oldu annemde yarın gidiyor arada modacıdan çağırıyorlar ama eşim var , bu haftaiçi ablamda 1 gün izin alacak valla sürekli biri lazım oluyorEşinin izin alabilmesi çok iyi olmus annenin gelmesi de tabi. İnşallah kısa sürede toparlarsin geçmiş olsun tekrardan
Ay inşallah çok teşekkür ederim canımİnşallah çabucak iyileşirsin
Ay çok geçmiş olsunyesilus çok geçmiş olsun canım ya Allah daha kötüsünden korusun
Anlık şeyler işte
Ben de sabah biberonu ısıtırken elimi yaktım
Kızım da efsane bi kaka yaptı o sıra
Tek elle lavaboda zor yıkadım
Ama çok şükür geçti
Sen de çabucak ayağa kalkarsın inşallah
Bebekler özünde nasıl besleniyorsa o şekilde beslenmeyi özlüyorlarmış , seninki de öyle olmuş. İnşallah tekrar biberon alır , biberonu değiştiemeyi düşündün mü akışı iyi mi?Kızlar benim çocuk 41 gün meme tuttu öncesinde hep biberonla yedi daha sonra hem biberon hem emme yaptı ama meme de doymuyordu biberon alıyordu dün den beri ağlama krizleri nöbetler geçiriyoruz biberon almıyor emmek istiyor meme de süt gelmiyor yine ağlıyor gündüz hiç durmadı gece boyu kucağımda ağlayarak uyudu sabah 6da güç bela biberonda uyurken yedirdim bugün yine aynı biberon almıyor meme saldırıyor doymayınca gelmeyince ağlıyor ama biberon almıyor neden böyle birşey oldu sizce tekrar alması için ne yapmalıyım. Doyamadığı ac olduğu icin de derin yatsmiyor
Beni görenler tanıdık tanımadık farketmiyo allah yardımcın olsun kizimm diyo 2Biz de tüm zorluğa rağmen pes etmeden devam etmeye çalışıyoruz alışsın diye ama her seferinde sonuç hüsranGeçen gün komşum yavrum bu çocuk dışarıyı sevmiyo hep ağlatıyosunuz oturun evinizde dedi
Yok kv geldiği gün baya yardımcı oldu yemek fln yaptı , etrafı toparladı , kızı yıkadı. İlaçlarını unutmuş evde şekeri var gideyim dedi, bende dedim annemlerde gelecek zaten. Zorda kalınca haber veririz kv ye artık şimdilik böyle iyi bencedeKv bakmayacakmıydı
İyi olmuş esinin izin aldıgı en güzel yardımcı onlar
Dilleme dilleme sonra nazar ediyosun kadına allah muhafazaYok kv geldiği gün baya yardımcı oldu yemek fln yaptı , etrafı toparladı , kızı yıkadı. İlaçlarını unutmuş evde şekeri var gideyim dedi, bende dedim annemlerde gelecek zaten. Zorda kalınca haber veririz kv ye artık şimdilik böyle iyi bencedebu arada kv ayak damarlarını rahatlatır düşüncesiyle şekerli hamur yoğurup ayağıma sardı 4 saat kaldı. Hakikaten gevşetiyor sanırım rahatladı biraz. Sonra köpüklü su getirdi ayağımdaki hamuru yıkadı eşimle beraber , anne bırak ben yaparım dedi yok bişey olmaz dedi , ayağını da yıkattın bize fln diye espri yaptı birde
Hemen geçecek mi onu gözlemle , benim kuzum suratında da böyle şeyler var sivilce gibiydi hatta birtanesi baktım inceledim kızı gözlemdim kendini çiziyor durup durup ve değişik şekillerde yüzünde iş kalıyor pilim kremi sürünce çabuk geçiyorKizlar sizce bu alerji mi ? Yanaklari boyleydi hep ama simdide sanki sinek isirmis gibi olmus cene alti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?