Oy maşallah insallah seninkide öyle olur
Bizde benim bebekligimde sorunluymus sürekli aglarmısım ama cok basarılı falan değilim
Halasıda sorunlu bi cocukmus insallah ona ceker basarı konusunda bogazicinde yüksek lisans yapmıs biri

Biz de tüm zorluğa rağmen pes etmeden devam etmeye çalışıyoruz alışsın diye ama her seferinde sonuç hüsranGeçen gün komşum yavrum bu çocuk dışarıyı sevmiyo hep ağlatıyosunuz oturun evinizde dedi

Sağlıklı olsunlar inşallah Kardeşim uyumayı şimdi de sevmiyo sen de öyle misin?

Bende aynı 2 çocukla gezmeye devam hafta sonu AVM ye gidiyoruz mutlaka ama içim hiç rahat olmuyor mikrop alır mı diye o gece mutlaka soğan koyuyorum odaya. kızımı hergun okula almaya gidiyorum bebekle okula sokmuyorum bebeği millet hayretle bana bakıyorum soğukta bebekle dışarda bekliyorum diye oysa içerde çocuklar hep hasta karda dahada soğukta neyapicam bilmiyorum

Aynen bizde de. Once hafif siddette basliyor, bizden yuz gormeyince desibeli artiriyor. Ben esime minik lokma yapip tabagina hazirliyorum, beyimiz kucakta olup masayi izlemek istiyor cunku.

bugün onun denemesini yaptım. oyun halısında oynarken beni kesiyodu. totoşumu döndüm çığlığı bastı önümü döndüm agu bugu her seyden anlıyorlar artık

Bizimkiler emzikle uyuyor, senin kız emzik almadığı için otomatik seninle uyumak istiyor tabi

Eşinin izin alabilmesi çok iyi olmus annenin gelmesi de tabi. İnşallah kısa sürede toparlarsin geçmiş olsun tekrardan
Valla iyi oldu annemde yarın gidiyor arada modacıdan çağırıyorlar ama eşim var , bu haftaiçi ablamda 1 gün izin alacak valla sürekli biri lazım oluyor inşallah çok teşekkür ederim canım

Ay çok geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir. Çok teşekkür ederim canım inşallah bakalım

Bebekler özünde nasıl besleniyorsa o şekilde beslenmeyi özlüyorlarmış , seninki de öyle olmuş. İnşallah tekrar biberon alır , biberonu değiştiemeyi düşündün mü akışı iyi mi?

Beni görenler tanıdık tanımadık farketmiyo allah yardımcın olsun kizimm diyo 2

Kv bakmayacakmıydı
İyi olmuş esinin izin aldıgı en güzel yardımcı onlar
Yok kv geldiği gün baya yardımcı oldu yemek fln yaptı , etrafı toparladı , kızı yıkadı. İlaçlarını unutmuş evde şekeri var gideyim dedi, bende dedim annemlerde gelecek zaten. Zorda kalınca haber veririz kv ye artık şimdilik böyle iyi bencede bu arada kv ayak damarlarını rahatlatır düşüncesiyle şekerli hamur yoğurup ayağıma sardı 4 saat kaldı. Hakikaten gevşetiyor sanırım rahatladı biraz. Sonra köpüklü su getirdi ayağımdaki hamuru yıkadı eşimle beraber , anne bırak ben yaparım dedim yok bişey olmaz dedi , ayağını da yıkattın bize fln diye espri yaptı birde

Dilleme dilleme sonra nazar ediyosun kadına allah muhafaza şaka biyana özünde iyi biri sanırım ama işte beterin beteri sukur atlattınız kötü gunleri

Kizlar sizce bu alerji mi ? Yanaklari boyleydi hep ama simdide sanki sinek isirmis gibi olmus cene alti
Hemen geçecek mi onu gözlemle , benim kuzum suratında da böyle şeyler var sivilce gibiydi hatta birtanesi baktım inceledim kızı gözlemdim kendini çiziyor durup durup ve değişik şekillerde yüzünde iş kalıyor pilim kremi sürünce çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…