HahahahDilleme dilleme sonra nazar ediyosun kadına allah muhafazaşaka biyana özünde iyi biri sanırım ama işte beterin beteri sukur atlattınız kötü gunleri
Ne kremi? Cozemedim ya alerjimi hep var dogdugundan beri putur putur doktor olur oyle falan deyip ciddiye almamisti pekHemen geçecek mi onu gözlemle , benim kuzum suratında da böyle şeyler var sivilce gibiydi hatta birtanesi baktım inceledim kızı gözlemdim kendini çiziyor durup durup ve değişik şekillerde yüzünde iş kalıyor pilim kremi sürünce çabuk geçiyor
Kesinlikle canım yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar, bütün düzeni biz kuruyoruz. Annen bile olsa başkasına bi işini yaptırmak çok zor gerçekten, bir de senin kadar hassas yapmayabilir ikaz etsen alınabilir. Anca eşlerimize geçiyor sözümüz o da kısmenEvet o aparatlar biberonlar dezenfekte ıvır zıvır çok ve ben ayağa kalkamıyorumbaşkasına yaptırmak daha zor eşim veya annem yapıyor ama ben yapmak isterdim birde ben bu halde olunca kızımda huy değiştirdi resmen kafasına göre takılıyor sanki otorite eksikliğinden herkes idare eder gibi bakıyor ama gerçek düzeni anne kuruyor onun eksikliğini yaşıyor kızım , herşeyiyle birebir ilgilenmemin sevip sevmediği her detaya göre hareket etmek bir lüksmüş gerçekten bebeklerimiz içinde bizim içinde , kıymetini bilmek lazım
Belki de karnını doyurmak dışında da seni emmeye ihtiyaç duyuyordur ondan daha çok düşmüştür sanaKızlar benim çocuk 41 gün meme tuttu öncesinde hep biberonla yedi daha sonra hem biberon hem emme yaptı ama meme de doymuyordu biberon alıyordu dün den beri ağlama krizleri nöbetler geçiriyoruz biberon almıyor emmek istiyor meme de süt gelmiyor yine ağlıyor gündüz hiç durmadı gece boyu kucağımda ağlayarak uyudu sabah 6da güç bela biberonda uyurken yedirdim bugün yine aynı biberon almıyor meme saldırıyor doymayınca gelmeyince ağlıyor ama biberon almıyor neden böyle birşey oldu sizce tekrar alması için ne yapmalıyım. Doyamadığı ac olduğu icin de derin yatsmiyor
Mikrobada ihtiyacları var ama tabi cok kücükler dahaBende aynı 2 çocukla gezmeye devam hafta sonu AVM ye gidiyoruz mutlaka ama içim hiç rahat olmuyor mikrop alır mı diye o gece mutlaka soğan koyuyorum odaya. kızımı hergun okula almaya gidiyorum bebekle okula sokmuyorum bebeği millet hayretle bana bakıyorum soğukta bebekle dışarda bekliyorum diye oysa içerde çocuklar hep hasta karda dahada soğukta neyapicam bilmiyorum
Canım ben 6-9 aldım ama 1 ay önce, çok büyük geldi kış sonuna kadar giysin diye büyük almıştım ama abartı büyük oldu geri iade ettim. Ayaksız olanlardan almıştım. Şimdilik ihtiyaç da duymuyorum polar tulumla yatırıp çift battaniye ile örtüyorum üstünü.Kizlar lc waikikiden uyku tulumu alanlar kac beden aldiniz ? Astronot tulum almistim 3-6 aylik baya buyuk oluyo kizima..normalde de 3 6 ayliklar zaar zor oluyo uyku tuluminu 6_9 mu 3-6 mi almali
Tam anlamıyla aile olduk sanıp hala olmayı beceremediler, çok üzücü bir durum onların adına bence düşünme yoklar gibi davranman en güzeli onlari aramis olsalar bile altinda bişey aramak gerekliHahahahevet aslında özünde iyi ama bazen aşırı zor biri , o bazen de mahvediyor işte insanı kardeşleriyle aramız bu gibi bir arayıp geçmiş olsun bile demediler. Ben alındım mi tabiki hayır , bu kadar tavır alıp karı olmaları ancak kendilerine zarar verir
Aynen canım valla suyumu bile alıp içeri geçemiyorum şuan gerçekten can sıkıcı , şükürler olsun ki geçici bir durumKesinlikle canım yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar, bütün düzeni biz kuruyoruz. Annen bile olsa başkasına bi işini yaptırmak çok zor gerçekten, bir de senin kadar hassas yapmayabilir ikaz etsen alınabilir. Anca eşlerimize geçiyor sözümüz o da kısmenumarım bir an evvel iyileşirsin ama krizi fırsata çevir bol bol uyu dinlen
Aynen valla anlattıklarımdan nasılda iyi tanıdınız onları haahhahTam anlamıyla aile olduk sanıp hala olmayı beceremediler, çok üzücü bir durum onların adına bence düşünme yoklar gibi davranman en güzeli onlari aramis olsalar bile altinda bişey aramak gerekli
Lcw'den 3-6 ay aldım patikli olduğu için rahat rahat giyiyor, kolunu kıvırmak da gerekmiyor. Ama şuan internette yok mağazalarda da bulamadım, hm'den aldım 2-4 ay, tam üstüne göre oldu, kalıbı dar, ayak bileklerinden yukarı çıkmıyor açılmıyor bacakları, patiksiz olmasına rağmen kullanışlı bu yüzden, oğluşuma çok yakıştı, içi kapitone dolgu tulum. Bir beden büyüğünü de alabilirsin ama bize büyük geldi. 5.5 kg oğlum. Lcw'ninki çok rahat geniş geniş ama yedek lazımdı yıkanınca aynı gün kurumuyor fln.
Bunlarin bi level ustu bendede var ordan biliyorumAynen valla anlattıklarımdan nasılda iyi tanıdınız onları haahhahbeceremediler gerçekten çok yazık. Eşimle geçen gün konuşurken dedimki , tehlikeli olan ne biliyor musun bir kadın ama ondan daha tehlikeli olan ne 2 Kadın dedim çünkü birbirlerini dolduruşa getiriyorlar dedim. Durdu durdu düşündü bişey diyemedi
Hadi ya acaba bizede buyuk olur muCanım ben 6-9 aldım ama 1 ay önce, çok büyük geldi kış sonuna kadar giysin diye büyük almıştım ama abartı büyük oldu geri iade ettim. Ayaksız olanlardan almıştım. Şimdilik ihtiyaç da duymuyorum polar tulumla yatırıp çift battaniye ile örtüyorum üstünü.
Lcw mağazada baktım kalıbı büyük ve okadar paraya deymez hiç hoşuma gitmedi kumaşı ihm ye bak benceHadi ya acaba bizede buyuk olur mu3-6 normalde tam oluyo ya da olmamaya basliyor ama lcw kalibi buyuk sanirim.astronot tulumda bize baya buyuk oldu
E ben de lcwdan 3-6 alayim o zaman kalibi buyuk nasil olsaLcw'den 3-6 ay aldım patikli olduğu için rahat rahat giyiyor, kolunu kıvırmak da gerekmiyor. Ama şuan internette yok mağazalarda da bulamadım, hm'den aldım 2-4 ay, tam üstüne göre oldu, kalıbı dar, ayak bileklerinden yukarı çıkmıyor açılmıyor bacakları, patiksiz olmasına rağmen kullanışlı bu yüzden, oğluşuma çok yakıştı, içi kapitone dolgu tulum. Bir beden büyüğünü de alabilirsin ama bize büyük geldi. 5.5 kg oğlum. Lcw'ninki çok rahat geniş geniş ama yedek lazımdı yıkanınca aynı gün kurumuyor fln.
Civilden aldim birtane bir de lcwdn alayim diyordum oyle diyorsan bakayim hme..hmden su ayicikli tulundan almistim..Lcw mağazada baktım kalıbı büyük ve okadar paraya deymez hiç hoşuma gitmedi kumaşı ihm ye bak bence
Hadi yaa neden böyleBunlarin bi level ustu bendede var ordan biliyorum
Bende senin gibi hep olumlu düşünüp yapıcı olmaya çalışsamda olduramadım açıkçası evlendiğim gün başlamalarına ramen ,ama artık bende ipler koptu onları affedemiyorum dogumda da olay cikardilar bildiğin hayatımı kararttılar k3ndimi yiprattirmama kararı aldım bakalım nekadar sürecekHadi yaa neden böyleölümlü dünyada neyi paylaşamıyorsunuz acaba dimi
Benim de öyle belime gelmiş bir de uçlar fln nasıl kırık.omzumdalar şimdi vallahi rahatladım.Saç kurutma alışkanlığım da olmayınca daha pratik oldu benim için.Artık her şeyin rahatı pratiği:))Günaydınnnbu sabah bir hafiflemeyle uyandımmmm çünkü belime kadar olan saçlarimi makasla iki hamleyle küt kestim tabi maymundan hallice bir şeye benzedim. Yamuk yumuk oldu. En azından kuaföre gidene kadar kurtulmuş oldum. Zaten havalar soğudu. Dışarı çıktığımız yok. Sunnetliyiz de... Hafta sonuna doğru kuaföre gitme planım ar bakalım bizim bicirikla nasıl üstesinden geleceksem.. Kesme sebebim takviyeler kullanmama rağmen çok dökülüyor olmasıydı. Aldığım takviyeler hem bana hem bebege hem saça yetmiyordu... Oh be
Anne sutu yapiyormus puturleri. Kizariklik kuruluktan olabilir. Bizde de vardi, nemlendiri surunce duzeldi.Ne kremi? Cozemedim ya alerjimi hep var dogdugundan beri putur putur doktor olur oyle falan deyip ciddiye almamisti pek
E bebek bakmak hiç aklıma gelmedi hamile iken hep gittim halbuki. Fark yokmuş da benimki erkek ya zaten kırar ki öyle dört yasa bırakmaz diye düşündüm şimdi. Ablamın da iki oğlu var uzaktan kumandalı arabalar bir hafta da iptal oluyorduAh ya 50lira fark var cok birşeyde değil
O gösterdiğim büyüyüncede aparatıyla oynayabiliyor o acıdan iyi e bebekte yorumlarıda baya iyiydi
Begenmezsen iade et onu al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?