Dilleme dilleme sonra nazar ediyosun kadına allah muhafaza şaka biyana özünde iyi biri sanırım ama işte beterin beteri sukur atlattınız kötü gunleri
Hahahah evet aslında özünde iyi ama bazen aşırı zor biri , o bazen de mahvediyor işte insanı kardeşleriyle aramız bu gibi bir arayıp geçmiş olsun bile demediler. Ben alındım mi tabiki hayır , bu kadar tavır alıp karı olmaları ancak kendilerine zarar verir

Son düzenleme:
Ne kremi? Cozemedim ya alerjimi hep var dogdugundan beri putur putur doktor olur oyle falan deyip ciddiye almamisti pek

Kesinlikle canım yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar, bütün düzeni biz kuruyoruz. Annen bile olsa başkasına bi işini yaptırmak çok zor gerçekten, bir de senin kadar hassas yapmayabilir ikaz etsen alınabilir. Anca eşlerimize geçiyor sözümüz o da kısmen umarım bir an evvel iyileşirsin ama krizi fırsata çevir bol bol uyu dinlen

Belki de karnını doyurmak dışında da seni emmeye ihtiyaç duyuyordur ondan daha çok düşmüştür sana

Mikrobada ihtiyacları var ama tabi cok kücükler daha
Bebek arabasıyla gidiyorsan kıslık örtüsünü örtüceksin mecbur
Ben kanguruya kıslık aparatınıda aldım ona gecicem

Kizlar lc waikikiden uyku tulumu alanlar kac beden aldiniz ? Astronot tulum almistim 3-6 aylik baya buyuk oluyo kizima..normalde de 3 6 ayliklar zaar zor oluyo uyku tuluminu 6_9 mu 3-6 mi almali
Canım ben 6-9 aldım ama 1 ay önce, çok büyük geldi kış sonuna kadar giysin diye büyük almıştım ama abartı büyük oldu geri iade ettim. Ayaksız olanlardan almıştım. Şimdilik ihtiyaç da duymuyorum polar tulumla yatırıp çift battaniye ile örtüyorum üstünü.

Tam anlamıyla aile olduk sanıp hala olmayı beceremediler, çok üzücü bir durum onların adına bence düşünme yoklar gibi davranman en güzeli onlari aramis olsalar bile altinda bişey aramak gerekli

Aynen canım valla suyumu bile alıp içeri geçemiyorum şuan gerçekten can sıkıcı , şükürler olsun ki geçici bir durum evdeki en ufak dağınıklık gözüme batıyor sürekli toparlansa da ev hakimiyeti dişi kuş olarak bizde hakikaten artık olduğu kadar buna da şükür

Tam anlamıyla aile olduk sanıp hala olmayı beceremediler, çok üzücü bir durum onların adına bence düşünme yoklar gibi davranman en güzeli onlari aramis olsalar bile altinda bişey aramak gerekli
Aynen valla anlattıklarımdan nasılda iyi tanıdınız onları haahhah beceremediler gerçekten çok yazık. Eşimle geçen gün konuşurken dedimki , tehlikeli olan ne biliyor musun bir kadın ama ondan daha tehlikeli olan ne 2 Kadın dedim çünkü birbirlerini dolduruşa getiriyorlar dedim. Durdu durdu düşündü bişey diyemedi

Siz uyku tulumunu kac aylik aldiniz ve kalibi nasil lcwnin limelemon
Lcw'den 3-6 ay aldım patikli olduğu için rahat rahat giyiyor, kolunu kıvırmak da gerekmiyor. Ama şuan internette yok mağazalarda da bulamadım, hm'den aldım 2-4 ay, tam üstüne göre oldu, kalıbı dar, ayak bileklerinden yukarı çıkmıyor açılmıyor bacakları, patiksiz olmasına rağmen kullanışlı bu yüzden, oğluşuma çok yakıştı, içi kapitone dolgu tulum. Bir beden büyüğünü de alabilirsin ama bize büyük geldi. 5.5 kg oğlum. Lcw'ninki çok rahat geniş geniş ama yedek lazımdı yıkanınca aynı gün kurumuyor fln.

Bunlarin bi level ustu bendede var ordan biliyorum

Hadi ya acaba bizede buyuk olur mu 3-6 normalde tam oluyo ya da olmamaya basliyor ama lcw kalibi buyuk sanirim.astronot tulumda bize baya buyuk oldu

Hadi ya acaba bizede buyuk olur mu 3-6 normalde tam oluyo ya da olmamaya basliyor ama lcw kalibi buyuk sanirim.astronot tulumda bize baya buyuk oldu
Lcw mağazada baktım kalıbı büyük ve okadar paraya deymez hiç hoşuma gitmedi kumaşı ihm ye bak bence

E ben de lcwdan 3-6 alayim o zaman kalibi buyuk nasil olsa 6-9 cok buyuk olur herhalde

Hadi yaa neden böyle ölümlü dünyada neyi paylaşamıyorsunuz acaba dimi
Bende senin gibi hep olumlu düşünüp yapıcı olmaya çalışsamda olduramadım açıkçası evlendiğim gün başlamalarına ramen ,ama artık bende ipler koptu onları affedemiyorum dogumda da olay cikardilar bildiğin hayatımı kararttılar k3ndimi yiprattirmama kararı aldım bakalım nekadar sürecek

Benim de öyle belime gelmiş bir de uçlar fln nasıl kırık.omzumdalar şimdi vallahi rahatladım.Saç kurutma alışkanlığım da olmayınca daha pratik oldu benim için.Artık her şeyin rahatı pratiği:))

Ah ya 50lira fark var cok birşeyde değil
O gösterdiğim büyüyüncede aparatıyla oynayabiliyor o acıdan iyi e bebekte yorumlarıda baya iyiydi
Begenmezsen iade et onu al
E bebek bakmak hiç aklıma gelmedi hamile iken hep gittim halbuki. Fark yokmuş da benimki erkek ya zaten kırar ki öyle dört yasa bırakmaz diye düşündüm şimdi. Ablamın da iki oğlu var uzaktan kumandalı arabalar bir hafta da iptal oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…