Bebekler özünde nasıl besleniyorsa o şekilde beslenmeyi özlüyorlarmış , seninki de öyle olmuş. İnşallah tekrar biberon alır , biberonu değiştiemeyi düşündün mü akışı iyi mi?
Avent yenidoğan var lansinoh var medela var bi de wee var almistim şimdi hiç başka almayı düşünmedim. Benimki bir tuhaf ya pert etti beni hurdaya çıkardi

Inşallah yarın obur gün bir seyboldugunda bunları kullanmazlar. Senin olaydan sonra her seyi bekler oluyor insan

Kizlar sizce bu alerji mi ? Yanaklari boyleydi hep ama simdide sanki sinek isirmis gibi olmus cene alti
Benim kızımım yüzü de böyle. Ara ara kızarıklık sönüyor sonra başka yerinden küçüklü büyüklü tekrar çıkıyor.Doktorumuz atopik ve alerjik bir cildi var dedi. Ama bizim el bileklerimizde de kuruluk var. Kızarıklık tekrarlarsa doktoruna tekrar sor. Belki bi kereye mahsus bişey olabilir takip et bi bence.

Mikrobada ihtiyacları var ama tabi cok kücükler daha
Bebek arabasıyla gidiyorsan kıslık örtüsünü örtüceksin mecbur
Ben kanguruya kıslık aparatınıda aldım ona gecicem

Daha çok küçükler bagisikliklari oluşmadı daha almasınlar mikrop ya valla hastalıkları öyle zor oluyor ki besleniyorlar kilo veriyorlar rabbim korusun kuzularimizi

Yuzu hep boyleydi ama sinek isirigi gibi olan bugun oldu..nutella yiyorum tatli falan mi yapiyo ya da yogurt tuketiyorum acaba ne dokundu yoksa kuru cildi oldugundan mi anlamadim..

Yuzu hep boyleydi ama sinek isirigi gibi olan bugun oldu..nutella yiyorum tatli falan mi yapiyo ya da yogurt tuketiyorum acaba ne dokundu yoksa kuru cildi oldugundan mi anlamadim..
Cildi kuruysa sürekli nemlendirmen lazım. Bizde o da var nemlendirici sürüyorum yüzüne ve vücuduna. Ama hatırladığım kadarıyla kakasıda mukuslu demiştin sanki alerji olabilir bilemiyorum. Kızarıklığın tekrarlama durumunu takip et bir de başka yerinde olacak mı onu gözlemle

Aklımdan çıkmıyor pislik kadın. Çocuk şimdi kaç yaşında?

Kızlar yavrular ellerini yiyor mu hala sizin
Bizimki kesti bir kaç gündür
Bizimkide kesti canim..iyice guclendi pusette kendini ittire ittire asagi kadar kayiyor..bez almaya gittim açısı tamamen degismis şok oldum bir de surekli konusuyor ve laf istiyor gün gün gelisimini izlemek inanilmaz guzel bir seymis

Hadi ya acaba bizede buyuk olur mu 3-6 normalde tam oluyo ya da olmamaya basliyor ama lcw kalibi buyuk sanirim.astronot tulumda bize baya buyuk oldu
Lcw nin kalıpları biraz değişik. Alt üst takımlarda 6-9 oluyor tulum tarzı şeylerde 3-6.

fazla fazla saldırmaya başladı. dişleri kaşınıyor bariz anlıyorum. diş kaşıyıcı eldivenden sipariş verdim de gelince nasıl sterilize etsem? kaynatarak değildir herhalde normal makineye mi atayım. oraya da deterjan koyuyorum ağzına sokacak.

Oo hemde nasıl alamayınca elini ağzına sinirlenip çok ağlıyor diş mi çıkaracak acaba diyorum kendi elimi verdim damakları baya sert ablası 8 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini bakalım Asya kuş ne zaman çıkaracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…