Derin uykuya dalana kadar belki 10 sefer uyaniyor cocuk tam uyudu diyorum cikiyorum aglama sesi..1saattir bu dongu devam ediyo

Kizlar lc waikikiden uyku tulumu alanlar kac beden aldiniz ? Astronot tulum almistim 3-6 aylik baya buyuk oluyo kizima..normalde de 3 6 ayliklar zaar zor oluyo uyku tuluminu 6_9 mu 3-6 mi almali
6-9 almıştım pişman oldum, ayak kısmı çok dar oldu, kestim ayaklarını :) 9-12 alsaydım keşke. Biraz büyük olsun dersen öyle al, yoksa 6-9 al. Şu an kıyafet olarak da 9-12 ay giyiyo. 6-9 ay (68cm) olanlar dapdar oluyo

Akşam temizlik mesaisi salon toplandı, süpürge en düşük ayarda etrafı rahatsız etmeyecek şekilde calistilip supuruldu. Toz alındı ve yerler silindi. Bir kahveyi hakettim. Kahve sonrası sırada mutfak ve balkon var.. Sizler ne alemdesiniz kızlar? İşler güçler eminim hepiniz zorlanıyor şunu benim gibi.

Ay resmen canım temizlik yapmak istedi
Yapıp rahatlayasım ama işte

Kızlar düzen kurmayla ilgili bir uygulamanız varmı kullandığınız. Saatin nasıl geçtiğini fark etmiyorum ben . Mesela ben verileri gireyim, o emzirme alt açma uyku zamanlarında alarm çalsın.
Bebek bakımı adında bi uygulama kullanıyorum, ambleminde puset var. Saat de ayarlayabiliyosun çalıyor. Günlük ne kadar emdi,uyudu, en son ne zaman bez değiştirdim hepsi işime yarıyor. Ayrıca günlük,haftalık bilgilendirmeleri de var

Bence suda kaynatmak daha mantıklı

Evet bencede harika bir duygu bizimki de öyle habire laf istiyor

Kizlar sizce bu alerji mi ? Yanaklari boyleydi hep ama simdide sanki sinek isirmis gibi olmus cene alti
Benimki de boyle basladi. Su anda cok fazla var. Diyet yapacagiz bakalim. Doktora goturmeni tavsiye ederim.

ayy iyi hatırlattın doğum yaptığım sıra hediye paketi gelmişti, içinde o da vardı. Unutmuştum. Şimdi baktım kutusunun arkasında düşük ısıda makinada yıkayabilirsiniz yazıyor. Başka da pek açıklama yok. Ama ben makinaya atmam gıda için kullandığım silikon plastikler de kazaara makinaya girip çıktığında ne kadar durularsam durulayayım deterjan kokuyor sanki. Biberonlar için kullandığım deterjanla elimde yıkayıp durulayıp çok kaynar olmayan suda bekleticem.
Bence suda kaynatmak daha mantıklı
Birisi diş kaşıyıcıyı suda kaynattım eciş bücüş birşey oldu demişti ama türü nasıl bilmiyorum.

Kızlar dezenfekte için ben karbonat, tuz ve şu kullanıyorum. İçme suyunu ısıtın ve içlerine 1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı tuz koyun bekletin içinde. Yalnız su kaynak olmasın ısıtın sadece. Ağzına götüreceği şeyleri bu şekilde dezenfekte ediyorum. Sonra içme suyuyla duruluyorum. Bilginize... İsterseniz içine 1 tatlı kaşığı kadar beyaz sirke de damlatabilirsiniz. Umarim işinizi görür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…