E ben de lcwdan 3-6 alayim o zaman kalibi buyuk nasil olsa 6-9 cok buyuk olur herhalde
Evet LCW'den 3-6 al, kız bebekler için var internette de mağazalarda da, ama erkek bebek için bulamadık yedek alacaktım. Evet kalıbı bayaa bol. Elyaf dolgusu kalın biraz, kimini terletiyormuş, bizde öyle bir durum olmadı. Fermuarlı. Hm'ninki ise çıtçıtlı ams o da çok kullanışlı, kumaşı yumuşacık, 2-4 ay tam üstüne göre oldu. Mağazadan 99 tl ye aldım, internet sitesinden daha uygundu. Hm'minki daha ince daha hoş, kocaman değil kalıbı, kumaşı da daha güzel, uzunluk olarak iyi de işte kalıbı dar.

Bulamadım ya. Senin telefonun android mi. İos da yok

Bence suda kaynatmak daha mantıklı
evet bende elimde sıcak suyla yıkayarak temizlerim. dediğin gibi deterjanla olmaz ağzına sokacak. ve bu seyi ilk defa gördüm mantıklı ya.

Şaklat kırbacı.. Benimki de su icmemeye baslamis yine. Pasa gönlü bilir. Artik kendi ailemi dusunmem gerektigini anladim. Hasta eder bunlar adami. En guzeli gormezden gelmek

Şaklat kırbacı.. Benimki de su icmemeye baslamis yine. Pasa gönlü bilir. Artik kendi ailemi dusunmem gerektigini anladim. Hasta eder bunlar adami. En guzeli gormezden gelmek
Ictigini dugunuzde icmismiydi acaba seninkinin derdi günü tribün yapmak kadın ilgi istiyo napsın

Hangisi acaba yine bi ekran gruntusu rica etsem

Yine duygusal gecemdeyim oturdum bir posta agladim..esimde yurtdisinda yalnizim cok zor geliyor her sey..her gecen gün annemi daha cok özlüyorum.gecen gece ruyamda bir anda konusmaya baslamis hemde yuruyordu..gercek gibi sevinerek uyandim uykumdan.. burada annesini kaybedenlerde var asla yara desmek degil amacim ama anne eksilince dunyandan her seyin ucundan tutarak yasamaya basliyorsun..hicbir seyden zevk almiyorum uzun zamandir hep boyle mi gidecek hayat bundan sonra..

Geçmeyecek bitmeyecek bir Özlem anneler bambaşka zorlanman çok normal , yani arada böyle hissedince güçsüz olmuyorsun bizde bir anadan doğduk ve herzaman onların çocuklarıyız. Bu gece dua edelimde rüyan gerçek olsun ana kız kavuşun inşallah

Keske..tek duam

Depremi hisseden oldu mu, eşim şehir dışında çok korktum, oğlumu emziriyordum yatağımızda
Ya ben asiri korktum. Komsular disarda. Ayaktaydim ne yapacagimi sasirdim. Dondum kaldim baktim bitmiyor hemen yatak odasina dogru gottim cocuklara ve esime. Merkez benim burasi olunca daha cok hissettim sanki.

Ya ben asiri korktum. Komsular disarda. Ayaktaydim ne yapacagimi sasirdim. Dondum kaldim baktim bitmiyor hemen yatak odasina dogru gottim cocuklara ve esime. Merkez benim burasi olunca daha cok hissettim sanki.
Çok geçmiş olsun canım İzmir'de de çok salladı ama kısa sürdü. Allah tekrarından korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…