yesilus sophie zürafa alsak tutmazlar sanırım şimdiden
Elini emiyorsa kaşıyıcı tarzda oyuncak verebilirsiniz yazıyor kitapta. Böylelikle ilerde oluşacak parmak emmenin önüne geçermişiz. ben bugün yumuşak tüysüz bir oyuncak verdim. Benim baş parmağım kadar kolları var oyuncağın. Ordan tutturdum. Diğer eliyle de birlikte kavramaya çabaladı. Sonra Cop cop cop emdi.. Emzik verdim bir umut yine ittirdi.

Emzik vermek için hala alternatif ararken gördüm yazınızı çok emzik alsa da sorun demek ki. yavrularımız için hayırlısı olsun

Bende hep bir umut denemdgm yol kalmadi 9.cesit emzik aldim ama yok yok

Şaklat kırbacı.. Benimki de su icmemeye baslamis yine. Pasa gönlü bilir. Artik kendi ailemi dusunmem gerektigini anladim. Hasta eder bunlar adami. En guzeli gormezden gelmek
Labazop yazdığını görmemişim , insanı nasıl bu kadar çileden çıkarıyorlar anlamıyorum , bencil insanlarla geçinmek zor malesef en güzeli mesafeli olmak

Memeyi azalttı niyeyse
Kıyamam ya sen çok güçlü birisin bırakma kendini. Senden kaç yaş büyüğüm ama yazdıklarınla kendime geliyorum herşeyden bıkmışken

Benimki uyandi ve uyumuyor. Besikten sesleri geliyor. Emzigini de cikardi esniyor. Ama uyumayacak mi ne.
Ablasi da yuksek sesle sayikliyor. Anam ben uyumayan çocuklar almisim.

bizde shotie avent
chicco kauçuk damakli
kabul etmedi
aldik nuk damakli kauçuk emiyor her zaman değil dalmaktA GÜÇLÜK ÇEKERSE
Ya ne guzel. En son denedgm emzirirken tam uyumak üzere verdim anında gözünü açti ama annecim bu ne ama şimdi yaa dercesine gözlerini dikti bana
Nuk kaucuk 2li kutusu çok güzeldi onu steril kutu niyetine kullanyrm.
Birde farkettn mi hep emzikler 2li satılıyor diğerleri çöp oldu kutu açıldığı için de birine de veremiyorsun

Burda biri yazmıstı kaynattım sekli değişti diye
Gene biri daha yazmıstı kaynatılamayan seyleri buzluga atıyorum buzlukta eksi dereceler mikropları kırıyor diye
Aklında olsun

Depremi hisseden oldu mu, eşim şehir dışında çok korktum, oğlumu emziriyordum yatağımızda
Ya ben asiri korktum. Komsular disarda. Ayaktaydim ne yapacagimi sasirdim. Dondum kaldim baktim bitmiyor hemen yatak odasina dogru gottim cocuklara ve esime. Merkez benim burasi olunca daha cok hissettim sanki.
Cok gecmiş olsun

Burda biri yazmıstı kaynattım sekli değişti diye
Gene biri daha yazmıstı kaynatılamayan seyleri buzluga atıyorum buzlukta eksi dereceler mikropları kırıyor diye
Aklında olsun
evet şekli bozulanı okudum, diş kaşıyıcı jel içindi o. bu jel değil sanırım. ama buzluk yöntemini bilmiyordum tesekkür ederim :)

Benimki parmak da emiyor Emzik almıyor.

Deprem hissedenler geçmiş olsun.
El ağzına sokma bizdede mevcut halen hemde hırsla
Bugün 2 ay aşımız var gecikmeli olarak.Tek götürecektim yürüyerek yakın ama çok fazla başıboş köpek var ve saldırıyorlar.Arabayla gidecektim ama ya ağlarsa diye endişe ediyordum ki oğlum öğrt. Yok diye bugün okula girmeyecekmiş.Ilk kez sevindim bu duruma.Kardesini oyalar araba sürerken.

Bende hep bir umut denemdgm yol kalmadi 9.cesit emzik aldim ama yok yok
Sürekli meme mi istiyor? Neden emzik alması için o kadar çabalıyorsun ki canım

Devamlı Çok huzursuz ve memede susuyorsa o başka tabi.
Ama hali keyfi yerindeyse zorlama ben öyle yapıyorum.
Emzik tutan bebekleri çok severim, kızım 1 yaşına kadar emzik tutmuştu. Bu sıpam dalga geçer gibi tutmuyor. Keyfi olunca alıyor bende arada bir gösteriyorum emziğini

Günaydın canım niye gecikti ki sizin aşı?
Kardeş kardeş giderler artık arka koltukta
Benim ehliyette duruyo öyle ya
Arka koltuk 🛋 müdavimi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…