Antibiyotik kullanınca onun bitmesini bekledik canım verem aşısı da ayda 2 kez açılıyormuş ilkini kaçırdık o yüzden.
Aynen abi kardeş takilacaklar.
Benimki de bekliyordu da 2 yıldır mecbur kalınca arka yollardan okula gidip geldik,öyle öyle biraz ilerledi. Ama hala anayola çıkmıyorum
Antibiyotik kullanınca onun bitmesini bekledik canım verem aşısı da ayda 2 kez açılıyormuş ilkini kaçırdık o yüzden.
Aynen abi kardeş takilacaklar.
Benimki de bekliyordu da 2 yıldır mecbur kalınca arka yollardan okula gidip geldik,öyle öyle biraz ilerledi. Ama hala anayola çıkmıyorum
Sürekli meme mi istiyor? Neden emzik alması için o kadar çabalıyorsun ki canım
Devamlı Çok huzursuz ve memede susuyorsa o başka tabi.
Ama hali keyfi yerindeyse zorlama ben öyle yapıyorum.
Emzik tutan bebekleri çok severim, kızım 1 yaşına kadar emzik tutmuştu. Bu sıpam dalga geçer gibi tutmuyor. Keyfi olunca alıyor bende arada bir gösteriyorum emziğini
Canım bıraksam 24 saat memede olacak ve hani benim.ondan başka isim yok Emsin ama bu.sefer fazla gelip yogrt seklnde kusuyor sürekli. Emmeyi çok seviyor kuvezdyken hemşirelerde söylemişti emmeyi aşırı seviyor diye. Ben 40 gün emzik vermedim tutmayı ogrenemez memeyi diye ama 40 günden sonra sürekli emme durumu olunca pisman oldum.
Sürekli kusması beni öyle üzüyor ki doktor normal fazlasını çıkaryr dedi ama boğazı tahriş oluyor böyle de.
Gunaydin. Korkulu bir geceden uyandik sabaha. Esim evde olmasaydi ne yapardim bilmiyorum. Beni sakinlestirdi. Cocuklar uyanmadi allahtan. Gece bebek uyandi uyumadi bir ara. Sabaha kadar da artcilar surmus Allah'tan onlari dumadim. Insallah bu gece olmaz. Millet sokaklara döküldü. Arabalarinda yatanlar oldu. Benzinlikler cok dolmus kuyruklar olmus. Cikmadik evden. Nereye gideyim minik bebekle.
Canım bıraksam 24 saat memede olacak ve hani benim.ondan başka isim yok Emsin ama bu.sefer fazla gelip yogrt seklnde kusuyor sürekli. Emmeyi çok seviyor kuvezdyken hemşirelerde söylemişti emmeyi aşırı seviyor diye. Ben 40 gün emzik vermedim tutmayı ogrenemez memeyi diye ama 40 günden sonra sürekli emme durumu olunca pisman oldum.
Sürekli kusması beni öyle üzüyor ki doktor normal fazlasını çıkaryr dedi ama boğazı tahriş oluyor böyle de.
Gunaydin. Korkulu bir geceden uyandik sabaha. Esim evde olmasaydi ne yapardim bilmiyorum. Beni sakinlestirdi. Cocuklar uyanmadi allahtan. Gece bebek uyandi uyumadi bir ara. Sabaha kadar da artcilar surmus Allah'tan onlari dumadim. Insallah bu gece olmaz. Millet sokaklara döküldü. Arabalarinda yatanlar oldu. Benzinlikler cok dolmus kuyruklar olmus. Cikmadik evden. Nereye gideyim minik bebekle.
Cok gecmis olsun deprem ne demek cok iyi oluyorum 99 depremi ve düzce depremini yasadim Allah kimseyr yasatmasin tamamen teslim oluyorsun..hicbir seyin degeri onemi kalmiyor..
Bugün kontrol ve aşımız vardı teyzeleri.
83 günlük olunca verem aşısı zor yapıldı.
Boyu 66 cm ölçtüler
Kilomuz bez ,iç zıbın ve tulum ile 7300 geldi.300u düştük 7 dedik.62 günlükken aynı kıyafetler ile 6400 gelmişti hastanede.3 haftada 1 kiloya yakın almışız maşallah.
Her bebek bir olmuyor ama Bizim uykusuz gecelerin ve sık emmesinin güzel yanı bu oldu.
Dün gece de 4 te uyuduk.Gece uykusuna geçene dek ağır ağır 3-4 saat emdiği oluyor.(memede keyif yaparak emiyor)
Kusmasın diye belinden yukarısını bebe yastığında yatırıyorum mide dolu olunca.
Sadece anne sütü alıyoruz ve hiç sağmadım.(mastit olunca sagmak istedim ama evde tirle var di onda da çıkmadı süt,gogsum acıyınca biraktim)
Gögsum bazen hiç süt yok gibi boş oluyor ama emdikçe sütun indiğini hissediyorum.
Bunlar bizim tecrübelerimiz,her bebek ve her annenin serüveni farklı oluyor