Maşallah çok güzel

Emzik vermek için hala alternatif ararken gördüm yazınızı çok emzik alsa da sorun demek ki. yavrularımız için hayırlısı olsun
Bizim emzirme olayımız başından beri sıkıntılıydı emzik bu yüzden problem oldu. Emzik emme duygusunu tatmin ediyor anneyi karnını doyurmak dışında emmeye ihtiyaç duymuyor. Bi de emzikle uyumaya alışan bebekler emzik ağzından düşünce uyanabiliyor o da kötü

Depremi akşam bende hissettim ve evde bebeğimle yalnızdık kızlar. Bebiş anakucağında uyuyordu tek yapabildiğim anakucağını iyice dibime çekebilmek oldu. Dua ettim hemen geçsin diye. Hepimize geçmiş olsun. Bebişten önce depremden bu kadar korkmazdım, şimdi ona bişey olursa diye çok korktum

Canım aldığım nem ölçer bugün geldi %42-43 olarak ölçüyor gayet ideal gibi, hatta belki bi havlu koyarım peteğin üzerine. Bizim tıkanıklık genel olarak var ki her gün de burun temizliği yapıyoruz sabah akşam. Sanırım doktorumuzun dediği gibi bebelerin burun kökü henüz basık olduğundan tıkanıklık yaşıyorlar

kısmet artık topikten kiz bakalım çifte düğün yaparız bende şimdi uyuttum ne tesadüf
Benimki tekrar uyandı numara yapmış
Olabilir bi bakalım
Kız anaları nerdeydi gelin sizin kızlara görücü çıktı

Allah bi daha yaşatmasın. Ben de emziriyordum, çocuğu memeden ayırmadan mutfağa eşimin yanına koşmuşum

Şimdi naz zamanı
acer kaynanalar vermez de bize kız mız
Anam bizden iyisini mi bulacaklar bakialim biz verebilecek miyiz ogullarimizi. Şaka bir yana aslinda kizlar verilmiyor oglanlar veriliyor bence. Aman insallah kotu kaynana olmayiz. Ben cok cektim ya kaynanadan. Oyle olmaktan korkuyorum

morcivertkedi ben kaşıyıcı eldiveni yatarken yıkadım hala kurumadı. Denemek için sabırsızlanıyorum çünkü eline girecek gibi durmuyor. Çok küçük bu ya. Girse bile parmaklarını açamayacağı kesin
İosda “Bebeğim” var bi ara kullandım güzeldi herşeyi saatiyle giriyordum
Kurdeleli bebek var ambleminde
onu kullandım ama herşeyi sen giriyorsun. Düzenli olarak işaretleme yapamadım sıkıldım. Bana bir defa yazıp alarm verecek lazım. Mesela bebeğim 9.30 gibi gündüzün ilk uykusundan önce acıktım sinyali veriyor. Uygulama bana hatırlatsın istiyorum bez değiştir, ilacını ver gazını al gibi gibi. Az buçuk düzen kurdum ama saati saatine uymak istiyorum. En iyisi Telefonun alarm sistemini kullanmak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…