Geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın. Akşam o saatlerde ayakta dolaşıyordum birkaç yeri toparladım, hissetmedim. Eşim hissettiyse de belli etmez de söylemezde . Sonradan site yazışmalarından gördüm.
Gece büyük oğlum uyandı 2saat uyuyamadı sürekli çığlık atıp durdu. Ya hissetti ya da 2yaş sendromlarından biriydi.
2yaş üstü çocuğu olan anneler, geçici midir bu durum. 1yaşından beri deliksiz uyuyan bebeden eser yok. Kardeş geldikten sonra oldu özellikle.

Selamlar kızlar depremi hissedenler e geçmiş olsun benşm cadı yenş huylar edindi ayağımda sallıyorum genelde uyuturken iki gündür yanağımı yüzün e koyuyorum öyle hemen gözlerini kapatıyor bugünde yatağıma yatırıp yine aynı sekilde yaptım hemen uyudu benimde işime geldi yanında yatıyorum 1.5 saattir anne kokusunu duyunca Kendşnş güvende hissedip daha kolay daldı uykuya şimdi yanından kalkmaya korkuyorum uyanacak diye

Anam bizden iyisini mi bulacaklar bakialim biz verebilecek miyiz ogullarimizi. Şaka bir yana aslinda kizlar verilmiyor oglanlar veriliyor bence. Aman insallah kotu kaynana olmayiz. Ben cok cektim ya kaynanadan. Oyle olmaktan korkuyorum
Bende kaynana olacağım ya arada düşününce bi tuhaf oluyorum
Ben çekmedim şükür kendi halinde birisi kaynanam ☺
İyi bi kaynana olursun canım o günleri de görmek nasip olsun hepimize
Oğlan anneleri daha düşkün oluyor genelde ya bizde naz yaparız biraz

Benim de eşim kv ve görümce hemen emzik tıkıyor ağzına, benden asla almıyor emzik. Bu ara zaten biberon yüzünden memeyi görünce ağlıyor Emzirme kampını duydum ama ne olduğunu tam bilmiyorum, tüm gün emzirmek fln mı ki.

Nem oranınız gayet güzel bencede. Bizim nem hala %60-70 arasında maalesef. Bizim ev kuzey cephe sanırım o da etkiliyor. Soğan iyi geliyor denilmişti burda falan dün soğan koydum odaya üstüne karanfil sapladım. Ondan mı oldu yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama sabaha karşı beşte burun tıkanıklığından ilk defa ememedi.Tam tersi bir etki bekliyordum halbuki. Burnu tıkalı olunca da sesli sesli nefes alıyor bazen.

Amannn ne guzel biz uyku icin degilde oynasmak icin yatiyoruz yarim saat sabah karsi bezini degistirirken bile opuyorum nasil cilveler yapiyo optugum an gulumsuyo allahim eriyorummmmm

Amannn ne guzel biz uyku icin degilde oynasmak icin yatiyoruz yarim saat sabah karsi bezini degistirirken bile opuyorum nasil cilveler yapiyo optugum an gulumsuyo allahim eriyorummmmm
Bizimki de sabah o kadar mutlu oluyor ki. Ben gozumu acamazken minnosluk yapiyor birden enerji doluyorum

Kizlar bebekler isimleri cagrildiginda bakmaya ne zaman basliyorlar acaba?

O yanağına yatırıp uyutma sonra çok iş açıyor başına ama coook güzeller demii
Benim büyük öyleydi sonra yanaktan yastığa indi ama el hep yanagimda gezindi.Simdi 9 yaşında ama sevme şekli yanağa dokunmak,yanağı okşamak.Kimse yanında yatmak istemiyor çünkü uykuda mutlaka bulur yanında yatanı o eller

Benimki tekrar uyandı numara yapmış
Olabilir bi bakalım
Kız anaları nerdeydi gelin sizin kızlara görücü çıktı
Ohooo benimkide heyecan mi yaptı ne tavana dikti gözlerini evde tur attırdı bana sıpa
Neeeyyy. Kiz mi bakiyorsunuz. Aha rekabet ortami. Topikte oglanlar cogunlukta sanirim.
Ay şuan topigin anaları kaynana gazabına uğramış halde kimse kız miz vermez bize de yinede biyerden başlayalım dedik 38his açıklamada yapmak isterim tabi kaynanama çekersem kalbim kurusun

nuk kauçuk tekli aldim ben
shotie ikili
chicco tekli
en ucuzu emiyo

Eklentiler

• Screenshot_20191211-145015_Samsung Internet.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 21
Anam bizden iyisini mi bulacaklar bakialim biz verebilecek miyiz ogullarimizi. Şaka bir yana aslinda kizlar verilmiyor oglanlar veriliyor bence. Aman insallah kotu kaynana olmayiz. Ben cok cektim ya kaynanadan. Oyle olmaktan korkuyorum
Ahahah benim kaynanam gibi demissin sende o potansiyel var (oğlumu aldım gelin diyecek kaynana ) sakin kendini törpüle (Bende çok korkuyorum aramızda kalsın) benzersem allah alsın yanına

ellerini yumruk yapıp sokuyorlar ya o yüzden mi öyle yapmıslar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…