Kızlar oğlum 2 ay 20 günlük yüzüstü yatırdığımda başını kaldırmak için uğrasıyor ama kaldıramıyor. Sizin bebekler ne zaman tutabildi?
Acıkcası annemler doktorunda yönetmesiyle yanındayken bir aylıkken yüz üstü bırakmaya basladı
O yüzden bizimki bayadır horoz gibi dikleniyor yüzüstünden sırt üstüne dönüyor falan
Ama olması gereken zaman ne zamandır bilmiyorum
Pratik yaptıra yaptıra arttırabilirsin yanındayken beser onar dk tutup

Yüzüstü durmayı sevmiyor battaniyesinin üstüne yatırıyorum başını kaldırmaya azıcık uğraşıyor sonra başlıyor battaniyeyi yalamayakucağımda gayet dik tutuyor ama yüzüstü tutamayınca endişeleniyorum.

Gelişimi icin mecbur tut derim
Bir dk bir dkdır :)
Kol kaslarını güçlendirir
Battaniyeyle yüzü arasınada agız bezlerinden birini koyda minnakın tüy yutmasın

Kızlar oğlum 2 ay 20 günlük yüzüstü yatırdığımda başını kaldırmak için uğrasıyor ama kaldıramıyor. Sizin bebekler ne zaman tutabildi?
Başlarda kaldıramaz ama zamanla kaldırır.kontrollu olarak yüz üstü koymalisin ki kasları gelişsin.bir süre sonra yüz üstü uçak pozisyonu alarak bebeler kendi kaslarını çalıştırmaya başlayacak.o yüzden şimdiden bizde onlara yardımcı olmaliyiz

Burada birisi yazmıştı kim ama.hatirlayamadim. çocukla bi odada oluyormuşsunuz sadece ikiniz bi de tensel temas olsun diye üst tarafı çıkarıp sadece emziriyormussun ev işleri diğer işler yok tek iş emzirmek

Goon almıştım 3 numara o külot bezmiş.once molfix 3 numara cirtli bitsin sonra deneyeceğim.
Benimkiler zamanında yoktu külot bez o yüzden tecrübe edemedim.
Ya hareketlenince yürümeye emeklemeye baslayınca mı kullanılır acaba yada simdiden hop külot gibi gecirsek mi emin olamadım bende

Kızlar kızım resmen anne diyor
Bu dönem sesleri tekrar etmeye dönmeye bilincli bişeyleri tutmaya basladıgı haftalarmıs yani yine bir atak dönemindeyiz
Bariz bir sekilde anne dememi tekrar ediyor aklınızda olsun bol bol kelimeleri yüzüne baka baka tekrar edin
Birde bugun hic uyanmak istemiyor
Ya hava kapalı diye yada atak döneminin etkileri
İnmiyor bir türlü kucagımdan memeden

H honey bunch yüz üstü koymaya başlıyor muyuz teklikeli değil mi bu dönem ben hiç birakmadim
Bizim doktor birinci ay kontrolumuzde yanındayken yüzüstü koyun gazını rahatlatır cok daha rahat uyur demişti iki ayı aşkındır yüzüstü yatırıyoruz yani
Kontrollu bi sekilde yanındayken koy yani gec bile kalmıssın

Maşallah oykuyeer.bizim ki de innnnneeee diye sesleniyor resmen eşimdeyken bana gelmek için.Esim kiskandi zaar aksam ben mutfaktayken habire baa-baa diyordu bebise.aynen öyle bol bol söylemeliyiz.

vallahi dün anne dedi. bil bakalım telefonu alıp kamerayı açınca dedi mi aşırı mutlu oldum görmen lazımdı. maşallah öykü’ye de

Sabaha karşı kucağımda uyuyor. Kucakta uzanmayı çok seviyor ama hiç normal koymadım. Bizim ayrıca kontrole gittiğimiz doktor ancak şu yok bu yok deyip duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…