vallahi dün anne dedi. bil bakalım telefonu alıp kamerayı açınca dedi mi aşırı mutlu oldum görmen lazımdı. maşallah öykü’ye de ♥
Aaa yalnız değilmişim demek ki Geçen oğlum da resmen anne dedi heyecandan bağırmışım Sonra dedim ki kendi kendime kızım saçmalama 3 aylık bebek çıkardığı sesleri benzettin ne diye heyecan yapıyorsun

Maşallah oykuyeer.bizim ki de innnnneeee diye sesleniyor resmen eşimdeyken bana gelmek için.Esim kiskandi zaar aksam ben mutfaktayken habire baa-baa diyordu bebise.aynen öyle bol bol söylemeliyiz.
Hahah eşimde dün aksam bikaç kere denedi onu baktı söyletemiyor anne anne diye söylemeye basladı
Hakettin bunu diyor bide

vallahi dün anne dedi. bil bakalım telefonu alıp kamerayı açınca dedi mi aşırı mutlu oldum görmen lazımdı. maşallah öykü’ye de ♥
Seninkinin dönmesi haric gelişimleri aynı hızda gidiyor maşallah
Kahkahalarını duydun mu peki bizimki gecen hafta cosmustu bu hafta öyle güldüremiyorum

Aynen bizede denildi ama kavga kıyamet koyabiliyorum ortalığı yıkıyor hiç sevmiyor yüz üstü durmayi ya benim çocuğum niye arsız anlamıyorum hep isyankar inatlasinca biraz duruyo kafayı tutabiliyor kuvvetini aliyo ama allahtan , böyle oyle alıştıracak yavaş yavaş

Sabaha karşı kucağımda uyuyor. Kucakta uzanmayı çok seviyor ama hiç normal koymadım. Bizim ayrıca kontrole gittiğimiz doktor ancak şu yok bu yok deyip duruyor :)
Sadece uyurken değil uyanıkkende koy kalkmaya calıssın
Ama kusma ihtimaline karsı mutlaka yanında ol

Biz 3.ayı doldurduk bu kontrolumuzde doktor kol altlarından tutup matın üstünde adım attırdı
Bu ay yapması gereken gelişimlerden biriymiş
Arada bende kaldırıp koltuk üstünde adım attırıyorum :)

Keyifliyken koy :)
Bizimki huysuzken nefret ediyor yüzüstünden
Veya yüzüstü uyuduysa uyandıgında ekstra bir huysuz ayılıyor :)

Benimde tup bebek yuuznden bacaklqrimda varis cikti. Corap giymem lazimis . Yine transferim olacak ozamana kadar giymelimiyim giymemelimiyim bilmiyorum

bizimki de abla diyor
ablasi 1 milyon kez abla dedirtiyor
dün belediye bana hediye canta göndermiş bebek icin içinden emzik cıktı ablamiz hemen anne benim bu dedi cop cop emiyor minik kuzumu gülme krizi aldi ablaya bakiyo bakiyo gülüyor
ne anladıysa biz de ona bakip bakip güldük

Ay yerim ya gün gectikce tatlılasıyorlar

Kıyamam ben ona ya Çok sinirlerim bozuluyor burnu tıkalı olunca sanki nefes alamıcakmış gibi geliyor. Çok tıkandığında sabaha karşı da olsa ağlatma pahasına kalkıp burnunu temizliyorum sanki biraz rahatlar gibi geliyor evimiz çift taraflı güneş görüyor belki onun etkisidir. Ya da sizin nem ölçerin yanlış ölçme durumu olabilir mi bilemedim

Seninkinin dönmesi haric gelişimleri aynı hızda gidiyor maşallah
Kahkahalarını duydun mu peki bizimki gecen hafta cosmustu bu hafta öyle güldüremiyorum
evet kuzum kiloları bile hemen hemen beraber eveett cok güzel kahkaha atıyor. gecen aksam birazını yakalayabildim hatta. büyüdüklerini, yeni seyler kesfettiklerini görmek muhtesem bir his

H honey bunch yüz üstü koymaya başlıyor muyuz teklikeli değil mi bu dönem ben hiç birakmadim
Canım ben de bırakıyorum yüzüstü sen yanında ol bisey olmaz. Nerdeyse bir aylık bile değildi annem başlattı. Şimdi canı isterse kafasını dik tutuyo donuyo istemezse kafasını eğip ellerini yaliyo

Benim kızımda ağlarken anne diye ağlıyor

H honey bunch yüz üstü koymaya başlıyor muyuz teklikeli değil mi bu dönem ben hiç birakmadim
Gobegi dustukten sonra yuzustu yatitmaya baslaniyor. Hemen bugun basla yuzustu yatirmaya once 1 dakika sursun sonra 2 3 dakikaya cikarirsin. Boyun ve omuz kaslari guclenmeli. Zihinsel gelisimi icin onemli yuzustu yatmasi.

Ayy benimki de ennee diyo.

evet kuzum kiloları bile hemen hemen beraber eveett cok güzel kahkaha atıyor. gecen aksam birazını yakalayabildim hatta. büyüdüklerini, yeni seyler kesfettiklerini görmek muhtesem bir his
Benimki de sacma seylere kahkaha atiyor. Hatta dun gidiklar gibo yaptim nasil guluyor. B3n de bildigin karnini gidikladim katila katila guldu cok komikti.

Arkadaşlar bebişleriniz uzun süre kaka yapamadığında kullandığınız ilaç ya da fitil neydi, eczaneden direkt alabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…