- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Aaa yalnız değilmişim demek kivallahi dün anne dedi. bil bakalım telefonu alıp kamerayı açınca dedi miaşırı mutlu oldum görmen lazımdı. maşallah öykü’ye de ♥
Hahah eşimde dün aksam bikaç kere denedi onu baktı söyletemiyor anne anne diye söylemeye basladıMaşallah oykuyeer.bizim ki de innnnneeee diye sesleniyor resmen eşimdeyken bana gelmek için.Esim kiskandi zaar aksam ben mutfaktayken habire baa-baa diyordu bebise.aynen öyle bol bol söylemeliyiz.
Seninkinin dönmesi haric gelişimleri aynı hızda gidiyor maşallahvallahi dün anne dedi. bil bakalım telefonu alıp kamerayı açınca dedi miaşırı mutlu oldum görmen lazımdı. maşallah öykü’ye de ♥
Aynen bizede denildi ama kavga kıyamet koyabiliyorum ortalığı yıkıyor hiç sevmiyor yüz üstü durmayi ya benim çocuğum niye arsız anlamıyorum hep isyankarBizim doktor birinci ay kontrolumuzde yanındayken yüzüstü koyun gazını rahatlatır cok daha rahat uyur demişti iki ayı aşkındır yüzüstü yatırıyoruz yani
Kontrollu bi sekilde yanındayken koy yani gec bile kalmıssın
Sadece uyurken değil uyanıkkende koy kalkmaya calıssınSabaha karşı kucağımda uyuyor. Kucakta uzanmayı çok seviyor ama hiç normal koymadım. Bizim ayrıca kontrole gittiğimiz doktor ancak şu yok bu yok deyip duruyor :)
Keyifliyken koy :)Aynen bizede denildi ama kavga kıyamet koyabiliyorum ortalığı yıkıyor hiç sevmiyor yüz üstü durmayi ya benim çocuğum niye arsız anlamıyorum hep isyankarinatlasinca biraz duruyo kafayı tutabiliyor kuvvetini aliyo ama allahtan , böyle oyle alıştıracak yavaş yavaş
Benimde tup bebek yuuznden bacaklqrimda varis cikti. Corap giymem lazimis . Yine transferim olacak ozamana kadar giymelimiyim giymemelimiyim bilmiyorumBenimde sol bacağım komple varis oldu öncesinde gördüğüm tup bebek tedavisinin de etkisi varmis ama sol tamamen varis gozle görülür. Doktorum doğuma kadar varis corabi giyceksin sadece yatarken cikar dedi ama ne mümkün tshortle bile nefes alamiyorum bazen sicaga asla tahammülüm yok onu giyme hissi bile beni daraltiyor. Aynen banada geçmez ama ilerler giymezsen dedi
bizimki de abla diyorKızlar kızım resmen anne diyor
Bu dönem sesleri tekrar etmeye dönmeye bilincli bişeyleri tutmaya basladıgı haftalarmıs yani yine bir atak dönemindeyiz
Bariz bir sekilde anne dememi tekrar ediyor aklınızda olsun bol bol kelimeleri yüzüne baka baka tekrar edin
Birde bugun hic uyanmak istemiyor
Ya hava kapalı diye yada atak döneminin etkileri
İnmiyor bir türlü kucagımdan memeden
Ay yerim ya gün gectikce tatlılasıyorlarbizimki de abla diyor
ablasi 1 milyon kez abla dedirtiyor
dün belediye bana hediye canta göndermiş bebek icin içinden emzik cıktı ablamiz hemen anne benim bu dedi cop cop emiyor minik kuzumu gülme krizi aldi ablaya bakiyo bakiyo gülüyor
ne anladıysa biz de ona bakip bakip güldük
Kıyamam ben ona yaNem oranınız gayet güzel bencede. Bizim nem hala %60-70 arasında maalesef. Bizim ev kuzey cephe sanırım o da etkiliyor. Soğan iyi geliyor denilmişti burda falan dün soğan koydum odaya üstüne karanfil sapladım. Ondan mı oldu yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama sabaha karşı beşte burun tıkanıklığından ilk defa ememedi.Tam tersi bir etki bekliyordum halbuki. Burnu tıkalı olunca da sesli sesli nefes alıyor bazen.
evet kuzum kiloları bile hemen hemen beraberSeninkinin dönmesi haric gelişimleri aynı hızda gidiyor maşallah
Kahkahalarını duydun mu peki bizimki gecen hafta cosmustu bu hafta öyle güldüremiyorum
Hareketlenince daha mantıklı bence yani emekleyip yürümeye başladıklarındaYa hareketlenince yürümeye emeklemeye baslayınca mı kullanılır acaba yada simdiden hop külot gibi gecirsek mi emin olamadım bende
Doktor geçen ay başlayın dedi bize , yuvarlayarak döndürün dedi , sırtüstü döndürürken yine yuvarlayıp döndürün dediH honey bunch yüz üstü koymaya başlıyor muyuz teklikeli değil mi bu dönem ben hiç birakmadim
Canım ben de bırakıyorum yüzüstü sen yanında ol bisey olmaz. Nerdeyse bir aylık bile değildi annem başlattı. Şimdi canı isterse kafasını dik tutuyo donuyo istemezse kafasını eğip ellerini yaliyoH honey bunch yüz üstü koymaya başlıyor muyuz teklikeli değil mi bu dönem ben hiç birakmadim
Benim kızımda ağlarken anne diye ağlıyorKızlar kızım resmen anne diyor
Bu dönem sesleri tekrar etmeye dönmeye bilincli bişeyleri tutmaya basladıgı haftalarmıs yani yine bir atak dönemindeyiz
Bariz bir sekilde anne dememi tekrar ediyor aklınızda olsun bol bol kelimeleri yüzüne baka baka tekrar edin
Gobegi dustukten sonra yuzustu yatitmaya baslaniyor. Hemen bugun basla yuzustu yatirmaya once 1 dakika sursun sonra 2 3 dakikaya cikarirsin. Boyun ve omuz kaslari guclenmeli. Zihinsel gelisimi icin onemli yuzustu yatmasi.H honey bunch yüz üstü koymaya başlıyor muyuz teklikeli değil mi bu dönem ben hiç birakmadim
Ayy benimki de ennee diyo.Kızlar kızım resmen anne diyor
Benimki de sacma seylere kahkaha atiyor. Hatta dun gidiklar gibo yaptim nasil guluyor. B3n de bildigin karnini gidikladim katila katila guldu cok komikti.evet kuzum kiloları bile hemen hemen berabereveett cok güzel kahkaha atıyor. gecen aksam birazını yakalayabildim hatta. büyüdüklerini, yeni seyler kesfettiklerini görmek muhtesem bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?