evet muhtemelen

geçen benimki bildiğin yanik tövbe ya rabbim
aradan 3 5 saat gecti
hiç bisey yoktu
Bizimki geçmiyor hep var sadece kızarıklık azcık hafifliyor gibi oluyor sonra yine var

Bu aksam besigin baasindan ayrimadim ve 1saattir salliyorum gozlemliyorum.kotü rüya goruyo ve her defasinda aglayarak uyaniyo,inliyo ,sicriyo derin derin hizli hizli nefes aliyo ve sonunda aglayara gozunu aciyo...bende uyandigi icin agliyo zannediyordum.cok uzuldum ya sizi bebeklerde oyle mi.yoksa tum bunlar hamileligimin son ayinda yasadigim uzuntulere mi bagli

Kesinlikle ben de kendimi düşünecek halim kalmadı zaten önceden bıraksan 24 saat uyuyacak insan şu an uyku nedir çöpe atmış durumda ama çocuğuma çok üzülüyorum gece uykusu çok önemli en verimli saatlerde uyanık oluyor eşim de zaten şimdiye kadar destek oldu hep kaç gecedir uykusundan uyanıp çocuğu uyutuyor sen uyu işe gidiyosun zaten yorgunsun diyorum napayım ağlayınca kıyamıyorum ister istemez uyanıyorum diyor kafası çok dolu işi çok yoğun nöbetler üst üste denk geldi o da benimle beraber perişan oluyor eşime de ayrı dayanamıyorum napacam bilmiyorum annemgile diyorum siz gidince ben aç uykusuz perişan olurum gerçekten Allah sabır versin hepimize gücümüzü arttırsın inşallah ne diyeyim

Emzirme kampında bebeğimle yatak odasına kapanıyorsun canım bebek gak dese emziriyorusun guk dese emziriyorusun boş kalınca uyuyorsun, yani sadece ye,iç-uyu-emzir yapıyorsun geri kalan tüm işleri bi başkası yapıyor. Genelde 3 gün yapmayı öneriyorlar

Onlar gitmeden buzlugunu doldur
Ispanak hasla at buzluga mesela
Sogan ve sarımsak yine at buzluga
Börek köfte vs yaptır at
Buzdolabınada yemekler yaptır kavanozla havasını alıp at
Hayat kurtarıyor böyle seyler

Kızlar 3 aylık olduk ve bebeğim artık beni iyice tanıyor 3 aylıkken anneyi tanır yazıyordu gelişim tablosunda, doğruymuş cidden.Babadayken bana gelmek istiyor eşim bozuluyor Bir de durup hayran hayran bakıp yüzümü inceleyip gülümsüyorRabbim evlatlarımızı korusun şansını güzel eylesin

Dönemsel bence sıkma canını çünkü benim oğlum da bugün kucağımda uyurken gözlerini hızlı hızlı kıpırdatıyordu. Eşime bak rüya görüyor dedim. Sonra bebeğim ağlayarak uyandı, hemen kucağına aldım burdayım falan dedim sarıldım. Sakinleştirdim. İki üç gün önce de böyle uyandı annem vardı hatta dedi ki şuna bak bi cimcik başıyla rüya görüyor

Aaaa doktor benimkinde direk ona bakti yok dedi. Eger olsaydi sut urunleri alerjisi belirtisiymis. Poposundaki kizariklik.

Aminnn tanımaz mi hayran hayran bakıyor birde dimi

Benimki usutmus gibi de. Hava soguk buralarda kac gun -2 dereceydi. Pazartesi sali hastanelerdeydik. Kn alinirken ve alerji testi yapilirken astronot tulumunu cikramak zorunda kaldik acaba oralarda usuttu mu bilemedim. Gozu sulaniyor ve burnu tikandi aeada su gibi burnu akiyor. Cok huzursuz diye yarim kasik calpol verdim agrisini alsin diye. Uykuya dalamiyor.
Serum fizyolojik damlattim burnuna ve aspiratorle cektim ama cok az cikti.

Aaaa doktor benimkinde direk ona bakti yok dedi. Eger olsaydi sut urunleri alerjisi belirtisiymis. Poposundaki kizariklik.
Yaa gerçekten mi. Ay sonunda kontrolümüz bizim de ama ben süt ürünleri kesicem tamamen. Kakası falan normal ama her bebekte belirti farklı oluyor demek ki

Yaa gerçekten mi. Ay sonunda kontrolümüz bizim de ama ben süt ürünleri kesicem tamamen. Kakası falan normal ama her bebekte belirti farklı oluyor demek ki
Sut urunlerini tamamem keseceksen kek pogaca tatli vs gibi içinde sut olan hicbirseyi tuketme. Ben ilk diyet yaptigimda biskuvi falan yemistim. Yememek lazimmis.

Ay insallah alerji degildir. Mukus var mi kakasinda onu da sordu doktor.
Alerjik bünyem var benim illaki cıkacak diye bekliyorum ama bakalım ne zaman
Mukus yok ama reflü var kusma var bunlarda sanırım belirtiler arasında
Bende bi üc gün süt ürünleri yemiyim bakalım etki edicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…