Ya bizim 6.gun az bise fitil koydum onunlada yapmadi demekki yok dedim yarin daha buyuk mu versem resmen sadece fitille yapiyoruz yanii
Niye böyle oldu ki bu bebişler, benimki önceden günde 3-4 defa yapardı, şimdi 3-4 günde 1 defa yapamıyor.

Ben bugün kızın eline diş kaşıyıcı verdim öteki eliyle de yapıştı hemen soktu ağzına tek problem amacı dışında kullanıyor ya emmeye çalışıyor ya da yalıyor dişleri kaşınmıyor herhalde daha. Ama nasıl tutacağını filan önceden biliyormuş gibi elinden düşürmedi, bahane ile ellerini de yememiş oldu.

Niye böyle oldu ki bu bebişler, benimki önceden günde 3-4 defa yapardı, şimdi 3-4 günde 1 defa yapamıyor.
Ya aynen niye böyle olduki Geçen hafta 8 gün bekledim bir umut yapar diye ama yok sonunda fitille yaptı ama nasıl zorlandı bir daha erken yaPıcaM diyorum ama hadi yaparsa umuduylada bekliyorum nolcak bilmiyorum

Bizim ki yaramazliklara basladi bile babam nerde muziplik var yaptirdi bugun sacimida cekmeyi ogretti

Eklentiler

• 20191211_160631.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar size bişi danışicam, bizim kız 9 Eylül doğumlu.. saçıma rofle yaptırmak istiyorum kararsızım.. Emdiği için tereddütteyim var mi yaptıran

Bu arada birisinin alt ast değeri yüksekti ama kimindi unuttum? Bizim kızın da yüksek ve çok yavaş şekilde düşüyor neden olduğunu öğrenemedim bi sonraki kontrol tekrar bakarız dedi doktor

İOS kullanan arkadaşlar precious diye bir uygulama var. Bebeğin doğum tarihini girdiğinizde haftalık aylık videolar yapıyor kendi fotoğraflarla çok şeker oluyor kullanmanızı öneririm

erensar
Nasılsın minik kuzu nasıl?
Çok sağol canım iyiyim minik kuzumda çok şükür iyi bayadır bakamadım sıkıntılı bir dönem geçirdim beş yaşındaki kızımın gözüne kahvaltı bıçağı baktı ömrümden ömür gitti çok şükür görmesinde sıkıntı yok tam renkli kısmında zedelenme vardı ilaçlarla oda geçti ama baya korkuttu bizi sen nasılsın senin kuzucuğun nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…