Su değdirme canım 2 gün duşa girme diyecemde başarabilirsenEvet ya 3.dozmus yanlis hatirlamisimvuruldumm..siser fln diye korktum da ins.bir sey olmaz
Ay az önce bende yedim karsısında yazık canı cekmiştir belkiben armut değdirdim cok sevdi. hatta az evvel trabzon hurması yiyordum onu da tattırdım cok yalandıek gıda icin bana umut vad ediyor insallah öyle olur. yoğurt da denedim parmağımın ucuyla. ben o kadar katı değilim bu konuda sağlıklı olan herseyden tattırırım
Bendeki asiri fazlaydi ateslenme tittemeyle acile kaldırıldım 2. De dr aşırı reaksiyon göstermiş dedi 1 hafta kol kullanmamakta çabası (öyle acıya dayanamayan biride degilim) o yüzden şuan cesaret edemiyorum varsın yeniden başa sarsin cunki ortada kalırım çocukla yardım edicek hiç kimsem yok :/O aşı herkese aynısını yapıyo çok yakar kolumu bir iki gün bende oynatamamıştım ama eğerki ilk gebeliğinse yaptırmanı tavsiye ederim 4 dozu tamamlarsan ömür boyu koruyuculuk sağlıyor..yaptırmazsan bir sonrako gebelikte başa alırsın
Aynen deneme yanılma yapcam bende. Ama alerji doktoru süt ve yumurtayı tamamen kesme olarak değil de mesela bir hafta sütü kes ama yumurta ye dedi. Duruma göre diğer hafta yumurtayı kes sütü ye dedi. Kuruyemişi yemiyorum. Glutensiz ekmek aldım acaba onla mı alakalı diye sabah yedim. Ama çok değişik bir tadı var sanırım ona devam etmeyeceğim. Allah kolaylık versin glutensiz yemek zorunda kalanlara. Biz şu an sadece anne sütü kullanıyoruz. Alerjisi ilerlerse ek gıda döneminde mama veririm dedi ama bu sütten kesmem gerek anlamında mı anlamadım. Bir de kilo alımımız falan da güzel. Ek gıda da neden mama verecek bilemedim. Biz beklerken başka bir çocuk geldi onun yüzü yara yara olmuş o da atopik dermatit miş. Bizim çok şükür öyle değil.Yani deneme yanılma yapacaksın dimi. Ben de öyle yapıcam şimdi. Oğlumun yüzü nerdeyse tamamen geçti, bence krem iyileştirdi. Vücudunda hala var egzaması. Doktorlar süt ürünlerine yoğunlaşıyor ama kuruyemiş ve domates de yapabilir (ben bunları çok tükettiğim için söylüyorum). Bizim sadece kanda bakıldı negatif çıktı, mama da özel mama kullanıyoruz çünkü normal mamalarda inek sütü zaten varmış, senin yememen önemli olmuyomuş o durumda, aklında olsun. Alerji doktoru bana da diyet yapma demişti, çocuk doktorumuz devam dedi
Bizim atopik dermatit öyle başladı. Kaşlarında sarı sarı kabuklanma oldu kızarıklık da vardı Sonra Göz kapaklarında oldu. Daha sonra kulak arkası ve el bileklerine geçti. Saçlarında konak var mı belki de doktorların seboreik dermatit dediği de olabilir. O durumda da kaşlarda pullanma oluyormuş. Yani doktora gitsen de hepsi aynı şeyi söylüyor. Bebek bu cildi hassas dikkat lazım nemlendireceksin diyorlarHangi kremi kullanıyorsun canım? Benim kızın doğduğu günden beri kaşlarında hafif kabuklanma vardı zeytinyağı sürdüm bi süre geçmişti bayağa dır bişey yoktu 1-2 haftadır hafif kızarıklık oluyor o bölgede. Yine zeytinyağı mı sürsem bilemedim? Alerjimidir acaba onu da bilemedim. 2 hafta sonra doktora gidicez o zaman gösteririm doktora diye düşündüm. Şimdi eşime söylesem doktora gidelim diye hastalık hastası muamelesi görücem
Sürekli yapmıyor ama ani bir sese ya da harekete falan sıçrıyor bazen.Uykuda sürekli sıçrıyor mu bebişleriniz?
Amaan dikkat et sen de @elwde boyle yapa yapa agritmis dikislerini. Ben de senin gibiyim gerci amaartik biraz daha dikkst ediyorum. Mesela damacanayi biraz egip tabanini yuvsrlayarak taşıyabilirsin ben oyle yapiyorum, )Benim ikinci sezaryenim ama ben hic agri sizi hissetmiyorum yapmamam lazim ama agir da kaldiriyorum oyle uzun sureli degil ama 20 ltlik damacanayi mutfakta bir yerden bir yere kaldiriyorum temizlik yaparken, camasir sepeti, oglani yikarkan su kovasi falan... ama yine de dikkat etmek lazim bu aydan sonra da bence karin icin egzersiz yapilabilir.
Sesliler içerden pilli fln olabilirde diğerleri yıkanabiliyor
E Elwing6 yazacaktim yazamamisimAmaan dikkat et sen de @elwde boyle yapa yapa agritmis dikislerini. Ben de senin gibiyim gerci amaartik biraz daha dikkst ediyorum. Mesela damacanayi biraz egip tabanini yuvsrlayarak taşıyabilirsin ben oyle yapiyorum, )
Evet bugun hemsire de 5 dk emse yetiyor aslinda dediCanım kilo alımı nasıl belki çabuk doyuyordur benim kızımda memede çok kalmıyor en fazla 10 dakika kalıyor ama sütü artık daha kuvvetli çektikleri için çabuk doyuyorlar sanırım acıkınca emer diye düşünüyorum
Aynen benim oglum da böyle. Yataga koydugumda bacaklarini karnina çekiyor oyle siddetli degil ama kesik kesik ikiniyor. Omzuma alinca hic sesi cikmiyor uyumaya devam ediyor. Ben de gazi olsa omzumda da ikinir diye dusunuyordumKızlar gece gaz çıkarma işini nasil yapıyosunuz? Ben omzumda tutuyorum ama uyurken çıkarmıyo ki..baya haraketler yapsam bu seferde uyanacake yerine koyuyorum başlıyo kafayı sağa sola vurmaya yine uyanır gibi oluyo..geri alıyorum kucağıma çıkarsın diye yine bi şey çıkmıyo ama omzumda rahat duruyo yerinde kıvranıyo hep ses çıkarıyo
Canim ben cektirdim. Dayanilmaz agrilarim vardi. Fizik tedavi verdi. Bir sey olmaz mr'dan.Kızlar belim inanılmaz ağrıyo bugün artık dayanamadım doktora gittim zedelenme olmuş olabilir ama hafif kayma da olabilir kesin konuşmak için MR çekmem lazım dedi emzirdiğimi söyledim hiç bi sıkıntı olmaz dedi ama ben bi düşüneyim dedim kararsız kaldımVar mı bi fikriniz
Kaç kg pekiMasallah yine bi suru sey yazmissiniz hic yetisemiyorum kiben bugun dayanamadim saglik ocagina goturdum oglumu. 13 gunde 280 gram almis oglum hemsire gayet iyi dedi ama bilmiyorum benim sutum mu yetmiyor acaba. On sutu sagip yagli kismi vereyim mi dedim. On sute de ihtiysci var hatta geri kalan tum besleyici degerler proteinler mineraller fln on sutte daha fazla dedi. Bilmiyorum napicam. 4.ayda da boyle az alirsa mamays baslarim artik.
Kızlar bu arada birkac gundur oglum soyle emiyor:
Buyuk bi heyecanla aliyor memeyi sonra daha sutun gelmesini beklemeden kafayi geri çekiyor. Sonrs daha 1 saniye geçmeden tekrar aliyor memeyi. Sonra bikac yudum cekip yine kafayi geri cekiyor. Bazen zorluyorum kafayi cekmesin diyr bu sefer tum bedenini duz hale getirip bedenini de geri cekiyor. Meme reddi boyle bir sey mi?
Bir de emzirmeye basladigimda ilk once bi 20 defa fln bos cekiyor oglum sonra sut geliyor
Kulak arkasında da hafif kuruluk var evet. Ben de alayım olmazsa. Alejiyi işaret eden çok bişey de yok. Bi bu kaşındaki kızarıklık, bi gürültülü kaka.Aynen kaşlarında kabuklanma var ama alnı yanakları ve kulak arkası da kuru. Linola'nın yüz kremini kullanıyorum baya iyi, aynı markanın vücut losyonunu da kullanıyorum. Burdan bi arkadaş da onu kullanıyodu, doktorun tavsiyesi ile
Doktor bana o sesi duymadan yatirma gece ozellikle demisti.. uyuyosada ope ope uyandirip gazini cikartip yatiriyorum..Kızlar gece gaz çıkarma işini nasil yapıyosunuz? Ben omzumda tutuyorum ama uyurken çıkarmıyo ki..baya haraketler yapsam bu seferde uyanacake yerine koyuyorum başlıyo kafayı sağa sola vurmaya yine uyanır gibi oluyo..geri alıyorum kucağıma çıkarsın diye yine bi şey çıkmıyo ama omzumda rahat duruyo yerinde kıvranıyo hep ses çıkarıyo
Kilo alimi cidden gayet guzelmis..haftada 150_200 gr.bekleniyor 10gun icin hic kotu bi rakam degilMasallah yine bi suru sey yazmissiniz hic yetisemiyorum kiben bugun dayanamadim saglik ocagina goturdum oglumu. 13 gunde 280 gram almis oglum hemsire gayet iyi dedi ama bilmiyorum benim sutum mu yetmiyor acaba. On sutu sagip yagli kismi vereyim mi dedim. On sute de ihtiysci var hatta geri kalan tum besleyici degerler proteinler mineraller fln on sutte daha fazla dedi. Bilmiyorum napicam. 4.ayda da boyle az alirsa mamays baslarim artik.
Kızlar bu arada birkac gundur oglum soyle emiyor:
Buyuk bi heyecanla aliyor memeyi sonra daha sutun gelmesini beklemeden kafayi geri çekiyor. Sonrs daha 1 saniye geçmeden tekrar aliyor memeyi. Sonra bikac yudum cekip yine kafayi geri cekiyor. Bazen zorluyorum kafayi cekmesin diyr bu sefer tum bedenini duz hale getirip bedenini de geri cekiyor. Meme reddi boyle bir sey mi?
Bir de emzirmeye basladigimda ilk once bi 20 defa fln bos cekiyor oglum sonra sut geliyor
Tamam o zaman teşekkürlerCanim ben cektirdim. Dayanilmaz agrilarim vardi. Fizik tedavi verdi. Bir sey olmaz mr'dan.
Anladıım sen zaten mama kullanmıyosun. Süper o zaman. Ben de deneme yanılma yapıcam, çocuk doktorumuza kalsak süt diyetine devam. Ben bi denemek istiyorum dedim, tamam diyeti boz bi gözlemle dedi. Ona kalsa ohoooo. Doktorların tedbirli olması güzel ama bu biraz gelişigüzel. Ben de bildiğim yoldan gidicem.Aynen deneme yanılma yapcam bende. Ama alerji doktoru süt ve yumurtayı tamamen kesme olarak değil de mesela bir hafta sütü kes ama yumurta ye dedi. Duruma göre diğer hafta yumurtayı kes sütü ye dedi. Kuruyemişi yemiyorum. Glutensiz ekmek aldım acaba onla mı alakalı diye sabah yedim. Ama çok değişik bir tadı var sanırım ona devam etmeyeceğim. Allah kolaylık versin glutensiz yemek zorunda kalanlara. Biz şu an sadece anne sütü kullanıyoruz. Alerjisi ilerlerse ek gıda döneminde mama veririm dedi ama bu sütten kesmem gerek anlamında mı anlamadım. Bir de kilo alımımız falan da güzel. Ek gıda da neden mama verecek bilemedim. Biz beklerken başka bir çocuk geldi onun yüzü yara yara olmuş o da atopik dermatit miş. Bizim çok şükür öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?