Evet ya 3.dozmus yanlis hatirlamisim vuruldumm..siser fln diye korktum da ins.bir sey olmaz
Su değdirme canım 2 gün duşa girme diyecemde başarabilirsen su sişiriyo..ağrısıda oluya ya o aşıda malesef..ilk gün değil sonradan çıkıyo acısı yarın başlarsa şaşirma buz koyarsın o zaman da

Ay az önce bende yedim karsısında yazık canı cekmiştir belki

Bendeki asiri fazlaydi ateslenme tittemeyle acile kaldırıldım 2. De dr aşırı reaksiyon göstermiş dedi 1 hafta kol kullanmamakta çabası (öyle acıya dayanamayan biride degilim) o yüzden şuan cesaret edemiyorum varsın yeniden başa sarsin cunki ortada kalırım çocukla yardım edicek hiç kimsem yok :/

Biz 74 günlük olduk mamayı tamamen bıraktık bu hafta hiç mama vermedim 170 gr almıs doktor en az 200 gr bekliyoruz mama ver dedi hiç vermek istemiyorum. az gram alınca sizin doktorlarınız ne diyor

Aynen deneme yanılma yapcam bende. Ama alerji doktoru süt ve yumurtayı tamamen kesme olarak değil de mesela bir hafta sütü kes ama yumurta ye dedi. Duruma göre diğer hafta yumurtayı kes sütü ye dedi. Kuruyemişi yemiyorum. Glutensiz ekmek aldım acaba onla mı alakalı diye sabah yedim. Ama çok değişik bir tadı var sanırım ona devam etmeyeceğim. Allah kolaylık versin glutensiz yemek zorunda kalanlara. Biz şu an sadece anne sütü kullanıyoruz. Alerjisi ilerlerse ek gıda döneminde mama veririm dedi ama bu sütten kesmem gerek anlamında mı anlamadım. Bir de kilo alımımız falan da güzel. Ek gıda da neden mama verecek bilemedim. Biz beklerken başka bir çocuk geldi onun yüzü yara yara olmuş o da atopik dermatit miş. Bizim çok şükür öyle değil.

Bizim atopik dermatit öyle başladı. Kaşlarında sarı sarı kabuklanma oldu kızarıklık da vardı Sonra Göz kapaklarında oldu. Daha sonra kulak arkası ve el bileklerine geçti. Saçlarında konak var mı belki de doktorların seboreik dermatit dediği de olabilir. O durumda da kaşlarda pullanma oluyormuş. Yani doktora gitsen de hepsi aynı şeyi söylüyor. Bebek bu cildi hassas dikkat lazım nemlendireceksin diyorlar

Amaan dikkat et sen de @elwde boyle yapa yapa agritmis dikislerini. Ben de senin gibiyim gerci amaartik biraz daha dikkst ediyorum. Mesela damacanayi biraz egip tabanini yuvsrlayarak taşıyabilirsin ben oyle yapiyorum, )

Masallah yine bi suru sey yazmissiniz hic yetisemiyorum ki ben bugun dayanamadim saglik ocagina goturdum oglumu. 13 gunde 280 gram almis oglum hemsire gayet iyi dedi ama bilmiyorum benim sutum mu yetmiyor acaba. On sutu sagip yagli kismi vereyim mi dedim. On sute de ihtiysci var hatta geri kalan tum besleyici degerler proteinler mineraller fln on sutte daha fazla dedi. Bilmiyorum napicam. 4.ayda da boyle az alirsa mamays baslarim artik.

Kızlar bu arada birkac gundur oglum soyle emiyor:
Buyuk bi heyecanla aliyor memeyi sonra daha sutun gelmesini beklemeden kafayi geri çekiyor. Sonrs daha 1 saniye geçmeden tekrar aliyor memeyi. Sonra bikac yudum cekip yine kafayi geri cekiyor. Bazen zorluyorum kafayi cekmesin diyr bu sefer tum bedenini duz hale getirip bedenini de geri cekiyor. Meme reddi boyle bir sey mi?
Bir de emzirmeye basladigimda ilk once bi 20 defa fln bos cekiyor oglum sonra sut geliyor

Aynen benim oglum da böyle. Yataga koydugumda bacaklarini karnina çekiyor oyle siddetli degil ama kesik kesik ikiniyor. Omzuma alinca hic sesi cikmiyor uyumaya devam ediyor. Ben de gazi olsa omzumda da ikinir diye dusunuyordum

Kızlar belim inanılmaz ağrıyo bugün artık dayanamadım doktora gittim zedelenme olmuş olabilir ama hafif kayma da olabilir kesin konuşmak için MR çekmem lazım dedi emzirdiğimi söyledim hiç bi sıkıntı olmaz dedi ama ben bi düşüneyim dedim kararsız kaldımVar mı bi fikriniz

Canim ben cektirdim. Dayanilmaz agrilarim vardi. Fizik tedavi verdi. Bir sey olmaz mr'dan.

Kaç kg peki

Kulak arkasında da hafif kuruluk var evet. Ben de alayım olmazsa. Alejiyi işaret eden çok bişey de yok. Bi bu kaşındaki kızarıklık, bi gürültülü kaka.

Doktor bana o sesi duymadan yatirma gece ozellikle demisti.. uyuyosada ope ope uyandirip gazini cikartip yatiriyorum..

Kilo alimi cidden gayet guzelmis..haftada 150_200 gr.bekleniyor 10gun icin hic kotu bi rakam degil

Anladıım sen zaten mama kullanmıyosun. Süper o zaman. Ben de deneme yanılma yapıcam, çocuk doktorumuza kalsak süt diyetine devam. Ben bi denemek istiyorum dedim, tamam diyeti boz bi gözlemle dedi. Ona kalsa ohoooo. Doktorların tedbirli olması güzel ama bu biraz gelişigüzel. Ben de bildiğim yoldan gidicem.
Eğer bebeğinin neye alerjisi olduğunu bulabilirsen burda paylaş olur mu, tabi ki her bebek farklı ama belki benzerlikler çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…