Gürültülü kaka bizde de var. Kulak arkasında varsa el ve ayak bileklerine bir de diz ve dirseklere dikkat et bakalım var mı kuruluk. Alabilirsin kremi gayet iyi nemlendirdi, o alındaki pütürlük gitti tamamen. Şimdi süt diyetini bozucam bakalım bi değişiklik olcak mı. İnşallah seninki de alerji falan değildir birazcık cilt kuruluğudur sadeceKulak arkasında da hafif kuruluk var evet. Ben de alayım olmazsa. Alejiyi işaret eden çok bişey de yok. Bi bu kaşındaki kızarıklık, bi gürültülü kaka.
Tamam canım paylaşırım sende paylaş bulabilirsen ki inşallah buluruz. Belirtilerimiz çok benziyor o yüzden birbirimize yardımcı olabiliriz bence de bu konudaAnladıım sen zaten mama kullanmıyosun. Süper o zaman. Ben de deneme yanılma yapıcam, çocuk doktorumuza kalsak süt diyetine devam. Ben bi denemek istiyorum dedim, tamam diyeti boz bi gözlemle dedi. Ona kalsa ohoooo. Doktorların tedbirli olması güzel ama bu biraz gelişigüzel. Ben de bildiğim yoldan gidicem.
Eğer bebeğinin neye alerjisi olduğunu bulabilirsen burda paylaş olur mu, tabi ki her bebek farklı ama belki benzerlikler çıkabilir
Mr çektirebilirsin. Radyasyon içermiyor manyetik dalgalarla çekim yapılıyor. Gerekli hallerde gebelikte bile çekilebiliyor.Kızlar belim inanılmaz ağrıyo bugün artık dayanamadım doktora gittim zedelenme olmuş olabilir ama hafif kayma da olabilir kesin konuşmak için MR çekmem lazım dedi emzirdiğimi söyledim hiç bi sıkıntı olmaz dedi ama ben bi düşüneyim dedim kararsız kaldımVar mı bi fikriniz
Su an 5460 g. 3020 g dogmustuKaç kg peki
Gun bazinda 21 g oluyor. Doktoru 20 gram alt sinir demiştiKilo alimi cidden gayet guzelmis..haftada 150_200 gr.bekleniyor 10gun icin hic kotu bi rakam degil
Kaka cis yapma sıklığı gayet guzel. Bundan dolayi endiselenmiyordum ama bugun doktora gidince ne bileyim daha fazla bekliyordumGun bazinda 21 g oluyor. Doktoru 20 gram alt sinir demişti
3aylik gayet iyi oyleyseKaka cis yapma sıklığı gayet guzel. Bundan dolayi endiselenmiyordum ama bugun doktora gidince ne bileyim daha fazla bekliyordum
Ben aç olduğunu hissedince veriyorum mamayı..aslında bende bırakmıştımBiz 74 günlük olduk mamayı tamamen bıraktık bu hafta hiç mama vermedim 170 gr almıs doktor en az 200 gr bekliyoruz mama ver dedi hiç vermek istemiyorum. az gram alınca sizin doktorlarınız ne diyor
Bunu bi yakınım da söyledi bana. İlla 6 aydan sonra baslicam dersen yemek seçer sadece diline degdir çek yiyeceklerin tadını alsın ilerde zorlanmazsin demişti. O an hehe deyip geçtim ama şimdi bi düşünmedim değil ablam da aynı altı aydan sonra başladı yegenim çok yemek seciyocanim büyük kızım da hep iştah problemi var
herşeyi seçer herşeyi
ben ısrarla ona göre yemek yapmıyorum ama o israrla seçiyor demem o ki günahım yok hiç oyle püre yapan mit mit uğraşan şımartan bir ana olmadım 6 aya kadar eşim asla asla ağzına bişey sürdürmedi 6 aydan sonrada herşeyi seçti
neyse ben bu kızımda bi çok şeyin tadına baktirdim baktırıyorum...
çok tatlı tadım yapiyor
gurme kızı gurme
Bu ayda hepimizin bebisi az aldi ama..giderek azalirmis ztnGun bazinda 21 g oluyor. Doktoru 20 gram alt sinir demişti
Delikli kevgir deriz biz ondan avrsa hiç alma bence ben tencereye su koyup levgşride üstüne koyuyorum al sana buharlı pişiriciEk gıdaya geçerken buharda pişirme makinası almak gerekiyor mu?
Ayy saglik ocagindaki hemsire de noyle soyledi. Ama doktorumuz da biraz dahs dikkst et dedi. Tabi ben en kotu yoruma odaklandigim icin senin ve hemsirenin dedigi bir kulagimdan girip oburunden cikiyor. Evhamlanmamak lazim o halde.3aylik gayet iyi oyleyse
Dogru.. hem hareketlenmeye basladilar hem algilari acildi etrafi izliyorlar emerken de. Alistik ilk 2 ay fazla fazla kilo almalarınaBu ayda hepimizin bebisi az aldi ama..giderek azalirmis ztn
Dotayla alakalı mı ki acaba benim kızda 2 günde bir yapıyor Bayadır ben maöadsn mı ki acaba demiştimAaa ilk defa duydum, halbuki zeytinyağı vermek faydalıdır bile diye düşünüyordum. Ama zaten bizim mızmız pek sevmemişti ondan 4-5 defa anca vermişizdir. Ecem rota aşısından beri kakasını kendisi yapar oldu, hatta bazen 1 gün arayla yapıyor, geçen hem pazartesi yaptı hem de çarşamba sabah akşam yaptı şok oldum. Sanırım düzene girmeye başlıyor çok şükür. Darısı başınıza. Zamanla sizin de düzene girecek inşallah.
Aynı fikirdeyimben armut değdirdim cok sevdi. hatta az evvel trabzon hurması yiyordum onu da tattırdım cok yalandıek gıda icin bana umut vad ediyor insallah öyle olur. yoğurt da denedim parmağımın ucuyla. ben o kadar katı değilim bu konuda sağlıklı olan herseyden tattırırım
Mamayla ilgili ben aç olduğunu hissedersem veriyorum..en doğru kararı sen verirsin canımMasallah yine bi suru sey yazmissiniz hic yetisemiyorum kiben bugun dayanamadim saglik ocagina goturdum oglumu. 13 gunde 280 gram almis oglum hemsire gayet iyi dedi ama bilmiyorum benim sutum mu yetmiyor acaba. On sutu sagip yagli kismi vereyim mi dedim. On sute de ihtiysci var hatta geri kalan tum besleyici degerler proteinler mineraller fln on sutte daha fazla dedi. Bilmiyorum napicam. 4.ayda da boyle az alirsa mamays baslarim artik.
Kızlar bu arada birkac gundur oglum soyle emiyor:
Buyuk bi heyecanla aliyor memeyi sonra daha sutun gelmesini beklemeden kafayi geri çekiyor. Sonrs daha 1 saniye geçmeden tekrar aliyor memeyi. Sonra bikac yudum cekip yine kafayi geri cekiyor. Bazen zorluyorum kafayi cekmesin diyr bu sefer tum bedenini duz hale getirip bedenini de geri cekiyor. Meme reddi boyle bir sey mi?
Bir de emzirmeye basladigimda ilk once bi 20 defa fln bos cekiyor oglum sonra sut geliyor
Benimki de almak istemiyor ayakta emziriyorum. Hatta bugün sol göğsü almadı kafasını daha çevirmiyorMasallah yine bi suru sey yazmissiniz hic yetisemiyorum kiben bugun dayanamadim saglik ocagina goturdum oglumu. 13 gunde 280 gram almis oglum hemsire gayet iyi dedi ama bilmiyorum benim sutum mu yetmiyor acaba. On sutu sagip yagli kismi vereyim mi dedim. On sute de ihtiysci var hatta geri kalan tum besleyici degerler proteinler mineraller fln on sutte daha fazla dedi. Bilmiyorum napicam. 4.ayda da boyle az alirsa mamays baslarim artik.
Kızlar bu arada birkac gundur oglum soyle emiyor:
Buyuk bi heyecanla aliyor memeyi sonra daha sutun gelmesini beklemeden kafayi geri çekiyor. Sonrs daha 1 saniye geçmeden tekrar aliyor memeyi. Sonra bikac yudum cekip yine kafayi geri cekiyor. Bazen zorluyorum kafayi cekmesin diyr bu sefer tum bedenini duz hale getirip bedenini de geri cekiyor. Meme reddi boyle bir sey mi?
Bir de emzirmeye basladigimda ilk once bi 20 defa fln bos cekiyor oglum sonra sut geliyor
Ömür boyu koruma için 5 dozmuş. Şimdi yapılan 5 yıl gelecek yıl yapılan 10 yıl koruyormuş sonra bi doz daha yapılırsa ömür boyu. Ebe öyle söyledi4 dozu şimdi olmaz ki canım o 3. Dozdur..gebelikte 2 kez vuruluyosun bide bebel 4 aya gelince 3. Doz 4 doza daha var..
Vurul tabi ki de eğer 4 dozu da vurulursan bir daha gebelikte vurulmak zorunda kalmazsın tamamla canım aşını
Eger vurulmazsan bir dahaki gebelikte baştan alınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?