Kulak arkasında da hafif kuruluk var evet. Ben de alayım olmazsa. Alejiyi işaret eden çok bişey de yok. Bi bu kaşındaki kızarıklık, bi gürültülü kaka.
Gürültülü kaka bizde de var. Kulak arkasında varsa el ve ayak bileklerine bir de diz ve dirseklere dikkat et bakalım var mı kuruluk. Alabilirsin kremi gayet iyi nemlendirdi, o alındaki pütürlük gitti tamamen. Şimdi süt diyetini bozucam bakalım bi değişiklik olcak mı. İnşallah seninki de alerji falan değildir birazcık cilt kuruluğudur sadece

Tamam canım paylaşırım sende paylaş bulabilirsen ki inşallah buluruz. Belirtilerimiz çok benziyor o yüzden birbirimize yardımcı olabiliriz bence de bu konuda

Mr çektirebilirsin. Radyasyon içermiyor manyetik dalgalarla çekim yapılıyor. Gerekli hallerde gebelikte bile çekilebiliyor.

Biz 74 günlük olduk mamayı tamamen bıraktık bu hafta hiç mama vermedim 170 gr almıs doktor en az 200 gr bekliyoruz mama ver dedi hiç vermek istemiyorum. az gram alınca sizin doktorlarınız ne diyor
Ben aç olduğunu hissedince veriyorum mamayı..aslında bende bırakmıştım 8 günde 2 kez mamayla 250 civarı aldi benimki

Bunu bi yakınım da söyledi bana. İlla 6 aydan sonra baslicam dersen yemek seçer sadece diline degdir çek yiyeceklerin tadını alsın ilerde zorlanmazsin demişti. O an hehe deyip geçtim ama şimdi bi düşünmedim değil ablam da aynı altı aydan sonra başladı yegenim çok yemek seciyo

3aylik gayet iyi oyleyse
Ayy saglik ocagindaki hemsire de noyle soyledi. Ama doktorumuz da biraz dahs dikkst et dedi. Tabi ben en kotu yoruma odaklandigim icin senin ve hemsirenin dedigi bir kulagimdan girip oburunden cikiyor. Evhamlanmamak lazim o halde.
Ac olmasin baska bse istemiyorum. Gerci ac olsa aglar

Dotayla alakalı mı ki acaba benim kızda 2 günde bir yapıyor Bayadır ben maöadsn mı ki acaba demiştim

Mamayla ilgili ben aç olduğunu hissedersem veriyorum..en doğru kararı sen verirsin canım
O emme şeklinin aynısını yaşadım hatta yaşamaya devam ediyorum bu sefee sol memede oyle yapıyo..ilk başlarda öyle emdi sonra aglamaya basladi istemedi..uyku aralarinda emzirdim yattığı yerden emzirdim ana kucaginda otururken emzirdim..emmesi için hee yolu denemeye çalıştım..şimdi biraz daha iyi gibi ama bu seferde sol mememi istemiyo sağı alıyo
İlk emmeye başladıgı da benimde öyle oluyo biraz cekmesi gerekiyo sütün gelmesi için

Benşm kıızm da memeyi iyice bırakacak gibi bugğn sabah tuttu gek göğsü emdi biraz ötekini vereyim dedim almadı asla gün içinde de hiç almıyor ana öğün olarak artık mama veriyorum hep çok üzülüyorum meme reddiyle alakalı vldeolar izledim uyguluyorumayakta koşarak zıplayarak aklınıza gelebilecek her şekilde deniyorum napmam lazım artık

Benimki de almak istemiyor ayakta emziriyorum. Hatta bugün sol göğsü almadı kafasını daha çevirmiyor

Ömür boyu koruma için 5 dozmuş. Şimdi yapılan 5 yıl gelecek yıl yapılan 10 yıl koruyormuş sonra bi doz daha yapılırsa ömür boyu. Ebe öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…