Can sıkıntısından da bize sarıyorlar sanırım. Benimki de kucağından iniyordu yere yatırdığım an çığlık çığla ağlıyordu, resmen şebeklik yapa yapa koydum yere yarım saat deli gibi hareketler, sesler, şarkılar gülücükler ata ata izledi ben yorulup durunca başladı yine ağlamaya al beni kucağına diye gülce de can sıkıntısından emmek istiyor olabilir oylamaya çalışsan?
Surekli o haldeyiz cocuk bi degisti pusetten poposunu kaydira kaydira taa asagiya iniyo hicbir yerde durmicakmis kucagima aliyorum gogsume tavuk gibi kafa atiyo emmeye calisiyo surekli oyun ya da meme dedigin gibi ama bizimki 10 dk duruyo artik sarkilara oyunlara..sanki yeni dogdu meme derdi
Kızlar belim inanılmaz ağrıyo bugün artık dayanamadım doktora gittim zedelenme olmuş olabilir ama hafif kayma da olabilir kesin konuşmak için MR çekmem lazım dedi emzirdiğimi söyledim hiç bi sıkıntı olmaz dedi ama ben bi düşüneyim dedim kararsız kaldımVar mı bi fikriniz
Bunu bi yakınım da söyledi bana. İlla 6 aydan sonra baslicam dersen yemek seçer sadece diline degdir çek yiyeceklerin tadını alsın ilerde zorlanmazsin demişti. O an hehe deyip geçtim ama şimdi bi düşünmedim değil ablam da aynı altı aydan sonra başladı yegenim çok yemek seciyo
sizden Hhoney bunch
de yaşanmış farklı örnekler duymak tezimi kuvvetlendirdi
ben herşeyin tadina baktiriyorum en kötü ne olabilir ki memeyi birakacak hali yok ya
Canım ben çok araştırdım bi kere emzik biberon varsa çok zor ilk onlardan kurtulman lazım. Sonra uykuda, ayakta, hoplaya zıplaya, gerekirse duşta ten tene vs emzirmeye çalışacaksın.
Yani deneme yanılma yapacaksın dimi. Ben de öyle yapıcam şimdi. Oğlumun yüzü nerdeyse tamamen geçti, bence krem iyileştirdi. Vücudunda hala var egzaması. Doktorlar süt ürünlerine yoğunlaşıyor ama kuruyemiş ve domates de yapabilir (ben bunları çok tükettiğim için söylüyorum). Bizim sadece kanda bakıldı negatif çıktı, mama da özel mama kullanıyoruz çünkü normal mamalarda inek sütü zaten varmış, senin yememen önemli olmuyomuş o durumda, aklında olsun. Alerji doktoru bana da diyet yapma demişti, çocuk doktorumuz devam dedi
Evet canım kaşıkla. Özel silikon kaşık aldım bi işe yaramadı içi çukur değilmiş iki damla süt zor sığıyor içine. Evde ucu kalın, kenarları keskin olmayan çay kaşığı vardı onunla veriyorum bugün yine kaşık biberona baktım acaba alsam mı diye
Benşm kıızm da memeyi iyice bırakacak gibi bugğn sabah tuttu gek göğsü emdi biraz ötekini vereyim dedim almadı asla gün içinde de hiç almıyor ana öğün olarak artık mama veriyorum hep çok üzülüyorum meme reddiyle alakalı vldeolar izledim uyguluyorumayakta koşarak zıplayarak aklınıza gelebilecek her şekilde deniyorum napmam lazım artık
Uyuklarken emzir. 3 saatte bir emzir. Gece de telefon isiginda emzir. Benimki cok sukur oyle yaparak geri memeye dondu. Emiyorsa emzigi ver emerken cikar kendi memeni sok agzina o sekilde de ginduzleri en azindan 5 dk emzirebildim ben.
sizden Hhoney bunch
de yaşanmış farklı örnekler duymak tezimi kuvvetlendirdi
ben herşeyin tadina baktiriyorum en kötü ne olabilir ki memeyi birakacak hali yok ya