Evet ya bu ciglik atarak aglamalar yeni basladi bizde. Bi de numaradan aglamalar. Resmen oyuncak ettiler bizi

Yaaa aynı benim canavar azıcık ele gelsin sorucam ben hesabını heryerini mincira mincira sevicen bunları

Mr da radyasyon yok.canim cektirmende sıkıntı yok.bence

sizden H honey bunch de yaşanmış farklı örnekler duymak tezimi kuvvetlendirdi
ben herşeyin tadina baktiriyorum en kötü ne olabilir ki memeyi birakacak hali yok ya

Canım ben çok araştırdım bi kere emzik biberon varsa çok zor ilk onlardan kurtulman lazım. Sonra uykuda, ayakta, hoplaya zıplaya, gerekirse duşta ten tene vs emzirmeye çalışacaksın.
Canım sen kaşıkla veriyosun dimi? Ne kaşığı kullaniyosun

Canım bi mama vermeyi denesen mi?bu kadar perişan olacağına bi ihtimal dene istersen bu kadar emmek istemesi

Bana findik fistik ceviz badem ve cig domates yasak. Alerjenmisler.

Canım sen kaşıkla veriyosun dimi? Ne kaşığı kullaniyosun
Evet canım kaşıkla. Özel silikon kaşık aldım bi işe yaramadı içi çukur değilmiş iki damla süt zor sığıyor içine. Evde ucu kalın, kenarları keskin olmayan çay kaşığı vardı onunla veriyorum bugün yine kaşık biberona baktım acaba alsam mı diye

Uyuklarken emzir. 3 saatte bir emzir. Gece de telefon isiginda emzir. Benimki cok sukur oyle yaparak geri memeye dondu. Emiyorsa emzigi ver emerken cikar kendi memeni sok agzina o sekilde de ginduzleri en azindan 5 dk emzirebildim ben.

sizden H honey bunch de yaşanmış farklı örnekler duymak tezimi kuvvetlendirdi
ben herşeyin tadina baktiriyorum en kötü ne olabilir ki memeyi birakacak hali yok ya
Ben ara ara meme reddi yaşıyorum o yüzden korkuyorum bırakırsa diye. Ama yemek secsin de istemem. Yavaş yavaş baslarim ben de tattirmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…