Ben biberonla veriyorum bi ara siringayla veriyodum çok sabırsız olmadı çığlık çığlığa agliyo illa biberon olacakEvet canım kaşıkla. Özel silikon kaşık aldım bi işe yaramadı içi çukur değilmiş iki damla süt zor sığıyor içine. Evde ucu kalın, kenarları keskin olmayan çay kaşığı vardı onunla veriyorumbugün yine kaşık biberona baktım acaba alsam mı diye
Ben fön makinesi sesi açıyorum kaşıkla yedirirler onunla birazcık da olsa sakinleşiyor yoksa bizimki de bazen çok ağlıyor kaşık olayında.Ben biberonla veriyorum bi ara siringayla veriyodum çok sabırsız olmadı çığlık çığlığa agliyo illa biberon olacakbi de kaşıkla deneyim bakalım.
Kaşık biberon da olabilir aslında tabi yarisi dokulmezse var mı kullanan?
Benimki supurge sesini çok seviyo canım ben de onu deneyim bakayım çok teşekkür ederimBen fön makinesi sesi açıyorum kaşıkla yedirirler onunla birazcık da olsa sakinleşiyor yoksa bizimki de bazen çok ağlıyor kaşık olayında.
Tamam canım sağol bunları da yemiycem bi süre. Bugün peynir ve çok az süt tükettim. Yarın akşama kadar reaksiyon gösterir heralde. Önümüzdeki günler için de domatesi kesmeye karar verdimBana findik fistik ceviz badem ve cig domates yasak. Alerjenmisler.
Ebebekte gordum ben begendim. Ek gida zamani icin dusundum ama daha emin olamadim. .meyve filesi de alinacaklar arasinda.Evet canım kaşıkla. Özel silikon kaşık aldım bi işe yaramadı içi çukur değilmiş iki damla süt zor sığıyor içine. Evde ucu kalın, kenarları keskin olmayan çay kaşığı vardı onunla veriyorumbugün yine kaşık biberona baktım acaba alsam mı diye
Ben 1 hafta deneyecegim 1 urunu. Mesela ilk diyet yaptigim zaman biskuvi falan yemistim ama simdi icindekileri okudum sut ve yumurta varmis. Ben de egzama gecmedi diyordu.Simdi 12 gundur hic bir sekilde sut urunu ve yumurta yemedim egzamalar azaldi biraz. Haftaya yogurt deneyecegi. Yogurtlu yumurtasiz kek yapacagim 1 hafta onu debeyecegim sonraki hafta yogurt ve yumurta sarisi ile kek denenecek. Adim adim.Tamam canım sağol bunları da yemiycem bi süre. Bugün peynir ve çok az süt tükettim. Yarın akşama kadar reaksiyon gösterir heralde. Önümüzdeki günler için de domatesi kesmeye karar verdim
Aaa çok geçmiş olsun okuyamadığım günlerde oldu heralde şimdi duyuyorum. Bir an önce geçer umarımSaol canım teşekkür ederim , bakkala indiğimde ayağımı burktum ters döndü, kart diye de korkunç bir ses çıkınca kesin kırıldı diye düşündüm fakat ayak bağları kopmuş meğer bağın kopması çok zormuş ve kopunca da felaket ses çıkıyormuş
Alçı yok 2 hafta üstüne basmamam lazım , buz uyguluyorum ve genelde yüksekte tutuyorum şikayet gerilemezse tekrar doktora. Neyseki gerileme oldu şişlik ödem azaldı morlukların çoğu sararmaya döndübirde ayağıma buz torbası uygulamaktan ayağım dondu resmen grip olmak üzereyim takviye alıyorum inşallah olmam zor bir süreç ama geçecek , mümkünse herşey 2019 da kalsın ve 2020 çok güzel olsun
Evet evet bisküvi de yenmiyor yazmıştım burda da, yaklaşık 20 gün yaptım süt diyeti biraz azaldı ama geçmedi. İşe yarasa tamamen geçmesi gerekirdi dimi. Yoğurt da yarın yicem bakalım artacak mıBen 1 hafta deneyecegim 1 urunu. Mesela ilk diyet yaptigim zaman biskuvi falan yemistim ama simdi icindekileri okudum sut ve yumurta varmis. Ben de egzama gecmedi diyordu.Simdi 12 gundur hic bir sekilde sut urunu ve yumurta yemedim egzamalar azaldi biraz. Haftaya yogurt deneyecegi. Yogurtlu yumurtasiz kek yapacagim 1 hafta onu debeyecegim sonraki hafta yogurt ve yumurta sarisi ile kek denenecek. Adim adim.
Bana krem de verdi surmem icin. Ve vucudunu hergun mustela krem ile nemlendirmemi soyledi. Haftada en fazla 2 defa banyo dedi. Sampuani direk vucuduna dokmek yasak. Masrapada kopurtup onjnla yimayacakmisim. Gerekirse de sadece su ile yikamaliymisim. Baska sampuan dokmek yok.Evet evet bisküvi de yenmiyor yazmıştım burda da, yaklaşık 20 gün yaptım süt diyeti biraz azaldı ama geçmedi. İşe yarasa tamamen geçmesi gerekirdi dimi. Yoğurt da yarın yicem bakalım artacak mı
Bizimkide yapiyor artik tasinmazlarKizlar bebekleri evde pusete koyuyorsaniz mutlaka kemer takin. Ben kemer takardim hep ama bugun takmadan mutfaga gittim. Benim poncik pusetten tepine tepine inmis yere. Sadece kafasi pusetteydi cenesi gogsune degmis bekliyor gelip kurtarayim diye. Endiselendim cok. Ana kucagindan da dusecek diye korkuyorum ona da kemersiz koymayacagim?alkinizda bulunsun.
Pusete evde koymuyordum genelde ana kucaginda durjyor. Doktor reflu dedi diye pusette tuttum.
Bizde de durumlar aynı. Psikolojimle oynuyor resmen. Kafamda dış sesler oluştu doymuyor mu acaba diye. Sonra kaldırıyorum çıkartıyor gazla beraber. Çıkar çıkar bitmiyor gazı altlı üslü. 3gündür çok fena hırsla elini yumruk yapıp sokuyor ağzına. Tam Girmiyor diye sinirleniyor resmen. Diş kaşıyıcıyla kaşıyorum alt diş etlerini, sakinliyor biraz. Bıraktığımda çok geçmeden yine aynı.Ben yine emzik oldum yaa..saatlerce emmek istiyo 1 saat emsin kaldirsam kiyamet kopuyo az once emdi emdi kustutoksa emzigi atiyo almiyo zaten..surekli ziril ziril aglama modunda lohusaligin ilk gunlerindeki gibiyim perisan geziyorum yine sagolsun gülce yemek yiyorum oyle yalandan agliyoki alayim diye aggu aggu yanina geliyorum susuyo sanirim artik kullanma zamanlaridageldi ihtiyactan degilde resmen keyfiii agliyo
Kuru borulce yemegini cok oneririm. Iyi sut arttiriyorKızlar inanır mısınız bilmem ama bikaç yerden sesli mesaj geldi bana. Bu 3gün çok önemliymiş hep olumluyu düşünmemiz lazımmış. Olumlu olumsuz ne düşünürsek önümüzdeki 10yılı etkileyecekmiş falan. Pek inanmam böyle şeylere ama taş atıp kolum mu yorulacak hem olumlu düşünmek doğal olarak insana iyi gelir. İlk gün bugündü. Yazamadım buraya bir türlü. Bol sütümüz var, 2yıl emzireceğiz, bebişlerimiz ömrü boyunca hep mutlu sağlıklı olucak inşaallah, yuvamızda kahkahalarımız yankılanacak, istediğimiz ne varsa Rabbim bekletmeden hayırla sonuçlandıracak inşaallah diyelim. Amin
Bence teyze psikiyatriye gitmeli yani hastalık hastası olmuş.Kendi gitmeyebilir kabul etmez de sözünü dinlediği biri ikna edebilir belki.Kendine de yazık etrafındakilere de yaniiii.Benim kaynana yine acilde. Yine ayni sikayetler. Kendini birakivermeler. Bu defa da oglan sunnet olacak onu sabote ediyor sanirim.keske hic duyurmasaydik. Yine su icmemeye baslamis. Acaba ilaclarini kullaniyor mu esim acilde, kizim aglayarak uyudu babami isterim diye.
Psikiyatriye gitmiş hali bu. Acaba ilaclarini kullaniyor mu bilmiyorum. Banyo yaptiracakti kizi bugun. Banyo yapmamak icin bile kendini salivermis olabilir. Anlamak icon ugrasmiyorum artik ama uzuldum. Deptem olmustu burada 3 gun once ve ben korkmustum. Esim yanimda olsaydi yatarcuyurdum ama yatamiyorum da korkudan. Eve gelmesini bekliyorum. Yazik esim de ne yapacagini sasirmis durumda. Birseylwri gormesi cok zamanini aldi ama ne yaps8n elinden ne gelir. Zorla su iciremez ki. Zorla yediremez. Allah saglikli omur nasip etsinBence teyze psikiyatriye gitmeli yani hastalık hastası olmuş.Kendi gitmeyebilir kabul etmez de sözünü dinlediği biri ikna edebilir belki.Kendine de yazık etrafındakilere de yaniiii.
Aman ya valla senin kaynana tam köteklik ha ilgilenildiği için böyle yapıyor bence aslında biraz ilgisiz kalsalar bu kadar kolay hasta edemez kendini insan nasıl böyle davranır yaBenim kaynana yine acilde. Yine ayni sikayetler. Kendini birakivermeler. Bu defa da oglan sunnet olacak onu sabote ediyor sanirim.keske hic duyurmasaydik. Yine su icmemeye baslamis. Acaba ilaclarini kullaniyor mu esim acilde, kizim aglayarak uyudu babami isterim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?