Ben biberonla veriyorum bi ara siringayla veriyodum çok sabırsız olmadı çığlık çığlığa agliyo illa biberon olacak bi de kaşıkla deneyim bakalım.
Kaşık biberon da olabilir aslında tabi yarisi dokulmezse var mı kullanan?

Ben fön makinesi sesi açıyorum kaşıkla yedirirler onunla birazcık da olsa sakinleşiyor yoksa bizimki de bazen çok ağlıyor kaşık olayında.

Ben fön makinesi sesi açıyorum kaşıkla yedirirler onunla birazcık da olsa sakinleşiyor yoksa bizimki de bazen çok ağlıyor kaşık olayında.
Benimki supurge sesini çok seviyo canım ben de onu deneyim bakayım çok teşekkür ederim

Bana findik fistik ceviz badem ve cig domates yasak. Alerjenmisler.
Tamam canım sağol bunları da yemiycem bi süre. Bugün peynir ve çok az süt tükettim. Yarın akşama kadar reaksiyon gösterir heralde. Önümüzdeki günler için de domatesi kesmeye karar verdim

Ebebekte gordum ben begendim. Ek gida zamani icin dusundum ama daha emin olamadim. .meyve filesi de alinacaklar arasinda.

Tamam canım sağol bunları da yemiycem bi süre. Bugün peynir ve çok az süt tükettim. Yarın akşama kadar reaksiyon gösterir heralde. Önümüzdeki günler için de domatesi kesmeye karar verdim
Ben 1 hafta deneyecegim 1 urunu. Mesela ilk diyet yaptigim zaman biskuvi falan yemistim ama simdi icindekileri okudum sut ve yumurta varmis. Ben de egzama gecmedi diyordu.Simdi 12 gundur hic bir sekilde sut urunu ve yumurta yemedim egzamalar azaldi biraz. Haftaya yogurt deneyecegi. Yogurtlu yumurtasiz kek yapacagim 1 hafta onu debeyecegim sonraki hafta yogurt ve yumurta sarisi ile kek denenecek. Adim adim.

Aaa çok geçmiş olsun okuyamadığım günlerde oldu heralde şimdi duyuyorum. Bir an önce geçer umarım

Kizlar bebekleri evde pusete koyuyorsaniz mutlaka kemer takin. Ben kemer takardim hep ama bugun takmadan mutfaga gittim. Benim poncik pusetten tepine tepine inmis yere. Sadece kafasi pusetteydi cenesi gogsune degmis bekliyor gelip kurtarayim diye. Endiselendim cok. Ana kucagindan da dusecek diye korkuyorum ona da kemersiz koymayacagim?alkinizda bulunsun.
Pusete evde koymuyordum genelde ana kucaginda durjyor. Doktor reflu dedi diye pusette tuttum.

Evet evet bisküvi de yenmiyor yazmıştım burda da, yaklaşık 20 gün yaptım süt diyeti biraz azaldı ama geçmedi. İşe yarasa tamamen geçmesi gerekirdi dimi. Yoğurt da yarın yicem bakalım artacak mı

Evet evet bisküvi de yenmiyor yazmıştım burda da, yaklaşık 20 gün yaptım süt diyeti biraz azaldı ama geçmedi. İşe yarasa tamamen geçmesi gerekirdi dimi. Yoğurt da yarın yicem bakalım artacak mı
Bana krem de verdi surmem icin. Ve vucudunu hergun mustela krem ile nemlendirmemi soyledi. Haftada en fazla 2 defa banyo dedi. Sampuani direk vucuduna dokmek yasak. Masrapada kopurtup onjnla yimayacakmisim. Gerekirse de sadece su ile yikamaliymisim. Baska sampuan dokmek yok.

Bizimkide yapiyor artik tasinmazlar kemer taksam ortaligi inletirrr..totosunu kaydira kaydira asagini iniyo sonrada agliyo alayim diye ayagini dayayip kicini kaydiriyo hayret ediyorum

Ne kadar uzun zaman olmuş ben buralara gelmeyeli ki üyeliğim olduğunu bile unutmuşum :)) en son tükenmişlik sendromuna giriyormusmusum :) arada sırada girip cikiyorum o sendromada.. 100 günlük olduk bizde benim oğlum memeyı bırakalı nerdeyse 1 ay olacak red etti almadı sagip verdim bi ara oda beni çok yordu sağlık ocağindaki tekrar dene alır sütun gelir dedi ama psikolojik olarak da bu durum beni çok yordugu için deneme konusunda kararsizim nasip olursa yarın da sünnet olacagiz bana dua edin eziyetsiz atlatalim insAllah

Bizde de durumlar aynı. Psikolojimle oynuyor resmen. Kafamda dış sesler oluştu doymuyor mu acaba diye. Sonra kaldırıyorum çıkartıyor gazla beraber. Çıkar çıkar bitmiyor gazı altlı üslü. 3gündür çok fena hırsla elini yumruk yapıp sokuyor ağzına. Tam Girmiyor diye sinirleniyor resmen. Diş kaşıyıcıyla kaşıyorum alt diş etlerini, sakinliyor biraz. Bıraktığımda çok geçmeden yine aynı.

Kızlar inanır mısınız bilmem ama bikaç yerden sesli mesaj geldi bana. Bu 3gün çok önemliymiş hep olumluyu düşünmemiz lazımmış. Olumlu olumsuz ne düşünürsek önümüzdeki 10yılı etkileyecekmiş falan. Pek inanmam böyle şeylere ama taş atıp kolum mu yorulacak hem olumlu düşünmek doğal olarak insana iyi gelir. İlk gün bugündü. Yazamadım buraya bir türlü. Bol sütümüz var, 2yıl emzireceğiz, bebişlerimiz ömrü boyunca hep mutlu sağlıklı olucak inşaallah, yuvamızda kahkahalarımız yankılanacak, istediğimiz ne varsa Rabbim bekletmeden hayırla sonuçlandıracak inşaallah diyelim. Amin

Kuru borulce yemegini cok oneririm. Iyi sut arttiriyor

Benim kaynana yine acilde. Yine ayni sikayetler. Kendini birakivermeler. Bu defa da oglan sunnet olacak onu sabote ediyor sanirim. keske hic duyurmasaydik. Yine su icmemeye baslamis. Acaba ilaclarini kullaniyor mu esim acilde, kizim aglayarak uyudu babami isterim diye.

Ya saka gibi gecen hafta iyiydi. Simdi yine 3 4 gun yigunbakimda kalacakmış. Resmen artik artniyet ariyorum. Sali gunu sunnetimiz vardi. Acaba ertelesem mi diye dusunuyorum.
Esimi anasinin evine gonderesim var. Gitsin dursun anasiyla. Bu ne paylasilamayan erkek.

Bence teyze psikiyatriye gitmeli yani hastalık hastası olmuş.Kendi gitmeyebilir kabul etmez de sözünü dinlediği biri ikna edebilir belki.Kendine de yazık etrafındakilere de yaniiii.

Bence teyze psikiyatriye gitmeli yani hastalık hastası olmuş.Kendi gitmeyebilir kabul etmez de sözünü dinlediği biri ikna edebilir belki.Kendine de yazık etrafındakilere de yaniiii.
Psikiyatriye gitmiş hali bu. Acaba ilaclarini kullaniyor mu bilmiyorum. Banyo yaptiracakti kizi bugun. Banyo yapmamak icin bile kendini salivermis olabilir. Anlamak icon ugrasmiyorum artik ama uzuldum. Deptem olmustu burada 3 gun once ve ben korkmustum. Esim yanimda olsaydi yatarcuyurdum ama yatamiyorum da korkudan. Eve gelmesini bekliyorum. Yazik esim de ne yapacagini sasirmis durumda. Birseylwri gormesi cok zamanini aldi ama ne yaps8n elinden ne gelir. Zorla su iciremez ki. Zorla yediremez. Allah saglikli omur nasip etsin

Aman ya valla senin kaynana tam köteklik ha ilgilenildiği için böyle yapıyor bence aslında biraz ilgisiz kalsalar bu kadar kolay hasta edemez kendini insan nasıl böyle davranır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…