Alıştırma bardağı kullanıyorum çok rahat oluyor. Ucu meme şeklinde olmayınca da meme reddi yapmıyor çünkü emme duygusunu tatmin etmiyor

Aminnn.
Allah korusun inşallah bir daha yaşamazsınız depremi
Büyük konuşmayayım da benim bir abim var annem hasta olsa ben varken abime bırakmam her şeyiyle kendim ilgilenirim.tabiki de evladıdır isteyerek yapar belki ama ben varKen çocuğum gibi bakarım.
Eşinizin de aklı sizdedir.yogunbakimda olunca ilaçlar vs hiç değilse zorunlu olarak düzenli kullanmış olur kv

aynen ertele
canim şu egzamalarinizin fotosunu atar mısın?
yüzündeki/yanağındaki

Benim annrm de mutlaka her telefonla konustugumuzda soyler artik tadina baktirmaya basla; damagi gelissin, bagirsaklari alissin diye. Ben dE uzatmamak adina tamam diyodum geciyordum ama yapmak lazimmis.. ama yine de ben bi 5 ayi gorurum oyle baslarim

Bazen büyükleri dinlemek lazım herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyo. Ben çok katı değilim bu konuda sadece memeyi bırakırsa diye korkuyorum.

Kizlar yine ayni sey oldu gece 4te birden oksurmeye basladi yine kendi tukurugunde bogulma tehlikesi..zaten hafif yan yatiriyorum allahtan uykumda hafif kostum kalktim ama saniyelik aldim kucagima ses kesildi kaskati kesildi vucudu allahimmm omuzumda gaz cikarir pozisyonda saliyorum sirtina oyle bi vurdumki cocugun.niye oluyo ya sizinkilerde de oluyo mu aklimi yiitircem ben mi panikliyorum diyorum ama o an anliyosun ters giden birsey oldugunu..ben odasini falan ayiramam bir sure bu sebepten..ek gidada ne yaparim onu dusunuyorum.

Cok gecmis olsun canim benim. Neden olduğunadair hicbir fikrim yok. Ama insan cok korkar, panik yapar tahmin edebiliyorum. Bence gecikmeden doktoruna soyle. Bir daha tekrarini yasatmasin Allah

Bazen büyükleri dinlemek lazım herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyo. Ben çok katı değilim bu konuda sadece memeyi bırakırsa diye korkuyorum.
Evet cok dogru. Sonucta bizi buyutenler onlar. Bazrn bir sey soyluyor annem sasirip kaliyorum. Bunu kitaplardan mi okudun diyorum hayir akil yuruttum diyor :)

Kizlar benim de gozume uyku girmiyor. Sunnet olacagiz bugun insallah. Ama sanki ben olacakmisim gibi korkuyorum. Kafamda deli sorular var. Su an bile duyabiliyorum oglumun aglayislarini kucakta sakinlesen bir cocuk benim oglum. O bardagi koyunca kucaga alinabilecek mi ki? Insallah cabucak gecer ya

Cok gecmis olsun canim benim. Neden olduğunadair hicbir fikrim yok. Ama insan cok korkar, panik yapar tahmin edebiliyorum. Bence gecikmeden doktoruna soyle. Bir daha tekrarini yasatmasin Allah
O panikle uyandirdim ya hala uyumadi cocuk ortaliigi yikiyo isigi kapattirmiyo acik olcakmis ayagima aldim isiga baka baka ayagimda uyudu

Insallah cabucak iyilesir..yenidogdugunda bile yapiyolar..tabii seni cok iyi anliyorum cani yanacakmi vs.insan cok korkuyor ama bi kac gunede duzelme olur herhalde.Allah yardimciniz olsun

Canım kayınpederin hayatta mı ya da kayınvalidenin yanında kalan biri yok mu böyle bi sorunu varsa kız çocuğu varsa onların ilgilenmesi gerekmez mi

Çok geçmiş olsun odanın nemi düşük olabilir mi ki aklıma o geldi

Kuru değil mi bebeğin cildi? Gittiğim 4 doktor da her gün banyo yaptır dedi, ben anca iki günde bir yaptırabiliyorum getçi. Bende de mustela vardı doğumundan beri kullandığım, normal ciltler için, doktır önce linola sonra mustelanın hassas ciltler için olanını kullan dedi. Hadi krem neyse de niye banyo tavsiye etmedi acaba.
Bugün domatessiz ilk günüm bakalım :)

Yaa çok geçmiş olsun, çok iyi anlıyorum seni aynısını biz de yaşıyoruz gerçekten aklım çıkıyor, hayatımın kabusu oldu artık. Çok sık tükürüğü kaçıyor boğazına. Acaba yeni yeni bu kadar tükürük salgılamaya başladılar nasıl yutacaklarını da bilmiyor kuzularımız belki ondandır. Gerçi ne olursa olsun bizim ödümüz kopuyor, nasıl kucağıma aldığımı bilmiyorum

Kendini kötü hissedecek birşey yok. Bu grupta sadece mama ile besleyen bi anne var bildiğim kadarıyla ama zevk için değil uğraştığı halde doktor sütün olmayacak dediği için. Ben de mama veriyorum farklı bir sebepten. Sütüm var ama çocuk kilo almıyor, beslenmemi değiştirdim vitamin vs kullanıyorum ama olmuyor karnı doyduğu halde kilo almıyor. Doktor test yapalım neden kilo almıyor dediğinde inan memeymiş mamaymış hiç umrumda olmadı. Inşallah birşey çıkmaz da benim sütüm kilo aldırmıyordur dedim. Bazı öğünler 30cc mamayla çocuk 1 haftada 450gr aldı. Demem o ki önemli olan sağlıklı olmaları

Z Zzynp19 E Elwing6 aynı durum bizde de var. Tükürüğünü genzine kaçırınca çok kötü olmadı şimdiye kadar ama bizim emerken genzine çok kaçıyor. Hatta dün akşam emerken genzine kaçtı ve ilk defa bu kadar kötü oldu çok korktum hala etkisindeyim. Sabaha kadar alarm kurup saatte bir baktım nefes alıyor mu diye. Beşten beri de uyuyamıyorum. Resmen panik atak oldum
Allah korusun bütün evlatları. Annelik ne zormuş içim gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…