Olabilir ya hic aklima gelmedi ama sanirim arkdsn dedogi gibi.cok tuukurugumuz varÇok geçmiş olsun odanın nemi düşük olabilir mi ki aklıma o geldi
Yaa çok geçmiş olsun, çok iyi anlıyorum seni aynısını biz de yaşıyoruz gerçekten aklım çıkıyor, hayatımın kabusu oldu artık. Çok sık tükürüğü kaçıyor boğazına. Acaba yeni yeni bu kadar tükürük salgılamaya başladılar nasıl yutacaklarını da bilmiyor kuzularımız belki ondandır. Gerçi ne olursa olsun bizim ödümüz kopuyor, nasıl kucağıma aldığımı bilmiyorum
Cok kotuyum kizlar 4den beri uyuyamadim..o da onu oyle kaldirdigim icin hep irkildi zipladi zor daldi..isik kapattirmadi isiklar acik uyuduk..babam burdaydi sagolsun o cocugu salladi.ya duymasaydim..bundan sonra rahat uyuyamam zaten..2.kez yasiyorum 1gun arayla..dediginiz gibi cok tukuruk salgiliyor bu ara.ben yan yatirip yastikla destdklesemde kafayi duz yapiyor@Zzynp19 E Elwing6 aynı durum bizde de var. Tükürüğünü genzine kaçırınca çok kötü olmadı şimdiye kadar ama bizim emerken genzine çok kaçıyor. Hatta dün akşam emerken genzine kaçtı ve ilk defa bu kadar kötü oldu çok korktum hala etkisindeyim. Sabaha kadar alarm kurup saatte bir baktım nefes alıyor mu diye. Beşten beri de uyuyamıyorum. Resmen panik atak oldum
Allah korusun bütün evlatları. Annelik ne zormuş içim gidiyor.
O panikle uyandirdim ya hala uyumadi cocuk ortaliigi yikiyo isigi kapattirmiyo acik olcakmis ayagima aldim isiga baka baka ayagimda uyudu
Amin canim cok tesekkurlerInsallah cabucak iyilesir..yenidogdugunda bile yapiyolar..tabii seni cok iyi anliyorum cani yanacakmi vs.insan cok korkuyor ama bi kac gunede duzelme olur herhalde.Allah yardimciniz olsun
Evet agzi acik uyuyosa belki kuruma yapiyordur . Bizde bile oluyor ya agzimiz acik kalinca yutkunurken sanki bogazimiz birbirine yapismis gibi canimiz aciyorOlabilir ya hic aklima gelmedi ama sanirim arkdsn dedogi gibi.cok tuukurugumuz var
Alıştırma bardağı bile korkutuyor beni meme reddi yapar mı diyeAlıştırma bardağı kullanıyorum çok rahat oluyor. Ucu meme şeklinde olmayınca da meme reddi yapmıyor çünkü emme duygusunu tatmin etmiyor Eki Görüntüle 2565076 Eki Görüntüle 2565077 Eki Görüntüle 2565076 Eki Görüntüle 2565077 Eki Görüntüle 2565076 Eki Görüntüle 2565077 Eki Görüntüle 2565078
Canim benzer bir durum yasamistim yeni dogdugunda. Kendine yuklenme. Yuzustu cevi bir kolunun üstünde. Elin gogsune gelsin. Hani banyo esnasinda tek kolumuza aldigimiz gibi. Diger elinle sirtindan vur. Gsz cikarirken yaptigimiz gibi.Cok kotuyum kizlar 4den beri uyuyamadim..o da onu oyle kaldirdigim icin hep irkildi zipladi zor daldi..isik kapattirmadi isiklar acik uyuduk..babam burdaydi sagolsun o cocugu salladi.ya duymasaydim..bundan sonra rahat uyuyamam zaten..2.kez yasiyorum 1gun arayla..dediginiz gibi cok tukuruk salgiliyor bu ara.ben yan yatirip yastikla destdklesemde kafayi duz yapiyor
Cok gecmid olsun insallah tekrarini yasamazsin canim benim. Evet annelik gerçekten cok zormus. Uykusuzluk vs degil yavrunun aci cektigini gormek, onu kybetme korkusu zor olan@Zzynp19 E Elwing6 aynı durum bizde de var. Tükürüğünü genzine kaçırınca çok kötü olmadı şimdiye kadar ama bizim emerken genzine çok kaçıyor. Hatta dün akşam emerken genzine kaçtı ve ilk defa bu kadar kötü oldu çok korktum hala etkisindeyim. Sabaha kadar alarm kurup saatte bir baktım nefes alıyor mu diye. Beşten beri de uyuyamıyorum. Resmen panik atak oldum
Allah korusun bütün evlatları. Annelik ne zormuş içim gidiyor.
Evet canım oldu bi kaç kere bizde de gece uykusunda. Gündüz de oldu bi kaç sefer. Bi de bi ara parmaklarını ağzına iyice sokup öğürtüyordu kendini, bu sebeplerle uzun süre yalnız bırakamıyorum çamaşır asarken bile 5 dk da bir gidip kontrol ediyorumKizlar yine ayni sey oldu gece 4te birden oksurmeye basladi yine kendi tukurugunde bogulma tehlikesi..zaten hafif yan yatiriyorum allahtan uykumda hafif kostum kalktim ama saniyelik aldim kucagima ses kesildi kaskati kesildi vucudu allahimmm omuzumda gaz cikarir pozisyonda saliyorum sirtina oyle bi vurdumki cocugun.niye oluyo ya sizinkilerde de oluyo mu aklimi yiitircemben mi panikliyorum diyorum ama o an anliyosun ters giden birsey oldugunu..ben odasini falan ayiramam bir sure bu sebepten..ek gidada ne yaparim onu dusunuyorum.
E onlar bişey demiyolar mı kızmıyolar mı kayınpeder her gün başında durup ilacını suyunu içirsinKizi da ilgile ilgileniyor. Kayinpederim de yaninda. Kizi da sık sık gidip yemegini yapiyo.
ya kıyamam. çok geçmiş olsun. hemen olduğu yerde yan çevirip sırtına vurabilirsin. benim kızım da bazen tükürüğünü genzine kaçırıyor. ama uyurken hiç olmamıştıKizlar yine ayni sey oldu gece 4te birden oksurmeye basladi yine kendi tukurugunde bogulma tehlikesi..zaten hafif yan yatiriyorum allahtan uykumda hafif kostum kalktim ama saniyelik aldim kucagima ses kesildi kaskati kesildi vucudu allahimmm omuzumda gaz cikarir pozisyonda saliyorum sirtina oyle bi vurdumki cocugun.niye oluyo ya sizinkilerde de oluyo mu aklimi yiitircemben mi panikliyorum diyorum ama o an anliyosun ters giden birsey oldugunu..ben odasini falan ayiramam bir sure bu sebepten..ek gidada ne yaparim onu dusunuyorum.
Dinlemiyor kuzum. Kayinpeder de o ne derse ona inaniyor. Ictim diyor. Inaniyor bilemez ki. Dogumdan sonra gorumcem 2 ay kaldi yaninda. Onun da kendi evi cocuklari var. Zaten ona cok naz yapiyor annesi. Kisaca herkes caresiz kalmis durumda. Psikiyatristine goturup hastaneye o bokunden yatsa mi diye düşünüyorum. Cunku en buyuk hastaligi psikolojik.E onlar bişey demiyolar mı kızmıyolar mı kayınpeder her gün başında durup ilacını suyunu içirsin
Biz olduk. İlk 2 gün çok zorlu geçti. Ağlama krizleri vs. Doktor 4 saat arayla 1 calpol 1 fitil vereceksin dedi. Fitil yarimsar 2 kere verdim. Calpol toplamda 1.5 gün verdim. İlaca bogmadim çocuğu. Sunnete birlikte hem dil bağı hem dudak bağı ameliyatı da olduk. Belki o yüzden çok zorlu geçti 2 gün. Hatta bin pişman oldum yaptirmasaydik diye. Ağladı bağrında yavrum. Ama şu an üzerinden 11 12 gün geçti ve iyiki olmuş diyorum. İyileşti pipisi. Zaten kucağına almayacaksın. Özellikle ilk 5 gün. Sürekli yatar pozisyonda olacak. Kucağa alma amacın gazı varsa gaz cikarma süresi kadar. Bardagi ben ilk bu sabah takmadım. Onunla kucağa almak biraz zor oluyor. 3 numara beze geçmiştik. Bardakla 5 numara bez aldık. Başta pişman oluyor insan ama çabuk iyileşiyor. 3.gun bizimki eski halinden daha hareketli hale geldi. Kıpır kıpır bacaklar durmuyordu hiç. Pansumanlarini düzenli yap. Her alt açma da pansuman ini değiştir. Steril kalması önemli. 2 gün bardak konulmadı bizim. Üzeri kremlı merhemi sargı beziyle kapalı kaldı. Ama 2 saatte bir yeniledik. Kaka yaptığında batı on sıktık pipisine. Geçti bitti işte. İnş seni kide çabucak iyileşir. İlk geldiklerinde çok ağlıyorlar panik yapma. 15 dk sonra falan memeye al sakinlesiyor memede... Geçmiş olsun şimdiden...Kizlar benim de gozume uyku girmiyor. Sunnet olacagiz bugun insallah. Ama sanki ben olacakmisim gibi korkuyorum. Kafamda deli sorular var. Su an bile duyabiliyorum oglumun aglayislarinikucakta sakinlesen bir cocuk benim oglum. O bardagi koyunca kucaga alinabilecek mi ki? Insallah cabucak gecer ya
Anneme bu ara cok huzursuz emmek istemiyo dedim atak zamanidir dedi sen nerden biliyon atağı diye guldumEvet cok dogru. Sonucta bizi buyutenler onlar. Bazrn bir sey soyluyor annem sasirip kaliyorum. Bunu kitaplardan mi okudun diyorum hayir akil yuruttum diyor :)
Bence en doğru zamanlar aklı erip de yaptirmaktansa. Daha erken bile yaptıranlar var bak burda korkma. İnşallah çabuk iyileşirKizlar benim de gozume uyku girmiyor. Sunnet olacagiz bugun insallah. Ama sanki ben olacakmisim gibi korkuyorum. Kafamda deli sorular var. Su an bile duyabiliyorum oglumun aglayislarinikucakta sakinlesen bir cocuk benim oglum. O bardagi koyunca kucaga alinabilecek mi ki? Insallah cabucak gecer ya
Canım kullanırsan bana da yazar mısın bende almayı düşünüyorumAlıştırma bardağı bile korkutuyor beni meme reddi yapar mı diyeeds yüzünden bile meme reddi yaşadık. Ama bi ara alıp deneyeceğim, kaşıkla beslemek de zor oluyor.
Canım ne denir ki en azından esin de farkında yanında. Anlattıklarına göre munchausen sendromu yaşıyor kv. Bilerek kendini hasta edip ilgi çekiyor. Bence de psikiyatristle konusun yatırın hastaneye iyilessin iyileşmeden de taburcu olmasın. Bu kaçıncı.Dinlemiyor kuzum. Kayinpeder de o ne derse ona inaniyor. Ictim diyor. Inaniyor bilemez ki. Dogumdan sonra gorumcem 2 ay kaldi yaninda. Onun da kendi evi cocuklari var. Zaten ona cok naz yapiyor annesi. Kisaca herkes caresiz kalmis durumda. Psikiyatristine goturup hastaneye o bokunden yatsa mi diye düşünüyorum. Cunku en buyuk hastaligi psikolojik.
Evet eskiden hic kusmazdi simdi kusuyordaEvet canım oldu bi kaç kere bizde de gece uykusunda. Gündüz de oldu bi kaç sefer. Bi de bi ara parmaklarını ağzına iyice sokup öğürtüyordu kendini, bu sebeplerle uzun süre yalnız bırakamıyorum çamaşır asarken bile 5 dk da bir gidip kontrol ediyorumbu aralar çok emiyor diyorsun ya emdiği sütler de ağzına geliyor olabilir reflü gibi, hafif yatak başını yükselt istersen ya da başının altına ince bir müslini katlayıp koy.
Allah yasatmasin zaten berbat bir sey hala kendimde degilim bas agrisindan oluyorum uyumadik ikimizdeya kıyamam. çok geçmiş olsun. hemen olduğu yerde yan çevirip sırtına vurabilirsin. benim kızım da bazen tükürüğünü genzine kaçırıyor. ama uyurken hiç olmamıştı
Ay hatirlamak bile istemiyorum normal tikaninca o sekilde yapiyorumda cocuk baya sessiz kaldiCanim benzer bir durum yasamistim yeni dogdugunda. Kendine yuklenme. Yuzustu cevi bir kolunun üstünde. Elin gogsune gelsin. Hani banyo esnasinda tek kolumuza aldigimiz gibi. Diger elinle sirtindan vur. Gsz cikarirken yaptigimiz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?